2023. március 21. kedd

márc. 21
20:21
Megmutatta terhespocakját Hosszú Katinka (Metropol)
Az úszónő és férje Floridában pihen.
márc. 21
20:27
„Ez az Öcsi megmaradt igazi kispesti parasztgyereknek” (Sportal)
Csendesen ment el, pedig a magyar futball legdicsőbb korszakának játékosa volt... Március elsején hunyt el Bárfy Antal, 92 évesen, a kétszeres bajnok labdarúgó a Honvéd első aranygenerációjának utolsó tagja volt. A középcsatár együtt játszott Puskás Ferenccel és Bozsik Józseffel a Honvédban, ami áldás és átok is volt, hiszen a világklasszisok melle
márc. 21
20:30
Érintések és kilógások – elszaladt volna a ló az FIA-val? (m4sport.hu)
Körtörlések pár vonal miatt, időbüntetések pontatlan rajtbeállások miatt – George Russell szerint az FIA túlzásokba viszi a büntetősdit. De miért fognak ki a versenyzőkön a rajtkockák, és van-e észszerűbb megoldás?
márc. 21
20:33
Megműtötték az Arsenal játékosát, ebben a szezonban már nem játszhat (Sportal)
Az Arsenal a hivatalos oldalán jelentette be, hogy Tomijaszu Takehiro sérülés miatt már nem játszhat a most zajló idényben.
márc. 21
20:42
Hosszabbítás után nyert és 2-0-ra vezet az FTC a jégkorong Erste Liga döntőjében (m4sport.hu)
A Ferencváros - amely 15 másodperccel az alapidő vége előtt egyenlített – hosszabbítás után 2-1-re győzött a Gyergyói HK otthonában a jégkorong Erste Liga döntőjének második mérkőzésén, így 2-0-ra vezet az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban.
márc. 21
20:45
Floridában villantott pocakot Hosszú Katinka – fotóval (Sportal)
Hosszú Katinka azért látogatott az Egyesült Államokba, hogy a róla készült filmet népszerűsítse a floridai magyarok körében, az óceánparton pedig megmutatta gömbölyödő pocakját.
márc. 21
20:48
„Nem fogom tisztázni magam” – Piqué alaposan odaszúrt Shakirának (BorsOnline)
Végre megszólalt a korábbi Barcelona hátvéd.
márc. 21
20:51
Hosszabbítás után nyert, 2–0-ra vezet az FTC az Erste Liga-döntőben (Sportal)
A Ferencváros – amely 15 másodperccel az alapidő vége előtt egyenlített – hosszabbítás után 2–1-re győzött a Gyergyói HK otthonában a jégkorong Erste Liga döntőjének második mérkőzésén, így 2–0-ra vezet az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban.
márc. 21
20:53
Veszélyes játék miatt eltiltották a világelső fallabdázót (Sportal)
Mosztafa Aszal világelső fallabdázót veszélyes játék miatt hat hétre eltiltották.
márc. 21
21:00
Böde 36 évesen visszatért és újra berúgta az NB I ajtaját: 32 percenként segíti gólhoz a Paksot (m4sport.hu)
Cserecsatárként is rettegésben tartja az ellenfeleket.
márc. 21
21:00
Nyaralás közben mutatta meg gömbölyödő pocakját Hosszú Katinka (BorsOnline)
Az úszónő és férje Floridában pihen.
márc. 21
21:15
Négygólos hátrányból szerzett pontot az OSC a vízilabda BL-ben (Sportal)
A BL-csoportot vezető Brescia már négy góllal vezetett az OSC otthonában a vízilabda BL-ben, a magyar együttes azonban parádés utolsó negyedet produkált, és döntetlenre mentette a meccset.
márc. 21
21:17
Fontos szurkolói információk az észtek elleni válogatott meccsre (Sportal)
Az MLSZ a hivatalos oldalán tájékoztatta a drukkereket a csütörtöki mérkőzéssel kapcsolatos legfontosabb információkkal kapcsolatban.
márc. 21
21:27
Elődöntőbe jutott a Kazincbarcika a férfi röplabda Extraligában (Sportal)
A Kazincbarcika elődöntőbe jutott a férfi röplabda Extraligában, mivel házigazdaként 3:1-re legyőzte a Kistext SE-t kedden a negyeddöntő harmadik mérkőzésén.
márc. 21
21:30
Három meccs elég volt, elődöntőbe jutott a Kazincbarcika a férfi röplabda Extraligában (m4sport.hu)
A Kazincbarcika elődöntőbe jutott a férfi röplabda Extraligában, mivel házigazdaként 3-1-re legyőzte a Kistext SE csapatát kedden a negyeddöntő harmadik mérkőzésén.
márc. 21
21:48
Idén is elstartol az Előzd meg a Fogaskerekűt! (SzMo)
Az egyedülálló családi sportnapon minden évben sok száz városlakó méri össze az erejét a piros vasparipával, a különleges próbatétel célja ugyanis nem más, mint hogy felvegyük a versenyt a jövőre már 150 éve közlekedő Fogaskerekűvel.
márc. 21
22:00
Zlatan Ibrahimovic: Tudom, nem értitek, miért is vagyok itt, és sokan talán bolondnak is tartanak (m4sport.hu)
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan svéd válogatott labdarúgója kiemelte: nemcsak „jótékonyságból” csatlakozott hétfőn a nemzeti csapat keretéhez a stockholmi edzőtáborban, hanem teljesítményével szeretne hozzájárulni csapata sikereihez.
márc. 21
22:03
Kevin de Bruyne a belga válogatott csapatkapitánya (Sportal)
A franciához hasonlóan kedden a belga labdarúgó-válogatottnál is bejelentették az új csapatkapitány kilétét, a posztot a Manchester City sztárja, Kevin de Bruyne látja el a jövőben.
márc. 21
22:15
A Fradi nem hibázott a Spandau ellen a vízilabda BL-ben (Sportal)
A Ferencváros hozta a kötelezőt a vízilabda BL-ben, és magabiztos játékkal tartotta otthon a három pontot a Spandau ellen.
márc. 21
22:17
Tizenegy magyar szumós kvalifikált az Európa Játékokra (Sportal)
Tizenegy magyar szumóssal mutatkozhat be a sportág a Krakkóban és környékén sorra kerülő nyári Európa Játékokon.
márc. 21
22:27
Ibrahimovic: „Nem jótékonyságból vagyok a válogatottban vagy a klubomnál” (Sportal)
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan svéd válogatott labdarúgója kiemelte: nemcsak jótékonyságból csatlakozott hétfőn a nemzeti csapat keretéhez a stockholmi edzőtáborban, hanem teljesítményével szeretne hozzájárulni csapata sikereihez.
márc. 21
22:30
Végig vezetve győzte le német ellenfelét és bemasírozott a BL-nyolcasdöntőbe az FTC férfi vízilabda csapata (m4sport.hu)
A Ferencváros 12-8-ra nyert a vendég Spandau Berlin ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek 10. fordulójában, így négy körrel a vége előtt biztosította helyét a sorozat nyolcas döntőjében.
márc. 21
22:39
Ismét Liu lesz a világelső Swiatek ellenfele (Sportal)
Az amerikai Claire Liu lesz a világelső lengyel Iga Swiatek első ellenfele a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna női versenyében.
márc. 21
22:54
Egy félidő után még vezetett, de hatgólos vereséget szenvedett a Montpellier ellen az FTC a férfi kézilabda Európa-ligában (m4sport.hu)
A Ferencváros házigazdaként 36-30-ra kikapott a francia Montpellier csapatától a férfi kézilabda Európa-liga nyolcaddöntőjének keddi első mérkőzésén.
márc. 21
23:03
Remek első félidő után, végül hat góllal kikapott a Ferencváros (Sportal)
A férfi kézilabda Európa-liga nyolcaddöntőjében a Ferencváros nagy meglepetésre a szünetben még egy góllal vezetett hazai pályán, a második félidőre azonban elfogyott a lendület és végül 36–30-ra kikapott a francia Montpellier csapatától.

Keresés