2020. szeptember 7. hétfő

szept. 7
10:24
Kvitova négy meccslabdáról kapott ki a nyolcaddöntőben (Eurosport)
A hatodik helyen kiemelt cseh Petra Kvitova négy mérkőzéslabdáról kikapott az amerikai nyílt teniszbajnokság női versenyének nyolcaddöntőjében.
szept. 7
10:42
US Open: Innentől Djokovics lesz a rosszfiú (She)
A korábbi világelső, hétszeres Grand Slam-tornagyőztes amerikai John McEnroe nem hagyta szó nélkül Novak Djokovics leléptetését az idei US Openen. A 61 esztendős egykori teniszező – akit egész karrierjében élesen kritizálták megnyilvánulásai miatt – úgy gondolja, hogy a szerb teniszező innentől rosszfiúvá válik a rajongók szemében.
szept. 7
10:44
U21: porondon a fiatalok – a szlovénokkal találkozunk Szombathelyen (She)
A Szlovénia elleni barátságos, zárt kapuk mögött rendezendő találkozón első győzelmét szerezheti meg Gera Zoltán irányításával a korosztályos válogatott.
szept. 7
10:48
Gyász: 53 évesen elhunyt a legendás váci csatár, Füle Antal (She)
53 esztendősen elhunyt az egyszeres válogatott labdarúgó, a Vác FC 1993–1994-es bajnokcsapatának meghatározó játékosa, Füle Antal – tudta meg a Nemzeti Sport.
szept. 7
10:48
Djokovic mindenkitől elnézést kért (Behaviour)
„Nagyon sajnálom,
szept. 7
10:48
Nyilasi fivérek segítik a Szent István SE-t (BorsOnline)
Hozzáértő futballedzők dolgoznak a Szent István SE-nél, az egykori FTC-ász Nyilasi Tibor két fia mellett Balogh Gábor, a közkedvelt Torony oktatja a futballistákat.
szept. 7
11:06
Mély gödörbe ásta magát a leléptetett Novak Djokovic (Infostart)
A tenisz "rosszfiújaként" folytatja pályafutását Novak Djokovic, aki a US Open toronymagas favoritjaként utolsó mérkőzésén elvesztette a fejét, és hozzáütött egy labdát a vonalbírónak. Leléptették, és a meccs utáni sajtótájékoztatót is kihagyta, Twitteren próbálta elintézni az egészet.
szept. 7
11:12
a Barca, a Chelsea, az Inter és a Spurs is új mezt villantott (She)
Hétfő délelőtt négy, a Nike által támogatott csapat is bemutatta új, harmadik számú mezét. A Barcelona rózsaszín, a Chelsea piros-kék, az Inter fekete-szürke, míg a Tottenham sárga dresszt viselhet majd a 2020–2021-es idényben.
szept. 7
11:18
Premier League: Cristiano Ronaldo nyomdokain a rekordigazolás (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) vitézkedő Wolverhampton rekordösszegért szerződtette Fábio Silvát, aki az öltözőben népes portugál légióhoz csatlakozik.
szept. 7
11:20
Női kézi NB I: Bulath Anita megsérült, hetekig nem játszhat (She)
Mint arról beszámoltunk, a női kézilabda NB I 1. fordulójában a Dunaújváros 24–23-ra nyert a Szombathely ellen. A győzelem vezéráldozattal járt: Bulath Anitának elszakadt a térdszalagja, de a baleset még így is szerencsés kimenetelűnek mondható.
szept. 7
11:30
Nemzetek Ligája: a jelen és a jövő találkozott a spanyoloknál (She)
Több hírportál a jelen és a jövő nagy találkozásaként jellemezte a spanyol labdarúgó-válogatott legutóbbi mérkőzését, amelyen Sergio Ramos, a Real Madrid veterán védője duplázott, Ansu Fati, a Barcelona tinédzsere pedig minden idők legfiatalabb gólszerzője lett a nemzeti csapatban.
szept. 7
11:30
Djokovic bocsánatot kért, McEnroe szerint ő lett a rossz fiú (Eurosport)
A világelső Novak Djokovic bűnbánóan nyilatkozott, miután eltalálta az egyik vonalbírót és emiatt vasárnap kizárták nyolcaddöntős mérkőzéséről, így véget ért számára az amerikai nyílt teniszbajnokság.
szept. 7
11:32
Seha-liga: Minden úgy alakult, ahogy terveztük – Lékai Máté (She)
Lékai Máté, a Telekom Veszprém válogatott irányítója úgy véli, a férfi kézilabda SEHA-liga vasárnap esti döntőjében minden úgy alakult, ahogy a csapat eltervezte, ezért tudtak nyerni magabiztosan, 35–27-re a Vardar Szkopje ellen.
szept. 7
11:42
F1: „Ferrari-rémálom, hőstett Gaslytól” (She)
A nemzetközi sajtó elsősorban Pierre Gaslynak, az Alpha Tauri francia versenyzőjének győzelméről, a fordulatokkal teli futamról, valamint a Ferrari sikertelenségéről írt a vasárnapi Formula–1-es Olasz Nagydíj másnapján.
szept. 7
11:48
Akpro-erősítések a Laziónál, Pirlo mindenkit meglepett első igazolásával (She)
A koronavírus és a gazdasági világválság árnyékában sem szünetel az átigazolási időszak, s mint 2008 óta mindig, ezúttal is megkíséreljük ráncba szedni a topligák jöttek-mentekjeit. Az ötödik kört szokásainknak megfelelően Angliában kezdtük, Olaszországban, Bergamóban folytattuk, hogy elérkezzünk lassan a Bundesligába, m
szept. 7
11:54
Atlétika: Vetter mellett Crouser is remekelt a chorzówi versenyen (She)
A minden idők második legjobb gerelyhajító-eredményét produkáló Johannes Vetter mellett a férfi súlylökés olimpiai címvédője, Ryan Crouser is kiemelkedő teljesítményt nyújtott a lengyelországi Chorzówban rendezett nemzetközi atlétikai viadalon.
szept. 7
11:56
Úszás: Talán pont az őszinteségem a legnagyobb baj – Verrasztó Dávid (She)
Az utóbbi időben keveset lehetett hallani Verrasztó Dávidról, a magyar (úszó)sport egyik legmegosztóbb személyiségéről, aki sikerei mellett sokszor balhéival került az újságok címlapjára. A napokban 32. életévét betöltő sportolónak az edzések és az olimpiára való felkészülés mellett a medencén kívüli életre is van ideje, miközben van, amiben semmit
szept. 7
11:58
Roland Garros: akár ötezernél több szurkolót is beengedhetnek (She)
Akár ötezernél több nézőt is beengedhetnek a szűk három hét múlva rajtoló Francia nemzetközi teniszbajnokságra.
szept. 7
12:06
Női BL: Marozsán Dzsenifer az álomcsapat keretében (She)
Marozsán Dzsenifer, a győztes Olympique Lyon magyar származású labdarúgója is bekerült a 2019–2020-as női Bajnokok Ligája-idény álomcsapatának keretébe.
szept. 7
12:15
Gyász, elhunyt a legendás magyar focista (Ripost)
Meghatározó tagja volt a Vác 1993/94-es idényben aranyérmes gárdájának.
szept. 7
12:17
Őrület Szolnokon, rá sem ismersz majd a családodra (Ripost)
Szeptember 12-én elrajtol a földkerekség legboldogabb 5 kilométeres futása.
szept. 7
12:18
Ausztria: a riválisok szerint ismét a Salzburg nyeri a bajnokságot (She)
Az osztrák labdarúgó-bajnokság élvonalában érdekelt csapatok vezetőedzői egyöntetűen úgy vélik: Szoboszlai Dominik csapata, a Red Bull Salzburg megvédi címét a következő szezonban.
szept. 7
12:18
WTCR program - 2020, Zolder (Eurosport)
A belgiumi Világkupa-idénynyitó időterve és a közvetítések
szept. 7
12:27
Lehetnek nézők a Roland Garroson (Behaviour)
Akár ötezernél több embert is beengedhetnek a szűk három hét múlva kezdődő francia nyílt teniszbajnokságra.
szept. 7
12:30
Manchester City: Mahrez és Laporte is koronavírusos (She)
A Manchester City labdarúgócsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a klub két labdarúgójának, Rijad Mahreznek és Aymeric Laporte-nak is pozitív lett a koronavírustesztje.
szept. 7
12:36
Férfi kézi: Iváncsik Mihály lett a Hírességek Csarnokának 11. tagja (She)
A korábbi világválogatott jobbszélsőt, Iváncsik Mihályt választották meg a szurkolók a Magyar Kézilabda Hírességek Csarnoka 11. férfi tagjának – adta hírül a szövetség honlapja.
szept. 7
12:36
Felcsúton tűzbe mennek Hornyákért (BorsOnline)
Hálaimát mormolnak Felcsúton Komjáti Andrásnak. A Puskás Akadémia tulajdonosi körének szakmai tanácsadója tavaly nyáron remek edzőt hozott Felvidékről Hornyák Zsolt személyében.
szept. 7
12:42
„Thiago Silvanak szüksége lesz egy oxigén maszkra” – tele a támadósor, de ki fog védekezni a Chelseanél? (Eurosport)
A Kékek egykori játékosa szerint az új támadók érkezésével felborulhat a csapat egyensúlya.
szept. 7
12:48
Djokovics sorstársai – leléptetett teniszezők (She)
Novak Djokovics vasárnapi leléptetése a US Openen nem egyedi eset. Bár ritkán, de előfordul hasonló a teniszpályákon: Nick Kyrgiost tavaly zárták ki Rómában, míg a nőknél Serena Williams a legutóbbi példa, még 2009-ből.
szept. 7
12:50
Debrecen: teljes csapatok kerültek karanténba az utánpótlásból (She)
A Debreceni Labdarúgó Akadémia vezetése vasárnap reggel értesült a szülőktől arról, hogy az egyik U17-es játékos pozitív Covid-tesztet produkált. A DLA a legszigorúbb járványügyi szabályokat és rendelkezéseket maximálisan betartva azonnal intézkedett, a hivatalos protokoll alapján felvette a kapcsolatot az ÁNTSZ-szel, minden egyes szülővel, iskolák
szept. 7
13:00
Mint egy falat kenyér: jön az újabb állami sportcsatorna (Behaviour)
Egy nem volt elég, több kell.
szept. 7
13:12
Gyémánt Liga: veszélyben a nagy-britanniai versenyek (She)
Joanna Coates, a Brit Atlétikai Szövetség elnöke szerint anyagi okok miatt előfordulhat, hogy jövőre sem tudnak Gyémánt Liga-versenyt rendezni.
szept. 7
13:12
Ezek voltak az elmúlt nap legszebb pontjai a US Openen! (Eurosport)
.
szept. 7
13:18
Színe és fonákja: a török meccsre építeni, az oroszból tanulni kell (She)
Most akkor jók vagyunk, vagy sem? A magyar válogatott törökországi győzelméből vagy az oroszoktól elszenvedett hazai vereségéből érdemes-e kiindulni a Bulgária elleni Eb-playoffmérkőzés előtt? A törökök játszottak igen rosszul, az oroszok voltak nagyon erősek, vagy egyszerűen a két mérkőzés megmutatta a színét és a fonákját is a magyar válogatott j
szept. 7
13:30
Meghatározó játékosok fertőzöttek - két koronavírusos a ManCitynél (Infostart)
Mindkettő meghatározó játékos a klub életében, és egyiküknek sincsenek tünetei.
szept. 7
13:30
Légiósok: Novothny a német másodosztályban folytathatja – NS-info (She)
Németországba, a Bundesliga 2-ben szereplő VfL Bochumba szerződhet az Újpestről nyáron távozó Novothny Soma.
szept. 7
13:39
Akár ötezernél több szurkolót is beengedhetnek a Roland Garrosra (Eurosport)
Akár ötezernél több nézőt is beengedhetnek a szűk három hét múlva rajtoló francia nyílt teniszbajnokságra.
szept. 7
13:42
F1: nem fogadott hívás az elnöktől; Norris belesérült az ünneplésbe (She)
Kaotikus végeredményt hozott az Olasz Nagydíj Monzában. A győzelmet Pierre Gasly szerezte meg, aki ezzel a Formula–1 történelmének 109. futamgyőztese lett. A francia versenyzőt a hazája elnöke is felhívta a sikere után, ám Gasly nem ért rá, hogy fogadja a telefonhívást. Az AlphaTauri pilótája egyébként hálás lehet Kevin Magnussennek, ugyanis az ő a
szept. 7
13:54
Tour de France: Damoklész kardja a versenyzők feje felett (She)
A pihenőnapokon a versenyzők rendszerint családtagjaikkal és barátaikkal szoktak találkozni, csakhogy a koronavírus-járvány miatt rendhagyó Tour de France országúti kerékpáros körversenyen ezúttal teszteléseken esnek át – és reménykednek a negatív eredményben.
szept. 7
14:00
Komoly dologban fejlődött nagyot a magyar válogatott - hogyan tovább? (Infostart)
A magyar válogatott bravúros – és valljuk be, kevesek által remélt – törökországi győzelemmel a riválisokkal szembeni pontelőnnyel a második helyen áll a csoportban. Még ennél is fontosabb, hogy biztatóbb a helyzet a bolgárok elleni Eb-pótselejtező előtt, mint egy héttel ezelőtt volt.
szept. 7
14:00
Népsport: előbb a szilvás gombóc, aztán a „fertőző” hóbort (She)
1940 őszén élénk disputa zajlott a labdarúgás úgynevezett angol játékrendszerének hazai alkalmazásáról a magyar sportsajtóban. WM vagy ne WM? – ez volt a kérdés.
szept. 7
14:06
Dvtk: gólt lőtt a Vasasnak, mégsem szerződtetik az angol támadót (She)
Korábban a Nemzeti Sport Online-on is beszámoltunk a hírről, hogy angol próbajátékos csatlakozott a Diósgyőr keretéhez a válogatott szünetben, sőt, Shamir Mullings a Vasas elleni felkészülési meccsen gólt is szerzett. A dvtk.hu beszámolója szerint ennek ellenére sem győzte meg a szakmai stábot arról, hogy szerződtessék…
szept. 7
14:06
Az angol sztárklubot is utolérte a koronavírus (Behaviour)
Több játékos tesztje lett pozitív.
szept. 7
14:12
PL: Koulibaly és a Manchester City megegyezett egymással (She)
Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano értesülései szerint a Napoli védője, Kalidou Koulibaly megegyezett új szerződése feltételeiben a Manchester Cityvel, ám a két klub rossz viszonya miatt egyelőre korántsem biztos, hogy létrejön az átigazolás. Az angolok újabb ajánlattételre készülnek, a nápolyiak azonban más csapatokat is meghallgatnának.
szept. 7
14:18
Newcastle United: angol válogatott csatárt igazoltak (She)
Callum Wilson személyében angol válogatott futballistával erősített a Premier League-ben szereplő Newcastle United.
szept. 7
14:21
Tokiói olimpia: komoly bejelentést tettek a szervezők (Ripost)
Teljesen más lehet a viadal, mint ahogy azt előre elképzeltük.
szept. 7
14:24
Nemzetek Ligája: az angolok két újoncát kirakták a keretből (She)
Az angol labdarúgó-válogatott két újonca, Mason Greenwood és Phil Foden fegyelmi eljárás elé nézhet, mivel vélhetőleg lányokat hívtak a szobájukba Reykjavíkban, a csapat Izland elleni Nemzetek Ligája-mérkőzése után. Gareth Southgate szövetségi kapitány hétfő délután megerősítette, hogy szabályszegés történt, és a két futballista kihagyja a Dánia
szept. 7
14:36
Nem mindennapi csapatba került Marozsán Dzsenifer (Infostart)
Marozsán Dzsenifer, a győztes Olympique Lyon magyar származású labdarúgója is bekerült a női Bajnokok Ligája előző szezonja álomcsapatának keretébe.
szept. 7
14:36
Stephen Hendry: "Csak O'Sullivan és Trump játszik jobban, mint én a csúcsformámban" (Eurosport)
.
szept. 7
14:48
53 évesen elhunyt a magyar válogatott csatár (Infostart)
Az egyszeres válogatott labdarúgó egy ideje már betegséggel küzdött, kórházban ápolták, de nem tudták megmenteni az életét. 53 évet élt.

Keresés