2022. május 7. szombat

máj. 7
8:06
Érdi vezeti a Vltava Rallyt (Racing)
Igen szoros csatában áll az élen ifj. Érdi Tibor és Csökő Zoltán a Historic Rally Európa-bajnokság második futamán, a Vltava Rallyn. A Ford Sierra RS Cosworth 4×4-gyel az első napi hat szakaszból kettőt nyertek és 11,9 másodperc előnnyel vezetnek. Wirtmann Ferenc és Kerekes József, ahogy ígérték, a 3-as (D) csoport harmadik helyén állnak.  Óriási m
máj. 7
8:08
Hamilton nem ússza meg, és ha nem lép, nem versenyezhet (Racing)
Hiába tartja visszalépésnek és butaságnak az FIA szigorú hozzáállását az ékszerviseléshez, Lewis Hamilton sem kerülheti el, hogy megszabaduljon tőlük, amikor Forma-1-es autót vezet. A hétszeres világbajnokot az sem menti fel, hogy vannak nehezen eltávolítható ékszerei. A Nemzetközi Automobil Szövetség a Miami Nagydíjra ismét előtérbe helyezte az F1
máj. 7
8:42
Revansot vehet a tavalyi elődöntőért és bejuthat kézi BL négyes döntőjébe a Győri ETO (m4sport.hu)
A Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutáshoz a múlt hetinél többre lesz szükség szombaton.
máj. 7
8:54
Giro d'Italia – Jelentős forgalomkorlátozás lesz ma is Budapesten (BorsOnline)
Jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani ma is a Giro d'Italia kerékpárverseny miatt Budapesten.
máj. 7
9:00
A McLaren nem lesz Audi: a csapat nem eladó! (m4sport.hu)
Együttműködésről tárgyalnak, eladásról nem.
máj. 7
9:06
Szilágyi Áron a londoni életről (Blikk)
– Három ötkarikás aranyérem után negyedik olimpiájára készül Szilágyi Áron. A tavaly az Év sportolójának megválasztott kardvívó, aki Londonban, Rióban és Tokióban is a csúcsra ért, igyekszik új elemeket csempészni a felkészülésbe. Ezúttal a körülmények úgy hozták, hogy a változtatásokon nem is kellett gondolkodnia, az élet hozta azokat. Szó szerint
máj. 7
9:06
Vasszigorral bünteti az FIA az ékszerrel autóba ülőket (Racing)
Akár pontlevonás is járhat azoknak a pilótáknak, akik sorozatosan magukon felejtenek valamilyen ékszert, vagy nem veszik fel a tűzálló alsóneműjüket. A Lewis Hamiltonnal szembeni hajthatatlanság odáig vezetett, hogy az FIA végül csak elérte, amit akart, és rávette a hétszeres világbajnokot az ékszereinek levételére, két versenyes haladékot adva a p
máj. 7
9:30
Simon Yates: „Elég régóta járok vissza a Giróra, ideje lesz továbblépnem” (Eurosport)
Simon Yates, a 2021-es Giro harmadik helyezettje a verseny előtti utolsó napon adott interjút a magyar Eurosportnak, ahol a várakozásai mellett arról is beszélt, mik a tervei a közeljövőben, mi teszi kiemelkedővé a szlovén sztárokat, és belengette azt is, hogy a következő szezonra a csapatváltás is szóba jöhet.
máj. 7
9:36
Szépített a Dallas és a Philadelphia, Embiid dupla duplával tért vissza (m4sport.hu)
A Dallas Mavericks és a Philadelphia 76ers is 2-1-re szépített főcsoport-elődöntőjében az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában.
máj. 7
9:36
Embiid visszatért és nyert a Sixers, Doncic vezetésével szépített a Mavericks (Eurosport)
A Dallas Mavericks és a Philadelphia 76ers is 2-1-re szépített főcsoport-elődöntőjében az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában. Mindkét gárda első hazai meccsét játszotta párharcában.
máj. 7
9:36
Kyle Busch kiakadt a szenzációhajhász újságíróra (Racing)
Soha nem volt jó a viszonya Kyle Busch-nak az újságírókkal most azonban az AP újságíróját, Jenna Fryert szemelte ki áldozatául. Persze azt nehéz megmondani, hogy a kétszeres bajnok komolyan veszi-e a dolgot, vagy csak játszik a médiával. A múlt héten még ő volt az, aki rejtélyes üzenetet küldött a jövőjét illetően. “Ha megtörténik, megtörténik” –
máj. 7
9:38
Pogbá a Manchester City -sajtóhír (m4sport.hu)
Ez ütős lenne.
máj. 7
9:42
Folytatódik a Giro, a négyes döntőért játszik a Győr - sport a tévében (Infostart)
Örökrangadó az NB I-ben, fontos meccs vár a Liverpoolra, de játszik a Barcelona és a Chelsea is. A nap pedig az F1-es időmérővel zárul.
máj. 7
9:42
Itt a szombati Giro d’Italia útvonala (Metropol)
Jó néhány csavar jellemzi majd a kerákpárverseny mai útvonalát, mielőtt a Duna partját elérnék a rózsaszín bringások . Mutatjuk, merre felé haladnak majd el a 9.5 km-es szakaszon.
máj. 7
9:54
A Ferencváros Ko-val kezdte az Osc elleni bajnoki döntőt (Eurosport)
A Ferencváros rendkívül simán, 18-9-re nyert az OSC ellen a férfi vízilabda OB I döntőjének pénteki első felvonásán. Helyszíni riportunk a Komjádi uszodából Jansik Szilárd, Vigvári Vendel és Sziládi Kristóf nyilatkozatával.
máj. 7
10:00
Zverev is elődöntőbe jutott Madridban (Eurosport)
A második helyen kiemelt, címvédő Alexander Zverev két szettben nyert a nyolcadikként rangsorolt kanadai Felix Auger-Aliassime ellen a madridi salakpályás tenisztorna férfi versenyének utolsó negyeddöntőjében, amely péntek éjfél után ért véget.
máj. 7
10:06
Pezsgővel lőtte fejbe magát a Giro d'Italia győztese Visegrádon (Blikk)
A pénteki ünneplés igencsak emlékezetesre sikerült.
máj. 7
10:06
Eladták a Chelsea-t, vége az Abramovics-korszaknak (444.hu)
A klub az orosz multimilliárdostól egy tulajdonosi csoporthoz került.
máj. 7
10:06
Hivatalos: a Chelsea már nem Abramovics tulajdona, komoly összegértkelt el a klub (m4sport.hu)
Az összeget egy befagyasztott brit bankszámlára helyezik, hogy 100 százalékban jótékony célokra fordítsák.
máj. 7
10:12
Megvan a Chelsea új tulajdonosa (Infostart)
Az amerikai Todd Boehly vezette konzorcium a befutó.
máj. 7
10:18
Klicskóékhoz hasonlóan Erdei Zsolt is fegyverrel védené a hazáját (Blikk)
– A hazai szövetség élén eltöltött évek után Erdei Zsolt visszatért oda, ahol a leginkább otthon érzi magát: az ökölvívóterembe. A korábbi félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi világbajnok a Madárfészek Akadémia vezetőjeként teszi a dolgát, miközben háromgyerekes családapaként is helyt áll.
máj. 7
10:18
Zlatan Ibrahimovic újra meghódítaná Amerikát (Eurosport)
Túl a negyvenen sem gondolkodik még a visszavonuláson Zlatan Ibrahimovic, derült ki a svéd támadó egy a napokban közzétett nyilatkozatából. Az AC Milannal az olasz bajnoki címért harcoló futballista meg van győződve róla, hogy ennyi idősen is bőven lehet még keresnivalója a világ labdarúgópályáin, afelől pedig egyenesen szemernyi kétsége sincs, hog
máj. 7
10:24
Wolff: Hamilton tudja, mikor kell majd visszavonulnia (m4sport.hu)
A csapatfőnök is egyértelművé tette, a versenyző dönt majd arról, mikor vesz búcsút az F1-től.
máj. 7
10:24
Hivatalos az ORB állása – MNASZ hír (Racing)
Hivatalossá vált a Mercarius Országos Rallybajnokság állása, amelyet az MNASZ illetve a Rally Szakági Bizottság oldalán is közzétettek. E szerint az abszolút értékelést Mads Ostberg és Patrik Barth vezeti, az RC4-et Hangodi Bendegúz és Bunkóczi László, az RC5-öt pedig Csomós Mixi és Nagy Attila. A bajnokság hivatalos állása megegyezik a Rallycafe.h
máj. 7
10:30
Megszületett a megállapodás a Chelsea tulajdonosváltásáról (HírTV)
A Chelsea bejelentette, hogy megszületett a megállapodás a futballklub tulajdonosváltásáról.
máj. 7
10:36
Hivatalos: Abramovics eladta a Chelsea-t, megvan az új tulajdonos (Blikk)
Megerősítették, hogy a Chelsea Football Club megállapodott a Los Angeles Dodgers résztulajdonosa, Todd Boehly által vezetett és Clearlake Capital által támogatott konzorciummal a labdarúgó csapat megvásárlásáról.
máj. 7
10:36
Lezárult a Chelsea mizériája, megvan a megállapodás a tulajdonos váltásról (Eurosport)
A Chelsea bejelentette, hogy megszületett a megállapodás a futballklub tulajdonosváltásáról, a Los Angeles Dodgers baseball-csapatának két résztulajdonosa, az amerikai Todd Boehly és Mark Walter, valamint a svájci Hansjörg Wyss, továbbá a Clearlake Capital amerikai befektetési csoport 4,25 milliárd fontos üzlet keretében veszi át a tavaly Bajnokok
máj. 7
10:48
Nagy célokat tűzött ki Gyulay Zsolt a megújuló MOB elé (Infostart)
Nagyobb szerepet szán a Magyar Olimpiai Bizottságnak – felelte kérdésünkre a szervezet elnöke. Gyulay Zsolt kétszáz kvóta és kétszáz aranyérem megszerzését jelölte meg célként 2028-ig, és mindenképp szeretne sportmúzeumot, illetve székházat.
máj. 7
11:00
Coulthard tiszteli Wolffot „tökös őszinteségéért” (m4sport.hu)
Úgy érzi, az osztrák remekül kezeli a Mercedes gyenge szezonstartját.
máj. 7
11:02
Hamilton: Egyesek nem tisztelik a nevem, de megmutatom nekik! (m4sport.hu)
Nem veszi fel a kapott kritikákat Lewis Hamilton, bizonyítani akarja az őt gyengélkedése miatt bírálóknak, hogy tévednek.
máj. 7
11:06
Bach a 2032-es játékokról: ez az olimpia nemcsak Ausztráliáé lesz, hanem az egész régióé (m4sport.hu)
Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke úgy véli, a 2032-es brisbane-i nyári olimpia nemcsak Ausztrália, hanem az egész csendes-óceáni régió életében jelentős esemény lesz.
máj. 7
11:06
Menekülő üzemmód helyett hét vb-cím. Steve Peters, akinek O’Sullivan talán a legtöbbet köszönheti (Eurosport)
Ronnie O'Sullivan hetedik világbajnoki címe után az egész snookervilág érzelmes pillanatokat élt át. A világelső vb-menetelése során kevés szó esett Steve Peters-ről, aki az egész verseny alatt segítette őt, ahogy teszi azt már több mint tíz éve. Pedig a neves pszichiáternek elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a „Rakétát” ilyen szinten láthat
máj. 7
11:12
Csodát vár a versenytől a Giro magyar sztárja (BorsOnline)
Tavaly az összetettben is vezetett, idén is vannak céljai.
máj. 7
11:18
Gyárépítésbe fog, de kap-e helyet az F1-be vágyó amerikai csapat? (m4sport.hu)
Egyeztetett a Forma–1-be vágyó Michael Andretti az FIA elnökével Miamiban. Abban bízik, hogy esélyt kap a második amerikai csapat nevezésére. Az F1 tulajdonosa is beszélt a mezőny bővítéséről.
máj. 7
11:18
Valter Attila: ”Lenyűgöző Nagy Rajtunk volt, ezt Cavendish mondta nekem szakasz közben” (Eurosport)
Természetesen a magyar versenyzők mindannyian életre szóló élményként élték meg a Giro pénteki nyitószakaszát, az óriási embertömeg őket is lenyűgözte. Valter Ati a visegrádi befutó után ráadásul még exkluzív interjút is adott az Eurosportnak.
máj. 7
11:36
Magyarázatot adott, nem bünteti a Ferrarit az FIA a gumiteszt miatt (m4sport.hu)
Nem fenyegeti a felelősségre vonás veszélye a Ferrarit a másfél hete történt gumitesztje kapcsán. Megvan a magyarázat arra, miért használt két eltérő padlólemezt az olasz csapat.
máj. 7
11:36
A McLaren Amerika első számú csapata akar lenni (Racing)
Új-Zélandi alapító, és brit csapat. A McLaren eltökélt célja mégis az, hogy ők legyenek az Egyesült Államok hivatalos csapata. A közönség felhördült szerda este a Miami Nagydíj nyitóbuliján, amikor a papaya-narancs szín megjelent a színpadon. A szupersztárokhoz és szupergazdagokhoz szokott városban a nézők mintha már Lando Norris és Daniel Ricciard
máj. 7
11:48
Önkontroll – Leclerc-nek még a fejében lesz az imolai baki (m4sport.hu)
Charles Leclerc elmagyarázta, miért tartja mentális hibának az imolai kicsúszását, és arról is beszélt, hogyan kezeli megingásokat, a nyomást és az érzelmeit egy versenyen.
máj. 7
12:24
Horváth Rally ASE: Rosszul indult az Eger Rally Zákányi Jánosnak (Racing)
Háromból két párossal is a dobogón végzett a Horváth Rallye Ase a Rally3 mezőnyében a 2022-es Eger Rally-n. Úgy érkeztek meg a versenyre, hogy Zákányi Jánosék vezették az abszolút értékelést és nem titkolt céljuk volt, hogy ez tovább növeljék, ami végül sikerült is neki. „Rosszul indult az Eger Rally a Zákányi János – Vidécz Zsolt
máj. 7
12:30
Gatyában vonult be Vettel – Schumacher szerint gyerekesek Hamiltonnal (m4sport.hu)
Alsónadrágban vonult végig Sebastian Vettel a miami paddockban, de amolyan szuperhősként kívül viselte. Így tüntetett az FIA kicsinyes szabályozása ellen. Ralf Schumacher szerint a német és Lewis Hamilton voltak gyerekesek
máj. 7
12:32
Elképzelhető egy magyarországi Tour de France-rajt a nemzetközi szövetség elnöke szerint (m4sport.hu)
A jövőben akár a Tour de France rajtjának magyarországi megrendezését is elképzelhetőnek tartja David Lappartient, a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) elnöke.
máj. 7
12:42
Magyarországi Tour de France-rajtra is van esély (Infostart)
Elégedett a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) elnöke.
máj. 7
12:48
Videó: Vlahovics láthatóan nagyon nem örült a lecserélésének (m4sport.hu)
Dusan Vlahovicot még 0–1-es Juve-előnynél cserélte le Massimiliano Allegri.
máj. 7
13:06
Szenzáció: Bragmayer Zsanett nyert, így világbajnoki 2. a triatlonosoknál! (Eurosport)
Magyar idő szerint szombat délelőtt rendezték Szingapúrban a triatlonosok Arena Games-sorozatának utolsó állomását, a nagydöntőt. A hölgyek mezőnyében Bragmayer Zsanett fantasztikusan versenyzett, és meglepetésre győzni tudott az olimpiai és világbajnokokat is felvonultató mezőnyben, ezzel a világbajnoki összetett 2. helyén végzett. A vb-címet Beth
máj. 7
13:36
Elképesztő számokat produkál Csercseszov a Fradival (Ripost)
17 tétmérkőzés óta nem talál legyőzőre a Ferencváros.
máj. 7
13:36
Andretti fontos találkozón vett részt Miamiban (Racing)
Michael Andretti bízik abban, hogy az FIA támogatja tervezett Forma-1-es indulását, miután pénteken Miamiban találkozott az FIA elnökével. Andretti már februárban elárulta, hogy egy új F1-es vállalkozás létrehozásán dolgozik, miután az Alfa Romeo tervezett vásárlása nem jött össze. Az Andretti Autosport jelenleg az IndyCarban, az Indy Lightsban, a
máj. 7
14:06
Szétlövés után vált véglegessé az evezősök belgrádi vk-kerete (m4sport.hu)
Szombaton Csepelen két számban, normál-, valamint könnyűsúlyú kétpárban tartottak szétlövést az evezősök, azt követően pedig véglegessé vált a magyar keret a szezon első világkupájára, amelyet a hónap végén Belgrádban rendeznek.
máj. 7
14:12
Ilyet is ritkán látni, eszét vesztette az edző, majd megrúgott egy labdaszedőt (BorsOnline)
Erősen kikelt magából David Moyes, az angol West Ham United futballistáinak edzője, ugyanis alaposan megrúgta az egyik labdaszedőt az Európa Liga frankfurti visszavágó meccsén. Ezért persze piros lapot kapott.
máj. 7
14:18
Nem lepi meg a riválisokat a Mercedes feltámadása (m4sport.hu)
Az ellenfeleket nem érte váratlanul a Mercedes hirtelen javulása. A Red Bull főnöke szerint év eleje óta benne volt a levegőben, Lando Norris rámutatott, eddig is látszott a potenciál az autójukban.
máj. 7
14:24
Kövesd velünk a Giro d'Italia budapesti időfutamát élőben az eurosport.hu-n! (Eurosport)
A 2022-es Giro d'Italia második szakasza, a budapesti egyéni időfutam élőben az Eurosporton és az eurosport.hu-n!

Keresés