2022. május 6. péntek

máj. 6
21:42
Van még pár "ha", de akár már szombaton feljuthat az elitbe a magyar jégkorong-válogatott (Eurosport)
A magyar jégkorong-válogatott 5-1-re kikapott a házigazda szlovén csapattól a ljubljanai divízió I/A világbajnokság pénteki játéknapján, így a biztos feljutáshoz vasárnap pontot kell szereznie Románia ellen, de akár már szombaton az elitbe kerülhet Sean Simpson szövetségi kapitány alakulata.
máj. 6
21:48
Leclerc nyerte az első szabadedzés Miamiban (m4sport.hu)
Jól kezdett a Ferrari, és biztatóan a Mercedes az új pályán.
máj. 6
21:48
Kicsúszásokkal tarkított edzésen Leclerc kezdett az élen Miamiban (Racing)
Eseménydúsra sikeredett a miami pálya debütálása. Az első szabadedzést megpördülések, kicsúszások és egy piros zászlós megszakítás is tarkította, az élen Charles Leclerc végzett. Nagy meleg és verőfényes napsütés fogadta a pilótákat az első Miami Nagydíj első szabadedzésén. Nem is tétlenkedtek sokat, mindenki sietett ki a boxból a 60 perces tréning
máj. 6
22:06
Dráma a UFC-ben – a bajnok nem tudta hozni az elvárt súlyt a címmeccs előtt, ezzel elbukta az övét (m4sport.hu)
Charles Oliviera óriásit bakizott.
máj. 6
22:06
Latifi reagált a Piastri pletykákra (Racing)
Nicholas Latifi válaszolt azon pletykákra, amelyek szerint a Forma-1-es ülése veszélyben van. A kanadai 2020-ban debütált a Williamsnél édesapja cégének, a Sofina Foodsnak a támogatásával, de idén eddig küszködik a tempóval, miközben nagy hibákat is elkövetett. Az új csapattársa, Alex Albon remek formájája után a második Williamsnél ez olyan találg
máj. 6
22:12
Hatalmas fiesztával ünnepelték az El-döntőbe jutást Frankfurtban (Blikk)
Egészen elképesztő hangulatot teremtettek a frankfurti szurkolók a West Ham United elleni labdarúgó Európa-liga-elődöntőben. A visszavágót 2-1-s előnyből váró német csapat 50 ezer drukkere belehajszolta az övéit az újabb, 1-0-s győzelembe, így a lefújás után hatalmas fieszta indult.
máj. 6
22:24
Mourinhót meghatotta a saját rekordja (Blikk)
José Mourinho egyedülálló tettet hajtott végre! A portugál az első edző, aki négy különböző csapattal jutott el európai kupasorozat fináléjáig, miután az olasz Roma csütörtökön 1-0-ra nyert az angol Leicester City ellen az Európa-konferencialiga elődöntőjének visszavágóján, és 2-1-es összesítéssel döntőbe is jutott.
máj. 6
22:24
Hajnal: Bármennyire szimpatikus a Fradi megkeresése, nem úgy történik, hogy első kérésre ugranak a játékosok (m4sport.hu)
Hat év után duplázhat a Ferencváros. A bajnoki címét már megvédte, a kupát szerdán húzhatja be. Legutóbb 2016-ban volt erre példa a klub életében, akkor Hajnal Tamás sportigazgató még játékosként élte át ezeket a sikereket. Sportvezetőként azért dolgozik, hogy sokáig sikeres maradjon a csapat, többek között erről is beszélt az M1 csatornában látott
máj. 6
22:36
Sean Simpson: Nem is emlékszem, volt-e ilyen pályafutásom alatt, hogy egy meccsen kétszer ilyen hibát kövessünk el (m4sport.hu)
Nagy Gergő: Pár hiba elég volt, ezt a szlovénok kihasználták, de ha nem lettek volna ezek a rövid hullámvölgyek, akkor teljesen nyílt meccs lett volna.
máj. 6
22:36
Giro d'Italia: Van der Poel nyerte a visegrádi nyitóetapot (SzMo)
Legjobb magyarként Valter Attila 29. lett.
máj. 6
22:38
Átmeneti engedmény Hamiltonnak, az FIA óriási büntetéssel fenyeget (m4sport.hu)
Egyelőre engedményt kapott Lewis Hamilton az FIA-tól ékszerügyben, de csak Monacóig. A szabálysértőket nagyon kemény bírsággal fenyegetik, és még a bajnoki pontlevonás is egy lehetőség.
máj. 6
22:42
Vereség Szlovéniától, de még él a remény (HírTV)
A magyar jégkorong-válogatott 5-1-re kikapott a házigazda szlovén csapattól a ljubljanai divízió I/A világbajnokság pénteki játéknapján, így a biztos feljutáshoz vasárnap pontot kell szereznie Románia ellen, de akár már szombaton az elitbe kerülhet Sean Simpson szövetségi kapitány alakulata.
máj. 6
22:42
Egy ország öltözött rózsaszínbe - Esb podcast a Giro első napjáról (Eurosport)
Mathieu van der Poel rózsaszínben, Caleb Ewan a cél előtt bukott, embertömeg az utak mellett, Valter Ati a 29.helyen. Totális siker volt a Magyarországról rajtoló Giro első napja, Lantival egyből az élő adás után beszélgettünk.
máj. 6
23:12
Kikapott, így már a hétvégén kieshet a Bielefeld (m4sport.hu)
Az utolsó előtti helyen álló Bielefeld 2-1-re kikapott a Bochum vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 33., utolsó előtti fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, így már a hétvégén kieshet.
máj. 6
23:12
Domenicali fogyókúrára fogná az F1-es autókat (Racing)
Stefano Domenicali elismerte, hogy szeretné lefaragni a Forma-1-es autók egyre növekvő súlyát. Az F1 Bizottság legutóbbi ülése után az FIA megerősítette a testület célkitűzését, miszerint 2026-ra “csökkenteni kell az autók méreteit” és “csökkenteni vagy megállítani az autók súlygyarapodását”. Valóban, korábban az autók minimális tömege 500-600 kilo
máj. 6
23:14
Megcsillant a remény a Mercedes előtt? (m4sport.hu)
Azok után, hogy eltemették bajnoki esélyeiket, a Mercedes előtt most megcsillant a remény? A szakemberük ígéretes miami kezdés utáni mosolya árulkodó volt.
máj. 6
23:24
Nascar: Larson és Gordon megkoszorúzta az ismeretlen katona sírját (USAracing)
Nagy megtiszteltetésben volt része szerdán Kyle Larsonnak és Jeff Gordonnak. A Nascar Cup Series regnáló...
máj. 6
23:24
Nascar: Larson és Gordon megkoszorúzta az ismeretlen katona sírját (Racing)
Nagy megtiszteltetésben volt része szerdán Kyle Larsonnak és Jeff Gordonnak. A Nascar Cup Series regnáló...
máj. 6
23:30
Újabb értékes pontokat vesztett a Real Sociedad, győzelmével menekül a kiesés elől a Levante (m4sport.hu)
A kiesés elől menekülő Levante otthon 2-1-re legyőzte a Real Sociedad együttesét a spanyol labdarúgó La Liga 35. fordulójának nyitómérkőzésén, pénteken, így elmozdult a tabella utolsó helyéről, és életben tartotta bennmaradási esélyeit.

2022. május 7. szombat

máj. 7
0:00
Tsitsipas egy újabb 1000-es tornát nézett ki magának, már elődöntős Madridban (Eurosport)
A negyedik helyen kiemelt görög Stefanos Tsitsipas három szettben legyőzte a hatodikként rangsorolt orosz Andrey Rublevot a madridi salakpályás tenisztorna férfi versenyének pénteki negyeddöntőjében. Az összecsapás 2 óra 1 percig tartott. Tsitsipas elődöntős ellenfele a Zverev (német, 2.) - Auger-Aliassime (kanadai, 8.) párharc továbbjutója lesz.
máj. 7
0:12
Németh Zsolt: mély vízbe kerültem, nekem is szoknom kellett a kapitányi feladatot (Infostart)
Meccsről meccsre nyújtott jobb teljesítményt a magyar férfi vízilabda-válogatott a Világliga európai döntőjében Podgoricában – mondta az InfoRádiónak Németh Zsolt, aki a koronavírusos szövetségi kapitányt helyettesítette a montenegrói tornán. A szakembernek ez volt az első ilyen beugrása, mától pedig már ismét az UVSE serdülő fiúcsapatát irányítja
máj. 7
0:12
Megszólalt Mbappé édesanyja, cáfolni kezdte a híreket (Metropol)
Francia sajtóértesülés szerint hamarosan szerződést hosszabbít a friss bajnok Paris Saint-Germain labdarúgóklubnál a világbajnok Kylian Mbappé, akinek édesanyja ugyanakkor cáfolta ezeket az információkat.
máj. 7
0:12
Már a mérlegelésnél elvesztette az övét a UFC világbajnoka (444.hu)
Charles Oliveirának nem sikerült a fogyasztás.
máj. 7
0:12
Kiváló kezdés a Girón, Valter Attila a legjobbak között ért célba (Ripost)
A visegrádi Fellegvárba vezető emelkedőn dőlt el az etap.
máj. 7
0:12
Hosszú Katinka vallomása: Vége a robotüzemmódnak (BorsOnline)
Úszósztárunk elárulta, milyen célok hajtják még a medencében és azon kívül. Kitálalt a Shane Tusup oldalán megélt időszakról is.
máj. 7
0:12
Sportautózás és IndyCar – Megjött a DragonSpeed étvágya (Racing)
A 2022-es Indy 500 harmincharmadik autóját a DragonSpeed adja. Néhány év után tehát az istálló visszatér, de a meglepetés után ennyivel nem elégedne meg. A DragonSpeed szereplését a 2022-es Indy 500-on nyugodtan sorolhatjuk a meglepetés kategóriájába. A csapatfőnök, Elton Julian viszont ennél is többet akar, 2019 és 2020 után jövőre ismét minimum r
máj. 7
0:16
Forma–1 Miamiban: vízválasztó lehet az új pálya (Infostart)
Péntektől Miamiban, új helyszínen küzd meg egymással a Forma–1-es autós gyorsasági világbajnokság mezőnye. A futamot magyar idő szerint vasárnap este fél tíztől rendezik.
máj. 7
0:16
Giro d’Italia: Van der Poel nyerte a visegrádi nyitóetapot (Metropol)
A holland Mathieu van der Poel nyerte pénteken a Budapest és Visegrád közötti nyitószakaszt a Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen.
máj. 7
0:16
Űridővel szerezett rajtelsőséget Nemechek Darlingtonban (Racing)
John Hunter Nemechek óriási fölénnyel nyerte a NASCAR Camping World Truck széria darlingtoni időmérő edzését. A 24 éves észak-karolniai idén második rajtelsőségét szerezte. A Daytona után legnagyobb presztízzsel rendelkező pályán egykörös rendszerű időmérő döntött a rajthelyekről. Elsőként a sorozat kétszeres bajnoka, a 800. NASCAR-rajt elérésének
máj. 7
0:20
„Dominik a Napoliban?" - Marco Rossit faggatták a magyar válogatott jövőjéről (Infostart)
Korábban olasz szövetségi kapitányunk is jó ötletnek tartotta az átigazolást.
máj. 7
0:24
Hatalmas izgalmakkal és egy eséssel ért véget a Giro d'Italia első magyarországi szakasza (Infostart)
A holland Mathieu van der Poel nyerte pénteken a Budapest és Visegrád közötti nyitószakaszt a Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen, amelynek első három etapját Magyarországon rendezik.
máj. 7
0:28
Valter Attila: Ez minden képzeletemet felülmúlta! (Infostart)
A 29. helyen legjobb magyarként célba érő Valter Attila "egészen őrületesnek" nevezte azt a hangulatot, amelyet a magyar szurkolók varázsoltak a 105. Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny pénteki nyitószakaszán.
máj. 7
0:32
Sima FTC-győzelemmel kezdődött a vízilabda döntő (Infostart)
A Ferencváros rendkívül simán, 18-9-re nyert az OSC ellen a férfi vízilabda ob I döntőjének pénteki első találkozóján.
máj. 7
0:36
Vereség Szlovéniától a jégkorong-vb-n, de van még esély (Infostart)
A magyar jégkorong-válogatott 5-1-re kikapott a házigazda szlovén csapattól a ljubljanai divízió I/A világbajnokság pénteki játéknapján, így a biztos feljutáshoz vasárnap pontot kell szereznie Románia ellen, de akár már szombaton az elitbe kerülhet Sean Simpson szövetségi kapitány alakulata. Sean Simpson szövetségi kapitány nagyon csalódott.
máj. 7
0:40
Doppingdoktorok kaptak végleges eltiltást (Infostart)
Mind egy helyen dolgoztak.
máj. 7
0:42
Russellé a második szabadedzés, Sainz autót tört, Verstappent problémák hátráltatták (m4sport.hu)
Két alkalommal is megszakították a miami gyakorlást.
máj. 7
0:48
Russell nyerte a második gyakorlást, bajban a Red Bull és a Ferrari (Racing)
A Mercedes pilótája, George Russell nyerte a második szabadedzést Miami-ban, ami több szempontból is érdekes volt. A gyakorlás során láthattunk egy összetört Ferrarit és egy technikai problémával küszködő Red Bullt is. A Mercedesek az első edzéshez hasonlóan most is remekeltek az új helyszínen. A brit fiatal mellett előkelő helyezést ért el a hétsz
máj. 7
1:06
Nascar: Törölték a kvalifikációt, ugrott Chase Elliott futama (USAracing)
Az időjárás miatt meg kellett szakítani a Nascar Xfinity Series darlingtoni kvalifikációját, a villámokkal tarkított...
máj. 7
1:06
Elmosta az eső az Xfinity kvalifikációt Darlingtonban (Racing)
A NASCAR darlingtoni hétvégéje némiképp hasonlóan indul, mint ahogy a legutóbbi, doveri program befejeződött. Az eső ugyanis dél-karolinába is elkísérte a mezőny, melynek első körben az Xfinity sorozat mezőnye látta kárát. A Truckosok edzését még mindenféle gond nélkül le tudták zongorázni, a magyar idő szerint péntek este fél 12-re kiírt Xfinity i
máj. 7
1:18
Nascar: Törölték a kvalifikációt, ugrott Chase Elliott futama (Racing)
Az időjárás miatt meg kellett szakítani a Nascar Xfinity Series darlingtoni kvalifikációját, a villámokkal tarkított...
máj. 7
1:54
„Ez most nagyon fájó” – Verstappen aggódik a borzalmas napja után (m4sport.hu)
Mindössze öt mért kör két szabadedzés alatt egy új pályán – Max Verstappen Miami Nagydíja pocsékul kezdődött. A Red Bull a problémákról beszélt, és Sergio Pérezre próbál támaszkodni.
máj. 7
2:30
Russell és Hamilton sem érti, mitől javult fel a Mercedes (m4sport.hu)
George Russell remek formában, Lewis Hamilton még mindig küzd az autóval. Mindketten előrelépésről beszélnek, de egyikük sem érti, minek köszönhetik. Irányt talált a Mercedes, vagy csak fekszik neki a miami pálya?
máj. 7
3:24
Meglepetést okozhat a Mercedes Leclerc szerint (m4sport.hu)
A problémái ellenére erős Max Verstappenre számít Miamiban Charles Leclerc, de úgy látja, a Mercedes meglepetést okozhat.
máj. 7
3:30
Három hétvége, a harmadik baleset: Sainz nem büszke rá (m4sport.hu)
Nem büszke rá Carlos Sainz, hogy sorozatban harmadik hétvégéjén futott bele balesetbe. Továbbra is képes meglepni őt a Ferrari idei autója.
máj. 7
3:36
„Nem lesz jó a versenyzés” – jósolják a versenyzők Miamiról (m4sport.hu)
Amilyen élvezetesnek és a versenyzés szempontjából jónak ígérkezett a miami pálya, az első nap után annyian kételkednek benne, hogy sok akciót láthatunk rajta. A problémát az egyenetlenség és a tapadás hiánya jelenti.
máj. 7
6:24
Hirvonen fia első rally versenyére készül (Racing)
A négyszeres rally világbajnoki második helyezett Mikko Hirvonen 16 éves fia, Roope a hétvégén édesapja nyomdokába lép és rajthoz áll egy finn versenyen.  Hétvégén rendezik Helsinkitől 120 km-re a murvás, finn Turku Rallyt, melyen rajthoz áll Roope Hirvonen is, Mikko Hirvonen 16 éves fia, aki egy Ford Focus volánjánál debütál első rally versenyén,
máj. 7
6:42
A nap, amikor az egész ország rózsaszínné változott (Eurosport)
A Hősök teréről elrajtolt a 2022-es Giro d'Italia, amit pedig a drukkerek produkáltak, az minden korábbi elképzelést felülmúlt. Szombaton jön a budapesti időfutam, ahol az egész világ gyönyörködhet a panorámában.
máj. 7
7:06
Kiderült, melyik korábbi jelöltet nem fogja megvenni az F1-be igyekvő Audi (Racing)
A McLarent hivatalosan is ki lehet húzni azon csapatok közül, akik potenciális célpontok lehetnek az Audi számára a német gyártó 2026-os beszállásához.  Az utóbbi időszakban a Haas és a két Red Bull-istálló (ők minden bizonnyal a Porschéval társulnak) kivételével az összes nem gyári csapatot összeboronálták már a 2026-ban az F1-be beszálló Audival.
máj. 7
7:42
Nagyon Régen volt utoljára 33-nál kisebb Indy 500-létszám (Racing)
Bőven nagypapakorú már az az Indy 500, amin utoljára kevesebben indultak 33-nál. Idén ez necces volt, de 75 év után sem szakadt meg a sorozat. Tegnap kiderült az, hogy idén is megvan a válasz a kulcskérdésre: lesz minimum 33 induló az Indy 500-on. Ez végül a DragonSpeed és a Cusick koprodukciójában induló Stefan Wilson lesz.
máj. 7
8:06
Az Audi és a Porsche nyithat utat a Német Nagydíj előtt? (m4sport.hu)
Visszatérhet egy klasszikus esemény.

Keresés