2022. június 1. szerda

jún. 1
11:48
Djokovic a világelsőséget is bukta a Nadal elleni vereséggel (m4sport.hu)
A Garros címvédőjeként sok pontot bukik.
jún. 1
11:48
Gareth Bale elköszönt a Real Madridtól (HírTV)
A walesi válogatott csapatkapitánya a mostani idényben mindössze hét, az ezt megelőző szezonban pedig húsz mérkőzésen jutott szóhoz klubcsapatában.
jún. 1
11:54
Van Der Poel: „Ne haragudjatok rám az ananászos pizza miatt” (Eurosport)
Mathieu van der Poel tartotta a szavát, és tényleg befejezte pályafutása első Giróját. Közben szinte nem volt szakasz, ahol ne szökött volna, megnyerte a visegrádi befutót, és három napig viselte a rózsaszín trikót.
jún. 1
12:06
„Sokkal több minden vált valóra, mint amiről álmodtam” – Gareth Bale elbúcsúzott a Real Madridtól (m4sport.hu)
Gareth Bale elköszönt a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid labdarúgócsapatától.
jún. 1
12:12
Vettel a modern F1 esőproblémájáról: „Használhatatlanok az esőgumik” (m4sport.hu)
Használhatatlannak nevezte Sebastian Vettel a Pirelli F1-es esőgumiját. Szerinte a monacói rajt elhalasztásában is nagy szerepe volt a már mások által is pedzegetett problémának.
jún. 1
12:12
Nézd itt élőben az első szerdai női Garros-negyeddöntőt! (Eurosport)
Két női és két férfi negyeddöntővel folytatódik szerdán a Roland Garros, a Philippe Chatrier pályán elősként két orosz játékos, Daria Kasatkina és Veronika Kudermetova csap össze. A mérkőzést megszakítás nélkül nézhetitek élőben itt az Eurosport.hu-n illetve az Eurosport App-ban, valamint az Eurosport 1-en.
jún. 1
12:12
Az edukációra összpontosít az Aston Martin a Pride-hónap során (Racing)
A Pride-hónapja alkalmából az Aston Martin F1-es csapata is megünnepeli az LMBTQ+ közösséget. Ezen kívül fontolóra veszik, hogyan játszhatnak szerepet az LMBTQ+ elfogadás előmozdításában, és hogyan állhatnak ki egységesen a megkülönböztetés minden formája ellen. A hónap során az Aston Martin F1 Team tudatosítja és oktatásban részesíti munkatársait,
jún. 1
12:24
Vizelli kiesett a VFTS-sel, de ígéri visszatér (Racing)
Az egyik szemünk sír, a másik nevet. A Dunakanyar Rallyn, közel egy év után láthattuk a Vizelli Károly – Nagy Péter párost újra bajnoki futamon, ráadásul a közönség kedvenc Lada VFTS-sel, ám a hatodik gyorsaságin már erőtlenkedett az autó, amit követően a szelephimba törése miatt ki kellett állniuk. Azonban a jó hír, hogy nem kell
jún. 1
12:42
Megihlette az internetet Swiatek világelsőként ütött bagel-szériája (Eurosport)
Iga Swiatek párját ritkító, egy győzelem múlva immáron egyedülálló sikerszériája láttán az egyetemes teniszvilág csak ámul és bámul. Mivel a szakmai elemzésekből mostanra már nagyjából minden létező szemüvegen keresztül nézve a történéseket is világosan látszik, hogy a lengyel játékos magasan uralhatja a következő évtizedet a női teniszben, ideje k
jún. 1
12:54
Angol amatőr ligákból feltörő támadó érkezett Felcsútra (m4sport.hu)
A Puskás Akadémia első nyári igazolása.
jún. 1
12:56
Verstappen „nem kockáztatná az életét” az Indy 500-on (m4sport.hu)
Nem tervezi megcélozni az autóversenyzés nagy mesterhármasát Max Verstappen, az Indy 500-as versenyen pedig jó eséllyel nem fogjuk versenyezni látni.
jún. 1
13:00
Jordan Pickford szerint azon múlik az angolok vb-címe, hogy hisznek-e magukban (m4sport.hu)
Jordan Pickford, a magyarok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő angol labdarúgó-válogatott kapusa szerint a szigetországiak a legutóbbi világbajnokságon és a tavaly rendezett Európa-bajnokságon tapasztaltakból tanulva az idén megnyerhetik a vb-t Katarban.
jún. 1
13:06
Nemsokára új világelső lehet a férfiaknál, a kérdés, hogy Zverev vagy Medvedev lesz az? (Eurosport)
Párizsi negyeddöntős kiesése után eldőlt, hogy Novak Djokovic legkésőbb június 13-án elveszti első helyét a férfi teniszezők világranglistáján. A szerb játékos kedden éjszaka négy szettben maradt alul Rafael Nadallal szemben a Roland Garroson, s mivel címvédőként már a nyolc között búcsúzott, sok pontot veszít.
jún. 1
13:12
Friss Magyar Kupa-győztes védekező specialistával erősít az Érd női kézicsapata (m4sport.hu)
Hét év után tér vissza korábbi csapatához.
jún. 1
13:12
Komoly tervekkel fejleszt LMDh autót a Lamborghini (Racing)
Az olasz sportautógyártó, a Lamborghini is bejelentette, hogy sok más nagy gyártóhoz hasonlóan ők is LMDh autót fejlesztenek, amivel az IMSA és a WEC szériákat célozzák meg. Az olaszok prototípus autója 2024-ben csatlakozik majd a hosszútávú autózás elit mezőnyeihez, ahol többek között a Le Mans-i és a daytonai 24 óráson, valamint a sebringi 12 órá
jún. 1
13:18
Több mint egymilliárd euróért cserél gazdát az Ac Milan (Eurosport)
Legkésőbb szeptembertől gazdát cserél az olasz bajnok AC Milan labdarúgóklub, melyet az amerikai RedBird nevű befektetési cég vásárol meg.
jún. 1
13:24
Gareth Bale nyílt levélben köszönt el a Real Madridtól (Eurosport)
Gareth Bale elköszönt a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid labdarúgócsapatától. A 32 éves walesi támadó a közösségi oldalán megjelent levélben köszönetet mondott játékostársainak, edzőinek, valamint a szurkolóknak is.
jún. 1
13:30
A Manchester United bejelentette, Paul Pogba elhagyja a csapatot (m4sport.hu)
Paul Pogba szerződése lejártakor, június végén elhagyja a Manchester Unitedet – jelentette be hivatalos weboldalán az angol rekordbajnok.
jún. 1
13:36
Gyász: elhunyt a magyar kosárlabdasport legendája (Blikk)
Az elmúlt néhány hétben méltósággal viselt súlyos betegség következtében ma reggel elhunyt a Nyíregyházi Sportcentrum kosárlabda szakág felnőttegyüttesének vezetőedzője, Borisz Maljkovics.
jún. 1
13:48
Hiába a tiltakozás, maradnak az esti mérkőzések a Garroson (Eurosport)
A játékosok kritikája ellenére a jövőben is rendeznek esti mérkőzéseket a francia nyílt teniszbajnokságon.
jún. 1
14:00
Mayweather 400 millió angol fontot bokszolt össze (Demokrata)
Floyd Mayweather Jr. vezeti a leggazdagabb profi bokszolók világranglistáját.
jún. 1
14:06
Videó: Valverde gyermekével a nyakában megjegyezte, fiára nehezebb vigyázni, mint a Liverpool védőjére (m4sport.hu)
Valverde feladata volt Robertson őrzése a BL-döntőben.
jún. 1
14:12
Gambiai–angol támadóval erősít a Puskás Akadémia (Infostart)
A Puskás Akadémia kétéves szerződést kötött az elmúlt idényben az FC Koperben futballozó Lamin Colleyval.
jún. 1
14:12
186 milliárd forintot bunyózott össze a bokszlegenda, Floyd Mayweather (m4sport.hu)
Négyszáz millió angol fonttal, vagyis mintegy 186 milliárd forintnyi nettó bevétellel Floyd Mayweather Jr. vezeti a leggazdagabb profi bokszolók világranglistáját, amelyet a Planet Sport weboldal tett közzé.
jún. 1
14:12
Steiner: Költségvetési korláton belül maradunk (Racing)
A Haas csapatőnöke, Günther Steiner azt állítja, hogy csapatának nem kell átlépnie a költségvetési korlátot ahhoz, hogy teljesíteni tudja a 2022-es Forma-1-es szezont. Csak nem rég lett bevezetve  költségvetési korlát a Forma-1-ben, mi szerint a csapatok számára maximalizálták az egy szezon során elköltheti pénz mennyiségét. Mostanra azonban világs
jún. 1
14:24
Neuville: Cél a harmadik győzelem! (Racing)
Thierry Neuville számára nem jól alakult a Rally Világbajnokság első murvás versenye Portugáliában, de a belga pilóta fogadkozik, Szardíniára nyerni megy.  Thierry Neuville a problémákkal teli Monte-Carlo Rallyn elért hatodik hely után Svédországban és Horvátországban is a dobogón zárt, azonban Portugáliában ismét több problémával küzdve csak az öt
jún. 1
14:30
Irányt válthat autójával a Red Bull? (m4sport.hu)
Irányt válhat az idei autójával a Red Bull? Hiába vezetik mindkét bajnokságot, több szempontból is okoz számukra fejtörést az RB18-as.
jún. 1
14:30
Gyász: reggel meghalt a Nyíregyháza edzője (BorsOnline)
Szerda reggel elhunyt Borisz Maljkovics a Hübner Nyíregyháza Bs kosárlabda-csapatának edzője.
jún. 1
14:30
"Teljesen más úgy a Giro, hogy minden nap a magyar srácok kalandjairól mesélhetsz" (Eurosport)
Az Eurosport kommentátoraival értékeltük a vasárnap véget ért Giro d'Italiát, elsősorban magyar szempontból. Egy másik fontos sportesemény is véget ért a hétvégén, a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjét ismét a Real Madrid nyerte, győzelmüket nehéz számokkal megmagyarázni. Az Ácsi! rovatban pedig ezúttal is kommentáltuk a hét számunkra legérdekesebb
jún. 1
14:36
Sigér Dávid: Rá kell szolgálnom Csercseszov bizalmára (HírTV)
A súlyos sérülésből felépült Sigér Dávid szerint rá kell szolgálnia Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző bizalmára ahhoz, hogy állandó kezdőként térhessen vissza a magyar bajnok és kupagyőztes Ferencváros labdarúgócsapatába.
jún. 1
14:38
Pogba június végén elhagyja az MU-t (HírTV)
Közölte hivatalosan is, hogy nem hosszabbítja meg a játékos június 30-án lejáró szerződését.
jún. 1
14:42
Figyelmeztető lövésként kész kitenni Monacót a 2023-as naptárból az F1? (m4sport.hu)
Bizonyos kiváltságok feladását próbálja kivívni a Forma–1, miközben a nagydíja elvesztésével fenyegeti Monacót. Nagyon is valós opció, hogy 2023-ban nem lesz versenyük?
jún. 1
14:42
Közel 100 misiért jött, most ingyen távozik a Man United támadója (Eurosport)
Lejárt a szerződése, klubja pedig nem kívánja meghosszabbítani, így a hónap végén távozik a Manchester United csapatától Paul Pogba. A francia válogatott klasszis támadója korábban már hagyta el ingyen a csapatot, hogy aztán négy évvel később rekordösszegért térjen vissza.
jún. 1
14:42
Phoenixben zárul a 2023-as Nascar szezon (Racing)
Bár a 2023-as menetrendet még nem hozták nyilvánosságra, a NASCAR megerősítette, hogy a Phoenix Racewayen zárul a 2023-as szezon is. A 2023-as NASCAR bajnoki hétvége november 3-5. között kerül megrendezésre, és a Cup Series, az Xfinity Series, a Truck Series és az ARCA Menards Series West bajnoki futamokat foglalja magában. Emellett azt is bejelent
jún. 1
14:44
Gálfi Dalma a legjobb nyolcvanat célozza meg a világranglistán: Nincs betervezve pihenés, sűrű lesz a program (m4sport.hu)
Gálfi Dalma sok versenyen szeretne elindulni a nyáron, mert annak végére szeretne bekerülni a legjobb nyolcvanba a női teniszezők világranglistáján.
jún. 1
14:44
Gálfi Dalma: "Még meg kell szoknom, hogy a főtábláról indulok" (Eurosport)
Gálfi Dalma sok versenyen szeretne elindulni a nyáron, mert annak végére szeretne bekerülni a legjobb nyolcvanba a női teniszezők világranglistáján.
jún. 1
14:46
Sigér Dávid: Még rá kell szolgálnom Csercseszov bizalmára (m4sport.hu)
A súlyos sérülésből felépült Sigér Dávid szerint rá kell szolgálnia Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző bizalmára ahhoz, hogy állandó kezdőként térhessen vissza a magyar bajnok és kupagyőztes Ferencváros labdarúgócsapatába.
jún. 1
14:54
Lezárul egy korszak a Manchester Unitednél (Infostart)
Világbajnok játékos távozik, immár másodszor.
jún. 1
14:54
Lendületben a Loki: már a harmadik igazolásukat jelentették be (m4sport.hu)
Komoly erősítésnek nevezték az új brazil balbekket.
jún. 1
14:54
Jön a csodálatos formában lévő Swiatek és Pegula. Nézd itt élőben! (Eurosport)
Az orosz házibajnokságot követően érkezik a Philippe Chatrier pályára a lenyűgöző formában lévő, mindenkit ámulatba ejtő Iga Swiatek, aki Jessica Pegulával találkozik a négy közé jutásért. Érdekesség, hogy az amerikai játékos nem sokkal ezután párosban is érdekelt, méghozzá Bondár Anna ellen.
jún. 1
15:12
Button meglepődött, hogy a McLarennél nyíltan kritizálják Ricciardót (Racing)
Jenson Button nem feltétlen érti, hogy Zak Brown miért kritizálta nyíltan a most már bő egy éve saját magát nem találó Daniel Ricciardót. A csapat korábbi versenyzője szerint inkább védeniük kéne az ausztrált. Ricciardo tavaly csatlakozott a McLarenhez, és tavalyi győzelme ellenére nem találta a helyét a csapatban, Norris rendre előtte végzett. A t
jún. 1
15:18
Bocsánatot kért a francia kormány a párizsi döntő előtt kialakult káoszért (m4sport.hu)
Bocsánatot kért a francia kormány a labdarúgó Bajnokok Ligája Párizsban rendezett múlt szombati döntője előtt kialakult káoszért.
jún. 1
15:36
Bajnokok Ligája - Bocsánatot kért a francia kormány a párizsi döntő előtt kialakult káoszért (HírTV)
Az európai szövetség annyit közölt, hogy az érvényes jegy nélkül érkezők miatt alakult ki a káosz.
jún. 1
15:42
Budapesti vizes-vb: bennük lát érmet a kapitány (Infostart)
Három-öt érmet vár a magyar úszóktól Sós Csaba szövetségi kapitány a június 18-án kezdődő kezdődő budapesti világbajnokságon. A szakvezetőt először a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkáról kérdeztük.
jún. 1
15:42
Itt az első fotó, megszületett az olimpia magyar hősének kisfia (BorsOnline)
Barnabásra készültek, végül Vincent névvel született meg Kovács Sarolta olimpiai bronzérmes, világbajnok öttusázó és Tar Bálint labdarúgó kisfia.
jún. 1
15:48
Brundle szerint még vannak tüskék Alonsóban és Hamiltonban (m4sport.hu)
Úgy érzi, a Monacói Nagydíj rámutatott, vannak feszültségek a két bajnok között.
jún. 1
15:48
A Covid előtti időszakot is felülmúló látogatottsággal zárta az idényt a Premier League (Eurosport)
A COVID előtti nézőszámokon is túltett a Premier League a mögöttünk hagyott szezonban, derült ki a liga hivatalos honlapján megjelent közleményből. A Manchester City és a Liverpool versenyfutását hozó szezon jelentős mennyiségű nézőt vonzott a stadionokba hétről hétre, ezzel átlépve egy komoly lélektani határt.
jún. 1
15:54
A Ciprusról visszatérő Bognár István távozik Paksról, az NB II-ben folytatja (m4sport.hu)
Követi édesapját, az év edzőjének választott Bognár Györgyöt.
jún. 1
15:54
A Covid előtti időszakot is felülmúló látogatottsággal zárta az idényt a Premier League (Eurosport)
A COVID előtti nézőszámokon is túltett a Premier League a mögöttünk hagyott szezonban, derült ki a liga hivatalos honlapján megjelent közleményből. A Manchester City és a Liverpool versenyfutását hozó szezon jelentős mennyiségű nézőt vonzott a stadionokba hétről hétre, ezzel átlépve egy komoly lélektani határt.
jún. 1
16:12
Bocsánatot kért a francia kormány a BL-döntő körüli káoszért (444.hu)
Tudjuk ezt jobban csinálni? Igen - ígéri a francia kormány.

Keresés