2022. november 30. szerda

nov. 30
10:47
Az olimpiai bajnok Tótka Sándor is indul virtuális kajak-kenu világkupán (m4sport.hu)
December 17-én rendezi története első virtuális világkupaversenyét a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF), a viadal húzóneve Tótka Sándor, a tavalyi, tokiói olimpia K-1 200 méteres versenyének bajnoka.
nov. 30
11:09
Tarolt a Jumbo és a Bora, jó az öreg a háznál – 2022 legjobb igazolásai (Eurosport)
Voltak csapatok, akiknek szinte minden igazolása ült 2022-ben, ráadásul háromhetes győztest és világbajnoki ezüstérmet is szereztek. Az idei szezon legjobb igazolásai azt is bizonyítják, hogy nem szabad lebecsülni a rutinos kerékpárosokat, és megéri az utolsó pillanatig kutatni az elérhető versenyzők után.
nov. 30
11:09
Albon rengeteg pénzt gyűjtött, barátnője nagyon büszke rá! (Racing)
Alex Albon és barátnője, Lily nemrégiben egy árvaházba látogattak. Mindezt megfejelték azzal, hogy a brit-thai versenyző 47 millió forintnak megfelelő összeget gyűjtött össze számukra. “Az év elején meglátogattam a Wat Sakraeo árvaházat. Volt egy ötletünk, hogy tervezzünk egy sisakot a Szingapúri Nagydíjra, és árverezzük el, hogy pénzt gyűjtsünk az
nov. 30
11:15
Tarolt a Jumbo és a Bora, jó az öreg a háznál – 2022 legjobb igazolásai (Eurosport)
Voltak csapatok, akiknek szinte minden igazolása ült 2022-ben, ráadásul háromhetes győztest és világbajnoki ezüstérmet is szereztek. Az idei szezon legjobb igazolásai azt is bizonyítják, hogy nem szabad lebecsülni a rutinos kerékpárosokat, és megéri az utolsó pillanatig kutatni az elérhető versenyzők után.
nov. 30
11:27
Foci-vb: Queiroz szerint Irán megérdemelte volna a továbbjutást (Eurosport)
Carlos Queiroz, az iráni válogatott szövetségi kapitánya szerint csapata legalább egy pontot és így továbbjutást érdemelt volna, kollégája, Gregg Berhalter, az 1-0-ás sikerrel nyolcaddöntős amerikaiak szakvezetője ugyanakkor úgy látta, tanítványai rászolgáltak teljesítményükkel a katari labdarúgó-világbajnokság B csoportjának második helyére a két
nov. 30
11:27
Visszanézhető Szujó Zoltán bemutatkozó körútjának utolsó állomása (Racing)
A Budai Várban tartotta országjáró körútjának hatodik ankétját Szujó Zoltán, ahol ismét teltház várta az MNASZ elnökjelöltjét.
nov. 30
11:29
Hivatalos, hogy a Tcr World Tour jövőre eljön a Hungaroringre (Eurosport)
Apránként, több részletben jelentik be a WTCR helyére lépő TCR World Tour 2023-as versenynaptárát, és a legutóbb közzétett információk után hivatalossá vált, az új nemzetközi benzines túraautó-sorozat jövőre eljön a Hungaroringre is. A szervező WSC nemrég bejelentette a szezon első három versenyének helyszíneit, amelyek Európában találhatók.
nov. 30
11:33
"Sosem felejtem" - Legnagyobb fociélményéről mesélt Eperjes Károly (Ripost)
Argentína továbbjutását várja ma este a Kossuth-díjas színész.
nov. 30
11:33
„Ezt a kiskaput nem vettük észre” – a Red Bullt is érte meglepetés 2022-ben (m4sport.hu)
A legnagyobb kritikusból lett az új szabályok híve Adrian Newey. Csak egy kiskaput nézett el, a Mercedes meg is lepte vele.
nov. 30
11:57
Megsérült edzésen, feldúltan hagyta el a pályát a holland válogatott védője (m4sport.hu)
Veszélyben a folytatás?
nov. 30
12:03
Mostantól a Niki Laudáról elnevezett út vezet a Mercedes F1-es gyárába (m4sport.hu)
Utat neveztek el Niki Laudáról a Mercedes angliai központjánál, így emlékezve korábbi tanácsadójukra, résztulajdonosukra.
nov. 30
12:09
Különleges emléket állított Laudának a Mercedes (Racing)
Névtáblát avatott a Mercedes Brackely-ben, a gyárhoz vezető út ugyanis egykori vezetőjük nevét viseli. 2019-ben hunyt el Niki Lauda, aki a csillagosok sikereinek egyik oszlopos tagja volt. A csapat azóta egy vörös csillagot “hord” autóján így emlékezve a piros sapkát viselő világbajnokra. Most azonban egy újabb gesztust tettek az osztrák felé, ugya
nov. 30
12:27
Sajtóértesülések szerint Ronaldo hamarosan aláír az új csapatához (Eurosport)
Sajtóértesülések szerint a jelenleg a portugál válogatottal a katari világbajnokságon szereplő Cristiano Ronaldo hamarosan aláír a szaúdi al-Nasszr labdarúgócsapatához.
nov. 30
12:27
Paddon az Ázsia-Óceánia Rally Bajnok 2022-ben (Racing)
Hayden Paddon az Új-zélandi bajnoki cím után megszerezte az Ázsia-Óceánia Rally Bajnokság (APRC) bajnoki címét is, miután több probléma ellenére is nyerni tudott az ausztrál döntő futamon.
nov. 30
12:36
Cristiano Ronaldo a szaúdi al-Nasszrhoz szerződhet (Infostart)
Sajtóértesülések szerint a portugál válogatott csapatkapitánya hamarosan aláír a szaúdi al-Nasszr labdarúgócsapatához.
nov. 30
12:51
Kemény dió Binotto távozása: a Ferrarinak egy helyett két utódot kell kerítenie? (m4sport.hu)
Nem egy, hanem mindjárt kettő új vezetőt kell kerítenie a Ferrarinak Mattia Binotto távozása után? A szakember ment, a kettős szerepének problémája maradt
nov. 30
13:03
Sportmosás mesterfokon: Szaúd-Arábia női szurkolói teszik még látványosabbá a katari elnyomást (Eurosport)
Hiába a nőket egyik leginkább elnyomó ország a világon, Szaúd-Arábia mégis pozitív színben tűnik föl Katarban azzal, hogy most először női szurkolók is elkísérhetik a válogatottat a tornára. A nők nagy számban érkeztek is, örülnek a lehetőségnek, az apró reformok pedig hiába egy vb-rendezésre hajtó sportmosási kampány részei, mégis megható pillanat
nov. 30
13:09
„Azok a német erények, melyeket legutóbb hiányoltunk, visszatértek” – Matthäus hisz a németek továbbjutásában (m4sport.hu)
„A szövetségi kapitányt most Hansi Flicknek hívják és nem Joachim Löwnek.”
nov. 30
13:15
Binotto bumerángként fog visszatérni az F1-be? “Már tárgyal az egyik csapattal” (Racing)
Mattia Binotto egy meglepetés csapatnál térhet vissza a száguldó cirkusz világába. Idén a Ferrari jó autóval indult neki az évnek, ám nem tudták a potenciált győzelemre váltani. Sok hiba övezte a Scuderia 2022-es útját, így várható volt, hogy fejek fognak a porba hullani. A svájci-olasz szakember alatt már rezgett egy ideje a léc, és úgy
nov. 30
13:21
Foci-vb: Komoly pénzbüntetést rótt ki a Fifa a szenegáli válogatottra (Eurosport)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a németekhez hasonlóan a szenegáli válogatottat is megbüntette, amiért az Ecuador elleni világbajnoki csoportmérkőzés előtti kötelező sajtótájékoztatón a csapatot egyetlen játékos sem képviselte.
nov. 30
13:27
Nagyszerűen helyettesítette a sérült Schumachert, de a Ferrari megfosztotta egyetlen győzelmétől (Racing)
A mai napon ünnepli 56. születésnapját Mika Salo, akinek Michael Schumacher sérülése óriási lehetőséget jelentett, ám győzni nem engedték.
nov. 30
13:33
Marko: A Red Bull nem fog eltűnni a Forma–1-ből (m4sport.hu)
Az alapító halála után elkerülhetetlenek a változások a Red Bullnál, ám a márka F1-es csapatának tanácsadója szerint a csapataik és a királykategóriás projektjük nincs veszélyben.
nov. 30
13:33
Foci-vb: Megvan a diagnózis Pulisic sérüléséről (Eurosport)
A kedd esti Irán elleni mérkőzés után kórházba vitték Christian Pulisicet, aki az amerikaiak győzelmet és továbbjutást jelentő gólját szerezte a katari labdarúgó-világbajnokságon.
nov. 30
13:45
A mezőny legbunkóbb versenyzője, vagy meg nem értett zseni? (Racing)
2022-ben a NASCAR közönsége ízelítőt kaphatott abból, hogy milyen is valójában Ty Gibbs. Jövőre, első teljes Cup szezonjában teljes képet kaphatunk róla. Gibbs pályafutása a NASCAR nemzeti sorozatsibsn viszonylag rövid, de sikerei nem kérdőjelezhetők meg. Egy héttel azután, hogy versenyzői pályafutása eddigi talán legmélyebb pontját élte át Martins
nov. 30
13:51
Meglepő helyre igazolhat Cristiano Ronaldo, ráadásul rekordösszegért (SzMo)
Évi 81 milliárd forintnál is többet kereshet a portugál szupersztár az egyik legsikeresebb szaúdi klubcsapatnál.
nov. 30
14:09
Matthäus szerint akár "nagyarányú" győzelmet is arathat a Nationalelf csütörtökön (Eurosport)
Biztos a német labdarúgó-válogatott nyolcaddöntőbe jutásában a katari világbajnokságon Lothar Matthäus.
nov. 30
14:15
Totógyilkos dobogó a világkupa nyitóversenyén, Johannes Bø szinte képernyőre sem került (Eurosport)
Bombameglepetéseket hozott a biatlon-világkupa férfi nyitóversenye, melyet végül a svéd világbajnok Martin Ponsiluoma nyert meg a fiatal svájci Niklas Hartweg, valamint a német David Zobel előtt. A franciákhoz hasonlóan csalódott norvégok a remek futóformájukban bízhatnak a folytatást illetően, különösen Johannes Bø, akinek pályán nyújtott teljesít
nov. 30
14:21
Anglia és Hollandia takaréklángon, avagy hadd látom, úgymond, mennyit ér (m4sport.hu)
A hollanddal egyetemben az angol válogatott sem éghetett meg a langymeleg négyesében, de szerdai kivetítőnkben sem állíthatjuk, hogy Kane-ék ne tudnák, mit miért csinálnak, és Luis van Gaal is rálelhetett valamire, ami jól jöhet még a világbajnokság folytatásában.
nov. 30
14:27
400-500 vendégmunkás halt meg a katari focivébé építkezései közben a szervezőbizottság főtitkára szerint (SzMo)
Néhány hete még csak negyvenet ismertek el. Egy brit lap szerint ugyanakkor már 6500 felett járhat a halálos áldozatok száma.
nov. 30
14:27
Cordero megvédte bajnoki címét Észak- és Közép-Amerikában (Racing)
A mexikói Ricardo Cordero jr megvédte 2022-ben bajnoki címét az Észak- és Közép-Amerikai Rally Bajnokságban (NACAM).
nov. 30
14:39
Óriási balhé körvonalazódik Torinóban – titkos CR-dokumentum és be nem jelentett pénzek miatt nyomoznak a Juventusnál (m4sport.hu)
A cirkusznak akár kizárás is lehet a vége.
nov. 30
14:45
Tiger Woods: "El tudom ütni a labdát, csak járni nem tudok" (Eurosport)
Tiger Woods amerikai sztárgolfozó lábsérülése miatt lemondta a szereplést a bahamai Hero World Challange versenyen, majd kedden pesszimistán nyilatkozott karrierje folytatásával kapcsolatban.
nov. 30
14:51
Ricciardo Norrisról: A kölyök nagyon jó. De hogy olyan-e, mint Verstappen (m4sport.hu)
Az együtt töltött két szezonjukban fölényesen legyőzte Daniel Ricciardót Lando Norris, ám az ausztrál szerint még mindig korai lenne megmondani, hogy a brit Sebastian Vettel vagy Max Verstappen szintjén áll-e.
nov. 30
15:03
Vb-döntőre készül Marokkó Kanada ellen (Eurosport)
Walid Regragui, a marokkói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a szerdai sajtótájékoztatón azt mondta, hogy csapata úgy fog pályára lépni csütörtökön, mintha a katari világbajnokság döntőjében szerepelne.
nov. 30
15:15
Nascar: Egy álhír miatt alakult meg a 23Xi Racing (USAracing)
2021-ben debütált a Nascar Cup Series mezőnyében Michael Jordan és Denny Hamlin közös csapata, a...
nov. 30
15:15
Nascar: Egy álhír miatt alakult meg a 23Xi Racing (Racing)
2021-ben debütált a Nascar Cup Series mezőnyében Michael Jordan és Denny Hamlin közös csapata, a...
nov. 30
15:27
A vb, amikor a játékvezetők órái főszereplővé váltak (Eurosport)
A csoportkör második fordulójának végén értékeltük a foci világbajnokságon történteket: meglepetések, szenvedő vagy brillírozó sztárcsapatok és hosszabbítások játszották az eddigi főszerepet. Az Ácsi! rovatban megemlékezünk a magyar sport két legendájáról, és foglalkozunk egy kicsit Cristiano Ronaldo második manchesteri időszakával is.
nov. 30
15:45
Foci-vb: A katari vb szervezői szerint közel félezer vendégmunkás halt meg az építkezéseknél (Eurosport)
Négyszáz-ötszáz vendégmunkás veszíthette életét a katari labdarúgó-világbajnokág stadionépítkezései során - ismerte el az arab országban zajló vb szervezőbizottságának egyik magas rangú tagja.
nov. 30
15:51
Gasly: Jobb ember és versenyző lettem, de itt a távozás ideje (m4sport.hu)
Semmit sem bánt meg és hálás a Red Bullnak, de jöhet egy új fejezet!
nov. 30
15:57
Szerződést hosszabbított középpályásával a Kecskemét (m4sport.hu)
Meghatározó tagja volt a lila-fehéreknek a fiatal támadó a szezon folyamán az OTP Bank Ligában.
nov. 30
16:15
Mi az esélye annak, hogy 2026-tól a McLaren Porsche motorokra váltson? (Racing)
Zak Brown, a McLaren irányítójaként arról a lehetőségről beszélt, hogy a 2026-os szezonra a Mercedes-motorokról a Porsche motorjaira válthatnának. A Porsche az Audival együtt egyértelművé tette, hogy 2026-ban ott akar lenni a rajtrácson. Míg az utóbbi már megegyezett a Sauberrel, még nem tudni, hogy a Porsche belépése milyen formában valósul meg. A
nov. 30
16:27
Breen: A Hyundai csapatával újra a sikeres útra térhetek (Racing)
Craig Breen 2023-ban visszatér a Hyundai Motorsport csapatához az M-Sporttól, ahol bízik benne, hogy hasonlóan sikeres lehet, mint korábban.
nov. 30
16:33
Hihetetlen luxus, egy vagyont fizetett Beckham a szállásáért Katarban (BorsOnline)
Az egykori világklasszis angol futballista, David Beckham is Katarban tartózkodik, hogy a helyszínen tekinthesse meg a labdarúgó világbajnokság legfontosabb történéseit, ehhez pedig egy nem mindennapi szállást választott.
nov. 30
16:39
Bohócot csináltak Cristiano Ronaldóból, rajta röhög az internet (BorsOnline)
Most akkor övé volt a gól vagy sem? Labdába ért "Isten haja", vagy még saját magát is átverve kamuzott Cristiano Ronaldo? Tökmindegy, úgyis mindenki azt látja bele a képsorokba, amit akar.
nov. 30
16:45
Kiválasztotta rajtszámát a Williams újonca (m4sport.hu)
Több riválishoz hasonlóan ő is egy régi emlékre alapozva döntött.
nov. 30
16:51
Megint csak Messi cipeli az argentinokat, de mire lesz ez elég? (Eurosport)
Az argentin válogatottat a torna előtt a világbajnokság egyik nagy esélyesének tartották, két meccs után viszont nem csak a továbbjutás van veszélyben, de a játék is csalódáskeltő. A Copa America-győztes csapat kulcsemberei leszerepelnek, a szövetségi kapitány túl hamar feladta az elképzeléseit, így megint Lionel Messire maradt, hogy vállára vegye
nov. 30
17:09
Ha szeretted Michelisz Norbiék bajnokságát, ezt nem biztos, hogy kibírod könnyek nélkül (Eurosport)
A szaúd-arábiai éjszakában lezárult egy korszak a túraautózás történetében. Ez a korszak nem 2018-ban (a WTCR létrejöttével), de nem is 2005-ben (a WTCC megalakulásakor), hanem még 2000-ben, az FIA ETCC megszületésekor kezdődött, és a Túraautó Világkupa második jeddah-i futamával zárult. A rajongók számára elszoruló torkot garantáló videó is készül
nov. 30
17:09
Pálfordulás történt a McLarennél, most már hisznek a Red Bull ártatlanságában (Racing)
Eddig a McLaren volt az egyik olyan csapat, aki keményen akarta büntetni a Red Bullt, most viszont már hisznek abban, hogy nem szándékosan lépték át a költséghatárt. Okosabban kell bánnia a pénzzel a csapatoknak. A költségvetési limit bevezetése óta nem szórhatják ész nélkül a pénzt, mert könnyen büntetést kaphatnak. Tavaly a Red Bull is egy
nov. 30
17:27
A Ferrari már tavaly kirúgta volna Binottót, de nem sikerült megszerezni a nagy rivális csapatfőnökét (Racing)
A svájci szakember távozása várható és több szempontból érthető fejlemény volt, de fejfájást is okozhat a Ferrarinak.
nov. 30
17:33
Mentőautó vitte Pelét kórházba, imádkoznak a rajongók (BorsOnline)
A brazil legenda állapota rohamosan romlik.

Keresés