2022. április 6. szerda

ápr. 6
10:39
Ronald Koeman visszatér a holland válogatott kispadjára - hivatalos (m4sport.hu)
A világbajnokság végéig még Louis van Gaal marad a szövetségi kapitány.
ápr. 6
10:54
Visszatér a versenypályára a MotoGp hatszoros győztese (Eurosport)
Visszatér a versenypályára a hétvégi Egyesült Államok Nagydíján Marc Márquez, a gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP kategóriájának hatszoros győztese, miután felépült az Indonéz Nagydíjon történt bukása miatt kiújult kettős látásból.
ápr. 6
11:06
Megnevezték a rákbetegséggel küzdő Louis van Gaal utódját (Eurosport)
A Holland Labdarúgó Szövetség hivatalosan is megerősítette, hogy a Barcelonától októberben menesztett Ronald Koeman lesz a válogatott szövetségi kapitány a téli katari világbajnokságot követően. Louis van Gaal kedden az egész fociszerető világot megdöbbentette, mikor bejelentette, prosztatarákkal küzd, ám a 2022-es vb-t még vállalni tudja.
ápr. 6
11:06
Wolff: 2013-hoz hasonló helyzetben vagyunk (Racing)
Érdekes párhuzammal állt elő Toto Wolff a Mercedes csapatfőnöke az gárda idei szereplése okán. Szerinte az erőviszonyok tekintetében nagyon hasonló a kép a hibrid éra előtti utolsó évhez, amikor is összességében pozitív hangulatban zárták végül az évet. Két forduló után a Mercedes az egyéni pontverseny 4. és 5. helyét foglalja el míg a konstruktőrö
ápr. 6
11:09
Visszatért Vettel: „Mintha késve érkeztem volna az iskolába” (m4sport.hu)
A nagy visszatérők egymásra találása: az Ausztrál Nagydíj két év, Sebastian Vettel két futam kihagyása után tér vissza a hétvégén. A német próbálja behozni a lemaradását.
ápr. 6
11:11
Ádám Martin világsztárokkal holtversenyben az Aranycipő-rangsorban (m4sport.hu)
A Paks gólzsákja a hétvégén beérte Cristiano Ronaldót.
ápr. 6
11:24
Kyrgios pofátlan láb közötti ütéssel végezte ki a labdamenetet (Eurosport)
Nick Kyrgios bár úgy tervezte, hogy ebben a szezonban nem játszik salakpályás versenyeken, így is elment Texasba, ahol az első fordulóban három szettben (4-6, 6-3, 6-4) legyőzte Mackenzie McDonaldot. Az ausztrál ismét nagy show-t rendezett. ATP Torna élőben az Eurosporton Playeren és az Eurosport applikációin keresztül nézhető!
ápr. 6
11:45
Az első kalapba kerültek a magyar pólóválogatottak a vizes-vb sorsolása előtt (m4sport.hu)
A csoportbeosztás jövő keddi sorsolását az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.
ápr. 6
11:51
Jó barátok egymás ellen, őrületes csata jön a BL-ben (Ripost)
Régi ismerősök feszülnek ma egymásnak Londonban a Chelsea-Real Madrid labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőben. A hazaiak francia klasszisa, N’Golo Kanté honfitársa, Karim Benzema ellen játszik.
ápr. 6
11:54
Ötszáz nap múlva kezdődik az atlétikai világbajnokság Budapesten (Demokrata)
2023. augusztus 19-én kezdődnek meg a versenyek Magyarország történetének legnagyobb sportrendezvényén.
ápr. 6
12:00
Sunnyogás helyett becsület - Steve Johnson igazi sportemberként viselkedett (Eurosport)
Steve Johnson igazi sportemberkén viselkedett a pályán Denis Kudla ellen, miután a bírói döntés ellenére jelezte, hogy ez a labda bizony bent volt. ATP Torna mérkőzései élőben az Eurosport Playeren és az Eurosport applikációin keresztül követhetők!
ápr. 6
12:06
Kissé elszabadultak az indulatok a pályán, miután az első kiemelt felpofozta ellenfelét (Eurosport)
Az 1. helyen kiemelt francia játékos, Michael Kouame megpofozta ellenfelét Raphael Nii Ankrah-t a mérkőzés végi kézfogásnál, miután kikapott a TGF ITF junior világbajnokságon az accrai sportstadionban.
ápr. 6
12:06
Wurz: Elmúlt már a politikailag semleges versenyzők korszaka (Racing)
Alexander Wurz elmondta, a versenyzők továbbra is együtt fognak fellépni a sportágban felmerülő problémákkal kapcsolatban. Szaúd-Arábiában rakétatámadás érte az Aramco olajfinomítóját. A füstfelhő a pálya szélén is felbukkant, Max Verstappen még érezte is azt. Az első szabadedzés alatt történt az esemény, így mikor a gyakorlás véget ért, a csapatfő
ápr. 6
12:08
Simeone bevetette az 5-5-0-t Guardiola ellen, az Atlético egyszer sem lőtt kapura a City ellen (Eurosport)
Az Atlético Madrid pokoli nehéz estét okozott a Manchester Citynek, a cseréket követően azonban az angolok nagyon fontos gólt szereztek Kevin De Bruyne révén. Ezzel Pep Guardiola csapata nagy lépést tett az elődöntő felé, ugyanakkor az egygólos hátrányban még Diego Simeone is reménykedhet a továbbjutásban. Igaz, Madridban a mostaninál valamivel tám
ápr. 6
12:18
Dale Earnhardt Jr. szerint Carl Edwards vissza fog térni a Nascar-ba (Racing)
A hét elején jött a hír, hogy Carl Edwards-ot jelölték a 2023-as Hírességek Csaronokába. Dale Earnhardt Jr. azonban még nem szavazná őt be. Dale Earnhardt Jr. röviden és tömören elmondta, ki az a három fő, akit ő szívesen látni a listán felsoroltak közül a 2023-as NASCAR Hírességek Csarnokában: “Kenseth, Shelmerdine, Ard.” Ennek hatására egy rajong
ápr. 6
12:21
Kisegített pár csapatot az FIA – az Alpine issza meg a levét (m4sport.hu)
Áldozatot vállalt az Alpine a delfinezés jelenségének kontrollálásáért, és igazságtalannak érzi, hogy több riválisa eközben „ingyen” megoldást kapott az FIA-tól egy utolsó pillanatban hozott szabályváltozás következtében.
ápr. 6
12:24
Cseh László fontos ügy mellé állt: „Meg kell értenünk, mi zajlik le egy gyerek lelkében” (Blikk)
Fontos ügyhöz adta az arcát és a nevét Cseh László. A világ- és Európa-bajnok úszó a Vadaskert Gyermekpszichiátria 1%-os adófelajánlásról szóló kisfilmjében szerepel.
ápr. 6
12:24
Hertlik Donoven élete első és legrövidebb enduro versenye (Racing)
Nagy várakozással készült a Tamásiban rendezett enduro Európa-bajnoki viadalára a magyar endurocross egyik legjobbja, Hertlik Donoven – áll a Korda Racing által kiadott közleményben. A korábbi háromszoros magyar bajnok motoros számára hamar véget ért sajnos a sportágban való bemutatkozása, ugyanis a második kör cross tesztjén történt kicsúszása mia
ápr. 6
12:27
Platini feljelentette Infantinót (m4sport.hu)
Az UEFA korábban eltiltott elnöke befolyással való üzérkedéssel vádolja a FIFA jelenlegi vezetőjét.
ápr. 6
12:39
Megdobálták öngyújtókkal – ilyen lazán, mint a Liverpool védője, még senki sem reagált (m4sport.hu)
A Liverpool kedd este megnyugtató előnyt szerzett a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, 3–1-re győzte le idegenben a Benficát.
ápr. 6
12:45
Boxutca online – elemzés (m4sport.hu)
Az Ausztrál Nagydíj előtt újabb elemzős élő műsorral jelentkezik a Boxutca stábtja
ápr. 6
12:47
Alsó korhatár megállapítását javasolja a NOB a szövetségeknek (m4sport.hu)
A NOB szeretné megelőzni az olyan kínos ügyeket, mint amilyen a 15 éves orosz műkorcsolyázóé volt a téli olimpián.
ápr. 6
12:48
Vége! Bejelentette visszavonulását az olimpiai bajnok (BorsOnline)
A szezon végén befejezi a pályafutását Nicola Spirig, a svájciak olimpiai bajnok triatlonosa.
ápr. 6
12:48
Túl fiatal, nem felelősségre vonható? Itt a Nob reakciója a Valieva-botrányra (Eurosport)
Bizonyára sokan emlékeznek még a pekingi téli olimpia egyik legnagyobb botrányára. A műkorcsolyázó Kamila Valieva pozitív doppingmintát adott le, ennek ellenére részt vehetett a csapatversenyben, többek között azért, mert 15 éves életkora miatt védett személynek számított. A NOB szeretné elkerülni az ilyen esetek megismétlődését, ezért új ajánlást
ápr. 6
12:51
Nagy az egység: Hamilton és Russell együtt gyúr a visszatérésre (m4sport.hu)
Nem ellenfelek, csapattársak, akik együtt húznák ki a Mercedes a gödörből – hangozgatta George Russell és Lewis Hamilton év eleje óta. Most közös fotóval is bizonyították ezt.
ápr. 6
12:53
Pierre Rolland csapata is indul a Tour de Hongrie-n (m4sport.hu)
A Tour de France-on és a Giro d'Italián is szakaszgyőztes bringás még Bodrogi László csapattársa volt a Cofidisnél.
ápr. 6
12:54
Bajnokok Ligája – A statisztika a Chelsea, a realitás inkább a Real Madrid sikerét ígéri (888.hu)
Ma lesz a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntő rangadója, a címvédő Chelsea és a 13 elsőségével rekorder Real Madrid párharcának első felvonása. A londoni gárda esélyeit jócskán csökkenti, hogy az orosz-ukrán háború miatt visszavonulásra késztetették a csapat tulajdonosát, Roman Abramovicsot, az anyagi alapok megingása kihatással van a teljesítmén
ápr. 6
12:57
Ötszáz nap múlva kezdődik az atlétikai világbajnokság Budapesten (HírTV)
Ötszáz nap múlva, 2023. augusztus 19-én kezdődnek meg a versenyek Magyarország történetének legnagyobb sportrendezvényén, a szabadtéri atlétikai világbajnokságon.
ápr. 6
13:00
Mégis ott lehet a kispadon a Real Madrid edzője Londonban (Eurosport)
A spanyol fővárosi klub szerdán közleményt adott ki, melyben azt írta, hogy a 62 éves tréner elutazik Londonba, és csatlakozik a kedd óta már a helyszínen készülő tanítványaihoz.
ápr. 6
13:36
Váratlan bejelentést tett a Fradi válogatott focistája (BorsOnline)
A Fradi német válogatott focistája, Marko Marin az idény végén visszavonul.
ápr. 6
13:42
Megvan, ki lesz a holland kapitány a katari vb után (Infostart)
„Büszkén jelentem be, hogy ismét én leszek a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a világbajnokság után. Nagyon várom már, érjünk el közösen új sikereket!” – írta a közösségi médiában publikált üzenetében a régi-új holland szövetségi kapitány.
ápr. 6
13:42
Nézőcsúcs lehet Fury és Whyte összecsapásán, kibővíthetik a Wembleyt (Eurosport)
A szervezők megkapták a szükséges hatósági engedélyeket, így kibővíthetik a londoni Wembley Stadion kapacitását az angol Tyson Fury, a Boksz Világtanács (WBC) világbajnoka és honfitársa, Dillian Whyte április 23-ai összecsapására.
ápr. 6
13:51
Komoly logisztikai blamát úszott meg az F1 az Ausztrál Nagydíj előtt (m4sport.hu)
Az utolsó pillanatban sikerült megakadályozni, hogy egyes F1-es csapatok újabb szállítmányozási blama miatt maradjanak felszerelés nélkül a hétvégi Ausztrál Nagydíjon.
ápr. 6
13:54
Eladó „isten” meze! Őrült pénzt hozhat Maradona legendás 86-os trikója (Eurosport)
Minden idők egyik legdrágább sportmezévé válhat az a trikó, amelyben Maradona a legendás „isten keze” húzást elkövette. Az emlékezetes történetű ruhadarab mostanáig annak az angol válogatott játékosnak (Steve Hodge) tulajdonában volt, aki anno a botrányos mexikóvárosi mérkőzés végén mezt cserélt az argentinok klasszisával. Most viszont árverésre bo
ápr. 6
14:00
Gyász: meghalt a debreceni futballklub legendás tagja (Blikk)
68 éves korában, hosszan tartó, súlyos betegség után szerdán elhunyt Csubák Zoltán, a DVSC volt marketingvezetője, majd sajtófőnöke.
ápr. 6
14:06
Gyász: Meghalt Csubák Zoltán (BorsOnline)
68 éves korában, hosszan tartó, súlyos betegség után szerdán elhunyt Csubák Zoltán, a Dvsc volt marketingvezetője, majd sajtófőnöke.
ápr. 6
14:09
A szezonhajrában már újra játszhat a térdműtéten átesett Hahn János (m4sport.hu)
A DAC magyar válogatott támadója összesen 4-6 hetes rehabilitációval számol.
ápr. 6
14:18
Raffaele Marciello is ott lesz az Imsa Long Beach-i versenyén (Racing)
A WeatherTech Racing nyilvánosságra hozta, hogy Raffaele Marciello lesz csapatuk egyik versenyzője az IMSA hétvégi, Long Beach-i fordulóján. Mivel a csapat a Porsche 911 GT3 R-ről átáll a GTD Pro osztályra, hogy a szezon hátralévő részében egy Mercedes AMG GT3-mal vágjon neki a kategória versenyeinek, az alakulat újra leszerződtette Marciellót, aki
ápr. 6
14:24
Nem az idei tűnik minden idők legerősebb vb-jének (Eurosport)
Az év végi labdarúgó világbajnokság csoportkörének kisorsolása után nem érezzük úgy, hogy ezt a tornát végig akarjuk majd ülni az elejétől a végéig. Amit viszont nagyon várunk, az a csütörtökön rajtoló Masters, hiszen bő egy évvel súlyos autóbalesete után visszatér a mezőnybe Tiger Woods - és akár meg is nyerheti a nagy presztizsű tornát.
ápr. 6
14:24
Nyirádon kezdődik a nemzetközi rallycross szezon (Racing)
Kilenc év után visszatér Nyirádra a Rallycross Európa-bajnokság! A megújult Nyirád Racing Center újra elhozta Magyarországra a rallycross élmezőnyét. Május 21-22-én az Euro RX1 és az Euro RX3 nyitófutamai jönnek Nyirádra, ahol a kategóriák legjobbjai mérkőznek meg Supercar és Super 1600-as versenyautóikkal az év első trófeáiért.  2013-ban járt utol
ápr. 6
14:27
Rossz hír lesz Russellnek, ha Hamilton túl barátságos vele (m4sport.hu)
Korábbi mclarenes kollégája elmondta, mi teszi annyira nehézzé Lewis Hamilton mindenkori csapattársának a dolgát, és George Russell kapcsán is jósolt egyet.
ápr. 6
15:09
Kihirdette a Portugália és Szlovákia elleni Eb-selejtezőre készülő keretet a női kézisek kapitánya (m4sport.hu)
A magyar válogatott csoportelsőként készülnek a két áprilisi meccsre.
ápr. 6
15:18
Az egyik White-nak sikerült, a másiknak nem (Eurosport)
A világbajnoki selejtezősorozatban egyáltalán nem meglepő módon rögtön az első fordulóban búcsúzott Jimmy White, nagyon sima mérkőzésen. Hasonlóan simán jutott tovább névrokona, Michael White, akinek még három mérkőzést kell nyernie a főtáblára kerüléshez. A visszatérő Marco Fu nagyot küzdött, de döntő frame-ben kikapott.
ápr. 6
15:36
Az egyik White-nak sikerült, a másiknak nem (Eurosport)
A világbajnoki selejtezősorozatban egyáltalán nem meglepő módon rögtön az első fordulóban búcsúzott Jimmy White, nagyon sima mérkőzésen. Hasonlóan simán jutott tovább névrokona, Michael White, akinek még három mérkőzést kell nyernie a főtáblára kerüléshez. A visszatérő Marco Fu nagyot küzdött, de döntő frame-ben kikapott.
ápr. 6
15:51
Hill még nem írná le a Mercedest és Hamiltont (m4sport.hu)
A korábbi bajnok szerint a csillagosoknak bőven van még idejük a javításra valamint a Ferrari és a Red Bull csatája is segítheti őket.
ápr. 6
15:57
Az FTC élesen kritizálja a hokiszövetséget: „Az is felmerül, hogy a jövőben így nem folytatjuk ezt a bajnokságot” (m4sport.hu)
A zöld-fehér klub szereptévesztésben van a szövetség, reagáltak az elmarasztaló kijelentésekre.
ápr. 6
15:59
Türelem kontra sötét erő – nem a jó és a gonosz, hanem az elvek csatájában szerzett előnyt Guardiola (m4sport.hu)
A Manchester City – Atlético Madrid Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszatükrözte Pep Guardiola és Diego Simeone felfogása közti különbséget, de a meccskép ellenére csupán apróságokon múlt, hogy a visszavágó előtt az előbbi felé billent a mérleg nyelve. Taktikai csata, avagy töltsük meg tartalommal a játékot.
ápr. 6
16:00
Kijelölte a kapitány az Eb keretet Portugália és Szlovákia ellen (Eurosport)
Kijelölte keretét a portugálok és a szlovákok elleni Európa-bajnoki selejtezőkre Golovin Vlagyimir, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A magyar csapat az előző fordulókban Tatabányán kikapott a spanyoloktól, de három nappal később visszavágott Santanderben a világbajnoki 4. együttesnek.
ápr. 6
16:06
Ashleigh Barty már az Australian Open alatt tudta, hogy ez lesz az utolsó versenye (Eurosport)
Nem hirtelen született meg benne az elhatározás, de az idény előtt még nem tudta volna megmondani, pontosan meddig folytatja a karrierjét. Ashleigh Barty végül az Australian Open második fordulóját követően ült le a csapatával átbeszélni az érzéseit, és onnantól kezdve csak arra figyelt: minél jobban kiélvezze a verseny két hetét.
ápr. 6
16:12
Gyászba borult a sportvilág: Elhunyt a legendás sportoló, lánya zokogva jelentette be a hírt (Blikk)
Felfoghatatlan!

Keresés