2022. szeptember 25. vasárnap

szept. 25
17:54
Szoboszlai az olaszok elleni csoportdöntőről: Ez nem nyomás, ez egy lehetőség (m4sport.hu)
Szoboszlai Dominik szerint nem szabad, hogy a nagy tét rányomja bélyegét a magyar válogatott játékára hétfőn, az Olaszország elleni Nemzetek Ligája-meccsen.
szept. 25
17:57
Djokovic meglepetésre kikapott, először vezet a világválogatott (Eurosport)
A kanadai Felix Auger-Aliassime meglepetésre két szettben legyőzte a volt világelső Novak Djokovicot a londoni Laver-kupa harmadik versenynapján, a 10. mérkőzésen, így a John McEnroe-vezette világválogatott 10-8-ra vezet az európai csapat ellen.
szept. 25
18:00
Marco Rossi: Képesek vagyunk 110 százalékos teljesítményt nyújtani (Infostart)
Szóba került a hétfői siker titka, és az is, ki lesz a jövőben a válogatott csapatkapitánya.
szept. 25
18:03
Schumacher és Ricciardo nélkül, egy meglepő visszatérővel és újoncokkal állhat fel az F1 jövőre (Eurosport)
Sebastian Vettel visszavonulása óta kimondottan érdekes a forma-1-es pilótapiac alakulása. Még októberhez közeledve is szokatlanul sok az üres hely 2023-ra, és egyre nagyobb esély van arra, hogy Daniel Ricciardo nélkül kezdődik a következő szezon. Az ausztrál mellett Mick Schumacher helye is kérdéses, Nico Hülkenberg ellenben visszatérhet, Nyck de
szept. 25
18:06
Szögletből tekert köténygól színesítette a női labdarúgó-bajnokságot (m4sport.hu)
Sipos Lilla szögletből tekert köténygólja és látványos emelése tette roppant simává az MTK szombathelyi győzelmét a női labdarúgó-bajnokságban.
szept. 25
18:09
A Forma-1 leglassabb versenyzője, aki miatt új szabály született (Racing)
A pénz és a szponzorációk az F1 szerves részét képezik. Így volt ez egykoron is, és így van ma is. Nem újkeletű, hogy olyan versenyzők keverednek be a mezőnybe, akiknek több a pénzük, mint a tehetségük. De a tehetségeseknek sem árt, ha kellően mély a zsebük. Sokan voltak azonban, akiknek semmi más “tudományuk” nem volt,
szept. 25
18:15
Rossi elmondta, miért lehet örökké emlékezetes a magyar-olasz a Nemzetek Ligájában (Eurosport)
Marco Rossi szövetségi kapitány szerint örökké emlékezetes lehet a magyar labdarúgó-válogatott számára az olaszok elleni mérkőzés a Nemzetek Ligája hatodik, utolsó fordulójában. Az olasz szakvezető fel is sorolta az okokat.
szept. 25
18:27
Orbán Viktor Budapestre hozná az Olasz Szuperkupát, de kevesebbet fizetne, mint a többi pályázó (SzMo)
A rendezésre jelentkezett már Szaúd-Arábia és az Emírségek is.
szept. 25
18:30
Olasz lap: Orbán Viktor Magyarországra vinné az Olasz Szuperkupa-döntőt (Infostart)
Orbán Viktor miniszter felajánlotta, hogy Magyarországon megrendezi az Olasz Szuperkupa következő mérkőzését – írta a La Repubblicára hivatkozva a Football Italia. A források szerint ezért körülbelül 8 millió eurót ajánlana.
szept. 25
18:36
A német válogatott játékosainak 400 ezer eurót érne a világbajnokság megnyerése (m4sport.hu)
A német labdarúgó-válogatott játékosai fejenként 400 ezer euró (162 millió forint) prémiumot kapnak, ha megnyerik a november 20-án kezdődő katari világbajnokságot.
szept. 25
18:42
17. alkalommal rendezték meg a budapesti NATO-futást (HírTV)
Egy erős, ütőképes hadsereg létrehozása elképzelhetetlen a sport nélkül - jelentette ki a honvédelmi miniszter Budapesten, a 17. Nato futáson.
szept. 25
18:45
Szem nem marad szárazon: Bublik az ütő nyelével akart pontot ütni egy Atp-döntőben (Eurosport)
Alexander Bublik - a tőle megszokott módon - érdekes megoldásokkal rukkolt elő, most éppen Metzben. A döntőben Lorenzo Sonego ellen például az ütő nyelével akart pontot nyerni.
szept. 25
18:48
„Büszkén viselném a csapatkapitányi karszalagot” – Szoboszlai Dominik válthatja Szalai Ádámot? (Blikk)
A magyar válogatott 21 éves középpályása bízik benne, hogy a Németország elleni meccshez hasonlóan hétfőn ismét gólpasszt ad Szalai Ádámnak.
szept. 25
19:00
Szalai gólját is jelölte az UEFA a Nemzetek Ligája legszebb találatai közé (Infostart)
Szalai Ádám gólja egy ideig az Európai Labdarúgó Szövetség honlapjának vezető anyaga volt - ebből lehetett sejteni, hogy ott lesz a legjobbak között.
szept. 25
19:03
Peák Barna: „Óriási köszönettel tartozom a Wantynak, mert megmentették a pályafutásomat” (Eurosport)
Szombat este jött a hír, hogy Peák Barna jövőre már nem lesz az Intermarché - Wanty kerékpárosa. A 23 éves magyar versenyző, aki idén gond nélkül teljesítette a Girót, egy évre írt alá a Human Powered Health csapatához.
szept. 25
19:09
Hill a Ferrari tétlenségéről: Ez így nem mehet tovább! (Racing)
Hiába tűnt bajnoki esélyesnek a Ferrari az idei szezonban, az olasz istálló még mindig nem döntötte el, hogy melyik pilótájuk kapjon kiemelt státuszt csapaton belül. Damon Hill szerint azonban erre a kérdésre eléggé egyértelmű a válasz. A monacói pilóta hiába nyújtott sokkal jobb teljesítményt a szezon elején spanyol kollégájához képest, Mattia Bin
szept. 25
19:36
Roberto Mancini szerint 50-50 százalék az esélye a csapatnak (Infostart)
A magyar és az olasz labdarúgó-válogatottnak egyenlők az esélyei a csoportgyőzelem kivívására a hétfői Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt Roberto Mancini szerint.
szept. 25
19:39
Ross Chastain teljesen új ember lett a Nascar rájátszásra (Racing)
Eddig minden rendben Ross Chastain számára a NASCAR Cup Series rájátszásában, azok után, hogy turbulens alapszakasza volt. Chastain és a Trackhouse Racing még soha nem volt ilyen helyzetben. Az rájátszásban először szereplő Chastain és társai nem tudták, mire számítsanak, vagy hogyan közelítsenek a bajnoki címért való küzdelemhez, miután az év elej
szept. 25
19:42
Roberto Mancini 50% esélyt ad az olaszoknak a Puskásban, Jorginhót nem lepte meg a magyarok remeklése (m4sport.hu)
A magyar és az olasz labdarúgó-válogatottnak egyenlők az esélyei a csoportgyőzelem kivívására a hétfői Nemezetek Ligája-mérkőzés előtt Roberto Mancini szerint.
szept. 25
19:45
Három vasárnapi győzelmével először nyerte meg a Laver-kupát a világcsapat - a győztes pont videón (Eurosport)
A Világcsapat 13-8-ra legyőzte az európia válogatottat a 2022-es Laver-kupán, miután a vasárnapi zárónapon háromból három meccset megnyert. A sorozat 2017 óta íródó történeltében először tudott nyerni a Világcsapat, pont Roger Federer búcsútornáján. A győztes névsor: Taylor Fritz, Frances Tiafoe, Alex de Minaur, Jack Sock, Diego Schwartzman, Tommy
szept. 25
19:54
Öttel is vezetett a Tatabánya, de a Veszprém tízzel nyerte a forduló rangadóját a férfi kézilabda NB I-ben (m4sport.hu)
Ráijesztett a Telekom Veszprémre a MOL Tatabánya: a vendégek öt góllal is elléptek, Momir Ilic csapata pedig a huszadik percben vezetett először a férfi kézilabda NB I 4. fordulójának rangadóján, melyet a hazaiak magabiztos második félidei játékkal és Bjarki Már Elísson remeklésével 42-32-re tudtak megnyerni.
szept. 25
19:57
Három vasárnapi győzelmével először nyerte meg a Laver-kupát a világcsapat - a győztes pont videón (Eurosport)
A Világcsapat 13-8-ra legyőzte az európia válogatottat a 2022-es Laver-kupán, miután a vasárnapi zárónapon háromból három meccset megnyert. A sorozat 2017 óta íródó történeltében először tudott nyerni a Világcsapat, pont Roger Federer búcsútornáján. A győztes névsor: Taylor Fritz, Frances Tiafoe, Alex de Minaur, Jack Sock, Diego Schwartzman, Tommy
szept. 25
20:00
Fordított és nyert a világválogatott a Laver Kupán (m4sport.hu)
Az utolsó napot négypontos hátrányból kezdő világválogatott legyőzte az európai csapatot a férfi teniszezők londoni Laver Kupáján.
szept. 25
20:09
Összes vasárnapi meccsét elbukta Európa, először a Világválogatotté a Laver-kupa (Eurosport)
Az utolsó napot négypontos hátrányból kezdő Világválogatott legyőzte az európai csapatot a férfi teniszezők londoni Laver-kupáján. A torna ötéves történetében először fordult elő, hogy nem a Björn Borg-vezette Európa emelhette magasba a trófeát.
szept. 25
20:09
Kiss Norbert négyszeres Európa-bajnok! (Racing)
A franciaországi Le Mans-ban vasárnap is folytatódik a kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing magyar pilótája, a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Kiss Norbert úgy vágott neki a napnak, hogy már most bebiztosíthatta elsőségét, és megszerezhette pályafutása negyedik EB címét. Ennek
szept. 25
20:27
Magasba emelhette a Laver-kupát a Világ-csapat, Federer is beszédet mondott (Eurosport)
A profi tenisztől búcsúzó Roger Federer még egyszer, utoljára szólt a Laver-kupa londoni közönséghez: mutatjuk a Világválogatott történelmi győzelmét követő díjátadót és az ünneplés pillanatait videón!
szept. 25
20:36
Roberto Mancini: „Engem nem lepett meg a magyar csapat kiváló szereplése” (Blikk)
A magyar és az olasz labdarúgó-válogatottnak egyenlők az esélyei a csoportgyőzelem kivívására a hétfői Nemezetek Ligája-mérkőzés előtt Roberto Mancini szerint.
szept. 25
20:36
Magyar–olasz NL-meccs a csoportgyőzelemért élőben hétfőn az m4sport.hu-n (m4sport.hu)
Hétfőn este Szalai Ádám utolsó válogatott fellépésén a magyar csapat, amennyiben nem szenved vereséget, az Európa-bajnok Olaszország ellen biztosíthatja helyét a Nemezetek Ligája négyes döntőjében – a találkozót természetesen hosszú felvezetővel az M4 Sporton és az m4sport.hu-n is élőben közvetítjük, ahogy az ebédidőben kezdődő kanadai–ausztrál mec
szept. 25
20:42
Bronzérmet nyert az U19-es Európa-bajnokságon a férfi vízilabda-válogatott (m4sport.hu)
A magyar férfi U19-es vízilabda-válogatott 10–7-re legyőzte Görögországot a bronzmérkőzésen, így a harmadik helyen zárt a Podgoricában zajló Európa-bajnokságon.
szept. 25
20:51
Rijád helyett Magyarországon rendezhetik az Olasz Szuperkupát (Eurosport)
A Repubblica nevű olasz internetes portál információi szerint Rijád helyett Magyarországon rendeznék az olasz labdarúgó Szuperkupa mérkőzését. Noha sokaknak nem tetszik az ötlet, éppen a két résztvevő csapat nem bánná, ha nem kellene 5000 km-t utazni.
szept. 25
21:09
Ocon és Binotto egy követ fújnak a rajtbüntetések kapcsán (Racing)
Mattia Binotto, a Ferrari csapatfőnöke felszólította a Forma-1-et, hogy fontolja meg a sportág hosszú élettartamú motorokra vonatkozó szabályainak módosítását. Monza után, ahol a rajtsorrendet ismét felborította a motoralkatrész-cserék miatt kiszabott büntetések sorozata, az Alpine versenyzője Esteban Ocon újragondolást sürgetett. “Nyilvánvalóan eg
szept. 25
21:36
Az Újpest is legyőzte a címvédőt, a Csíkszereda sorozatban harmadszor kapott ki az Erste Ligában (m4sport.hu)
Az Újpest hajrában értékesített büntetővel legyőzte a vendég Csíkszeredát vasárnap a jégkorong Erste Liga alapszakaszában.
szept. 25
21:54
Hanga Ádám nélkül nyert szuperkupát a Real Madrid (m4sport.hu)
A Hanga Ádám nélkül felálló Real Madrid kosárlabdacsapata vasárnap este a fináléban nagy csata végén legyőzte az FC Barcelonát, és ezzel megnyerte a spanyol Szuperkupát.
szept. 25
23:00
Csoportgyőzelmet és NL-döntő rendezést ért a hollandoknak Belgium legyőzése (m4sport.hu)
A holland válogatott vasárnap 1–0-ra legyőzte Belgiumot a Nemzetek Ligája A divíziójának 4. csoportjának zárófordulójában, ezzel a négyes első helyén végzett, és elnyerte az NL négyes döntőjének rendezési jogát.
szept. 25
23:15
Horvátország és Hollandia a négyes döntőben, a dánok meglepték a vb-címvédő franciákat (Eurosport)
Horvátország ausztriai győzelemmel, Hollandia a vendég belgák elleni sikerrel nyerte meg csoportját a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójában, így mindkét együttes készülhet a jövő június négyes döntőre.

Keresés