2022. november 10. csütörtök

nov. 10
11:24
A női világbajnok istenként tekint Ronnie O'Sullivanre (Eurosport)
A női snooker világbajnok, Mink Nutcharut számára igencsak erősen alakult a 2022-es év: megnyerte a női világbajnokságot, majd Neil Robertson oldalán a vegyespáros vb-t is. Mindezek mellett profi játékos lett belőle, és Thaiföldről Sheffieldbe, a snookervilág központjába költözött. A 22 éves játékos számára 2022 az áttörés éve volt.
nov. 10
11:30
Kiderült, honnan ered Hamilton mérnökének szállóigévé vált rádióüzenete (Racing)
Nagyon nehéz lenne összeszámolni, hányszor hallottuk már azt az üzenetet, aminek most lehullt a lepel a hátteréről.
nov. 10
11:48
Nadal Sydneyben, Swiatek Brisbane-ben kezdi az új szezont - hivatalos a United Kupa beosztása (Eurosport)
A 22-szeres Grand Slam-bajnok Rafael Nadal Sydneyben, míg a női világelső Iga Swiatek Brisbane-ben kezdi meg a 2023-as teniszidényt az újonnan életre hívott, vegyes csapatok számára kiírt United Kupán.
nov. 10
12:06
Óriási pech, megint lemarad a világbajnokságról a németek sztárja (Eurosport)
Marco Reus 2014-ben egy utolsó pillanatban összeszedett súlyos sérülés miatt maradt ki a németek világbajnoki keretéből, ezúttal pedig egy elhúzódó bokaprobléma akadályozza meg a részvételben a katari vb-n. A Borussia Dortmund focistája nélkül Hansi Flicknek az utolsó pillanatban kell újraterveznie, hiszen már csak pár nap maradt a keretek végleges
nov. 10
12:12
Horner Verstappen idei dominanciájáról: Soha nem láttam még ehhez hasonlót (Racing)
Christian Horner szerint a Red Bull pilótájaként még soha senki nem volt képes olyan domináns teljesítményre, mint Max Verstappen az idei szezon során. Ugyan a Red Bull holland kiválósága az idei szezon első 3 versenyéből 2 alkalommal is technikai hiba miatt volt kénytelen nullázni, azt követően óriásit fordult vele a világ. 2 futammal a bajnokság
nov. 10
12:30
Csak szokásos: Marco Reus lemarad a vb-ről (m4sport.hu)
Németországi sajtóhírek szerint nem épül fel időben a jövő vasárnap kezdődő világbajnokságig Marco Reus, aki így minden bizonnyal a katari seregszemléről is lemarad.
nov. 10
12:30
Vincze Ferenc: Szeretnénk végre célba érni a Zemplénben (Racing)
Hihetetlenül hangzik, de Vincze Ferenc számára komoly mumus a Zempléni ORB futam, mert korábban még nem sikerült célba érnie.  Vincze Ferenc és Németh Gergely az ORB Rally1-es pontversenyének második helyéről várja a hétvégi Zemplén Rallyt, miután a szezon korábbi futamain öt második és egy harmadik helyet szerzett.  Most azonban a Rally Hungary ko
nov. 10
12:54
Bajnoki második hely? Leclerc fejben már 2023-ban jár (m4sport.hu)
Fejben már inkább a 2023-as szezonban jár Charles Leclerc, ennélfogva nem is foglalkoztatja annyira, megszerzi-e e bajnoki második helyet Sergio Pérez előtt.
nov. 10
13:00
Három magyar indul a mexikói tekvondó-világbajnokságon (m4sport.hu)
Három magyar áll rajthoz a tekvondósok mexikói világbajnokságán - adta hírül csütörtökön a hazai sportági szövetség.
nov. 10
13:12
Duplázott és rekordot döntött Schumacher 2003-as Ferrarija (Racing)
A 2003-as világbajnok Ferrari megdöntötte a modern Forma-1-es autók rekordját, legalábbis ami az árát illeti. Az autó ugyanis 14 630 000 dollárért (közel 6 milliárd forint) kelt el, ami majdnem megduplázza a korábbi rekordot, számolt be róla a Forbes. Michael Schumacher az F2003-GA-val 2003-ban 12 Formula-1-es nagydíjon indult, ebből öt győzelmet s
nov. 10
13:18
Óriási, 3,5 méteres Senna-szobrot lepleztek le a Sao Pauló-i Nagydíj helyszínén (m4sport.hu)
A monumentális falfestmények után idén egy óriási Senna-mellszoborral rukkoltak elő a Sao Pauló-i Nagydíj szervezői. Azt ráadásul a bajnok rokona készítette.
nov. 10
13:24
A Halep nélküli Románia ellen játszanak a mieink a Billie Jean King-kupán (Eurosport)
Pénteken és szombaton Románia ellen játszik a magyar női tenisz-válogatott, a Billie Jean King-kupa rájátszásának nagyváradi párharcában Babos Csaba szövetségi kapitány szerint minden esély megvan a győzelemre.
nov. 10
13:30
Sebestyén Balázs a Liu testvérekről: „Kicsit fura, hogy néma csöndben mennek el” (SzMo)
Rákóczi Ferinek is hiányzott valami magyarázat a két sportolótól arra, hogy miért távoznak, miért most.
nov. 10
13:36
Hazard és Lukaku is ott van a belgák világbajnoki keretében (m4sport.hu)
Roberto Martínez, a belga labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a sérült Romelu Lukakut és Eden Hazard-t is nevezte 26 fős világbajnoki keretébe.
nov. 10
13:36
Kihirdette keretét a katari világbajnokságra a belga válogatott (Eurosport)
Roberto Martinez, a belga labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a sérült Romelu Lukakut és Eden Hazard-t is nevezte 26 fős világbajnoki keretébe.
nov. 10
13:38
Hansi Flick lehetőséget at a 2014-es döntő hősének, Mario Götze is a németek vb-keretében (m4sport.hu)
Hansi Flick szövetségi kapitány meglepetésre a Borussia Dortmund tinisztárját, Youssoufa Moukokót, valamint a 2014-es vb-döntő hősét, Mario Götzét is behívta a német labdarúgó-válogatott 26 fős világbajnoki keretébe.
nov. 10
13:42
Hansi Flick lehetőséget at a 2014-es döntő hősének, Mario Götze is a németek vb-keretében (m4sport.hu)
Hansi Flick szövetségi kapitány meglepetésre a Borussia Dortmund tinisztárját, Youssoufa Moukokót, valamint a 2014-es vb-döntő hősét, Mario Götzét is behívta a német labdarúgó-válogatott 26 fős világbajnoki keretébe.
nov. 10
13:42
Takuma Sato óriási lépésre szánta el magát, itt a vége? (Racing)
Takuma Sato 2023-ban csak ovál versenyeken fog indulni, így 2010 óta először nem lesz ott az IndyCar versenyeinek nagy százalékán. A kétszeres Indy 500 győztes Takuma Sato valószínűleg a Dale Coyne Racing harmadik autójával fog versenyezni az év öt ovál helyszínén, emellett viszont belevág a sportautózásba. Míg David Malukas második szezonjára is m
nov. 10
13:48
A 2014-es hős és a 17 éves tinisztár is helyet kapott a németek vb-keretében (Eurosport)
Hansi Flick szövetségi kapitány meglepetésre a Borussia Dortmund tinisztárját, Youssoufa Moukokót, valamint a 2014-es vb-döntő hősét, Mario Götzét is behívta a német labdarúgó-válogatott 26 fős világbajnoki keretébe.
nov. 10
13:54
Harmadik F1-es futamán majdnem megölte honfitársát, lusta volt és bordélyba járt, mégis imádták (Racing)
Eddie Irvine-ra sok mindent lehetett mondani, csak azt nem, hogy unalmas személyiség lenne. A Jordan, a Ferrari és a Jaguar korábbi pilótája ma lett 57 éves.
nov. 10
14:00
Az Újpest csapatkapitánya váltja a válogatottban Vécsei Bálintot (m4sport.hu)
Csapatkapitányunk meghívót kapott Marco Rossitól – számolt be csütörtökön hivatalos honlapján Csongvai Áron válogatott meghívójáról az Újpest labdarúgócsapata.
nov. 10
14:12
A Mmaee testvérek nélkül indul a világbajnokságra a marokkói válogatott (m4sport.hu)
A Ferencvárosban játszó testvérpár egyik tagja, a támadó Ryan és a védő Samy Mmaee sem került be a marokkói válogatott világbajnokságra utazó keretébe.
nov. 10
14:12
Óriási bejelentést tett Szujó Zoltán, erre készül a műsorvezető (BorsOnline)
Új feladatot talált magának sokak kedvence.
nov. 10
14:14
Átlátható és határozott FIA – a Mercedes az elnök munkáját dicséri (m4sport.hu)
Határozottság és átláthatóság jellemzi a Mercedes főnöke szerint a múlt decemberben megválasztott új FIA-elnököt. Toto Wolff az idei vitatott esetek ellenére nagyon elégedett a munkájával.
nov. 10
14:16
Drugovich teljesítette első F1-es tesztjét, jöhet a szabadedzés! (m4sport.hu)
Megszerezte a szuperlicencet, ami elengedhetetlen volt az abu-dzabi debütáláshoz.
nov. 10
14:18
Vettel: Az autóversenyzésnek értelmet kell találnia a fennmaradáshoz (m4sport.hu)
Lassan mozog és nem a megfelelő célokra fókuszál a Forma–1 Sebastian Vettel szerint, aki úgy véli, ha a sorozat létjogosultságot akar a társadalomban, ennél többet kell tennie.
nov. 10
14:24
Máris éles lehetőséget is kap majd a Forma-1-ben az idei F2 bajnok (Racing)
Felipe Drugovich a múlt héten élvezhette először a Forma-1-es erejét, amikor több mint 300 kilométert teljesített az AMR21-es versenyautóval Silverstone-ban, és ezzel debütált az Aston Martin Aramco Cognizant Formula One™ Team színeiben. Felipe, nemrég nyerte meg a Formula 2 bajnokságát Monzában, és gyorsan megismerkedett a csapat 2021-es Forma-1-e
nov. 10
14:26
Rovanpera Lappiról: Jó csapattárs volt (Racing)
Kalle Rovanpera a Japán Rally helyszínén elejtett egy fél mondatot, ami sok mindenre enged következtetni Esapekka Lappival kapcsolatban. A magyar idő szerint csütörtök hajnalban kezdődött Japán Rally első szakasza előtt Kalle Rovanpera Esapekka Lappi csapatváltásával kapcsolatban is reagált. “Nem követtem a média pletykáit az átigazolásokkal kapcso
nov. 10
14:36
Zengő Zoli őszintén: a baj az álmaimmal van (Eurosport)
Nehéz helyzetbe került a Zengő Motorsport az utolsó két WTCR-forduló előtt; a magyar csapat elveszítette Rob Huffot, és bár két autóval, valamint a Boldizs Bence – Nagy Dani párossal ott vannak Bahreinben, az FIA döntése miatt nem vehettek részt az első szabadedzésen, és a folytatás is kérdéses. Zengő Zoli most egy őszinte posztban újabb részleteke
nov. 10
14:42
A szövetség elnöksége hozzájárul Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang országváltási kérelméhez (HírTV)
Az egyaránt olimpiai, világ- es Európa-bajnok gyorskorcsolyázók országváltási kérelméről kedden adott először tájékoztatást a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség.
nov. 10
14:42
Kiszivárgott a Liu testvérek levele, itt a teljes igazság (BorsOnline)
Döntött a szövetség a gyorskorcsolyázókról.
nov. 10
14:48
A korcsolya szövetség elnöksége hozzájárul Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang országváltási kérelméhez (m4sport.hu)
A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnöksége csütörtöki elnökségi ülésén úgy döntött, hogy hozzájárul az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó testvérpár, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang országváltásra vonatkozó kérelméhez.
nov. 10
14:48
A szövetség elnöksége hozzájárul a Liu fivérek országváltási kérelméhez (Demokrata)
A sportolók nem kívánják aláírni a 2022 és 2026 közötti időszakra vonatkozó sportolói szerződésüket.
nov. 10
14:48
A Moksz hozzájárul a Liu fivérek országváltó kérelméhez (Eurosport)
A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnöksége csütörtöki elnökségi ülésén úgy döntött, hogy hozzájárul az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó testvérpár, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang országváltásra vonatkozó kérelméhez.
nov. 10
14:54
A korcsolya szövetség elnöksége hozzájárul Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang országváltási kérelméhez (m4sport.hu)
A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnöksége csütörtöki elnökségi ülésén úgy döntött, hogy hozzájárul az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó testvérpár, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang országváltásra vonatkozó kérelméhez.
nov. 10
15:12
Nadal elkerülte a halálcsoportot, Djokovic és Medvedev már a csoportban egymásnak feszül (Eurosport)
November 13-án elkezdődik a 2022-es ATP-világbajnokság Torinóban. A csoportok összetételét csütörtökön hozták nyilvánosságra. Nadal papíron jól járt, ha egészséges, Djokovic és Medvedev pedig egy csoportba került.
nov. 10
15:18
Magnussen nem ért egyet Verstappennel, ő szereti a sprinteket (m4sport.hu)
A rutinos dánnak bejöttek a lendületes sprinthétvégék.
nov. 10
15:18
Ételmérgezést kapott Norris, felkészül Piastri? (Racing)
A McLaren nemrég közölte, hogy Lando Norris csütörtökön nem látogat el a paddockba ételmérgezés miatt. Brazíliába van már a száguldó cirkusz jó pár napja, hogy felkészüljenek a sprinthétvégés megmérettetésre. Ám a wokingi istálló versenyzőjének nem kezdődik jól az esemény, ugyanis ételmérgezés miatt pihenésre ítélték. A csapat reméli, hogy holnap m
nov. 10
15:30
Nascar: Blaneynek maga Penske tiltotta meg, hogy győzzön Phoenixen? (USAracing)
A Nascar Cup múlt vasárnapi, Phoenix Racewayen rendezett szezonzáróját követően a másodikként célba ért Ryan...
nov. 10
15:30
Nascar: Blaneynek maga Penske tiltotta meg, hogy győzzön Phoenixen? (Racing)
A Nascar Cup múlt vasárnapi, Phoenix Racewayen rendezett szezonzáróját követően a másodikként célba ért Ryan...
nov. 10
15:32
MNASZ tisztújítás: Szujó Zoltán indul az elnöki posztért (Racing)
Új korszakot nyitna a magyar autósportban, átláthatóan működtetné a szövetséget.
nov. 10
15:36
Elengedi a korcsolyaszövetség a Liu-testvéreket, a lelépési pénzről azonban még nem döntöttek (rtl.hu)
A szövetség elnöksége hozzájárul Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang országváltási kérelméhez, de a Pénzügyminisztériumhoz fordultak segítségért annak eldöntéséhez, hogy hogyan fizesenek.
nov. 10
15:48
Most jött! A szövetség hozzájárul a Liu testvérek országváltási kérelméhez (Metropol)
A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnöksége úgy döntött, hogy hozzájárul a Liu testvérek országváltásra vonatkozó kérelméhez.
nov. 10
15:48
Norris rosszullét miatt kihagyja a sajtónapot (m4sport.hu)
A McLaren arra számít, holnap autóba ülhet.
nov. 10
15:54
Hozzájárul a Liu-testvérek országváltási kérelméhez a szövetség elnöksége (SzMo)
De a sportolókra fordított utolsó hároméves időszak költségeit - külön-külön száz-százötven millió forintot - ki kell fizetni.
nov. 10
16:00
Maguire is bekerült az angol vb-keretbe (m4sport.hu)
Gareth Southgate utazó csapatában ott van Ben White is, aki eddig csak négyszer kapott lehetőséget a nemzeti csapatban.
nov. 10
16:06
Kidolgozott karakter, kiemelkedő vezérek – a Ferencváros álomszerű El-csoportkörének zálogai (m4sport.hu)
A Fradi 2022-es ősze jusson mindig eszünkbe: álmodozni abszolút legitim!
nov. 10
16:12
A kameruni vb-keretben 26-ból 24-en légiósok (m4sport.hu)
Rigobert Song, a kameruni labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megnevezte azt a 26 játékost, akire számít a jövő vasárnap kezdődő katari világbajnokságon.
nov. 10
16:12
60 évesen is ragyog a címlapokon Jean Todt színésznő jegyese (Racing)
Az egykori Ferrari csapatfőnök és FIA elnök Jean Todt jegyese, Michelle Yeoh Malajziában született. A színésznő 1997-ben szerzett világhírnevet, mikor a Pierce Brosnan oldalán szerepelt a James Bond: A holnap markában című filmben. Todttal 2004 óta alkotnak egy párt, 2008 óta jegyben járnak, az esküvőre azonban még nem került sor. A színésznő most
nov. 10
16:18
Rekordáron kelt el egy Schumacher-ereklye (Infostart)
13,1 millió euróért (5,3 milliárd forint) kelt el a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher 2003-as Ferrarija.

Keresés