2022. április 27. szerda

ápr. 27
14:18
Kezdtek megbékélni a sprintversenyekkel (Racing)
A tavaly debütáló sprintversenyek hétvége-formátum eléggé megosztotta a közönséget. A sprintes hétvégéken a szombati napra is jut egy kisebb verseny és már pénteken is van tét-esemény, az időmérő edzésnek köszönhetően. A cél az volt, hogy a pénteki és szombati napon kilátogató nézők is láthassanak komolyabb akciót, plusz megkavarják egy kicsit a “m
ápr. 27
14:42
Német edzője lesz a Benficának (m4sport.hu)
Roger Schmidt a PSV-től érkezik, korábban irányította a Salzburgot és a Leverkusent is.
ápr. 27
14:42
Bejelentésre készül Michael Schumacher családja? (BorsOnline)
Okkal vár a család bármilyen nyilatkozattal.
ápr. 27
14:42
A címvédő jobban teljesít, mint hinnénk (Racing)
Viszonylag csendes szezonkezdeten van túl az IndyCar címvédője, Álex Palou. Az első két verseny után nemigen esett róla szó, miközben Long Beachen újra a győzelemért küzdött. A spanyol ezzel 19 Ganassinál töltött versenyéből 10. alkalommal állt dobogóra, ami egy elképesztő szám. Csapattársa, Scott Dixon mellett igaz rá is, hogy mindig a lehető legj
ápr. 27
14:48
Bizarr csere tette emlékezetessé a prágai Challenger-verseny döntőjét (Eurosport)
Van az a mennyiség, amikor már nehezen nevezhető égi áldásnak az eső. A Prágában, a helyi Challenger-verseny döntőjében lehulló mennyiség ezt bőven kimaxolta, aminek következtében újra kellett tervezni az éppen folyamatban lévő finálét. A megoldás nem lett szokványos.
ápr. 27
15:06
Psv-től érkezik a Benfica új edzője (Eurosport)
Szóbeli megállapodást kötött Roger Schmidttel a portugál labdarúgó-bajnokságban harmadik helyen álló Benfica, így a következő idénytől a német szakember irányítja majd vezetőedzőként a lisszaboni csapatot.
ápr. 27
15:06
Nemzetközi sajtó: Rémálom a Ferrari “utcájában” (Racing)
A nemzetközi sajtóorgánumok értékelték a Ferrari és a Red Bull teljesítményét. Az Emilia Romagna Nagydíjon a Bikák bizonyultak jobbnak. Kettős győzelmet aratva meneteltek a célvonal felé, míg Charles Leclerc a saját hibája miatt esett vissza a hatodik helyre. Carlos Sainz már az első körben búcsúzott, Daniel Ricciardo által, míg Lando Norris a legk
ápr. 27
15:30
Albon úgy érzi, Imolában is olyan jól ment, mint Melbourne-ben (m4sport.hu)
Most viszont nem jött össze neki a pontszerzés…
ápr. 27
15:36
Zverev meglepetésre máris búcsúzott Münchenben (Eurosport)
Az első kiemelt Alexander Zverev meglepetésre már az első mérkőzésén kikapott az 534 ezer euró (201 millió forint) összdíjazású müncheni salakpályás férfi tenisztornán. Az olimpiai és ATP-világbajnok hazai kedvenc a nyitókörben erőnyerő volt, majd a szerdai nyolcaddöntőben a világranglistán 70. Holger Rune várt rá.
ápr. 27
15:42
Peák Barna: A Giro első szakasza jó lesz nekünk, a harmadikat meg sem néztem (Eurosport)
A magyar kerékpáros sokkal jobban érzi magát új csapatában, de a Giro-részvétele nem a jó tavaszi szerepelésén múlott. Jövő hétvégén kezdődik a 2022-es WTCR-szezon, amelyben jelen állás szerint magyar csapat nem, de két magyar versenyző ott lesz a mezőnyben. Michelisz Norbert ráadásul már elektromos túraautóval is versenyezni fog az idén.
ápr. 27
15:48
A nyomás vagy az autó miatt a hibák? Sainz és Binotto nem ért egyet (m4sport.hu)
Nem ért egyet Carlos Sainz és a Ferrari csapatfőnöke abban, miért futott bele mostanság annyi hibába a spanyol. Az imolai kiesés nem csak a pontversenyben hozta hátrányba.
ápr. 27
16:12
Szerdai mérkőzését is elveszítette a magyar duó a vb-n (Eurosport)
A Szekeres Ildikó és Nagy György alkotta magyar együttes szerdai mérkőzésén is kikapott a Genfben zajló vegyespáros curling-világbajnokságon.
ápr. 27
16:12
Alonso: Amíg erőből nem győznek le, maradok (Racing)
Fernando Alonso hosszú karriert futott be a Forma-1-ben, és állítja, még nincs vége. Még mindig egy magas szinten teljesít, és amíg ez így marad, esze ágában sincs abbahagyni. A kétszeres világbajnok tavaly tért vissza a száguldó cirkuszba az Alpine színeiben, a velük kötött megállapodása pedig az idei év végén jár le. Ezenkívül a francia csapat
ápr. 27
16:24
Colbrelli jövője bizonytalan (Eurosport)
Szívritmusszabályozót kapott Sonny Colbrelli, aki március 21-én, az országúti kerékpáros katalán körverseny nyitószakaszának végén, a célba érkezés után összeesett és újra kellett éleszteni.
ápr. 27
16:42
21 éves lett a világ legrosszabb autóversenyzős (trash)-kultuszfilmje (USAracing)
A Driven, magyarul Felpörgetve című alkotás 2001. április 27-én debütált az amerikai mozikban. A forgatókönyvíróként,...
ápr. 27
16:42
21 éves lett a világ legrosszabb autóversenyzős (trash)-kultuszfilmje (Racing)
A Driven, magyarul Felpörgetve című alkotás 2001. április 27-én debütált az amerikai mozikban. A forgatókönyvíróként,...
ápr. 27
16:44
A Joe Gibbs Racing zseniális videóban mutatja be a Nascar új pitkoreográfiáját (Racing)
Kellen Mills a 18-as Toyotának, azaz Kyle Busch csapatának emelőse magyarázza el, hogy mi változott a pitben a Next Gen érkezésével.
ápr. 27
16:48
A Szegedi VSE hosszabbítás után győzte le a Tökölt az Amatőr Kupa döntőjében (m4sport.hu)
A Tököl emberhátrányban is nagyot küzdött, de a Szegedi VSE-Pizzamonster győzött.
ápr. 27
16:50
Schäfer András koronavírusos, kihagyja az Union Berlin következő meccsét (m4sport.hu)
A magyar középpályás betegségéről az edzője nyilatkozott.
ápr. 27
17:00
Sorozatban nyolc vereség után menesztették a Venezia vezetőedzőjét (Eurosport)
Menesztették az olasz labdarúgó-bajnokságban utolsó helyezett Venezia vezetőedzőjét. Paolo Zanetti irányításával térhetett vissza tavaly a csapat - 19 év szünet után - az élvonalba, ahol azonban messze nem tud eredményes lenni.
ápr. 27
17:12
Hanga Ádám: A legérettebb teljesítményemet nyújtottam (m4sport.hu)
„A munkát még nem végeztük el, mert még két meccsen győznünk kell ahhoz, hogy megnyerjük az Euroligát.”
ápr. 27
17:12
Verstappen megvédte Leclerc-t: Nem kell ezt a többiektől is hallania (Racing)
Max Verstappen szerint Charles Leclerc hibája nem volt akkora, csupán fel lett fújva. A verseny utolsó felében, mikor a monacói pilóta Sergio Pérezt üldözte, elszámolta magát aminek megforgás és falérintés lett a vége. Orrkúpot kellett cserélni a 16-os rajtszámú versenyzőnél, így visszaesett a 9. helyre. A végén viszont felzárkózott a 6. pozícióba.
ápr. 27
17:18
Aston: Bolondok lennénk, ha nem próbálnánk megtartani Vettelt (m4sport.hu)
Miközben Sebastian Vettel nem zárta ki az év végi visszavonulás lehetőségét, az Aston Martin elismerte, tenniük kell azért, hogy meg tudják tartani a négyszeres világbajnokot.
ápr. 27
17:18
"Minek mennék nyugdíjba, ha még ilyeneket tudok?!" - Williams varázsolt a snooker vb-n (Eurosport)
Mark Williams zseniális lökéssel mozgatta el a falról az utolsó pirosat a Yan Bingtao elleni negyeddöntő harmadik szakaszában.
ápr. 27
17:42
A Jóisten a vállamra tette a kezét (Demokrata)
Bőhm Csabával beszélgettünk családról, vallásról, Istennel való kapcsolatáról, és persze az öttusa jövője is szóba került.
ápr. 27
17:42
Már nyáron távozna a Fürth vezetőedzője (Eurosport)
Stefan Leitl vezetőedző a nyáron távozni akar a német labdarúgó-bajnokságban biztos kieső Greuther Fürth együttesétől. A 44 éves szakember és segítője, Andre Mijatovic a szándékáról már tájékoztatta a klubvezetőket. A marokkói Rachid Azzouzi sportigazgató kiemelte: sikeres három és fél évet tudhatnak maguk mögött közösen, a szakemberek szándéknyila
ápr. 27
18:06
Pongrátz Bianka országos csúcsot állított fel a sportlövő világkupán (m4sport.hu)
Pongrátz Bianka 116 korongos teljesítménnyel országos csúcsot állított fel női skeetben a lonatói koronglövő világkupaversenyen.
ápr. 27
18:06
Sainz szerint nem a rá nehezedő nyomás okozta a baleseteit (Racing)
A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto szerint Carlos Sainz a nagy nyomás miatt teljesíthetett rosszabbul az elvártnál az utóbbi két verseny folyamán. A spanyol pilóta azonban nemrégiben cáfolta a svájci-olasz szakember ezen kijelentését. Hosszú idő után az olasz istálló újra egy versenyképes autóval állt elő, amivel jelen pillanatban még a világba
ápr. 27
18:18
Talladega jócskán népszerűbb a bristoli dirtnél, javított az F1 – Itt vannak a nézettségi adatok! (USAracing)
Egy hét leforgása alatt két gyökeresen különböző pályatípuson feszült egymásnak a Nascar Cup mezőnye. Április...
ápr. 27
18:18
Perceken belül fordult a kocka: a Real ellen ugyanolyan helyzetből rúgott és kapott gólt a City (m4sport.hu)
A BL-elődöntő őrületének szimbólumaként.
ápr. 27
18:18
A nagyoknál megbukott, a Villarrealnál zseninek tartják – Így lett Emery a kupasorozatok királya (Eurosport)
Az Európa-liga-győzelmek után minden szempontból logikus lépés volt, hogy egyel magasabb szinten is kipróbálta magát, ám a PSG-nél és az Arsenalnál sem voltak elégedettek vele. Unai Emery így hát visszatért abba a közegbe, ahol jól és eredményesen tud dolgozni, és újfent bizonyította: az egyenes kieséses párharcokhoz remek érzéke van.
ápr. 27
18:18
Talladega jócskán népszerűbb a bristoli dirtnél, javított az F1 – Itt vannak a nézettségi adatok! (Racing)
Egy hét leforgása alatt két gyökeresen különböző pályatípuson feszült egymásnak a Nascar Cup mezőnye. Április...
ápr. 27
18:20
Bánhidi Bence: Hatalmas büntetés nekem, hogy nem játszhatok (m4sport.hu)
Napról napra javul az állapota a Pick Szeged és a magyar kézilabda-válogatott beállójának.
ápr. 27
18:30
Ezt tényleg elhitted? Az utolsó méteren előzve nyert Dylan Teuns (Eurosport)
Rettentően izgalmas befutót hozott a francia-Svájcban zajló Romandiai körverseny második szakasza, ahol a végén egy nagyjából egy kilométer hosszú emelkedő tetején volt a cél. A narancs trikót viselő Rohan Dennis bátran betámadta a többieket, és már a kezében érezhette a győzelmet, ám az utolsó méteren az óriásit hajrázó Dylan Teuns megelőzte. Denn
ápr. 27
18:42
A tavalyi vereség miatt viseli rosszul Hamilton az idei szenvedést? (m4sport.hu)
A tavalyi kudarcot követő visszavágás esélyének hiány roppantotta meg Lewis Hamiltont? Gerhard Berger szerint lélektanilag az álma távolodása miatt került nehéz helyzetbe.
ápr. 27
18:42
Hailie Deegan saját Can-Am pályát épített (Racing)
Hailie Deegan legújabb ötlete, hogy épít egy saját versenypályát a kertjébe.
ápr. 27
19:00
Élete formájában Hanga Ádám, revansot venne a Barcelonán (Eurosport)
Hanga Ádám éppen kikászálódva sokáig húzódó sérüléséből élete formájában játszott a Maccabi Tel-Aviv elleni Euroliga negyeddöntő három mérkőzésén. A magyar válogatott kosárlabdázó kulcsszerepet vállalt a Real Madrid sikerében, amely így söpréssel jutott a május 19-21. közötti belgrádi Final Fourba. A nagyszerű sikerről és a Barcelona elleni revans
ápr. 27
19:12
Koronavírusos lett a magyar válogatott labdarúgója (Demokrata)
Schäfer András pénteken nem léphet pályára az Union Berlin színeiben.
ápr. 27
19:12
Schäfer Andárs elkapta a koronavírust (Eurosport)
Schäfer András válogatott labdarúgó megfertőződött a koronavírussal, ezért pénteken nem léphet pályára az Union Berlin színeiben. A német bajnokságban hatodik helyen álló fővárosi együttes a magyar középpályás mellett a védő Timo Baumgartlre sem számíthat betegség miatt a sereghajtó és már biztosan kieső Greuther Fürth ellen.
ápr. 27
19:12
Newey: Ugyanolyan szoros lesz az idei bajnokság, mint tavaly volt (Racing)
Adrian Newey szerint nem kérdés, hogy az idei világbajnoki címekért a Red Bull és a Ferrari fog harcba szállni.  A brit tervezőguru úgy gondolja, hogy a két csapat olyan szoros csatát fog majd vívni egymással, mint a Bikák azt 2021-ben tették a Mercedes ellenében. Még csak négy verseny telt el a 2022-es Forma-1-es szezonból, de
ápr. 27
19:30
PL-topklubhoz igazolhat Gabriel Jesus (m4sport.hu)
A brazil csatár kulcsjátékos szeretne lenni.
ápr. 27
19:30
Kérdéses Fucsovics játéka Madridban (Eurosport)
Fucsovics Márton részvétele kisebb sérülése miatt még mindig bizonytalan a jövő heti, salakpályás madridi tenisztornán. Az elsőszámú magyar férfi teniszező a közmédiának elmondta: már múlt héten, a barcelonai torna szerdai játéknapján érezte, hogy kisebb egészségi problémája van, és bár akkor még nyert, illetve továbbjutott, a következő fellépésén,
ápr. 27
19:32
„Elképesztő” – az F1-eseket meggyőzte a miami pálya a szimulátorban (m4sport.hu)
Több F1-es versenyző szimulátoron már tesztelte a jövő héten debütáló új miami versenypályát. Meglepődtek azon, mennyire élvezetes lesz.
ápr. 27
19:36
Még mindig bizonytalan a sérült Fucsovics részvétele a madridi tenisztornán (m4sport.hu)
„Remélem, hogy tudok játszani, de az is lehet, hogy csak az azt követő héten, Rómában térek vissza”.
ápr. 27
19:54
Bánhidi Bence: Hatalmas büntetés nekem, hogy nem játszhatok (m4sport.hu)
Napról napra javul az állapota a Pick Szeged és a magyar kézilabda-válogatott beállójának.
ápr. 27
20:00
Egy gól döntött a fináléban, az ETO FC Győr női labdarúgócsapata nyerte a Simple Magyar Kupát (m4sport.hu)
A győriek a Haladás Viktóriát verték meg a döntőben.
ápr. 27
20:06
Jos Verstappen élvezettel nézte, hogy Max lekörözi Hamiltont (Racing)
Jos Verstappen elismerte, hogy élvezettel nézte mikor fia, Max lekörözte Lewis Hamiltont. Tavaly ilyenkor a hétszeres világbajnok küzdött a holland versenyzővel a bajnoki címért. Idén azonban megpörgették az F1 rulett asztalát, így a Ferrari vette át a Mercedes helyét. A csillagosok egyelőre küszködnek az autóval, így a 37 éves pilóta a mezőny háts
ápr. 27
20:18
Rosberg: Wolff nem mondott igazat, amikor megvédte Hamiltont (Eurosport)
Toto Wolff az imolai hétvégét követően elnézést kért Lewis Hamiltontól, amiért az autójuk vezethetetlen volt. Nico Rosberg viszont úgy véli: ezzel csak az volt a célja a csapatfőnöknek, hogy jobb színben tüntesse fel a pilótáját, és Hamilton ne veszítse el idő előtt a motivációját. Az autóban ugyanis sokkal több volt, amit George Russell 4. helye i
ápr. 27
20:30
A Sopron és az Alba Fehérvár is hazai pályán nyert a férfi kosárlabda NB I-ben (m4sport.hu)
A Sopron és az Alba Fehérvár is házigazdaként győzött a férfi kosárlabda NB I középszakaszának felsőházban, szerdán.
ápr. 27
20:36
Az MU a klubot utáló angol válogatott szűrőt szerződtetne (m4sport.hu)
Ebből mi lesz?

Keresés