2023. február 19. vasárnap

febr. 19
10:57
Egyre biztosabb, hogy Nadalt legközelebb már csak salakon látjuk játszani (Eurosport)
Miközben Carlos Alcaraz Buenos Airesben gyűjtögeti a győzelmeket a Tourra való visszatérése alkalmából, honfitársa, Rafael Nadal kényszerszabadságát tölti. Az Ausztrál Openen megsérülő, és a versenytől már a második fordulóban búcsúzó most egyértelműnek tűnő jelét adta annak, hogy vele már csak az európai salakszezonban találkozunk legközelebb.
febr. 19
11:15
Amerikai-szerb döntőt rendeznek Delray Beach-en, Fritz nyerte a házi rangadót (Eurosport)
Delray Beach Open - Az első helyen kiemelt Taylor Fritz és a negyedikként rangsorolt Miomir Kecmanovic jutott be a döntőbe az egyesült államokbeli Delray Beach-en zajló, 642 ezer dollár (233 millió forint) összdíjazású férfi tenisztornán.
febr. 19
11:15
Button megnevezte a legszebb autót, és hogy kik harcolnak majd a bajnoki címért (Racing)
Jenson Button, 2009 világbajnoka manapság tévés szakértőként ténykedik, valamint ő a Williams csapat tanácsadója. Úgy véli, hogy idén három csapat küzd majd a bajnoki címért. Miután megnézte az összes autóbemutatót, úgy véli, most már körvonalazódik, hol tartanak a csapatok és kik lehetnek esélyesek. Button szerint a Red Bull, a Ferrari és a Merced
febr. 19
11:21
Könnyfakasztó: így éltették a földrengésben meghalt játékost a szurkolók és a családja (Sportal)
A törökországi földrengésben elhunyt Christian Atsu felesége és gyermekei is ott voltak a St James' Park lelátóján szombaton, hogy részt vegyenek a Newcastle Liverpool elleni bajnokija előtti megemlékezésen.
febr. 19
11:33
A Portland triplamestere nyerte az NBA All Star-hétvége hárompontosdobó-versenyét (m4sport.hu)
Damian Lillard nyerte a hárompontosdobó-versenyt az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) All Star-hétvégéjén, Salt Lake Cityben.
febr. 19
11:33
A Stefano Pioli-hatás: remek szezon után összeomlás – videókkal (Sportal)
Az AC Milan az előző idényben hosszú várakozás után ünnepelhetett ismét bajnoki címet, idén viszont aligha lesz meg a duplázás, hiszen óriási a hátránya a Napolival szemben.
febr. 19
11:33
Soha nem látott megoldással próbálkozik új F1-es autóján a Mercedes (kép) (Racing)
Az új Mercedesen jó néhány érdekességet fedeztek fel, többek között a glória meglehetősen újszerű kialakítását.
febr. 19
11:45
„Most már igazán leállhatnál” – Evenepoel sem hagyta szó nélkül Pogačar elképesztő sorozatát (Eurosport)
Tadej Pogačar az ötödik szezonja elején már eljutott ötven győzelemig, ez nála gyorsabban csak a Merckx-Sagan-Cavendish hármasnak sikerült. Valverde ennyi idősen „mindössze” 23-nál tartott, Froome pedig az egész eddigi pályafutása alatt jutott el 46-ig. Láthatóan nincs baj a motivációval, Pogačar ráadásul úgy dolgozhatta végig a telet, hogy ugye ne
febr. 19
11:45
Lillard nyerte az All Star-hétvége hárompontosdobó-versenyét az NBA-ben (Sportal)
Damian Lillard nyerte a hárompontosdobó-versenyt az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) All Star-hétvégéjén, Salt Lake Cityben.
febr. 19
11:57
Döntöttek a törökországi fedettpályás Eb sorsáról (Eurosport)
A Törökországot sújtó természeti katasztrófa, a földrengés ellenére megrendezik március elején Isztambulban a fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságot - közölte a német szövetség elnöke, Jürgen Kessing, aki egyben a kontinentális szövetség vezetőségének tagja.
febr. 19
12:09
Az orosz Sinnyik edzője büszke rá, hogy a focistái ukránokkal verekedtek össze (444.hu)
A jaroszlavi kormányzó is támogatta őket.
febr. 19
12:09
Lillard a triplakirály, McClung 540 fokos fordulattal nyerte a zsákolóversenyt (Eurosport)
Damian Lillard nyerte a hárompontosdobó-versenyt az NBA All Star-hétvégéjén, Salt Lake Cityben.
febr. 19
12:09
A földrengés ellenére megrendezik a fedett pályás atlétikai Eb-t (Sportal)
A Törökországot sújtó természeti katasztrófa, a földrengés ellenére megrendezik március elején Isztambulban a fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságot.
febr. 19
12:15
Fedett pályás atlétikai Eb - A földrengés ellenére megrendezik a versenyt (Infostart)
A Törökországot sújtó természeti katasztrófa, a földrengés ellenére megrendezik március elején Isztambulban a fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságot - közölte a német szövetség elnöke, Jürgen Kessing, aki egyben a kontinentális szövetség vezetőségének tagja.
febr. 19
12:15
Hosszú kihagyása után egy hét múlva már visszatérhet a Bayern sztárja (m4sport.hu)
Hosszú kényszerpihenőjét követően ismét csapattársaival edzett vasárnap a Bayern München szenegáli labdarúgója, Sadio Mané. A 30 éves támadó a szurkolók számára is nyílt tréningen kapcsolódott be újra a munkába
febr. 19
12:15
Leclerc erről nem egyeztet a Ferrarival (Racing)
Charles Leclerc szerint a Ferrarival folytatott szerződési tárgyalások jelenleg nem szerepelnek sem az ő, sem az alakulat napirendjén, és ragaszkodik ahhoz, hogy még „nagyon korai” lenne a jövőjéről beszélni a Scuderiánál. Leclerc az ötödik szezonja előtt áll az olasz istállóval, 2019-ben debütált a Ferrarinál, miután egy évet töltött a Forma-1-ben
febr. 19
12:15
Újra a csapattal edzett, egy hét múlva visszatérhet a Bayern kulcsembere (Sportal)
Hosszú kényszerpihenőjét követően ismét csapattársaival edzett vasárnap a Bayern München szenegáli labdarúgója, Sadio Mané.
febr. 19
12:17
A földrengések ellenére is megrendezik a fedett pályás atlétikai Eb-t (m4sport.hu)
A Törökországot sújtó természeti katasztrófa, a földrengés ellenére megrendezik március elején Isztambulban a fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságot – közölte a német szövetség elnöke, Jürgen Kessing, aki egyben a kontinentális szövetség vezetőségének tagja.
febr. 19
12:21
Megdőlt a női maraton országos csúcsa! (Sportal)
Szabó Nóra megdöntötte a női maraton országos csúcsát Sevillában: az új rekord 2 óra 28 perc 25 másodperc – számolt be róla a Nemzeti Atlétikai Központ.
febr. 19
12:27
Ezzel a menettel vezet Manuel Feller a vb-szlalom első futama után (Eurosport)
Alpesisí-világbajnokság, Courchevel/Méribel - Az osztrák Manuel Feller áll az élen a férfiak szlalomversenyének első futamát követően, előnye azonban mindössze 13 századmásodperc a norvég Lucas Braathen és a görög AJ Ginnis előtt - utóbbi hatalmas bravúrral jött be a holtversenyes második helyre. Mutatjuk Feller első futamát!
febr. 19
12:27
Mérnöke szerint Tanak csak jobb lesz (Racing)
Nagyszerűen kezdett Ott Tanak az M-Sport csapatával a Rally Világbajnokságon, mérnöke szerint pedig csak még jobb lesz az észt versenyző teljesítménye.
febr. 19
12:45
Fetter Erik szökésben, kövesd velünk élőben az Andalúz körverseny 5. szakaszát! (Eurosport)
Ruta del Sol - Az Andalúz körverseny vasárnapi, ötödik szakaszán 184 kilométer vár a mezőnyre Otura és Alhaurín de la Torre között. Az eurosport.hu-n élőben, reklámok és megszakítások nélkül követheted a versenyt!
febr. 19
12:51
„Dögölj meg!” – a Real játékosát szidták az egyperces néma csend alatt (Sportal)
Vinícius Júniort, a Real Madrid szélsőjét az Osasuna elleni meccs (2–0) előtt, a törökországi és szíriai földrengések áldozatainak emlékére tartott néma csendd alatt szidalmazták.
febr. 19
13:09
Akár az összes tenisztornáját bukhatja Anglia, ha Wimbledon nem engedi vissza az oroszokat (Eurosport)
Akár egészen súlyos következményei is lehetnek a Brit Tenisz Szövetségre nézve, ha a szervezet nem oldja fel az orosz és fehérorosz játékosokra 2022-ben bevezett részvételi tilalmat, állítják egybehangzó szigetországi sajtóértesülések. Az utóbbi hetekben egyre többször merül fel a kérdés, vajon mit lép Wimbledon, s vele együtt a többi brit torna az
febr. 19
13:09
ÉLŐ eredménykövetés a topligák vasárnapi meccseiről (Sportal)
Folytatódnak a küzdelmek a Premier League-ben, a Ligue 1-ben, a Bundesligában, a Serie A-ban és a La Ligában.
febr. 19
13:11
Megharcoltak az életükért, most már a világbajnoki indulás a tét (Sportal)
Jóbarátok, sorstársak, ellenfelek. Szeles Bálint és Eszes Dániel pályafutását összekötötte a sors.
febr. 19
13:15
Így néz ki Buttonék NASCAR autója, amellyel Le Mansban indulnak idén (Racing)
A NASCAR, a Hendrick Motorsports, a Chevrolet és a Goodyear újabb lépést tettek a Le Mans-i 24 órás verseny felé. Pénteken a Daytona International Speedway-en bemutatták a hivatalos Garage 56-os nevezésüket. A Chevrolet Camaro ZL1 nagyban hasonlít a NASCAR Cup Series Next Gen változatára, összetett szimmetrikus karosszériával. A fő különbség a spec
febr. 19
13:21
Szabó Nóra új magyar csúcsot állított fel maratonfutásban (Eurosport)
Szabó Nóra 2:28:25 órás eredményével megjavította Földingné Nagy Judit 1996-os magyar csúcsát maratoni futásban, Sevillában.
febr. 19
13:21
A góllal debütáló Csongvai volt csapatának üzent; a földrengésben meghalt játékos előtt tisztelegtek – délelőtti hírösszefoglaló (Sportal)
Lemaradt a legfontosabb délutáni sporthírekről? Semmi gond! Most egy kattintással pótolhatja lemaradását.
febr. 19
13:39
Lesz-e görög világbajnoka az alpesi sízésnek? - A férfi műlesiklás második futama élőben (Eurosport)
Alpesisí-világbajnokság, Courchevel/Méribel - Vasárnap rendezik a férfiak műlesikló-versenyét a vb-n, hamarosan tehát eldől, kinek a nyakába kerül az utolsó aranyérem. Jelenleg Manuel Feller áll az élen, őt holtversenyes másodikként a norvég Lucas Braathen és a görög (!) AJ Ginnis követi egyaránt 19 századmásodperces hátránnyal.
febr. 19
14:15
Gulyás Michelle nyerte a nők versenyét az öttusázók idénynyitóján (m4sport.hu)
Gulyás Michelle győzött a nők versenyében a Peridot fedett pályás nyílt magyar bajnokságon, az öttusázók hagyományos idénynyitóján.
febr. 19
14:15
Binotto a héten feltűnt a Ferrari maranellói gyáránál (Racing)
A Ferrari csapatfőnöki pozícióját mostantól Fred Vasseur tölti be, miután Mattia Binotto a tavalyi szezon végeztével lemondott. A Ferrari teljesítménye a versenypályán és azon kívül is elfogadhatatlan volt tavaly. Az egyéni és a csapatbajnoki címre is volt esélyük eredendően, ám mindkettő kicsúszott a kezükből, megannyi hiba miatt, amit elsősorban
febr. 19
14:15
A Sampdoriától szerződtetett olasz játékos győztes meccsen mutatkozott be a Fradi II-ben (Sportal)
A Ferencváros második csapata 2–0-ra legyőzte a Dunaújvárost, míg az Újpest II 1–0-ra múlta felül a Szekszárdot az NB III Közép csoportjának 22. fordulójában.
febr. 19
14:27
Nincs meg a 4/4, Boe-t két svéd szorította a dobogó alsó fokára a tömegrajtosban (Eurosport)
Biatlon-vb - A győztes Sebastian Samuelsson és Martin Ponsiluoma révén kettős svéd sikert hozott a férfiak tömegrajtos versenye a németországi Oberhofban zajló sílövő-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
febr. 19
14:27
Harmadik egyéni bajnoki címét nyerte Gulyás Michelle (Sportal)
Gulyás Michelle győzött a nők versenyében a Peridot fedett pályás nyílt magyar bajnokságon, az öttusázók hagyományos idénynyitóján.
febr. 19
14:29
Kettős svéd siker a sílövő-vb-n (Sportal)
A győztes Sebastian Samuelsson és Martin Ponsilioma révén kettős svéd sikert hozott a férfiak tömegrajtos versenye a németországi Oberhofban zajló sílövő-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
febr. 19
14:33
Neuville betegen is dobogón zárt, önbizalma pedig nőtt (Racing)
Thierry Neuville influenza miatt nem tudott tesztelni a Svéd Rally előtt, és a versenyen is még beteg volt kissé, azonban így is sikerült dobogón zárnia.
febr. 19
14:39
Szabó Nóra 25 másodperccel megdöntötte a női maratonfutás 1996-os országos rekordját (444.hu)
Sevillában 2 óra 28 perc 25 másodperc alatt ért célba.
febr. 19
14:39
Páros lábbal állt bele Tyson Fury-be a profibox brit sztárpromótere (Eurosport)
Szépen körvonalazódik a nehézsúlyú profibox csúcsmérkőzése, a Tyson Fury-Oleksandr Usyk összecsapás. A brit és az ukrán bunyós címegyesítésére a terveknek megfelelően még 2023 első felében sor kerülhet, egy elhintett promóteri megjegyzés szerint azonban nem az előzetesen befutónak tűnő Szaúd-Arábiában.
febr. 19
14:51
Harc az utcán, hatalmas bravúr a pályán: az újonc idegenben is legyőzte az Atalantát (Sportal)
Nagy meglepetésre hazai pályán szenvedett 2–1-es vereséget az Atalanta a Leccétől a Serie A 23. fordulójában
febr. 19
14:57
Eljárás indult a Bayern München vezetőedzője ellen (m4sport.hu)
A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) fegyelmi bizottsága eljárást indított a bajnokságban címvédő Bayern München vezetőedzője, Julian Nagelsmann ellen.
febr. 19
15:03
Piros győzelemmel kezdett a Marseille-i torna selejtezőjében, honfitársa viszont kikapott (m4sport.hu)
Piros Zsombor nyert, Marozsán Fábián viszont kikapott a marseille-i, 785 ezer euró (körülbelül 300 millió forint) összdíjazású keménypályás férfi tenisztorna selejtezőjének első fordulójában.
febr. 19
15:03
Eljárást indítottak a Bayern München edzője ellen (Eurosport)
Bundesliga - A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) fegyelmi bizottsága eljárást indított a bajnokságban címvédő Bayern München vezetőedzője, Julian Nagelsmann ellen.
febr. 19
15:09
Besegített a Fradi az új lila-fehér mumusának (Metropol)
Három ferencvárosi kölcsönjátékos is a meglepetéscsapatban.
febr. 19
15:15
Távozik az FTC női kézicsapatának válogatott játékosa, az új csapata is megvan (Sportal)
A Ferencváros a hivatalos oldalán tudatta, hogy a német válogatott Alicia Stolle három idény után elhagyja a csapatot 2023 nyarán.
febr. 19
15:17
Neymar brutálisnak tűnő sérülést szenvedett, hordágyon kellett levinni a pályáról (Sportal)
A brazil sztár a Lille elleni bajnoki mérkőzés második félidejében szenvedett bokasérülést.
febr. 19
15:21
Távozik a Ferencváros női kézicsapatának német átlövője (m4sport.hu)
Három idény után 2023 nyarán távozik a Ferencváros női kézilabdacsapatától Alicia Stolle.
febr. 19
15:21
Megható, amikor 50 ezren énekelnek a földrengésben meghalt ghánai játékosra emlékezve Angliában (SzMo)
Christian Atsu felesége és gyermekei is ott voltak, hogy részt vegyenek korábbi csapata, a Newcastle Liverpool elleni bajnokiján.
febr. 19
15:33
Vezéráldozattal járt a PSG kínkeserves győzelme (m4sport.hu)
A Paris Saint-Germain 4-3-ra nyert a Lille ellen a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. Christophe Galtier jelenlegi csapatával korábbi együttese ellen volt érdekelt, amely alaposan megizzasztotta a párizsi gárdát, ugyanis a 87. percben még 3-2-re a LOSC vezetett, de Mbappé és Messi góljaival a hajrában sikerült a fordítás, ám
febr. 19
15:33
Szenzációs felvétel, legendás autót vezetett az F1-es kommentátor fia (Racing)
Több szempontból is történelmi autót vezetett Martin Brundle fia, Alex a Donington Parkban, amiről látványos felvétel készült.

Keresés