2022. november 27. vasárnap

nov. 27
0:12
Kylian Mbappé, a csoda (Infostart)
A címvédő francia válogatott 2-1-re legyőzte Dániát szombaton, a katari labdarúgó-világbajnokság D csoportjának második fordulójában, ezzel első csapatként bebiztosította továbbjutását a nyolcaddöntőbe.
nov. 27
0:12
Lionel Messi reagált a szégyenre, magára irányította a figyelmet (BorsOnline)
Argentína győzelemmel folytatta szereplését, miután 2-0-ra verte Mexikót a katari labdarúgó-világbajnokságon.
nov. 27
0:12
Itt az ideje, hogy az IndyCar megkapja az őt megillető tiszteletet (Racing)
Legalábbis ez a véleménye Zak Brown-nak, aki szerint az F1-nek meg kéne változtatnia a szuperlicenc rendszerét az IndyCar kapcsán. A Red Bull nem szerződtethette az amerikai Colton Hertát 2023-ra, mert nem volt elég pontja az FIA “szuperlicenc” rendszere szerint. Brown kijelentette, hogy az IndyCar körüli szuperlicenc pontozást “felül kell vizsgáln
nov. 27
0:12
Az észak-koreai tévé nem hajlandó leadni a dél-koreaiak, a japánok, és az amerikaiak meccseit (rtl.hu)
Foghíjas vb-t láthatnak az északi nézők.
nov. 27
0:16
Varga Zsolt: húsz férfi magyar vízilabdázónak maradt esélye a párizsi olimpiára (Infostart)
A Ferencváros vezetőedzője az InfoRádiónak azt is elmondta, mikor folytatódhat a sűrű klubszezonban a nemzeti együttes építkezése.
nov. 27
0:16
Óriási meglepetés: akár 21 főből is állhat majd a mezőny Las Vegasban? (Racing)
A 2023-ban visszatérő Las Vegas-i Nagydíj szervezői egyáltalán nem titkolják a rajongásukat Daniel Ricciardo után. Azonban az ausztrál pilóta nem lesz ott a királykategória jövő évi rajtrácsán és ezért az amerikai futam promóterei egy érdekes kéréssel fordultak az FIA felé a Twitteren. Ricciardo 2023-ban a Red Bull tartalék és tesztpilótája lesz. A
nov. 27
0:16
Argentína jól elagyabugyálta Mexikót (rtl.hu)
2-0 lett a végeredmény, Messi is lőtt gólt.
nov. 27
0:20
A mexikóiak kapitánya illusztris társágba kerülhet (Infostart)
Gerardo „Tata” Martino, korábbi argentin szövetségi kapitány, korábbi Barcelona-edző dirigálja ma este a mexikói válogatottat az Albiceleste ellen a katari világbajnokságon. Győzelemmel illusztris társaságba kerülhet.
nov. 27
0:20
„Alonso nem normális” (Racing)
A 2023-ra Aston Martinhoz igazoló Fernando Alonso már a mostani szezon végeztével, Abu Dhabiban kipróbálhatta a zöldek idei autóját. A teszten ott volt az a Pedro de la Rosa is, aki szintén jövőre csatlakozik a csapathoz tanácsadóként és nagykövetként. A Forma-1-es versenyzői karrierjét 2012 végén, 41 esztendősen befejező de la Rosa teljesen le van
nov. 27
0:24
Argentína legyőzte Mexikót, ehhez Messi zsenije is kellett (Infostart)
Az argentin válogatott 2-0-ra legyőzte a mexikói csapatot a katari labdarúgó-világbajnokság C csoportjának második fordulójában.
nov. 27
0:24
Lemondott a Piastri-saga egyik főszereplője (Racing)
Távozott az Alpine-tól az az ügyvéd, aki az Oscar Piastri ügyet lebonyolította. Az ausztrál versenyző még nem aktív tagja a Forma-1-nek, de már most sokan megjegyezték a nevét. Miután Fernando Alonso szerződést kötött az Aston Martinnal, a francia csapatnak gyorsan kellett cselekednie a pilótapiacon. A Renault Akadémiás szerződésre hivatkozva bejel
nov. 27
0:28
Verstappen: Ricciardo jobban járt volna, ha a Red Bullnál marad (Racing)
A szerdai nap folyamén hivatalossá vált, hogy Daniel Ricciardo lesz a Red Bull „harmadik” versenyzője 2023-ban. Az ausztrál egykori csapattársa, Max Verstappen örömmel fogadta a hírt, azonban a kétszeres holland világbajnok szerint Ricciardónak soha nem lett volna szabad elhagynia a bajnoki címvédő istállót. Ricciardo még a 2018-as szezon végén hag
nov. 27
0:32
6 kategóriában szavazhatsz az év F1-es legjobbjairól! (Racing)
Lassan egy hete már, hogy véget ért a 2022-es Forma-1-es szezon. Mi pedig – mint minden évben – most is megkérdezünk titeket az év legjeiről. 6 témakörben várjuk a véleményeiteket:
nov. 27
3:18
Ütött a németek órája? - Kövesd itt a Németország-Spanyolország mérkőzést az E-csoportból (Eurosport)
Németország meglepetésre kikapott Japántól az első fordulóban, így hatalmas tétje van számára a Spanyolország elleni ütközetnek. Kövesd élő tudósításunk a mérkőzésről!
nov. 27
4:18
Itt az idő felpörögnie a legutóbbi ezüstérmesnek! - élő tudósítás a Horvátország-Kanada mérkőzésről (Eurosport)
Marokkó ellen 0-0-ás meccs után most már nem tartalékolhat tovább Horvátország a katari vb-n, Kanada ellen abszolút favoritként lép pályára déli szomszédunk.
nov. 27
5:18
Lesz miért aggódnia Belgiumnak az utolsó fordulóban? - Kövesd itt a Belgium-Marokkó mérkőzést (Eurosport)
Belgium és Marokkó feszül egymásnak a katari foci-vb kilencedik játéknapján vasárnap az F csoportban. Vajon lesz félnivalója Eden Hazard-éknak? Érdekeségek, statisztikák, fontos pillanatok cikkünkben.
nov. 27
6:12
Ez a 7 autó esélyes a 2023-as “Év autója” címre! (Racing)
Bejelentették a 2023-as Év Autója címre jelölt hét autót, melyek közül a győztest a január 13-i brüsszeli autószalonon nevezik majd meg. A jelöltek a következők: Jeep Avenger Kia Niro Nissan Ariya Peugeot 408 Renault Austral Subaru Solterra/Toyota bZ4X Volkswagen ID Buzz. A hét autót 27 autóból álló hosszú listáról választották ki, melyen többek kö
nov. 27
6:18
A német-verő Japán nyitja a meccsdömpinget vasárnap Costa Rica ellen (Eurosport)
A Németországot 2-1-re óriási meglepetésre legyőző Japán kezdi a mérkőzések sorát vasárnap a katari foci-vb kilencedik napján Costa Rica ellen. Ne maradj le a legérdekesebb statisztikákról, érdekességekről és egyetlen fontos pillanatról se.
nov. 27
6:24
Lengyel Rally 1973: Három célba érő, Wartburg a dobogón (Racing)
Az 1973-as Lengyel Rallyn a szervezők pontatlan menetlevelet adtak a versenyzőknek, ráadásul a szakaszokat lehetetlen volt teljesíteni a megadott időn belül. Végül csak három páros ért célba.
nov. 27
6:42
Mbappé duplájával a franciák az első továbbjutók a foci-vb-n, nem lesz többé Wtcr (Eurosport)
Pontosan felénél jár a labdarúgó-világbajnokság csoportköre, és meg is van az első továbbjutó: Franciaország. Katar után azonban Németország lehet az újabb biztos kieső, ha nem vigyáz. Megnéztük, mitől volt annyira bűnrossz meccs az Anglia-USA, de nem csak focival foglalkoztunk. Beindult például a téli szezon, és hoztunk néhány kerékpárinterjút.
nov. 27
7:12
Sulayem: Az FIA és az F1 kapcsolata sosem volt még ilyen jó (Racing)
Mohammed Ben Sulayem, az FIA elnöke szerint az irányító testület és a Liberty Media tulajdonában és irányítása alatt álló Formula One Management közötti kapcsolat soha nem volt még ennyire jó. Ezzel reagált azokra a pletykákra és színfalak mögötti híresztelésekre, melyek szerint az elmúlt hónapokban feszültségek és egyre nagyobb szakadékok alakulta
nov. 27
7:14
Íme a Gran Turismo 7 legfontosabb 25. évfordulós frissítéseinek listája (Racing)
25. évfordulóját ünnepli a Gran Turismo, melyet egy igazán bőségesen megpakolt frissítéssel – az 1.26-os verzióval – ünnepelt meg. És, hogy mennyire bőséges? PS4-en 2,543 GB-ot, PS5-ön pedig 3,096 GB-ot tesz ki. A rajongók által már régóta kért funkció, amelyet a Polyphony Digital már idén márciusban megerősített, hogy fejlesztés alatt áll, a Car V
nov. 27
7:18
Ma a foci-vb-n: Katar után Németország lehet a következő kieső (Eurosport)
Úgy tűnik, a címvédő átka egyelőre nem éri utol Franciaországot, a kettővel ezelőtti világbajnok azonban könnyen kieshet a csoportkörből. A torna második, immáron teljes vasárnapján azt is meg tudjuk, tovább robog-e a spanyol expressz. Végre megtalálja-e igazi formáját Belgium, vagy igaz-e, hogy nincs Kevin de Bruyne-nek méltó játszótársa a négy év
nov. 27
7:24
Torkig van és utálja – Hamiltonnak emiatt nem fog hiányozni az idei év (Racing)
A Mercedes pilótái felidézték az idei év legfontosabb eseményeit, és a hétszeres világbajnok elárulta, előfordult, hogy utálta az autóját.
nov. 27
7:48
A magyar vitorlázó a "Rum útján" eredt Fa Nándor után (Infostart)
Először teljesítette egy magyar vitorlázó az Atlanti-óceánt átszelő, egyszemélyes versenyt, a Route du Rhum-ot (Rum útja).
nov. 27
8:18
A német válogatott elvesztett egy kulcsembert – a közönséget (Infostart)
A legnagyobb példányszámú német napilap, a Bild szerint a megkérdezettek 55 százaléka nem akarja élőben nézni a televízióban a vasárnap esti, Spanyolország elleni sorsdöntő találkozót.
nov. 27
8:24
453 induló a Dakaron, a magyarok is ott lesznek Szaúd-Arábiában (Racing)
Az autós mezőny sajnos kisebb lett, a 2022-es Dakar 260 nevezője után most 218-an indulnak.
nov. 27
8:30
Videó: az argentin játékosok önfeledten ünnepelték az öltözőben a Mexikó elleni győzelmet (m4sport.hu)
Táncoltak és énekeltek a fontos siker után.
nov. 27
8:42
A nap meccse: történelmi szégyentől menekülnek a németek (BorsOnline)
A négyszeres világbajnok német válogatott nem hibázhat többet a katari labdarúgó-világbajnokságon. Vasárnap este Spanyolország ellen mindenképpen pontot kell szereznie.
nov. 27
8:48
Lionel Messi: Lekerült egy teher a vállunkról, megnyugodtunk és megint a saját kezünkben van a sorsunk (m4sport.hu)
„Szükségünk volt erre a győzelemre, hogy a lengyelek elleni összecsapásba már nyugodtabban mehessünk bele.”
nov. 27
9:12
Horner: Kiváltság részese lenni Verstappen sikereinek (Racing)
A Red Bull majdnem 10 éve nem zárt olyan sikeres szezont a Forma-1-ben, mint idén. Az energiaitalosok lettek 2022 konstruktőri világbajnokai, illetve az egyéni koronát is simán elhozták, Max Verstappen révén. A csapatfőnök, Christian Horner nem számít arra, hogy jövőre ilyen könnyedén megismételhetik ezt az eredménysort. Idén ugyanis a futamok több
nov. 27
9:24
Vettel a Red Bullnál térhet vissza a Forma-1-be? (Racing)
A bikások tanácsadója és csapatfőnöke egyaránt szívesen látná a négyszeres világbajnokot az istálló vezetésében. Az elismert F1-es szakértő nem ért egyet Lewis Hamiltonékkal a német pilótát illetően.
nov. 27
9:42
Itt a várva várt spanyol–német összecsapás a vb-n – sport a tévében (Infostart)
A labdarúgó-világbajnokságon kívül jut mára kézilabda, jégkorong, ökölvívás, kézilabda, de még amerikaifutball is dögivel a sportcsatornák élő közvetítéseiben.
nov. 27
9:48
Egy különleges helyszínen, egyből győzelemmel térne vissza a cyclo-crosshoz Van der Poel (Eurosport)
Mathieu van der Poel végre elkezdi a cyclo-cross szezont, Hulstben pedig hazai közönség előtt rögtön győzelemre hajtana. A holland versenyző szerint a riválisok is top formában indítanak, a februári világbajnokság pedig mindhármuknak nagy célja lesz. Az országúti szezonját sikeresnek tartja, az ausztráliai incidens már maga mögött hagyta, jövőre pe
nov. 27
10:06
Focivébé: az orosz zászló viselésével nincs gond a FIFA szerint (SzMo)
Miközben a szivárványszínű jelképek viselését korlátozta a FIFA a Katarban, addig az Ukrajnát lerohanó ország zászlójával nincs gond szerintük.
nov. 27
10:12
Meghalt Csapó Gábor (BorsOnline)
Hetvenkét esztendős korában elhunyt az olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó.
nov. 27
10:12
Hihetetlen csillaghullás a German Mastersen (Eurosport)
Rengeteg meglepetés tarkította a héten lejátszott German Masters selejtezősorozatát. Az aktív Triple Crown-bajnokok közül mindössze egyetlen játékos, Neil Robertson lesz ott februárban Berlinben, aki viszont éppen a többi sztár kiesése miatt máris hatalmas favorittá lépett elő. A világranglista első 16 helyezettje közül mindössze hatan kvalifikálta
nov. 27
10:12
Azcona: Ezért dolgoztam egész életemben! – de külön kiemeli Norbit is (Racing)
A BRC Racing Team versenyzője, Mikel Azcona megszerezte első – és várhatóan az egyetlen – FIA WTCR versenyzői bajnoki címét a sorozat utolsó fordulójának az időmérőjén, Jeddah-ban. A széria negyedik szezonjában, és a Hyundai színeiben először versenyző spanyol élete legfontosabb eredménye után feldobva nyilatkozott, miután még a verseny kezdete elő
nov. 27
10:24
Magyar vívókat díjaztak a nemzetközi szövetség kongresszusán (m4sport.hu)
Három magyar vívó is elismerésben részesült a nemzetközi szövetség (FIE) lausanne-i kongresszusán, melyen a szakágak világkupagyőzteseit díjazták.
nov. 27
10:24
Elhunyt Csapó Gábor (HírTV)
Hetvenkét esztendős korában elhunyt Csapó Gábor olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó.
nov. 27
10:24
Elhunyt a magyar vízilabda-legenda (Demokrata)
A Magyar Vízilabda Szövetség (Mvlsz) honlapjának közlése szerint a sportág legendás alakja vasárnap hajnalban halt meg.
nov. 27
10:26
Elhunyt Csapó Gábor (m4sport.hu)
A sportág legendás alakja vasárnap hajnalban halt meg.
nov. 27
10:30
Elhunyt Csapó Gábor (Infostart)
Hetvenkét esztendős korában elhunyt Csapó Gábor olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó.
nov. 27
10:30
Meghalt Csapó Gábor (SzMo)
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó 72 éves volt.
nov. 27
10:30
Meghalt Csapó Gábor, legendás olimpiai bajnokunk (Eurosport)
Hetvenkét esztendős korában elhunyt Csapó Gábor olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó.
nov. 27
10:30
Hamilton és Rosberg csapata is bajba került Uruguayban (Racing)
Kristoffersson és Loeb csapattársa is felborult a szezonzáró kvalifikációján.
nov. 27
10:36
A tökéletes franciákat Griezmann irányítja, míg a mákos lengyeleket Szczęsny (olyanok is), Messi meg Messi (m4sport.hu)
Csilivili nap volt, betalált Mbappé, Lewandowski és Messi is,és ha már csapataikat győzelemhez, ugyan merőben más győzelmekhez, szenzációshoz, szerencséshez és szenvedéssel telihez segítették, vasárnapi kivetítőnkben dióhéjban koncentráljunk hát a győztesekre.
nov. 27
10:36
Messi megszólalt: Megérkeztünk a vébére (rtl.hu)
Most, hogy legyőzték Mexikót.
nov. 27
10:42
Mindent megittak, több milliós piaszámlát halmoztak fel a focistafeleségek (BorsOnline)
Kifejezetten jól érzik magukat az angol futballistafeleségek a katari labdarúgó-világbajnokságon.
nov. 27
10:42
Nfl, Baseball stadion… a Nascar legfurcsább versenyhelyszínei (Racing)
A NASCAR 2023-ban Chicago utcáin fog versenyt rendezni, ez azonban közel sem lesz a legfurcsább helyszín, ahol valaha járt a széria. Bár más szériák is versenyeztek már belvárosi helyszíneken, a július 1-2-i hétvége a NASCAR számára a megszokottól való szélsőséges eltérést jelenti. Már most, több mint hat hónappal azelőtt, hogy a hangos versenyautó

Keresés