2022. április 22. péntek

ápr. 22
0:00
Nehezen nyert idegenben a Barcelona, újra második a bajnokságban (m4sport.hu)
Kijavította a Cadiz elleni fiaskót a katalán csapat, amely a 3 ponttal visszaelőzte a Sevillát a tabella 2. helyén.
ápr. 22
0:12
Szenzációs úszás: Milák Kristóf a világ idei legjobb idejével nyert a Debrecenben zajló országos bajnokságon! (Blikk)
Milák Kristóf a világ idei legjobb idejével nyert 200 méter pillangón a Debrecenben zajló úszó országos bajnokság csütörtöki versenynapján.
ápr. 22
0:12
Otthonában meghalt a magyar olimpiai bajnok (BorsOnline)
Életének 89. évében elhunyt a kétszeres olimpiai bajnok tornász, Korondi Margit.
ápr. 22
0:12
Kijutott az Európa-bajnokságra a női kézilabda-válogatott (Demokrata)
A magyar válogatott a portugálok legyőzésével kijutott a tornára.
ápr. 22
0:12
Brecel jól megküldte a feketét, az operatőr testi épsége is veszélyben volt (Eurosport)
Luca Brecel belebikázott az utolsó lökésébe, így a fekete golyó felugrott az asztalról - az operatőr kolléga kis híján mellel vette le. Szerencsére senkinek sem esett bántódása, nagy nevetés lett a vége. A snooker-világbajnokság élőben követhető az Eurosporton és az eurosport.hu-n!
ápr. 22
0:12
Makai Gergely: Horvát Rally shakedown – VLOG (Racing)
Ezúttal már a Horvát Rally shakedownjáról is készített vlogot a rally világbajnokság magyar fotósa, Makai Gergely, amely a szokásos úti film mellett számos érdekes információval, egy kis padkavédelemmel és persze jó sok fényképpel szolgál a verseny előtti hivatalos tesztről. Ahogy a rally világbajnokság folytatására is sokat kellett várni, úgy Maka
ápr. 22
0:16
Halálos bombafenyegetést kapott a Manchester United sztárja (Blikk)
A Manchester United szurkolói közül korábban többen is halálosan megfenyegették a válogatott védőt, de ilyen konkrét és durva üzenet eddig még nem érkezett.
ápr. 22
0:16
Kiderült, csóró volt a világsztár teniszező (BorsOnline)
Szinte hihetetlen, de jószerével éhezett Emma Raducanu. Aztán hirtelen napfényessé vált az élete, miután megnyerte a Us Open teniszversenyt.
ápr. 22
0:16
Újabb mérföldkőhöz érkezik a női síugrás: 2023-ban jön a hölgyek Négysáncversenye! (Eurosport)
A 2023/2024-es idényben már a női síugrók számára is megrendezik a nagy hagyományokkal rendelkező Négysáncversenyt. A döntésről az osztrák síszövetség (ÖSV) számolt be csütörtökön, hozzátéve, hogy a viadal lebonyolításáról a német és a nemzetközi szövetséggel (FIS) is megállapodtak.
ápr. 22
0:20
Zöld-fehér öröm: ismét ott lesz az Ftc a Bl nyolcas döntőjében (Blikk)
– Hatalmas izgalmak közepette jutott be a Bajnokok Ligája nyolcas döntőjébe a Ferencváros férfi vízilabdacsapata, amely a csoportkör 13. fordulójában, a negyedik negyedben fordítva 13-12-re verte a szerb Radnicskit. Az A csoport 2. helyén álló FTC az utolsó kör eredményétől függetlenül így ott lesz a BL belgrádi végjátékában, zsinórban harmadszor.
ápr. 22
0:20
Sporttörténelmet írnak focistáink: kiderül végre, ki lesz Détári utóda (BorsOnline)
Évtizedek múltán lehet magyar hőse a Német Kupa döntőjének. Legalább egy győztesünk már biztos.
ápr. 22
0:20
Djokovic újabb fordítás után már az elődöntőben Belgrádban (Eurosport)
Újabb mérkőzést nyert Novak Djokovic a Belgrádban zajló ATP 250-es tenisztornán, és ismét egy honfitársán kerekedett felül. A vajdasági Györe László után ezúttal a fiatal, 22 éves Miomir Kecmanovic volt az ellenfél, aki idén az Ausztrál Openen eljutott a negyedik körig. Akárcsak az előző körben, Djokovicnak most is hátrányból kellett megfordítania
ápr. 22
0:24
Küzdenek az életéért, a Győr legendájáért imádkozik a magyar sporttársadalom (BorsOnline)
Kórházba került a Rába Eto egykori zseniális játékosa, Szabó Ottó.
ápr. 22
0:24
Bombafenyegetést kapott a Manchester United csapatkapitánya (Eurosport)
Családi házának felrobbantásával fenyegették meg a Manchester United angol válogatott csapatkapitányát, Harry Maguire-t. A 29 éves védő a menyasszonyával és két gyermekükkel az északnyugat angliai Cheshire-ben él, a fenyegetést pedig e-mailben kapta szerdán, egy nappal azt követően, hogy a United 4-0-s vereséget szenvedett Liverpoolban.
ápr. 22
0:28
A világ idei legjobb idejével nyert Milák Kristóf (BorsOnline)
Milák Kristóf a világ idei legjobb idejével nyert 200 méter pillangón a Debrecenben zajló úszó országos bajnokság csütörtöki versenynapján.
ápr. 22
0:28
Hossein Vafaei: "A snooker unalmas, fel kell kelteni az érdeklődést!" (Eurosport)
Hossein Vafaei a snooker világbajnokság előtt beszélt arról, hogy Ronnie O'Sullivan rosszat tesz a snookernek bizonyos megjegyzéseivel. Az iráni játékos azt a konklúziót vonta le, hogy a hatszoros világbajnoknak vissza kellene vonulnia. O'Sullivan azonban nem sértődött meg ezen, inkább nevettek egy jót az egészen.
ápr. 22
0:32
Kijutott az Európa-bajnokságra a magyar válogatott (BorsOnline)
A magyar női kézilabda-válogatott kijutott a novemberi Európa-bajnokságra.
ápr. 22
0:32
Ten Hag kinevezése okos húzás, de így is nagy változásokra lesz szükség Manchesterben (Eurosport)
Amennyiben ugyanazzal a felfogással igazol a Manchester United, mint ahogyan azt Sir Alex Ferguson visszavonulása óta tette, akkor a jövőben is esélytelen lesz a Liverpool-Manchester City kettőssel szemben. Az alapok megvannak a sikeres építkezéshez Erik ten Hag érkezésével, de innentől jön a feladat nehezebb része: megtölteni azt tartalommal is.
ápr. 22
0:36
Milák Kristóf világranglista-1. idővel, Hosszú Katinka simán nyert (Eurosport)
A debreceni úszó országos bajnokság második napján a 200 pillangó olimpiai bajnoka könnyedén győzött főszámában, de Hosszú Katinka is magabiztosan versenyzett. Rasovszky Kristóf remek időt repesztett, és Késely Ajna, valamint Szabó Szebasztián formája is biztató.
ápr. 22
0:40
Újabb olimpiai bajnok norvég sífutó fejezte be pályafutását (Eurosport)
Maiken Caspersen Falla, a norvégok olimpiai bajnok sífutója bejelentette visszavonulását. Az ötszörös vb-aranyérmes Falla egy norvég lapnak nyilatkozva beszélt érzéseiről és élete egyik legnehezebb döntésének hátteréről.
ápr. 22
0:44
Ott lesz az idei Európa-bajnokságon női kéziválogatottunk! (Eurosport)
A magyar női kézilabda-válogatott kijutott a novemberi Európa-bajnokságra, mivel 30-18-ra győzött Portugália vendégeként a selejtezősorozat ötödik fordulójában, csütörtökön Loulében, ezzel behozhatatlanná vált az előnye a tabellán.
ápr. 22
0:48
Tsitsipas Barcelonában is menetel, zsinórban hat győzelemnél jár (Eurosport)
Az első helyen kiemelt Stefanos Tsitsipas bejutott a nyolcaddöntőbe a 2,66 millió euró (1 milliárd forint) összdíjazású barcelonai salakpályás férfi tenisztorna csütörtöki játéknapján. A görög teniszezőnek a könnyen megnyert első szett után Ivashka megnehezítette a dolgát.
ápr. 22
6:18
Öt versenyző, aki jövőre már a MotoGp-ben húzhatja a gázt (Eurosport)
2023-ra mindössze négy versenyzőnek van érvényes kontraktusa a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában. A középső géposztályból többen reménykedhetnek MotoGP-s szerződésről.
ápr. 22
6:24
Wirtmann: A fiatalok nem tisztelik az öregeket (Racing)
Újra kölcsönnavigátorral áll rajthoz Wirtmann Ferenc, akinek az Országos Historic Rallybajnokság második futamán, a Boldogkő Rallyn is Nyirfás Julianna fogja olvasni az itinert. Állandó társa, Kerekes Joti pedig továbbra is Schneer Lászlónak navigál. A Ford Escort készen áll, fék is van rajta, Wirtmann-nak egyedül a fiatalok tiszteletlensége nem te
ápr. 22
6:36
Indy 500 teszt: Newgarden és VeeKay a leggyorsabb, mind az öt Ganassi-autó top 10-ben (USAracing)
Döcögősen indult, de annál produktívabban zajlott le a 106. Indianapolis 500 második, egyben utolsó tesztnapja....
ápr. 22
6:36
A véletlen műve lehet, hogy a Red Bull harcolni tud a Ferrarival? (Racing)
Nagy kérdés, hogy meddig fognak még pattogni a 2022-es autók. A jelek szerint egy ideig még biztosan, a jelenség ugyanis kódolva van a DNS-ükbe. Az Aston Martin technikai igazgatója betekintést nyújtott a probléma gyökerébe, ami arra is rávilágított, hogy nem lesz egyszerű annak a kijavítása. A pattogás, avagy delfinezés az idei szezon egyik sláger
ápr. 22
6:38
Indy 500 teszt: Newgarden és VeeKay a leggyorsabb, mind az öt Ganassi-autó top 10-ben (Racing)
Döcögősen indult, de annál produktívabban zajlott le a 106. Indianapolis 500 második, egyben utolsó tesztnapja....
ápr. 22
6:54
Továbbjutott a Bl-ben a Fradi, jó lehet Ten Hag a Unitednek, alakul a belgrádi álomdöntő (Eurosport)
Mindent Wimbledon döntése határozott meg csütörtökön is. Záporoztak a vélemények és a nyilatkozatok, megvédte az oroszokat Svitolina és Navratilova is. Ezekből gyűjtöttünk. Sorra nézzük a breakeket a snooker vb-n, ahol már a második fordulónál járunk. Jöhet az ingyenes WTCR a Hungaroringen és a női négysáncverseny.
ápr. 22
7:06
Massa: A Ferrari még gyorsabb lesz a következő futamokon (Racing)
Felipe Massa arra figyelmeztette a Ferrarit, hogy a 2022-es világbajnoki küzdelemben koncentráltan kell helytállniuk. Dr. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója szerint a maranellói csapat a 2022-es szabályrendszerre készült lenyűgöző új autójával egyértelműen a jelenlegi favorit. A Sport Bildnek nyilatkozott: “A Ferrari bármilyen hőmérsékleten, bárm
ápr. 22
7:18
Íme az első kép: megmutatta újszülött kislányát Cristiano Ronaldo (BorsOnline)
Cristiano Ronaldo menyasszonya hazatérhetett a kórházból a kisbabával.
ápr. 22
7:36
Natalie Decker ott lesz az Xfinity Series talladegai versenyén (Racing)
Natalie Decker az MBM Motorsport a 13-as rajtszámú NERD Focus Fordját vezeti majd a NASCAR Xfinity Series talladegai versenyén. Natalie Decker idén eddig két Xfinity versenyen indult el. Daytonában nem tudta kvalifikálni magát, Martinsville-ben pedig fékproblémákkal küzdött. A szombaton rendezendő Xfinity versenyen Decker immáron a harmadik csapatá
ápr. 22
7:48
Mike Tysont zavarta a repülőn egy részeg utas, ezért összeverte (BorsOnline)
A beszámolók szerint a részeg férfi egyszerűen nem akarta békén hagyni Mike Tysont.
ápr. 22
8:00
Guardiolától tanult, újra térképre tette az Ajaxot, megmentőként fogadják Manchesterben – Ki az az Erik ten Hag? (m4sport.hu)
Sir Alex Ferguson visszavonulása óta sok ígéretet hallottak már az MU-drukkerek, örömük jóval kevesebb volt. Ten Hag most totális futballt ígér.
ápr. 22
8:12
Toto Wolff elmondta, mire számíthat a Mercedes Imolában (Racing)
Dicsérte a csapata által a kéthetes szünet során elvégzett munkát, de reálisan látja a Mercedes helyzetét Toto Wolff, az istálló csapatfőnöke. A számos egyéb kérdés mellett versenyhétvégéről versenyhétvégére érdekes megfigyelni azt is, hogy a Mercedes közelebb tud-e lopakodni a Ferrarihoz és a Red Bullhoz, avagy folytatja a küszködést az idei autój
ápr. 22
8:18
Megmutatta családját a tragédia után Cristiano Ronaldo (rtl.hu)
Kislányukat hazavitték a kórházból.
ápr. 22
8:24
Sesks további versenyeken indul az Eb-n (Racing)
Martins Sesks elképesztő tempóját a Fafe Rally és a Kanári-szigetek Rally után további Rally Európa-bajnoki versenyen mutatná meg a Rally2-es Kittel szerelt Skodával.  A 22 éves lett Martins Sesks idén ült bele először a Rally2-es kittel szerelt Skoda Fabiába, mellyel az Eb szezon előtt a lett Sarma Rallyn a lett értékelés ötödik helyét szerezte me
ápr. 22
8:36
Vad színekben pompázik ez az 1968-as Dodge Charger (Racing)
Ördögi vörös és fekete színekben pompázik ez az 1968-as Dodge Charger, melynek tökéletes belső tulajdonságai vannak. A Moparok ékköve kétségtelenül az 1968-as Charger, de ha hozzáadunk egy 426-os Hemi-t, egy négysebességes sebességváltót valamint egy csodálatos festést, akkor megvan az izomautók szent grálja – írja a Carscoops. Ezt az 1968-as Charg
ápr. 22
8:42
Harmadszor is legyőzte a Denvert a Golden State az NBA Nyugati negyeddöntőjében (m4sport.hu)
A Warriorsben elsősorban az egyformán 27 pontos Stephen Curry és Jordan Poole remekelt.
ápr. 22
8:54
A posványból újra az európai elitbe – a klublegenda Paolo Maldini vezetheti vissza a Milant a labdarúgás térképére (m4sport.hu)
A piros-feketék technikai igazgatója „fillérekből” tesz csodát a Serie A éllovasánál.
ápr. 22
9:06
Jót nevetett Sainz a róla és a Ferrariról szóló pletykán (m4sport.hu)
Carlos Sainz csak nevetett a Ferrarival való egyezkedéséről szóló híreken. A hosszabbítás szerinte magától értetődő volt, a biztonságérzet pedig jót tesz a lelkének.
ápr. 22
9:06
Djokovic szerint őrült döntés az oroszok kitiltása Wimbledonból (Demokrata)
A torna szervezői az elsők a sportágban, akik kitiltották az ország egyéni játékosait.
ápr. 22
9:12
Max Verstappen most a foci miatt szólt be Lewis Hamiltonnak (Blikk)
A Forma-1 két nagyszerű pilótája, Max Verstappen és Lewis Hamilton nem csak a versenypályákon rivalizál egymással, a színfalak mögött is megy a szócsata a két versenyző között. Most a Chelsea megvásárlása kapcsán találta meg egymást a két pilóta.
ápr. 22
9:30
Főhet Xavi feje, Pedri után újabb kulcsember dőlt ki a Barcelonából (m4sport.hu)
Egyelőre kérdés, hogy pályára léphet-e még a szezonban.
ápr. 22
9:36
Kinn a kórházból Pelé (Infostart)
Sajtóértesülés szerint kiengedték a kórházból Pelét, a brazilok háromszoros világbajnok labdarúgóját, akinél tavaly augusztusban diagnosztizáltak vastagbélrákot.
ápr. 22
9:36
Rendet a fejekben – Leclerc a veszélyekre figyelmezteti a Ferrarit (m4sport.hu)
Nem volt kellemes élmény Charles Leclerc számára, hogy kirabolták Olaszországban, de kétli, hogy a történteknek bármi hatása lenne az imolai teljesítményére.
ápr. 22
9:38
Legutóbb 55 éve a Bayernnek sikerült az, amire most a Lipcse készül (m4sport.hu)
1967-ben dupláztak úgy a bajorok, amire most Gulácsiéknak esélyük nyílt.
ápr. 22
9:40
A WTA szankciókat fontolgat a wimbledoni tenisztorna szervezői ellen az oroszok kitiltása miatt (m4sport.hu)
Az egyik szankció az lehet, hogy a Wimbledonban szerzett pontokat nem vezetik fel a női világranglistára.
ápr. 22
9:48
És a hűség? – Hamilton Chelsea-ügyletén élcelődik Verstappen (m4sport.hu)
Arsenal-szurkolóként Chelsea-résztulajdonos? Max Verstappen szerint valami nincs rendben Lewis Hamilton törekvése körül
ápr. 22
9:48
20 éve hunyt el a Fradi örökös “kettese” (Eurosport)
Húsz éve, 2002. április 23-án hunyt el Simon Tibor 16-szoros válogatott labdarúgó, a Ferencváros legendás hátvédje.
ápr. 22
9:48
Horvát Rally: Lappi kiesett, Evans és Loubet defekt (Racing)
Esapekka Lappi az első kiesője a Horvát Rallynak, miután a finn toyotás csupán pár száz métert tudott megtenni az első, nedves, esős szakaszon. Később Elfyn Evans csaknem másfél percet vesztve ért célba, defektes kerékkel. Tavaly Kalle Rovanpera kényszerült túl hamar a kiállásra a Horvát Rallyn, miután a Toyotával az első szakaszon csúszott le az ú

Keresés