2022. november 25. péntek

nov. 25
0:12
Sallói István még nem is látott ilyen világbajnokságot (Blikk)
Sallói Istvánnal a Sportal stúdiójában vették górcső alá a kollégák a csütörtöki, és részben a pénteki kínálatot a katari vébé programjából.
nov. 25
0:12
Áll a bál Katarban a konténerszállások miatt, a szervezők visszaadják a pénzt (rtl.hu)
90 ezer forintnak megfelelő összeget kértek egy itt eltöltött éjszakáért.
nov. 25
0:16
A történelmi sikert ünneplő japánok a meccs után így adták át az öltözőjüket (rtl.hu)
Nagy lehetett a buli, mert az egyik törölköző nincs tökéletesen az élére hajtva.
nov. 25
0:20
Svájc egygólos sikert aratott Kamerun ellen (rtl.hu)
A svájci válogatott 1-0-ra legyőzte a kameruni csapatot a katari labdarúgó-világbajnokság G csoportjának csütörtöki nyitómérkőzésén.
nov. 25
0:24
A luxusfeleségek megérkeztek Katarba, ahol a rongyrázás mellé szigorú szabályokat kaptak (rtl.hu)
Bár az angol válogatott feleségeit, barátnőit egy fényűző, felfoghatatlanul drága jachton szállásolták el, az aranykalitka mellé számos előírást is kaptak. Ők még a szerencsésebbek közé tartoznak az abszolút monarchiában, ahol a nők másodrendűek, az LMBTQ-közösség tagjai pedig törvényen kívüliek.
nov. 25
0:28
Döntetlent játszott Uruguay és Korea (rtl.hu)
Az uruguayi válogatott gól nélküli döntetlent játszott a dél-koreai csapattal a katari labdarúgó-világbajnokság H csoportjának csütörtöki nyitófordulójában.
nov. 25
0:32
Portugália ötgólos meccsen legyőzte Ghánát, Ronaldo történelmet írt (rtl.hu)
Cristiano Ronaldo ismét eredményes volt.
nov. 25
0:36
Hol folytatódhat tovább Cristiano Ronaldo karrierje? (rtl.hu)
A Manchester United további sok sikert kívánt az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldonak, akitől azonnali hatállyal köszöntek el. Nagyon megosztó személyiség. Sokan piperkőcnek és nagyképűnek tartják, de az vitathatatlan, hogy imád focizni. Ahogy az is, hogy őt követik a világon a legtöbben – az Instagramon 503 millióan kíváncsiak rá. Kérdés, hog
nov. 25
0:40
Brazília nem kegyelmezett Szerbiának (rtl.hu)
A szerbek egy ideig jól tartották magukat, végül azért örülhettek, hogy csak kettővel kaptak ki.
nov. 25
4:30
Előben a foci-vb-ről: A kiesés elől menekül Irán Wales ellen (Eurosport)
Foci-vb: A pénteki napot Wales és Irán mérkőzése nyitja, melyen mindkét csapat számára fontos lenne a győzelem, sőt, utóbbinak szinte kötelező.
nov. 25
4:34
Élet-halál mérkőzésen csap össze Katar és Szenegál (Eurosport)
Az első fordulóban Ecuador ellen halvány teljesítménnyel előrukkoló házigazda a hozzá hasonlóan kétgólos vereséget szenvedő Szenegál ellen lép pályára Dohában magyar idő szerint 14 órától.
nov. 25
5:12
Zanardi: Túl nagy voltam az autóba, ezért levágtunk egy kicsit a lábamból (Racing)
Az egykori F1-es versenyző Alex Zanardi 2001-ben egy súlyos baleset következtében mindkét lábát elvesztette egy CART versenyen. Öt évvel később ezen a napon, 2006. november 25-én balesete óta először tesztelt F1-es autót. Egy módosított BMW Saubert vezethetett, és volt olyan jó az időeredménye, hogy az alátámasztotta azt, hogy tényleg nem pusztán r
nov. 25
5:24
Megszakadt Schumacher és Hamilton elképesztő, harminc éven át tartó sorozata (Racing)
Az idei szezonban több hosszú széria is megszakadt: Hamiltonnak mindkettőhöz köze volt, az egyiket Schumacherrel, a másikat Vettellel tartotta közösen.
nov. 25
5:30
Nascar: Harvick birtokol egy rekordot, amit Hamlin egy óra alatt elvesztett (USAracing)
Kurt Busch kényszerű (részleges) visszavonulásával immár Kevin Harvick lett a Nascar Cup legrégebbi bútordarabja. A...
nov. 25
5:30
Nascar: Harvick birtokol egy rekordot, amit Hamlin egy óra alatt elvesztett (Racing)
Kurt Busch kényszerű (részleges) visszavonulásával immár Kevin Harvick lett a Nascar Cup legrégebbi bútordarabja. A...
nov. 25
6:12
F1: Még nem töröltük a Kínai Nagydíjat (Racing)
A jelenlegi tervek szerint Kína 3 kihagyott év után, 2023-ban térhetne vissza a Forma-1-es versenynaptárba, azonban már most komoly kétségek merültek fel a futamrendezést illetően. A mezőny egyetlen, és a Forma-1 történetének első kínai versenyzője, Guanyu Zhou azonban természetesen nagyon bízik benne, hogy sikerül megrendezni a versenyt. A legnagy
nov. 25
6:24
A Magyar Rally Bajnokság 2022-es ideiglenes végeredményei (Racing)
Minden eredmény elérhetővé vált
nov. 25
6:48
Ma a foci vb-n: rögtön kieshet Irán és Katar, az első továbbjutók is meglehetnek (Eurosport)
Pénteken elkezdődik a csoportmeccsek második köre is Katarban, az A és B csoportban már akár búcsúzó is lehet a világbajnokság hatodik napjára. A házigazda javítani készül, kérdés, hogy sikerül-e felkelteni a hazai drukkerek érdeklődését a stadionokban.
nov. 25
7:12
Red Bull: Idén megmutattuk a többieknek, ki a legény a gáton (Racing)
Christian Horner szerint a csapat idei dominanciája jelzés értékű volt a többi csapat számára. A brit szakember azonban realista és azzal is tisztában van, hogy a következő szezonban akár sokkal szorosabb csatát vívhatnak majd a Mercedesszel vagy a Ferrarival. Az energiaitalosok a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjon megszerezték idei 17. sikerüket Max V
nov. 25
7:14
Az Egyesült Államok történetének legnagyobb tragédiája különleges helyzetet idézett elő (Racing)
2001 tragédiákkal teli év volt a NASCAR rajongók számára, melynek az eredménye az volt, hogy a szezon meglepően sokáig tartott. Amerikában minden év novemberének utolsó csütörtökjén ünneplik hálaadás napját, és ekkor már általában rég vége szokott lenni a NASCAR szezonnak. Nem így történt 2001-ben, amely alapjaiban rengette meg nem csak a NASCAR de
nov. 25
7:18
Brazília magabiztos győzelemmel kezdett Neymar talán utolsó vébéjén (Eurosport)
Véget ért az első csoportkör a világbajnokságon, Németországban viszont még mindig nem tudták megemészteni a Japán elleni vereséget. Beharangozzuk a pénteken kezdődő sífutó szezont is, ahol rögtön óriási hiányzókkal indul az első verseny.
nov. 25
7:20
Akár a továbbjutásról is dönthet a Hollandia-Ecuador csata (Eurosport)
A továbbjutásról is dönthet a tornát győzelemmel kezdő holland és ecuadori válogatott második fordulós mérkőzése a katari labdarúgó-világbajnokság A csoportjában.
nov. 25
7:48
Az Irán ellen gálázó angolok az amerikai csapat ellen masíroznának tovább (Eurosport)
A magabiztos sikerrel kezdő angol válogatott már a pénteki második fordulóban kivívhatja a továbbjutást a katari labdarúgó-világbajnokság B csoportjából, ha legyőzi az Egyesült Államok csapatát.
nov. 25
7:54
Tite: Ne aggódjanak, Neymar játszani fog a világbajnokságon (m4sport.hu)
„A folytatásban is ott lesz a pályán, ebben biztosak lehetnek.”
nov. 25
8:00
„Olyanok voltunk, mint a 80 évesek” – beleszállt a korábbi edzők módszereibe a lengyelek sztárja (Eurosport)
Kamil Stoch és a lengyel csapat az új idényt már új, osztrák szövetségi kapitánnyal kezdte, az első eredmények után pedig elkezdtek csepegni az információk arról, mi okozhatta a tavalyi gyengélkedésüket. A sztárugró most egy lengyel videósnak mesélt arról, milyen elavult módszerekkel dolgozott az előző stáb, ami a helyi edzőképzés egy komoly problé
nov. 25
8:00
Megmentheti, de tönkre is teheti Mick Schumacher karrierjét a Mercedes (Racing)
Kecsegtető lehetőség csatlakozni az elmúlt évek legjobb, továbbra is magas szintet képviselő istállójához, de lehet egy nagy hátulütője.
nov. 25
8:30
Hamalainen: A rally nemcsak a férfiak sportja (Racing)
A WRC2-es világbajnok navigátor, Reeta Hamalainen szerint a rallysportban a nőknek is van helyük, amit jól bizonyít az idei szezon.
nov. 25
8:42
Neymar megsérült, aggódnak a brazilok (Infostart)
A brazilok 2-0-ra nyertek a legerősebbnek vélt csoportellenfél, a szerbek ellen a labdarúgó-világbajnokságon, mégis aggódnak: megsérült Neymar, aki köré épül a játékuk.
nov. 25
8:54
Így bukta el a Ferrari a fejlesztési versenyt a Red Bull-lal szemben (m4sport.hu)
Elfogyott a költségvetési keret, de van itt még valami – Mattia Binotto elismerte, más magyarázat is van arra, hogy a Ferrari visszaesett év végére, a Red Bull pedig elhúzott tőlük a fejlesztési versenyben.
nov. 25
9:12
Hangulat és történelem, személyesen – Gurulj be lassítva is! (m4sport.hu)
Cristiano Ronaldo történelmet írt, a portugálok nyertek, ezt a végére beeső Tóth Attila fejtette ki. Előtte Varga Ákos és Varga Péter mesélt eddigi élményeiről, tapasztalatairól, és próbált esélyt latolgatni.
nov. 25
9:18
„Az áldozati bárányok készen állnak a levágásra” (Infostart)
Péntek este az angol válogatott az Egyesült Államok csapatával játszik majd világbajnoki mérkőzést. A két együttes korábban tizenegyszer találkozott egymással, nyolcszor a háromoroszlánosok győztek. Ebben nincs semmi meglepetés. Abban már inkább, ahogyan a további három találkozó alakult.
nov. 25
9:18
Steiner szerint Schumacher direkt generál nyilvános vitát (Racing)
A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner reagált Ralf Schumacher állandó nyilatkozataira, miután unokaöccsét menesztették a csapatból. A 2022-es szezon második felében Ralf nem egyszer bírálta a Haas csapatát nyilvánosan, miközben a csapatfőnök Steiner Mick Schumacher teljesítményét kritizálta. „Semmiféle játékot nem játszottunk a három hónap alatt. Ne
nov. 25
9:30
Kiakadt az autókölcsönző az engedély nélkül gumit füstölő Hamiltonra (Racing)
A közösségi médiában posztolt a cég, amely nem volt elragadtatva a hétszeres világbajnok mostanra 1,6 milliós nézettségű videójától.
nov. 25
9:54
Szivárványos fordulat: a Fifa mégis engedélyezi az eddig tiltott színek használatát (Eurosport)
A FIFA csütörtök este biztosította a nemzeti szövetségeket, hogy az LMBTQ közösségek támogatását jelképező szivárványszíneket viselő szurkolókat többé nem éri atrocitás a szervezők részéről. Több korábbi esetben nem engedték be az érvényes jeggyel rendelkezőket, ez most a hírek szerint megváltozhat.
nov. 25
10:00
Sport- és olimpiai ügyekről tárgyalt Orbán Viktor a MOB elnökével (Demokrata)
Orbán Viktor és Gyulay Zsolt áttekintették a legfontosabb 2023. évi sporteseményeket.
nov. 25
10:06
„Félek, hogy elveszítem” – Ricciardo elmagyarázta a Red Bull-os szerződését (m4sport.hu)
Eltávolodni, de nem elfelejtődni – Daniel Ricciardo elmagyarázta, miért választotta a Red Bull-os harmadik számú szerepet 2023-ra.
nov. 25
10:08
Megoperálták a vb-n súlyos sérülést szenvedett francia sztárvédőt (m4sport.hu)
A Bayern München 26 éves balhátvédjének mindössze 13 percig tartott a vb.
nov. 25
10:10
Antifocival fizetünk meg a vébécsodák ünnepléséért (m4sport.hu)
Brazília csalódást okozhatot az ellendrukkereknek, és még futballozott is, amit Cristiano Ronaldóéktól kezdve Suárezéken át az afrikaiakig az összes többi pályára lépő elszalasztott csütörtökön, és emelett nem mehetünk el szó nélkül a legfrissebb vébékivetítőnkben.
nov. 25
10:12
13 perc után drámai módon ért véget a vb a franciák sztárjának, de már túl is van a műtéten (Eurosport)
Foci-vb: Megoperálták Lucas Hernandezt, a világbajnoki címvédő francia labdarúgó-válogatott védőjét, aki csapata katari nyitómérkőzésén szenvedett térdszalagszakadást.
nov. 25
10:12
McLaren: Nem Ricciardón ment el a 4. helyünk (Racing)
A McLaren mindössze egyetlen dobogós helyezést volt képes szerezni 2022-ben. Lando Norris Imolában pezsgőzhetett a pódiumon és a brit hiába nyújtott jó teljesítményt idén, a wokingiak így csak az 5. helyen végeztek a konstruktőri bajnokságban. Ez pedig részben Daniel Ricciardo folyamatos rossz teljesítményeinek is betudható, azonban a McLaren szeri
nov. 25
10:18
A nap vb-meccse: melózni küldte a felesége, mégis futballhős lett a holland óriás (BorsOnline)
Már 28 éves a hollandok újonca, de jóformán csak tíz hónapja tart a karrierje. Két éve még a felesége és az apja is arról győzködte, hogy a focikudarcok helyett álljon rendőrnek vagy vállaljon kétkezi munkát.
nov. 25
10:18
A szex jó, de az orgiák „nem ideálisak” a meccsek előtt a spanyol szövetségi kapitány szerint (rtl.hu)
Luis Enrique fiai szerdán 7-0-ra verték Costa Ricát a focivébé eddig leggólgazdagabb mérkőzésén.
nov. 25
10:24
Sikeres volt Haller második műtétje (m4sport.hu)
A Dortmund csatáránál idén júliusban diagnosztizáltak rosszindulatú hererákot.
nov. 25
10:24
Neymar sérülését először nem vette észre a brazil szövetségi kapitány (Eurosport)
Foci-vb: Tite, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem vette észre csütörtökön, hogy csapata világbajnoki bemutatkozó mérkőzésén kulcsembere, Neymar bokasérülést szenvedett.
nov. 25
10:26
Naponta közel 2 millióan kapcsolnak az M4 Sportra (m4sport.hu)
Óriási érdeklődés kíséri a rendhagyó időpontban rendezett katari vb-t.
nov. 25
10:30
Brutálisan erős csapat lehet az M-Sport, ha minden jól alakul (Racing)
Akár a jövő évi Rally Világbajnokság legerősebb csapata is lehet az M-Sport, amennyiben minden részletet sikerül a helyére tenni. Erre azonban kevés az esély.
nov. 25
10:42
A mezőny filozófusa szerint a Tour de France már nem húzza sokáig júliusban (Eurosport)
A cofidises Guillaume Martin a profi mezőny egyik legkülönösebb figurája: Nietzschéből diplomázott, Platónról írt színdarabot, és megjelent két könyve is, ahol filozófus szemmel reflektál a kerékpársportra. Ezúttal egy klímavédelemmel foglalkozó francia lapnak adott igencsak rendhagyó interjút, melyben felveti a kérdést, meddig lehet megrendezni a
nov. 25
11:00
Feladta a leckét a brazil válogatott, és nem csak a 10/10-es Richarlison-góllal (Eurosport)
Richarlison, a brazil labdarúgó-válogatott támadója szerint karrierje egyik legszebb találatát szerezte a szerbek ellen 2-0-ra megnyert csoportmérkőzésen, a katari világbajnokság csütörtöki játéknapján.
nov. 25
11:12
„Ilyen az F1” – Hülkenbergnek nincs lelkiismeret-furdalása Schumacher miatt (m4sport.hu)
A Forma–1-ben farkastörvények uralkodnak, így Nico Hülkenberg nem engedheti meg magának, hogy sajnálja az általa kitúrt Mick Schumacher.
nov. 25
11:12
Gareth Bale javaslata: a walesi iskolákban órák helyett inkább vb-meccseket nézzenek a gyerekek (Eurosport)
Második világbajnoki mérkőzésére készül a walesi labdarúgó-válogatott Katarban, Irán ellen ráadásul esélyesként léphetnek pályára Gareth Bale-ék. Az 1958 óta első világbajnokságán szereplő válogatott szupersztárja érzi, az esélyesség mellett azért elkélne némi biztatás, ezért furcsa ötlettel állt elő.

Keresés