2022. április 6. szerda

ápr. 6
0:12
Most jött: Görbicz Anita lett a Győri Audi Eto Kc új elnöke (Blikk)
Görbicz Anitát választotta elnökké a Győri ETO KC női kézilabdaklub közgyűlése.
ápr. 6
0:12
Nem kért a valóságból az orosz tévé, megszakították a meccsközvetítést (Infostart)
A képernyőn Ukrajnát támogató transzparensek látszódtak, ez volt a baj.
ápr. 6
0:12
Botrány, vacsora közben zaklatták a Fradi játékosait (BorsOnline)
Az okot csak találgatni lehet, de egy dolog biztos: a Csíkszereda szurkolótábora nem kedveli az Ftc jégkorongozóit. Megtámadták a zöld-fehér alakulat szállását az ottani bajnoki döntőn.
ápr. 6
0:12
Három szakembert kérdeztünk arról, mi lehet a tökéletes nyári alak titka (rtl.hu)
S. Németh Eszter, Kiss Virág és Németh Dorottya pontosan tudja, mi fán terem a bikinibody.
ápr. 6
0:16
A Gucci is tudja: Grealish az új Beckham (Blikk)
A legdrágább angol futballistát, Jack Grealisht a brit közvélemény egyre többször hasonlítja David Beckhamhez. Nem véletlenül, hiszen a Manchester City játékosa mind megjelenésében, mind népszerűségében egyre inkább közelít a világszerte rajongott, korábbi angol focisztárhoz.
ápr. 6
0:16
Fazekas Róbert: már a végét jártam (Infostart)
Három hónapja gyógyul otthon szívátültetése után a korábbi atléta.
ápr. 6
0:16
Öngyilkos lett a sztárfocista (BorsOnline)
Öngyilkos lett, miután meztelen képe napvilágot látott.
ápr. 6
0:20
Mit kap Courtois? Nem számít kellemes fogadtatásra Londonban a Real kapusa (Blikk)
A távozása óta először lép pályára a Stamford Bridge-en nézők előtt Thibout Courtois, a spanyol Real Madrid kapusa, aki csapatával szerdán (M4 Sport, 21) a Chelsea ellen játszik a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.
ápr. 6
0:20
Újra lehet jegyet venni a katari labdarúgó-világbajnokságra (Infostart)
Elkezdődött kedden a november 21-én kezdődő katari labdarúgó-világbajnokságra szóló jegyek értékesítésének második szakasza.
ápr. 6
0:24
Mikler Roland: „A közönségünk támogatásával összejöhet a Bl-továbbjutás” (Blikk)
Mikler Roland, a Szeged válogatott kézilabdakapusa egyáltalán nem tartja lehetetlennek a továbbjutást a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben, ahol csapata négygólos hátrányból (21-25) várja a Flensburg elleni csütörtöki, hazai visszavágót.
ápr. 6
0:24
A BL-ben csatáznak a Premier League legjobbjai (Infostart)
A Premier League első és második helyezettje is pályára lép kedd este, a Bajnokok Ligája 2022-es negyeddöntőinek első játéknapján. A Manchester City az Atlético Madridot fogadja, a Liverpool a Benficánál vendégeskedik.
ápr. 6
0:28
Orosz-kínai kézilabda-vb-rendezés? Moszkva nagyon szeretné (Infostart)
A 2029-es női tornáról van szó.
ápr. 6
0:32
A PSG elnöke szerint a BL-döntőnek nagyobbnak kell lennie a Super Bowlnál (Infostart)
Nasszer Al-Khelaifi, a Paris Saint-Germain elnöke, egyben az Európai Klubok Szövetségének (ECA) elnöke felvetette, hogy néhány változtatást be lehetne vezetni annak érdekében, hogy a Bajnokok Ligája döntője nagyobb látványosság legyen, mint a Super Bowl.
ápr. 6
0:36
Görbicz Anitát választották a Győri Audi ETO KC új elnökévé (Infostart)
A közgyűlés új elnökséget is választott.
ápr. 6
0:40
Több meghatározó játékosa nélkül készül a kézilabda-válogatott Izrael ellen (Infostart)
Két meghatározó játékosa, Bánhidi Bence és Lékai Máté nélkül készül az Izrael ellen oda-visszavágós világbajnoki selejtezős párharcra a magyar férfi kézilabda-válogatott.
ápr. 6
0:44
Az oroszok elengedték a labddarúgó-világbajnokságon való részvételt (Infostart)
Visszavonta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) kizárási határozatával szembeni, a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS) tett fellebbezését az Orosz Labdarúgó Szövetség (RFU).
ápr. 6
0:48
Mind a két angol megnyerte a maga meccsét a BL-ben (Infostart)
Mind a két angol csapat megnyerte első 2022-es BL-negyeddöntőjét. A Manchester City pályaválasztóként 1-0-ra verte az Atlético Madridot, a Liverpool 3-1-re nyert a Benfica otthonában.
ápr. 6
5:18
Nascar: Extra védelmet kap Hailie Deegan Martinsville-en (Racing)
Hetek óta rettegésben tartja egy őrült Hailie Deegant és barátját. A 36 éves, büntett előéletű...
ápr. 6
5:21
Nascar: Extra védelmet kap Hailie Deegan Martinsville-en (USAracing)
Hetek óta rettegésben tartja egy őrült Hailie Deegant és barátját. A 36 éves, büntett előéletű...
ápr. 6
6:12
Marko: Ha a Mercedes megoldja a delfinezést, akkor visszatérnek (Racing)
Helmut Marko szerint a Mercedes esélyeit még nem szabad temetni, ugyanis könnyen felzárkózhatnak az élmezőnyhöz. A csillagosok az új szabályok mentén megbicsaklottak. A delfinezés nagy fejtörést okoz a mérnököknek és a versenyzőknek, miközben az erőforrásuk sem muzsikál megfelelően. Míg a Ferrari és a Red Bull a győzelmekért harcol, addig az Ezüst
ápr. 6
6:24
Ostberg: A Magyar Bajnokság az elsőszámú idén (Racing)
Mads Ostberg a hétvégi mexikói Nemzetek Rallyja után elárulta, idén a Magyar Rally Bajnokság lesz számára az első számú, WRC2-es indulása egyre haloványabb.  2020 WRC2-es világbajnoka, valamint a tavalyi év második helyezettje, Mads Ostberg a hétvégén elindult a mexikói Nemzetek Rallyján, majd a következő hétvégén az olasz Sanremo Rallyn, melyen a
ápr. 6
6:26
Íme a Nascar magyarázata a richmondi Kyle Busch blamára (Racing)
A NASCAR ügyvezető igazgatója amerikai idő szerint kedden reggel adott interjút a NASCAR dedikált rádiócsatornáján Kyle Busch ügyében. A NASCAR Cup Series ügyvezető igazgatója, Brad Moran elmondta, hogy a Richmondban Kyle Busch csapatának a rácsszalag szabálysértése miatt későn kiszabott büntetés azért történt, mert a versenybíróknak meg kellett vi
ápr. 6
6:42
Két hosszabbítás kellett a Salzburgnak, hogy lenyomja a Fehérvárt a döntő első meccsén (Eurosport)
Az osztrák jégkorongligában (ICEHL) története első bajnoki döntőjét játszó, már biztos Bajnokok Ligája-induló Hydro Fehérvár AV19 a második hosszabbításban kapott góllal szenvedett 2-1-es vereséget az osztrák Red Bull Salzburg otthonában. Döntő, 1. mérkőzés: Salzburg (osztrák)-Hydro Fehérvár AV19 2-1 (1-1, 0-0, 0-0, 0-0, 1-0) - kétszeri hosszabbítá
ápr. 6
7:12
Kétszeri hosszabbításban dőlt el a Fehérvár történetének első bajnoki döntős meccse (Infostart)
A házigazda Salzburg 2–1-re nyerte a négy győzelemig tartó ICEHL-döntő első mérkőzését.
ápr. 6
7:12
Ősszel jelenik meg az iRacing első önálló PC és konzol (!!!) játéka (Racing)
A Monster Games év eleji megvásárlása után a dirt pályás sorozatot bemutató játék önálló PC cím lesz az iRacing neve alatt. Még az év elején számolt be testvéroldalunk, az 500miles.hu arról a bombaként robbant bejelentésről, miszerint az iRacing felvásárolta a Monster Games-t. Most már azt is tudjuk, hogy egy World of Outlaws játék van fejlesztés
ápr. 6
7:36
Zajlik a Toyota és a Fiat Tcr-autójának hivatalos felmérése (Eurosport)
A TCR-kategória technikai osztálya ezekben a napokban végzi két új modell technikai paramétereinek félmérését a teljesítménykiegyenlítő számok meghatározásához. Ez elengedhetetlen az autók engedélyeztetési folyamatának lezárásához, hiszen az érintett típusok csak a homologizációs papírok birtokában vehetnek részt a TCR által felügyel sorozatokban.
ápr. 6
8:09
Sorozatban hetedszer kapott ki a Lakers, LeBronék lemaradnak az NBA rájátszásáról (m4sport.hu)
A Los Angeles Lakers kedden 121-110-re kikapott a Nyugati konferencia első helyén álló Phoenix Sunstól, a csapat sorozatban elszenvedett hetedik veresége pedig azt jelenti, biztosan nem jutnak rájátszásba a 2021/22-es szezonban.
ápr. 6
8:12
A Toyota és a FIAT is közelebb került a TCR homologizációhoz (Racing)
A Toyota és a FIAT friss TCR modelljei közelebb kerültek a teljes homologizációhoz, miután elindult az a folyamat, amely lehetővé teszi, hogy mindkét autó aktív versenyen indulhasson. A Toyota Corolla GRS TCR-t az argentin Toyota Gazoo Racing fejlesztette, és feltehetően Dél-Amerikában debütál majd a versenyen, míg a FIAT Tipo-t a Tecnodom Sport cs
ápr. 6
8:14
Így lett Las Vegas az amerikai autósportok egyik központja (Racing)
Az elmúlt hetekben az autósport világot a Las Vegas név tartja lázban. Na nem a Bűn Városának általános szórakoztatóipari termékei okán, sokkal inkább egy régi-új szenvedély, az autóversenyzés csúcskategóriájának, a Forma-1-nek a jövő évi visszatérése szolgáltatta az apropót. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az elmúlt 40 év autósport szempontból el
ápr. 6
8:24
Ilyen is csak Zsírpapával fordulhat elő (Racing)
A Salgó Rallyn kategória negyedik helyezést szerezett Zsírpapa és Mészáros Sándor, Lada VFTS-sel, ám az eredményük a céldobogó után veszélybe került, amit végül a legádázabb ellenfél segítségével sikerült elhárítani.  Véletlenül futottam össze Zsírpapával egy kávéra a Salgó Rally után, hogy jól megvitassuk a versenyt és megváltsuk a világot. Eközbe
ápr. 6
8:39
Emery szerint már nem meglepetéscsapat a Villarreal (m4sport.hu)
Emery szerint tökéletes meccs kell a Bayern München ellen.
ápr. 6
8:45
Jani Réka és Udvardy Panna is kiesett Bogotában (m4sport.hu)
A két magyar teniszező az első fordulóban búcsúzott a kolumbiai tornán.
ápr. 6
8:48
BL: mire megy a címvédő otthonában a Real Madrid? – sport a tévében (Infostart)
A sorozat bajnokrekordere látogat a Chelsea-hez a negyeddöntőben. A Veszprém a kézilabda-BL-ben játszik a negyeddöntőért.
ápr. 6
9:09
Diego Simeone: A Manchester City a világ talán legjobb csapata (m4sport.hu)
Diego Simeone szerint a Manchester City a világ talán legjobb csapata, az Atlético Madrid vezetőedzője ezt azt követően nyilatkozta, hogy csapata 1–0-s vereséget szenvedett kedd este a Bajnokok Ligája negyeddöntő első mérkőzésén.
ápr. 6
9:12
Az Audi 650 millió eurós szerződést kötne a McLarennel (Racing)
A McLaren Forma-1-es csapata várhatóan elképesztő, 650 millió eurós szerződést köt az Audival. Miután a Volkwagen tulajdonában álló márka a hírek szerint 500 millió eurós műszaki és motorszerződésről tárgyal a McLarennel, az Automobilwoche német médium azt állítja, hogy az ajánlat most új szintre lépett. A Bloomberg információi szerint a szándéknyi
ápr. 6
9:21
Ezzel a stratégiával maradna versenyben a Ferrari a Red Bull ellen (m4sport.hu)
Ausztráliában még nem vet be újításokat a bajnokságokat vezető Ferrari, az azt követő versenyekre viszont több dologgal is készül. Ezzel a tervvel tartanák maguk mögött a Red Bullt!
ápr. 6
9:27
Háromból semmi: egy vagyont költött az apuka, hogy fia lássa Ronaldót, egyik meccsen se lépett pályára (m4sport.hu)
A 43 éves Chrisnek eddig csaknem másfél millió forintnyi pénzébe és több mint 3200 kilométer utazásba került fia álmának teljesítése – egyelőre eredménytelenül.
ápr. 6
9:36
Kiesett Jani és Udvardy is Bogotában (Eurosport)
Jani Réka és Udvardy Panna egyformán az első fordulóban kiesett a Bogotában zajló 239 ezer dollár (80 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán.
ápr. 6
9:42
Európa-liga: Szoboszlaiék visszatérnek a kihagyott meccs után (Eurosport)
A legutóbbi Európa-liga fordulóban szabadnapos volt a Leipzig, mivel az orosz Spartak Moszkva lett volna az ellenfél, ők azonban a háborús szankciók következtében nem léphettek pályára. Ezen a héten azonban a három magyart is foglalkoztató német csapat számára is folytatódik a második számú európai kupasorozat.
ápr. 6
9:51
Ancelotti negatív, mégis ott lehet a londoni BL-negyeddöntőn (m4sport.hu)
A Real Madrid edzője a csapat után utazik.
ápr. 6
9:54
Megszületett Kovács „Kokó” István negyedik gyermeke (Blikk)
Megszületett Kovács "Kokó" István negyedik gyermeke. Fotóval tudatta követőivel az örömhírt.
ápr. 6
10:06
Bondár Annáék tovább menetelnek, már a negyedöntőben járnak (Eurosport)
Újabb mérkőzés nyert meg Bondár Anna és társa, a lengyel Magdalena Frech a Charlestonban zajló WTA-tenisztorna páros versenyében. Eközben Bogotában nem volt ennyire jó napunk, hiszen a két egyesben szereplő magyar játékos, Udvardy Panna és Jani Réka számára is véget ért a küzdelem.
ápr. 6
10:06
Robbie Williams miatt perelték be az Ausztrál Nagydíjat (Racing)
Az Ausztrál Nagydíjat beperelték 8 millió dollárra, miután a popsztár Robbie Williams nem tudott fellépni a 2020-as versenyen, amelyet az utolsó pillanatban töröltek. Egy nappal azelőtt, hogy Williamsnek színpadra kellett volna lépnie, közölték a nézőkkel, hogy miután a koronavírus megjelent a paddockban is, az egész rendezvényt törlik. A brit sztá
ápr. 6
10:09
Klopp öröme a Benfica kapusa miatt nem felhőtlen (m4sport.hu)
A Liverpool edzője szerint Odiszéasz Vlahodímosz volt a meccs legjobbja.
ápr. 6
10:18
A fekete övtől a Roubaix dobogójáig: Yves Lampaert és a judo története (Eurosport)
Remco Evenepoel ígéretes focista, Victor Campenaerts ígéretes úszó, Primož Roglič ígéretes síugró, Julian Alaphilippe pedig ígéretes... dobos volt. És akkor ott van Yves Lampaert, aki húsz évvel ezelőtt Belgium egyik legtehetségesebb judokájának számított. De hogyan lett belőle mégis országúti bringás?
ápr. 6
10:18
Richard Petty színeiben pompázik a ritka 1970-es Plymouth Superbird (Racing)
Az 1970-ben bemutatott Superbird a Plymouth válasza volt a Charger Daytonára, amelyet a Dodge az előző évben kínált. Csakúgy, mint majdnem azonos testvérét, a Superbirdöt is kifejezetten a NASCAR számára fejlesztették ki, így a vállalatnak homologizációs célokból közúti változatot is kellett kínálnia – írja az Auto Evolution. A Charger Daytonával e
ápr. 6
10:21
Bondár negyeddöntős párosban a charlestoni tornán (m4sport.hu)
A magyar teniszező és lengyel párja a második kiemelt duót búcsúztatta az első fordulóban.
ápr. 6
10:24
BL-kedd: csupa elégedett vezetőedző (Infostart)
Pep Guardiola és Diego Simeone is higgadtságot kér játékosaitól.
ápr. 6
10:24
A hétvégén rajtol a legrangosabb FIA gokart sorozat (Racing)
A portugáliai Portimaóban veszi kezdetét a négy futamból álló gokart Európa-bajnokság. Mivel a világbajnokság az ősszel egyetlen futamból áll, az Eb tekinthető a legrangosabb FIA sorozatnak. A szezonnyitóra három magyar nevezett, de csak ketten tudnak rajthoz állni.  A magyar sikerek után egyre többen tudják, hogy a gokartozás világában az olasz WS
ápr. 6
10:30
Guardiola: "Uralkodnunk kell az érzelmeinken és tennünk a dolgunkat" (Eurosport)
Pep Guardiola, a Manchester City labdarúgócsapatának vezetőedzője higgadtságra szólította fel játékosait az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő jövő heti visszavágója előtt. A spanyol tréner azt követően beszélt erről, hogy tanítványai kedden este 1-0-ra nyertek otthon az első mérkőzésen, amelynek második félideje kifejezetten feszül

Keresés