2023. május 17. szerda

máj. 17
0:06
Így látták a magyar hokisok a franciák elleni sikert (Sportal)
Keserédes sikerként jellemezték a magyar játékosok, hogy csak hosszabbítás után győzték le 3–2-re a francia válogatottat a jégkorong-világbajnokság 3. fordulójának keddi játéknapján, Tamperében – írta az MTI.
máj. 17
0:10
Az Inter alelnöke, Javier Zanetti elárulta, melyik csapatot akarja elkerülni a fináléban (Sportal)
Az Inter gólját szerző Lautaro Martínez szerint a csapategység döntött a Milan elleni BL-elődöntőben, míg Javier Zanetti, a klub korábbi BL-győztes játékosa, jelenlegi alelnöke inkább a Manchester Ciytvel döntőzne.
máj. 17
0:15
Szenzációs magyar győzelem az elit jégkorong-vb-n (Infostart)
Kétszer is visszakapaszkodott Franciaország ellen Kevin Constanine csapata, majd a hirtelen halálban Bartalis István betalált.
máj. 17
0:18
Ekkora - szó szerinti - csatát rég láttunk kézilabdapályán (Eurosport)
Szép játékot nem igazán, óriási küzdelmet viszont nagyon is sokat láthatott a közönség a Veszprém és a Kielce BL-negyeddöntős párharcának első mérkőzésén. A rendkívül szaggatott mérkőzésen minden egyes gólért óriási küzdelmet kellett folytatni, a végeredmény pedig döntetlen lett, így a négyes döntőbe jutás a csütörtöki visszavágón dől el. Még több
máj. 17
0:18
László Martinék visszatérnek a murvára (Racing)
A versenyre vezető úton már a következő futamot szervezik.
máj. 17
0:18
Önkény, haszonlesés, fejétől bűzlő hal – beleszálltak Orbán Viktor „kötélbarátjába”, Garancsi Istvánba a fehérvári ultrák (Telex)
A csapat hét éve mindig dobogós volt, most, az évezredben először, kieshet.
máj. 17
0:22
Giro helyett Tour? Evenepoel fertőzése várható volt, de a csapatnál még nem a jövőt tervezik (Eurosport)
Remco Evenepoel vasárnap este koronavírus miatt adta fel a Giro d’Italiát, ami látva a verseny laza vírusvédelmi szabályait sokak szerint előre látható katasztrófa volt. A csapat egyik orvosa egyértelműen a szervező RCS-t hibáztatja, Patrick Lefevere viszont kivételesen higgadt maradt a kérdésben, ahogy egyelőre arról sem szeretne beszélni, elindít
máj. 17
0:22
A közeli folyó áradása miatt lezárják az imolai versenypályát, a Forma–1-es csapatoknak el kellett hagyniuk a helyszínt (Telex)
A pályán az autók ugyan péntekig nem köröznek, de a csapatok technikusainak már ez előtt fel kellene építeniük az istállók és a szponzorok kiszolgáló épületeit.
máj. 17
0:26
Áradás miatt kiürítették az imolai Forma-1-es versenypályát, elmaradhat a futam (Eurosport)
Az Olaszországot sújtó esőzések miatt a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjnak otthont adó imolai versenypálya közelében lévő Santerno folyó megáradt, ezért mindenkinek el kellett hagynia a hétvégi futam helyszínét.
máj. 17
0:26
Megnyílt Pelé aranyszarkofágos mauzóleuma Brazíliában (Telex)
A hely az egykori brazil játékos arany szobraival fogadja a rajongókat, a padló műfűből van, és hangos éljenzés hallatszik a hangszórókból.
máj. 17
0:30
Hosszabbítás után magyar siker született a franciák ellen a vb-n (Eurosport)
A magyar jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a francia csapatot a világbajnokság 3. fordulójának keddi játéknapján, Tamperében.
máj. 17
0:30
Marozsán nagyot küzdött, de elmaradt az újabb bravúrgyőzelem (Sportal)
A világranglistán 135. helyen álló Marozsán Fábián számára a negyedik forduló jelentette a végállomást a római ATP 1000-es tenisztornán, miután nagy csatában, három szettben kikapott Borna Corictól.
máj. 17
0:30
Marozsán Fábiánnak a horvát Ćorić már erős volt, kiesett Rómában (Telex)
A hétfőn a világelsőt verő magyar jól kezdett, az első szettet megnyerte, aztán elfáradt.
máj. 17
0:30
A csoportos hoki-vb: hosszabbításban verte Magyarország a franciákat (Telex)
A rendes játékidő 2-2-es döntetlent hozott, de a ráadásban Bartalis döntött. Fontos lépés lehet ez a siker a bennmaradás felé.
máj. 17
0:34
Giancarlo Fisichella szerint hihetetlen, amit Fernando Alonso 41 évesen művel (Eurosport)
Giancarlo Fisichella háromszoros futamgyőztes autóversenyző szerint hihetetlen, amit egykori csapattársa, Fernando Alonso művel 41 évesen a Forma-1-ben.
máj. 17
0:34
Bajnokok Ligája: kettős győzelemmel döntős az Inter (Telex)
Az AC Milan elleni milánói elődöntőt 3-0-s összesítéssel nyerték, negyedik BL-győzelmükre hajtanak.
máj. 17
0:38
Az Internazionale kettős győzelemmel Bl-döntős (Eurosport)
Az Internazionale 1-0-ra legyőzte városi riválisát, az AC Milant a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének keddi visszavágóján, így 3-0-s összesítéssel jutott a fináléba.
máj. 17
0:42
Véget ért a tündérmese: Marozsán Fábián három szettben kikapott Borna Corictól (m4sport.hu)
Marozsán Fábián 3:6, 6:4, 6:3-ra kikapott Borna Coric ellen a római salakpályás tenisztorna nyolcaddöntőjében. A 23 esztendős magyar játékos viszont bebizonyította, hogy a Carlos Alcaraz elleni siker nem véletlen volt, hiszen a horváttal szemben is derekasan helyt állt, de mégis csak a hatodik meccsét játszotta már egy hét alatt az olasz fővárosban
máj. 17
0:42
Daniil Medvedev zsinórban harmadszor is legyőzte Alexander Zverevet, ezúttal a római nyolcaddöntőben (Eurosport)
Az orosz szépen lassan magáévá teszi a salakot, a német ellen már úgy teniszezett, mintha a borítás specialistája lenne. Egy sima és egy szoros játszmában legyűrte az olimpiai bajnokot, a negyeddöntőben pedig egy újabb német, a Rublevet kiejtő Hanfmann következik neki.
máj. 17
0:45
Tájfutás a Ligetben - fizikai és szellemi kihívás a természetben! (Metropol)
Próbáljatok ki egy különleges természetközeli sportot, a Tájékozódási Futást!
máj. 17
0:54
Coric megállította Marozsánt a nyolcaddöntőben (Eurosport)
A 15. helyen kiemelt Borna Coric szetthátrányból fordítva legyőzte a hétfőn bombameglepetésre Carlos Alcarazt kiejtő Marozsán Fábiánt a római salakpályás tenisztorna keddi nyolcaddöntőjében.
máj. 17
4:45
Se bugyi, se más: meztelenül homorít a parton a formás mellű színésznő (Metropol)
Sara büszkén mutatja meg álomtestét a napnak és a világnak.
máj. 17
4:48
Nascar: Megbüntették a 23Xi Racinget (USAracing)
A Nascar kedden este hivatalosan bejelentette, hogy egyéniben és a csapatok versenyében is levon 10...
máj. 17
4:48
Nascar: Megbüntették a 23Xi Racinget (Racing)
A Nascar kedden este hivatalosan bejelentette, hogy egyéniben és a csapatok versenyében is levon 10...
máj. 17
5:18
Az Orlen Magyarországra hozza a jövő kerékpáros csillagait (Sportal)
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Magyarország kerékpárnagyhatalom lett, hiszen immár minden évben rangos, nemzetközi versenyek ad otthont. Az egyik ilyen az ORLEN NATIONS GRAND PRIX, amelynek a hazai szakaszai május 24-én és 25-én lesznek, ráadásul a nyugati és a keleti régiót is érintik majd a versenyzők a több országot is érintő verseny rajtját Kap
máj. 17
6:12
Newey majdnem megkopasztotta a Red Bull riválisát (Racing)
A Red Bull és az Aston Martin korábban összeállt egy közúti sportautós projektre, és Christian Horner tréfásan azt mondta, a tervezőzseni a munkájával kis híján csődbe vitte az autógyártót. A két vállalat (a Red Bull Racing az Advanced Technologies révén) még 2016-ban kezdte kifejleszteni az Aston Martin Valkyrie nevű szupersportkocsit, melyet várh
máj. 17
6:18
Kezdődik a hazai rendezésű Eb; eldől, ki jut a BL-döntőbe – szerdai sportműsor (Sportal)
Az U17-es Eb és a BL-elődöntő mellett hazai bajnoki döntőket is rendeznek szerdán.
máj. 17
6:30
Még Lappi sem érti miként fordulhatott ez elő (Racing)
Dani Sordo második, míg Esapekka Lappi harmadik helyen zárt a Portugál Rallyn, a finn média szerint pedig a finn versenyzőnek kellett volna másodiknak célba érni, legalábbis a Hyundai íratlan szabályai szerint.
máj. 17
6:42
Teltház előtt játszhatnak a fiatalok (Sportal)
Mindegy jegy elkelt a szerda esti U17-es Európa-bajnoki mérkőzésre, a mieink tehát telt ház előtt fogadják Wales legjobbjait, közölte Twiter-oldalán az MLSZ.
máj. 17
6:45
BL: itt a válasz, min állhat vagy bukhat a Veszprém–Kielce visszavágó (Infostart)
Csak a Bajnokok Ligája-mérkőzésre fókuszál a Veszprém férfi kézilabdacsapata, a bajnoki döntővel egyelőre nem foglalkozik a szakmai stáb – hangsúlyozta Gulyás Péter másodedző. A Kielce elleni negyeddöntő első meccse 29–29-es döntetlent hozott, a lengyelországi visszavágót csütörtökön este rendezik.
máj. 17
6:57
Marozsán Fábián lendületben maradt, de kiesett (Infostart)
A 15. helyen kiemelt Borna Coric szetthátrányból fordítva legyőzte a hétfőn bombameglepetésre Carlos Alcarazt kiejtő magyart a római salakpályás tenisztorna keddi nyolcaddöntőjében.
máj. 17
7:06
„Olyan, mintha a Harvardra járna” – a szakmai igazgató a Barcelonában védő magyar kapusról (Sportal)
A szerda este kezdődő U17-es Európa-bajnokság apropóján készített interjút Németh Antallal a csakfoci.hu, melyben főleg a külföldön született magyar játékosokról volt szó.
máj. 17
7:12
Ilyen szörnyű a helyzet az esővel sújtott imolai pályán (Racing)
Kedden mindenkinek el kellett hagynia a pályát, aki a hétvégi verseny előkészületeivel foglalkozott, és szerdán sem térhetnek vissza a csapatok tagjai a létesítménybe. Az Alpine stábja egy részének és más F1-ben dolgozóknak a szállodáját is el kellett hagynia az áradástól sújtott környéken. Így egyre bizonytalanabb, hogy megrendezik-e az Emilia Rom
máj. 17
7:18
A sportriporterek védelmében (Eurosport)
Szepesi György, Vitray Tamás, Novotny Zoltán, Vas István Zoltán, Gyulai István, Knézy Jenő, Molnár Dániel, Török László, Gundel Takács Gábor, Hajdú B. István, Méhes Gábor.
máj. 17
7:18
A Fradi klasszisa már csütörtökön bajnoki címet ünnepelne (Sportal)
A Ferencváros vezetőedzője, Varga Zsolt a vízilabda bajnoki döntő második meccsén is kétesélyes találkozót vár, míg az OSC-nél Varga Dániel és Burián Gergely is bízik a fordításban.
máj. 17
7:24
Véget ért Marozsán parádés római menetelése a nyolcaddöntőben (444.hu)
Pedig az első szettet még behúzta a magyar teniszező.
máj. 17
7:39
Gulácsi Péter súlyos sérülése után már labdával edz (Infostart)
Az októberben megsérült lipcsei kapus egyéni, labdás edzésen vett részt kedden - derült ki egy tweetből.
máj. 17
7:42
Ronaldo ismét büntetőből talált be, győzött az al-Nasszr (Sportal)
A szaúd-arábiai élvonalban szereplő al-Nasszr 2–0-ra győzött az al-Taee otthonában, a portugál klasszis is eredményes volt.
máj. 17
7:48
Magasabbra jut a jelenlegi U17-es válogatott, mint anno Szoboszlaiék és Némethék? A lehetőség adott (m4sport.hu)
Május 17-én, szerdán rajtol a hazai rendezésű U17-es labdarúgó Európa-bajnokság, melynek ismét egy igen tehetséges, jó nevekből álló magyar válogatott vág neki. Cikkünkben összeszedtük a korosztályos Eb legfontosabb tudnivalóit, valamint, hogy kikre lehet érdemes odafigyelni az elkövetkező bő két hétben.
máj. 17
8:00
Bajnokok Ligája: kettős győzelemmel döntőben az Internazionale (Demokrata)
Az Internazionale 1-0-ra legyőzte városi riválisát, az AC Milant.
máj. 17
8:00
Így ünnepeltek a szurkolók a franciákat legyőző hokisokkal – videókkal (Sportal)
Mint ismert, a magyar férfi jégkorong-válogatott legyőzte Franciaországot a finnországi világbajnokságon. A bravúros győzelmet követően a Tamperébe látogató szurkolókkal együtt ünnepelt a csapat.
máj. 17
8:06
A szezonban a City, a BL-ben a Real tűnik legyőzhetetlennek, valamelyikük most mégis ki fog esni (m4sport.hu)
Manchesterben dől el a döntőnek is beillő párharc..
máj. 17
8:12
Simone Inzaghi: Semmit sem kaptunk ingyen, erős ellenfeleink voltak és kiérdemeltük a döntőt (m4sport.hu)
Simone Inzaghi visszavágott kritikusainak, a városi rivális Milan kiejtésével jutott be a Bajnokok Ligája döntőjébe és az Olasz Kupa döntőjébe is csapatával, az Interrel.
máj. 17
8:15
Félrement az ingyenjegyes próbálkozás Fehérváron – lépett a klub (Infostart)
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő MOL Fehérvár FC ingyenjegyekkel próbálta meg ösztönözni a székesfehérvári szurkolókat, hogy minél többen legyenek a szombati, Zalaegerszeg elleni bajnokin, ám a kezdeményezés nem pont úgy sült el, ahogy remélték.
máj. 17
8:18
Messi csapattársa lehet Szoboszlai: ők a Newcastle kiszemeltjei (Ripost)
Szoboszlai Dominikon kívül is akadnak még neves célpontok.
máj. 17
8:24
Megkönnyezte, majd elveszítette a világcsúcsot, de a végén örülhetett (Sportal)
Egészen elképesztő történet Pekler Zaláné, aki a bakui sportlövő világkupán, a légpuskások10 méteres számában, az alapverseny során 636,2 körrel világcsúcsot javított. Majd a második csoportban, az addigi rekorder, a kínai Seng Li-hao visszavette tőle a csúcsot, vagyis alig másfél órán át volt a magyar versenyzőjé a világ legjobb eredménye. Ezt köv
máj. 17
8:26
Kiderült: ennyit keres Gazdag és Sallói (Sportal)
Az MLS játékosainak szövetsége (MLSPA) nyilvánosságra hozta a fizetési listát, hívta fel rá a figyelmet a Jenkifoci.
máj. 17
8:30
A Békéscsaba vezetőedzője bolgár válogatottnál dolgozhat (m4sport.hu)
A bolgár női röplabda-válogatottnál dolgozik a nyár első felében Tóth Gábor, a Swietelsky-Békéscsaba vezetőedzője.
máj. 17
8:30
Marczyk az erős mezőnyben is nyerni szeretne a Lengyel Rallyn (Racing)
Miko Marczyk tavaly győzni tudott az ERC lengyel versenyén, és ezt az eredményt idén is megismételné, annak ellenére, hogy a az Eb mezőnye jóval erősebb idén, mint 2022-ben.
máj. 17
8:30
Tóth Gábor a bolgár válogatottnál dolgozik (Sportal)
A bolgár női röplabda-válogatottnál dolgozik a nyár első felében Tóth Gábor, a Swietelsky-Békéscsaba vezetőedzője.

Keresés