2023. március 25. szombat

márc. 25
0:15
Egyből meglepetéssel indult a magyar válogatott Eb-selejtező csoportja (Eurosport)
A montenegrói labdarúgó-válogatott egygólos győzelmet aratott a bolgárok vendégeként a magyar érdekeltségű Európa-bajnoki selejtezőcsoport pénteki nyitányán.
márc. 25
0:15
Toyoda dicsérte a mexikói teljesítményt (Racing)
Akio Toyoda, a Toyota vezérigazgatója dicsérte a WRC csapat munkáját a Mexikó Rallyn aratott győzelem után, szerinte Kalle Rovanpera is hamarosan visszatér a győzelem útjára.
márc. 25
0:19
A Bayern szerződést bontott Nagelsmannal, megvan az új vezetőedző (Eurosport)
A Bayern München labdarúgóklubja pénteken közös megegyezéssel bontott szerződést Julian Nagelsmann vezetőedzővel, akit a csütörtöki sajtóértesüléseknek megfelelően Thomas Tuchel vált a kispadon.
márc. 25
0:23
Durva motoros bukás a mai E3 Classic-on (Eurosport)
Durva motoros bukás történt a mai E3 Classic-on, közvetlenül Pogacar, van der Poel és van Aert előtt. Sajnos pár néző is megsérült.
márc. 25
0:27
Rublev két játszmában búcsúztatta Wolfot Miamiban (Eurosport)
A harmadik fordulóba, azaz a legjobb 32 közé jutott Andrey Rublev a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyében.
márc. 25
0:31
A Toyota erősebb nem lehetett, ezért jobb lett 2023-ra (Eurosport)
Remek kettős győzelemmel indította a 2023-as WEC szezont a Toyota, a Sebring 1000 mérföldön a #7 autó a #8-t megelőzve végzett az élen, ami a japán márka 40. sikere volt az Endurance Világbajnokságon. Az amerikai verseny után a Toyota technikai igazgatója, Pascal Vasselon értékelte az idénynyitó izgalmait és a GR010 Hybrid fejlődését az Eurosport.h
márc. 25
0:35
Eb-selejtező: A szerbek sima győzelemmel kezdtek a magyarok csoportjában (Eurosport)
A szerb labdarúgó-válogatott kétgólos győzelmet aratott a vendég litván csapat felett a magyar érdekeltségű Európa-bajnoki selejtezőcsoport pénteki nyitányán.
márc. 25
0:39
Eb-selejtező: Könnyed francia siker a hollandok ellen (Eurosport)
A világbajnoki ezüstérmes francia válogatott 4-0-ra legyőzte a holland csapatot a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozatának pénteki játéknapján.
márc. 25
4:51
A stadionban vetkőzik, így buzdítja csapatát az érzéki olasz szépség (Metropol)
Coyote vad ígéretet is tett feljutás esetén.
márc. 25
5:48
Button annyira izgult első Nascar-edzése előtt, hogy elfelejtette, hogyan kell beindítani az autót (USAracing)
A 28. pozícióban zárta élete első Nascar-edzését Jenson Button. Az ötven perces gyakorlás az akklimatizálódásról...
márc. 25
5:51
Button annyira izgult első Nascar-edzése előtt, hogy elfelejtette, hogyan kell beindítani az autót (Racing)
A 28. pozícióban zárta élete első Nascar-edzését Jenson Button. Az ötven perces gyakorlás az akklimatizálódásról...
márc. 25
6:03
Névtelen „senki volt”, mielőtt sztár lett Amerikában az F1-ből távozó japán autóversenyző (Racing)
A jövő hétvégén Texas oválján versenyez idén először az IndyCar mezőnyében Szato Takuma. A 46 éves pilóta a korábbi tengerentúlra váltása nehézségeiről beszélt. A Forma-1-ben több szezont lehúzó japán pilóta 2010-től 2022-ig volt a bajnokság állandó tagja, az idei évtől viszont már csak az oválokon indul a Chip Ganassinál, amely a többi pályatípuso
márc. 25
6:03
emlékszik még hogy miért sírt a tévében Király Gábor? (Sportal)
Nincs az országban olyan szurkoló, aki ne emlékezne Király Gábor egy-egy nagy védésére. Ráadásul az egyik nagy bravúrját 1998. március 25-én, vagyis éppen 25 éve mutatta be az első válogatott meccsén.
márc. 25
6:15
Hamarosan visszavonul az ember, aki Vettelt és Verstappent is kinevelte a Red Bullnak (Racing)
Franz Tost elárulta, legfeljebb 2025-ig marad az AlphaTauri csapatfőnöke, utána biztosan nyugdíjba vonul.
márc. 25
6:15
Folytatódnak az Európa-bajnoki selejtezők; a továbbjutásért harcolnak a Fradi és a Siófok kézilabdázói – szombati sportműsor (Sportal)
Európa-bajnoki mérkőzések a zöld gyepen, idegenben egyenlíthet a Gyergyói HK, női kézilabda csapataink pedig a továbbjutásért lépnek pályára szombaton. Íme, a mai sportműsor!
márc. 25
6:18
Hamilton és az „Én megmondtam nektek” (m4sport.hu)
Lewis Hamilton nem tagadja, elégedett annak kapcsán, hogy a mérnökeik, akik korábban nem hittek neki, feltették a kezüket, és az irányváltás mellett döntöttek az autójukkal.
márc. 25
6:27
Amikor fűrésszel javítják a 40 millió eurós Ferrarit (Eurosport)
Elképesztő képeket láthattunk az Endurance Világbajnokság sebringi idénynyitójának hajrájában. A #51 Ferrari hypercar egy ütközés után defektet kapott, és a szétfoszló gumi szalagjai kibogozhatatlanul feltekeredtek a bal hátsó futóműre. Ilyenkor segítenek a precíziós eszközök, például egy megtermett kézi fűrész, ami azért ritkán látott vendég a box
márc. 25
6:27
Abiteboul szerint Ogier egyértelműen küzdeni szeretne a vb címért (Racing)
Cyril Abiteboul, a Hyundai Motorsport csapatfőnöke szerint Sébastien Ogier azzal, hogy a mexikói Power Stage-en is oda tette magát, csak egyértelműsítette, hogy idén ismét vb címért szeretne harcolni.
márc. 25
6:33
Franciaország kiütötte Hollandiát; Szerbia és Montenegró is győzött a magyar Eb-csoportban; idegenben nyert a Gyergyó – reggeli hírösszefoglaló (Sportal)
Lemaradt a legfontosabb péntek esti sporthírekről? Semmi gond! Most egy kattintással pótolhatja lemaradását.
márc. 25
7:15
Az Alpine egy korábbi F2-es pilótával készül a Ferrari ellen (Racing)
Nem az idei évre koncentrál az Alpine endurance csapata, ami kényszerűségből az LMP2-es kategóriában ragadt még egy évre. A legtöbb gyártó 2023-ban csatlakozott a Hypercar kategóriához, a Lamborghinihez hasonlóan azonban az Alpine is csak jövőre készül el a saját autójával. Ugyan eddig egy régi LMP1-es prototípussal a francia gyártó eddig a legmaga
márc. 25
7:18
Aston Martin: Alonsónak nagy szerepe van a fejlődésben (m4sport.hu)
A motiválás és a technikai tudás szempontjából is meghatározó szerepe van Fernando Alonsónak az Aston Martin nagy fejlődésében – véli a csapat vezető mérnöke.
márc. 25
7:39
Hiába dobott 46 pontot Joel Embiid, a Warriors legyőzte a 76ers-t (Sportal)
A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) egyre fontosabb szerepe van minden pontnak és győzelemnek, a pénteki játéknap legnagyobb nyertesei az Oklahomát verő Lakers, és a remekül hajrázó Warriors lettek.
márc. 25
7:45
12 éves, 2010-es születésű súlyemelő lány okozhat szenzációt a junior-vb-n (Eurosport)
Szombaton kezdődik az albániai Durrësben a 2023-as junior-világbajnokság a súlyemelők számára. Ennek önmagában talán nem lenne akkora hírértéke, ám egyvalaki miatt mégis fél szemmel figyelhetünk a lányok versenyére – a kanadai Emily Ibanez Guerrero ugyanis sporttörténelmet ír azzal, hogy a könnyednek semmiképpen sem nevezhető sportág legrangosabb u
márc. 25
7:45
Kosztomarovot újra amputálták, visszakerült a lélegeztetőgépre (Sportal)
Az olimpiai bajnok műkorcsolyázóról újabb megdöbbentő hírek érkeztek, s ember legyen a talpán, aki kiválogatja közülük, melyik az igaz, melyik a hamis.
márc. 25
7:57
Bűnösnek találták Nelson Piquet-t, ezt a büntetést kapta a Hamiltonra tett rasszista megjegyzéseiért (Racing)
A háromszoros világbajnoknak rasszizmus és homofóbia vádjában is felelnie kellett, első fokon bűnösnek találta a bíróság.
márc. 25
7:57
Kosztomarovot újra amputálták, visszakerült a lélegeztetőgépre (Sportal)
Az olimpiai bajnok műkorcsolyázóról újabb megdöbbentő hírek érkeztek, s ember legyen a talpán, aki kiválogatja közülük, melyik az igaz, melyik a hamis.
márc. 25
8:03
A második forduló jelentette a végállomást Fucsovicsnak Miamiban (Sportal)
Kiesett a második fordulóban Fucsovics Márton, a Miamiban zajló 8,8 millió dollár (3,2 milliárd forint) összdíjazású keménypályás tenisztorna férfi versenyében.
márc. 25
8:18
Beszólások az új főnöknek – törés a Red Bull vezetőségén belül? (m4sport.hu)
Kieshet a pixisből Helmut Marko a Red Bullnál? Megjegyzések és odaszúrások az új főnöknek, és egy pletyka, amit ő sajátos módon cáfol
márc. 25
8:21
Megkérdeztük a Kickert, ezért meneszthette edzőjét a Bayern (Sportal)
A Bayern München vezetőségénél elfogyott a türelem, Julian Nagelsmann helyett immár Thomas Tuchel irányít – a Sportál az edzőváltás hátteréről kérdezte a Kicker szakíróját.
márc. 25
8:27
Nemcsak nehéz, de nagyon hosszú is lesz a Szafari Rally (Racing)
Igencsak próbára teszi minden évben a versenyzőket és autókat a Szafari Rally, ez azonban idén még hatványozottabban lesz igaz.
márc. 25
8:45
Megszólalt a Red Bull Lewis Hamilton szerződtetésével kapcsolatban (Sportal)
A hétszeres világbajnok angol nehezen viseli, hogy csak nyűglődik a Mercedes volánja mögött és a hírek szerint komolyan gondolkodik a távozáson.
márc. 25
8:51
Mesut Özil: fogalmam sincs, mi lesz most az életemmel (Infostart)
A visszavonuló labdarúgó számára annyi világos, hogy most lányaira és feleségére szeretne koncentrálni.
márc. 25
8:51
„Sportoljanak, tanuljanak, bízzanak magukban, legyenek szabadok!” – üzeni Pap Bianka (Sportal)
A paralimpiai bajnok úszó vehette át a legjobb sportolónak járó díjat csütörtök este a Glamour Women of the Year 2023 gálaestjén. Pap Bianka már a jelöléskor meglepődött, arra pedig egyáltalán nem számított, hogy Manhercz Krisztián majd pont az ő nevét húzza ki a győztesek borítékjából.
márc. 25
9:06
Fucsovics a második fordulóban esett ki Miamiban (m4sport.hu)
Fucsovics Márton kiesett a második fordulóban a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyében.
márc. 25
9:08
Huszadik lett a magyar jégtáncospáros a szaitamai világbajnokságon (m4sport.hu)
A kűrben és összesítésben is a 20. helyen végzett az Ignateva Mariia, Szemko Danijil Leonyidovics magyar jégtáncospáros a Szaitamában zajló műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságon.
márc. 25
9:15
Hatalmas összeget kell fizetnie a Hamiltonra rasszista megjegyzést tevő világbajnoknak (Racing)
Több száz millió forintnyi összeg befizetésére kötelezték első fokon Nelson Piquet-t, aki rasszista megjegyzésekkel illette Lewis Hamiltont.
márc. 25
9:15
Magabiztosan győzött a címvédő, így a Coyotes elbúcsúzott a rájátszástól (Sportal)
A tengerentúli profi jégkorong-bajnokságban (NHL) szereplő Colorado Avalanche hazai pályán 3–1-re legyőzte az Arizona gárdáját, ezzel pedig már biztos, hogy az Arizona nem lehet ott a playoffban.
márc. 25
9:27
Hihetetlen súlyokat emel a 12 éves kanadai kislány, aki a vb sztárja lehet (Sportal)
2010-ben született mégis ő lehet a verseny legkiemelkedőbb indulója, pedig a többiek jóval idősebbek nála.
márc. 25
9:30
Magabiztos győzelemmel biztosította be helyét a rájátszásban a Memphis Grizzlies (m4sport.hu)
Ötödik csapatként a Memphis Grizzlies biztosította a helyét az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában, miután a legutóbbi játéknapon 151 pontot szerezve magabiztosan nyert a vendég Houston Rockets ellen.
márc. 25
9:33
Fucsovics nem bírt Runéval, második körös búcsú Miamiban (Eurosport)
Miami Open presented by Itau - Fucsovics Márton kiesett a második fordulóban a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyében.
márc. 25
9:45
Kő-papír-olló, Fradi-mélyrepülés és a pesti edzőbajok - Magical Magyars podcast (Eurosport)
Az észtek elleni 1-0-s győzelem mellett szóba került a negatív ferencvárosi széria, az újpesti edzőváltás, illetve a Vasas helyzete is.
márc. 25
9:45
Boris Becker hazudik, csak eljátssza, hogy mintaapa (Sportal)
Mint tudjuk, a német teniszsport legendája, nem egy példaként állítható jellem. Ha az lenne, akkor nem került volna börtönbe csődbűntett és adócsalás miatt. De úgy tűnik, apaként sem állja meg a helyét.
márc. 25
10:03
Chockék egy eséssel is felértek a csúcsra a vb-n, 20.-ak a magyar jégtáncosok (Eurosport)
Műkorcsolya-vb - A kűrben és összesítésben is a 20. helyen végzett az Ignateva Mariia, Szemko Danijil Leonyidovics magyar jégtáncospáros a Szaitamában zajló műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságon.
márc. 25
10:03
A PSG elnöke elárulta, hogy mi a terve Messivel, Mbappéval és Ramos-szal (Sportal)
Ellentmondásos hírek érkeznek a világsztárok jövőjéről, ám az elnök most tiszta vizet öntött a pohárba.
márc. 25
10:12
Alexander Zverev és Caroline Garcia is búcsúzott a miami torna küzdelmeitől, könnyedén jutott tovább a férfi világelső (m4sport.hu)
A világelső Carlos Alcaraz két sima szettben nyert az argentin Facundo Bagnis ellen, ezzel bejutott a harmadik fordulóba a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyében.
márc. 25
10:15
Újabb mérföldkőhöz érkezett az F1, de egy csapat nem volt hajlandó együttműködni (Racing)
Pénteken megnyílt az első hivatalos Forma-1-es kiállítás, melynek létrehozásában csak az Aston Martin nem működött közre a csapatok közül.
márc. 25
10:15
Alcaraz a harmadik fordulóban, Zverev és Garcia kiesett (Sportal)
A világelső Carlos Alcaraz két sima szettben nyert az argentin Facundo Bagnis ellen, ezzel bejutott a harmadik fordulóba a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyében.
márc. 25
10:18
Kulisszatitkok: Így szervezik a válogatott focimeccseit (m4sport.hu)
Már hónapokkal a kezdő sípszó előtt elindul a munka.
márc. 25
10:21
A pénz már nem akadály a Wrexham-nél, jöhet Erling Haaland (Sportal)
Az angol labdarúgó bajnokság ötöd osztályában szereplő Wrexham tulajdonosa, Ryan Reynolds nemrég 1 milliárd dollárért (348 milliárd forint) eladta cégét, a szurkolók pedig arra bíztatják, vegye meg a Manchester City csatárát, Erling Haalandot.
márc. 25
10:27
Mini-vb, ahol Ding Junhui kvalifikálhat az április közepén rajtoló világbajnokságra (Eurosport)
Hétfőn rajtol a Tour Championship, a szezon nyolc legeredményesebb játékosának versenye. Ennek a tornának az érdekessége és a nagyszerűsége, hogy minden mérkőzés tíz nyert frame-ig tart, mindegyiket két szakaszban játsszák le, akárcsak a világbajnokság első fordulójában. Két hely még kiadó a Crucible-ben, ezekért hajt három játékos.

Keresés