2022. november 17. csütörtök

nov. 17
10:06
Továbbra is nyeretlen idegenben a címvédő (Eurosport)
Stephen Curry 50 pontot dobott, csapata, a címvédő Golden State Warriors mégis kikapott a Phoenix Suns vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) szerdai játéknapján.
nov. 17
10:12
Józsa Levente 9. lett a taekwondo-világbajnokságon (m4sport.hu)
Józsa Levente a kilencedik helyen végzett a taekwondósok világbajnokságán, amely a mexikói Guadalajarában zajlik.
nov. 17
10:18
Háttér: hol siklott félre Schumacher és a Haas kapcsolata? (m4sport.hu)
Kezdettől rossz mederben folyt Mick Schumacher és a Haas 2022-es szezonja, és a bejárt út állomásai alapján nem vezethetett máshová, csak a szakításhoz. Hol ment félre a koncepció, és milyen tényezők álltak a kudarca mögött? Háttér.
nov. 17
10:18
A Liu testvérek állják az országváltás költségét, ha a szövetség ragaszkodik a pénz kifizetéséhez (SzMo)
„Megingott a bizalmunk a szövetségben, bizonytalanná vált a jövőnk” – mondták a sportolók.
nov. 17
10:18
Fogadási balhéba keveredett a City ellen duplázó csatár (Eurosport)
A fogadási szabályok többrendbeli megsértésének gyanújával eljárás indult Ivan Toney, az angol élvonalban szereplő Brentford labdarúgója ellen.
nov. 17
10:18
Bemutatkozik a Red Bullnál Lei, a Villám Azuki, egy anime-NFT! (Racing)
Az Oracle Red Bull Racing a Bybit, valamint az Azuki létrehozója, a Chiru Labs által NFT*-t helyez autóira az Abu Dhabiban megrendezésre kerülő szezonzárón. *Az NFT (non-fungible token), azaz nem helyettesíthető zseton. Működése az Ethereum kriptovaluta** blokklánc technológiáján alapul. Azonban az NFT maga nem kriptovaluta, hanem digitális vagyont
nov. 17
10:18
Liu testvérek: A bizalomvesztés és a bizonytalanság miatt döntöttük el, hogy országot váltunk (rtl.hu)
Először szólaltak meg a gyorskorcsolyázók, amióta országváltásuk híre nyilvánosságot látott. Vállalják a szövetség által felvetett költségek visszafizetését, ha ez a döntés születik.
nov. 17
11:00
Női kézi-Eb podcast: A vészharang nyelve (m4sport.hu)
Klujber csak a vezér? A FIFA a hibás? Vagy a horvátok? Kell félni a vb-selejtezőtől? Ki a mentáltréner mentáltrénere? Ki nyeri a tornát? A helyszínről jelentkező podcast nyolcadik adásában terítéken a magyar válogatott szlovénok elleni győztes utolsó mérkőzése, és az összesített 11. helye.
nov. 17
11:00
Cr evangéliuma - Ronaldo beleszállt fiatal csapattársaiba is, magát követendő példaként állítva be (Eurosport)
Cristiano Ronaldo Piers Morgannek adott interjújából újabb részletek derültek ki. Megtudhatjuk, a portugál mit gondol fiatal csapattársai hozzáállásáról, mi a véleménye a Manchester Unitedról mint klubról, és hogy Sir Alex Ferguson győzködése kellett, hogy az MU szurkolóit imádó CR ne a Manchester Cityhez szerződjön. Példabeszédek könyve, folytatás
nov. 17
11:00
Oliver Solberg kitálalt a Hyundairól (Racing)
Oliver Solberget a Hyundai Motorsport az Új-Zéland Rally után rúgta ki, egy interjú során pedig a fiatal versenyző elmondta véleményét a csapatról.  Oliver Solberg idén már jóval több lehetőséget kapott, mint Dani Sordo a Hyundai csapatában, ahol Thierry Neuville és Ott Tanak mellett a harmadik autót vezethette. Petter Solberg fiát pedig a versenye
nov. 17
11:06
Cr evangéliuma - Ronaldo beleszállt fiatal csapattársaiba is, magát követendő példaként állítva be (Eurosport)
Cristiano Ronaldo Piers Morgannek adott interjújából újabb részletek derültek ki. Megtudhatjuk, a portugál mit gondol fiatal csapattársai hozzáállásáról, mi a véleménye a Manchester Unitedról mint klubról, és hogy Sir Alex Ferguson győzködése kellett, hogy az MU szurkolóit imádó CR ne a Manchester Cityhez szerződjön. Példabeszédek könyve, folytatás
nov. 17
11:12
A kis Ecclestone először járt F1-es versenyen, de már tanulja a bizniszt (Racing)
Fabiana és Bernie Ecclestone kisfia, Alexander Charles Ecclestone (a kezdőbetűkből született a beceneve: Ace) már két és fél éves. Az elmúlt versenyhétvégére, a Sao Pauló-i Nagydíjra pedig magukkal is vitték szüleik, így túl van élete első F1-es versenyhétvégéjén. Erről Fabiana posztolt fotót Instagramon. “Első alkalommal F1-en????… Tanulom a bizniszt
nov. 17
11:14
2023 után tényleg összeomlik a Joe Gibbs Racing? (Racing)
Újabb rossz hírek láttak napvilágot a Joe Gibbs Racinggel kapcsolatosan, méghozzá az, hogy a FedEx és Denny Hamlin is távozhat 2023 végén. A NASCAR holtszezonjának legfontosabb része lassan véget ér, mivel a legfontosabb kérdések Ryan Preece és Ty Gibbs átigazolása miatt eldőltek. Azonban soha nem lehet elég korán előre tekinteni. A Sports Business
nov. 17
11:18
A Gracenote is dél-amerikai vb-győztest jósol (m4sport.hu)
A Nielsen adatelemző leányvállalatánál Brazília a favorit Argentína előtt, az európai válogatottak közül Spanyolország és Hollandia győzelmére van a legnagyobb esély.
nov. 17
11:24
Szoboszlai Dominik lesz a válogatott új csapatkapitánya (m4sport.hu)
Luxemburg ellen ő vezetheti ki a csapatot.
nov. 17
11:36
Nem bírt lemondani sportfogadási szenvedélyéről, így eltilthatják a PL-csatárt (Infostart)
A Brentford gólerős labdarúgója sosem fogadott saját csapata ellen, mégis bűnhődik, a szabályok szigorúak.
nov. 17
11:36
Mit tud Hülkenberg, amit Schumacher nem? Indokolt a Haas főnöke (m4sport.hu)
A tapasztalat és az idő hiányával indokolta a Haas csapatfőnöke, hogy Mick Schumacher helyett Nico Hülkenberget választották 2023-ra. Günther Steiner a nehéz döntésük hátteréről beszélt.
nov. 17
11:36
Argentína, Brazília vagy Franciaország? Íme legnagyobb adatguru oldal válasza (Eurosport)
A statisztikákkal foglalkozó Gracenote elemzése szerint Brazília futballválogatottja a vasárnap kezdődő katari világbajnokság favoritja.
nov. 17
11:36
Az M-Sport megköszönte Craig Breen munkáját (Racing)
Szerződése bár 2023 végéig szólt volna, az M-Sport mégis szakított Craig Breennel. A közlemény szerint békésen történt a válás.  Craig Breen 2021 végén a Hyundaitól érkezett az M-Sporthoz, ahol idén teljes szezont mehetett. A Hyundainál töltött részmunkaidős versenyzés alatt több jó eredményt is elért az ír versenyző, ezért is esett az M-Sport vála
nov. 17
11:42
Fia elárulta, erre vágyik Mészöly Kálmán (BorsOnline)
Legyőzte a koronavírust, ismét a belgyógyászaton kezelik Mészöly Kálmánt, a Vasas és a magyar válogatott egykori világválogatott labdarúgóját.
nov. 17
11:48
Spanyolország és Németország feledtetné az oroszországi vb-t, de történhet meglepetés az E csoportban (m4sport.hu)
2018-ban Oroszországban leszerepelt az E csoport két európai favoritja, Spanyolország és Németoroszág. Négy év elteltével azonban alaposan átalakult a két válogatott, s mindkét ország vb-újonc szövetségi kapitánnyal vág neki a katari tornának. Japán és Costa Rica azonban borítaná a papírformát, szeretnének meglepetést okozni, és megnehezíteni az es
nov. 17
11:50
Klujber Katrin lett a legeredményesebb magyar a női kézilabda Eb-n (m4sport.hu)
A Ferencváros jobbátlövője 38 góllal zárta a tornát.
nov. 17
11:52
A kéziszövetség operatív igazgatója szerint erre a csapatra kell építeni (m4sport.hu)
Novák András hangsúlyozta, csupán a horvátok elleni mérkőzésen született csalódást keltő végeredmény, ez okozta a vártnál gyengébb Eb-helyezést.
nov. 17
11:54
Szoboszlai Dominik lesz a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya (Demokrata)
A nemzeti együttes eddigi csapatkapitánya, Szalai Ádám szeptemberben visszavonult a válogatottól.
nov. 17
11:54
Nincs meglepetés, Szoboszlai lesz a kapitány Luxemburg ellen (Eurosport)
Szoboszlai Dominik lesz a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya csütörtökön a luxemburgi barátságos mérkőzésen. A magyar szövetség (MLSZ) Twitter-oldalán jelentette be a döntést egy olyan képpel illusztrálva, amelyen Szoboszlai 10-es meze és a kapitányi karszalag szerepel.
nov. 17
12:00
Verstappen kihagyja az első abu-dzabi szabadedzést (Racing)
A kétszeres világbajnok helyén a Red Bull juniorja ül majd a pénteki első gyakorláson.
nov. 17
12:12
Egy nem túl szomjas Verstappen-drukker “belekötött” Leclerc-be (Racing)
Charles Leclerc nyugodtan akarta elkölteni a vacsoráját, ám egy nem túl szomjas Max Verstappen szurkoló “feltartotta”. A monacói versenyző az utolsó futamon az egyéni tabella második pozíciójáért küzd Sergio Pérezzel, ám a Red Bull tárházában erősebb fegyverek vannak. Tisztában van ezzel a Ferrari pilótája is, ám küzdelmet nem fogja feladni. Egy ke
nov. 17
12:24
Apja soha nem látott fotókat mutatott Sebastian Vettelről (Racing)
A hétvégé teljesíti utolsó Forma-1-es futamát a négyszeres világbajnok, akiről ebből az apropóból apja sztorizgatott egy kicsit.
nov. 17
12:30
Haas: Nem Mick hibája, hogy ott tartunk, ahol (m4sport.hu)
Már egy interlagosi pole-szerzés sem menthette volna meg Mick Schumacher haasos pályafutását. De milyen szerepe volt a baleseteknek és a német média támadásainak? És elmondtható-e, hogy a német csalódást okozott? Günther Steiner válaszolt.
nov. 17
12:42
Mick Schumacher: "Ez a fejezet ezzel még nincs lezárva az életemben" (Eurosport)
A Haas csapatnál lecserélt Mick Schumacher úgy érzi, megérdemelné, hogy jövőre is Forma-1-ben versenyezzen, és többek között ezért is különösen motiválja, hogy vissza tudjon térni a sorozatba.
nov. 17
12:48
Megvan, ki veszi át Szalai Ádám csapatkapitányi karszalagját (Infostart)
A megoldás akár korszakos is lehet, hisz fiatal játékosról van szó, a válogatott keret legdrágább futballistájáról.
nov. 17
12:54
Magára vállalta a Red Bull a brazíliai balhé felelősségét, elítéli a gyűlölködést (m4sport.hu)
A saját felelősségét hangsúlyozza a Red Bull a Sao Pauló-i Nagydíj csapatutasítása körül kialakult nézeteltérések kapcsán, és szót emelt a versenyzőit érő online gyűlölködés ellen is.
nov. 17
13:00
Nyitva hagyott luxusautók és hűtött stadionok várnak mindenkit Katarban – interjú (m4sport.hu)
Több honfitársunk is csatlakozott a helyi szervezőkhöz.
nov. 17
13:12
Pérez jövőre már harcolna a bajnokságért (Racing)
Sergio Pérez idén a bajnoki második helyért küzd, miután a csapattársa, Max Verstappen utcahosszal vezet, és már megnyerte a bajnokságot. Legutóbb, Brazíliában keletkezett is egy konfliktus a csapattársak között, amit viszont állítólag azóta megbeszéltek. Verstappen ugyanis nem volt hajlandó elengedni Pérezt, hiába kérte meg rá csapata. A mexikói i
nov. 17
13:24
A Real Madrid 11 játékosának van esélye, hogy elit klubba kerüljön a vb után (m4sport.hu)
Eddig csak keveseknek adatott meg, hogy egyazon évben BL-t és vb-t nyerjenek.
nov. 17
13:24
Nba-szakembert hívott húzódó gyógyulásához a norvég sífutó sztár (Eurosport)
Egyre nagyobb a riadalom a szezon kezdetéhez közeledve Johannes Høsflot Klæbo gyógyulását illetően. Az ötszörös olimpiai bajnok norvég még nyáron sérült meg, és az eredetileg nagyjából két hónapos sérülés immáron a négyen is túl van. Klæbo a magaslati edzőtábor után és a világkupa kezdete előtt a Milwaukee Bucks fizikoterapeutájához fordult.
nov. 17
13:24
Közleményt adott ki a Red Bull a Brazil Nagydíjról, amiben megvédik Verstappen viselkedését (Racing)
Elfogadják a holland pilóta azzal kapcsolatos indokait, hogy miért nem állt félre Pérez elől, és hangsúlyozzák: elfogadhatatlanok az emiatt a csapatot ért online zaklatások.
nov. 17
13:36
Az új-zélandi kap lehetőséget az első edzésen. (m4sport.hu)
A címvédő világbajnok, Max Verstappen pénteken kihagyja az Abu-dzabi Nagydíj első szabadedzését, a Red Bull ugyanis az ő autójába ülteti új-zélandi védencét, a Forma–2-ben edződő Liam Lawsont.
nov. 17
13:54
Kettétörte autóját a kínai F4-es pilóta Makaóban (Racing)
Nagy balesettel kezdődött a 69. Macau Grand Prix, de szerencsére az elszenvedője megúszta a sérülést.
nov. 17
14:12
„Repkedtek az üvegek a folyosón” – Grosics Gyula lánya nagyon várja a vb-rajtot (BorsOnline)
Grosics Gyula lánya, Edina szerint Brazília feledteti az utóbbi világbajnokságokon elszenvedett kudarcait. Könnyen lehet, hogy 2002 után ismét a selecao végez az élen.
nov. 17
14:12
Abiteboul ezúttal gyári WRC csapatot irányíthat majd? (Racing)
A Hyundai Shell Mobis WRT a teljes 2022-es FIA Rally Világbajnokság szezont tényleges vezető nélkül teljesítette, mivel Julien Moncet-t a szezon első fordulójától a múlt hétvégéig a csapatfőnök-helyettesi feladatokat látta el, de a 2023-as szezonra lemondott. Moncet bejelentette, hogy állandó szerződést szeretne, de úgy tűnik, a Hyundai másként gon
nov. 17
14:14
Leclerc nagyon meglepődött: Nem gondoltam volna, hogy ő is ilyen (Racing)
Charles Leclerc nem számított arra, hogy ilyen “agresszív” lesz Lando Norris Brazíliában. Miután Daniel Ricciardo és Kevin Magnussen találkoztak a pályán, mindkét versenyző feladni kényszerült a versenyt. Ám az autókat el kellett vinni a pályáról és a sóderágyból, így a biztonsági autónak is be kellett avatkoznia. Az újraindítás viszont életet lehe
nov. 17
14:16
Az Alpine egy tekintetben nem kér az F1-ből (Racing)
Nem fog közösködni egy kulcsfontosságú egységen az Alpine F1-es, illetve Endurance csapata. Az LMDh autó egyik legfontosabb eleméről van szó.
nov. 17
14:18
Tsitsipas úgy érezte, újjászületett, ezért tudta megfordítani a döntő szettet Medvedev ellen (Eurosport)
Nitto ATP Finals: Stefanos Tsitsipas óriási küzdelemben, három szettben legyőzte a hozzá hasonlóan világbajnok Daniil Medvedevet szerdán késő este Torinóban a szezonzáró ATP-világbajnokságon. A görögre ki-ki meccs vár a harmadik csoportkörben, míg a már második vereségét jegyző orosz nem juthat tovább az elődöntőbe.
nov. 17
14:24
Ezentúl Szoboszlai Dominik lesz a magyar férfi labdarúgó-válogatott csapatkapitánya (444.hu)
A visszavonult Szalai Ádám helyett.
nov. 17
14:24
Moncet utalást tett jövőjével kapcsolatban (Racing)
Julien Moncet, a Hyundai Motorsport csapatigazgató-helyettese utalást tett arra, hogy mi vár rá a jövőben.  Julien Moncet a Hyundai Motorsport csapatvezetői feladatait Andrea Adamo távozása után vette át, ám nem lett kinevezve hivatalos csapatfőnöknek, hanem csapatigazgató-helyettesként végezte munkáját. A munkáját, mely során idén komoly fejlődést
nov. 17
14:30
F1 szezonzáró tv-közvetítés – ne maradj le semmiről! (m4sport.hu)
A hétvégén véget ér a 2022-es idény.
nov. 17
14:30
Zárható ajtó nélküli puritán sátrakban lakhatnak napi 80 ezer forintért a focivébére érkező szurkolók Katarban (SzMo)
A hárommilliós országban nincs elég szálláshely a szurkolóknak. A FIFA szerint kényelmes és modern lesz a sátorszállás.
nov. 17
14:36
Sallai legkésőbb nyáron távozni akar a Freiburgtól (m4sport.hu)
A Transfermarkt szerint a magyar válogatott támadó ügynökséget is váltott.
nov. 17
14:36
Rekord pénzdíjemelkedés következik az Atp-nél 2023-ban (Eurosport)
A férfi teniszversenyeket szervező ATP csütörtökön bejelentette, hogy 2023-ban rekordot jelentő 37,5 millió dollárral 217,9 millióra emelkedik a tornák összdíjazása.

Keresés