2023. május 10. szerda

máj. 10
0:06
Guardiola: „Akkor egyenlítettünk, amikor a Real volt fölényben" (Sportal)
A katalán szakember szerint támadásban és védekezésben is javulni kell a visszavágóra, míg Rodri úgy vélte, De Bruyne gólja adta vissza a hitet és az önbizalmat a Manchester Citynek a Real Madrid otthonában.
máj. 10
0:15
Guardiola megmondta mikor dől el a ma esti BL-elődöntő (Infostart)
A Manchester Cityt nem az érdekli, hogy visszavágjon a tavalyi vereségért, ezt mondta Pep Guardiola, az angolok menedzsere. Persze, ha csapata eléri a célját, s továbbjut az elődöntőből, mondhatni visszavágott a tavalyi búcsúért.
máj. 10
0:19
Lisztes Krisztián büntetést kapott (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága (FEB) pénzbírsággal büntette Lisztes Krisztiánt, a Ferencváros támadóját, mert pirotechnikai eszközt vitt be a pályára az Újpest FC elleni rangadón.
máj. 10
0:23
Nem dőlt el semmi a távoli gólok mérkőzésén: Real Madrid–Man City 1-1 (Infostart)
Vinícius Júnior és Kevin de Bruyne egy-egy góljával döntetlenre végződött a 2022–2023-as labdarúgó BL-kiírás első elődöntőjének első mérkőzése. Real Madrid–Manchester City 1-1.
máj. 10
0:27
Magyar válogatott: tisztes vereség Kanadától közel 15 ezer néző előtt (Infostart)
A magyar jégkorong-válogatott hazai csúcsot jelentő 14 756 néző előtt 5-2-es vereséget szenvedett Kanadától a pénteken kezdődő elitvilágbajnokságra készülő együttesek barátságos mérkőzésén az MVM Dome-ban.
máj. 10
0:31
Öt magyar női kézilabdázó is az idény legjobbja lehet (Infostart)
A Ferencvárosból és a Győrből is sokan vannak a listán, köztük magyarok is.
máj. 10
3:42
Ac Milan - Internazionale, Bl-elődöntő - Élő statisztikák az eurosport.hu-n! (Eurosport)
Bajnokok Ligája - Milánói derbit, vagy ahogy Olaszországban hívják, Derby della Madonninát rendeznek a Bajnokok Ligája elődöntőjében, melynek első felvonására szerdán kerül sor az AC Milan pályaválasztásával. Élő statisztikákkal várunk titeket az eurosport.hu-n!
máj. 10
5:12
Döntött a Nascar a kansasi bunyó ügyében (USAracing)
Hatalmas publicitást hozott a Nascar-nak Ross Chastain és Noah Gragson múlt vasárnapi, kansasi balhéja. A...
máj. 10
5:12
Döntött a Nascar a kansasi bunyó ügyében (Racing)
Hatalmas publicitást hozott a Nascar-nak Ross Chastain és Noah Gragson múlt vasárnapi, kansasi balhéja. A...
máj. 10
5:18
A Tour de France győztese meghódíthatja a magyar kört is (Telex)
A Tour de Hongrie elsősorban a sztársprinterekről fog szólni, de a Mecsek és a Pilis emelkedőit Egan Bernal gyűrheti maga alá a leggyorsabban. Budapesten is tépik majd az aszfaltot a nagy Tourra gyakorló vonatok.
máj. 10
6:12
Kijózanító pofont kapott a McLaren (Racing)
A csapatfőnök szerint Miamiban újra szembesültek a valósággal, míg Lando Norris úgy látta, talán csak egyetlen csapat volt olyan lassú, mint ők. Kisebb csoda, hogy a McLaren a konstruktőri tabella első felében található néhány futam után, hiszen az autó teljesítménye a leggyengébbek közé tartozott a legtöbb pályán. A 14 pont nagy részét az ausztrál
máj. 10
6:24
Milánói derbi a BL-ben, kezdődik a Tour de Hongrie – szerdai sportműsor (Sportal)
Íme, a szerdai sportműsor.
máj. 10
6:30
Rafael Nadal kieshet a legjobb százból is (Eurosport)
Rafael Nadal pillanatnyilag 14. a világranglistán annak ellenére, hogy idén mindössze egyetlenegy mérkőzést tudott megnyerni. Tizennegyedik annak ellenére, hogy visszalépett a római 1000-es versenytől is, mint ahogyan korábban visszalépett valamennyi salakpályás tornától is.
máj. 10
6:30
Jos Verstappen megszerezte első győzelmét rallyban (Racing)
Amíg Max Verstappen Miamiban oktatta az F1 mezőnyét, addig édesapja, Jos megszerezte első győzelmét egy belga rally versenyen.
máj. 10
6:36
Az MLSZ megbüntette Lisztest, elkerülte egymást a Győr és az FTC – reggeli hírösszefoglaló (Sportal)
Az elmúlt órák legfontosabb sporthírei.
máj. 10
6:54
Vojvoda Dávid: „Meg akarjuk nyerni a döntőt!” (Sportal)
Az Arconic-Alba Fehérvár magabiztosan győzött a férfi kosárlabda bajnokság elődöntőjének harmadik meccsén hazai pályán az Egis Körmend ellen, ez pedig azt jelenti, hogy Vojvoda Dávidék bejutottak a döntőbe, ahol majd a Falco lesz az Alba ellenfele. A fehérváriak 2017 után szeretnének ismét bajnoki címet ünnepleni!
máj. 10
7:06
Haaland apja nem bírt magával, kikísérték a VIP-páholyból (Sportal)
Erling Haaland édesapját, Alf-Inge Haalandot kikísérték egy céges páholyból, miután állítólag sértegette és étellel megdobálta a Real Madrid-szurkolókat a Manchester City elleni elődöntő alatt – számolt be róla a Daily Mail.
máj. 10
7:12
Haaland apja botrányt csinált Madridban – kitették a VIP-páholyból (Sportal)
Erling Haaland édesapját, Alf-Inge Haalandot kikísérték egy céges páholyból, miután állítólag sértegette és étellel megdobálta a Real Madrid-szurkolókat a Manchester City elleni elődöntő alatt – számolt be róla a Daily Mail.
máj. 10
7:30
Megtalálták a világbajnok kajakozó holttestét a Dunában (Sportal)
Tíz nap keresés után holtan találták meg a Dunában az eltűntként keresett korábbi világbajnok szlovák kajakozót, Milan Lachkovicot – számolt be róla parameter.sk.
máj. 10
7:51
Megszólalt Lionel Messi apja fia állítólagos szaúdi szerződése ügyében (Infostart)
Jorge Messi azt állítja, nem írt alá szerződést a 35 éves játékos.
máj. 10
7:54
Több mint 1 milliárd forintért kelhet el Prost legendás Ferrarija, amit soha nem vezetett (képek) (Racing)
Elképesztő összeget fizethet ki a napokban zajló árverésen az, aki szert akar tenni a négyszeres világbajnok Alain Prostnak készült Ferrari F40-esre. Miután az 1989-es szezont követően, harmadik világbajnoki címével a zsebében átigazolt a Ferrarihoz, Alain Prost természetesen nem maradhatott szolgálati autó nélkül, és hát a maranellóiak mi mást is
máj. 10
7:54
Ferencz Csaba: „A szurkolóink megérdemlik, hogy a padlót is felszedjük a bronzéremért!” (Sportal)
A Zalaegerszeggel játszik majd az elődöntőben az Albával szemben kieső Egis Körmend. Ferencz Csaba szerint nem igazán tudtak közel kerülni a párharcban a fehérváriakhoz, ebben sérülések is hátráltatták a csapatot. A körmendiek egyik kedvence ugyanakkor megígérte, a szurkolókért mindent megtesznek, és megszerzik a bajnoki bronzérmet!
máj. 10
8:12
Hamilton elárulta, mi szórakoztatta a futamon (Racing)
Bár a tavalyi évhez hasonlóan csak a 6. helyen végzett Miamiban, volt egy olyan szelete a versenynek, ami örömmel töltötte el. A Mercedes hétszeres bajnoka az időmérőn kellemetlen meglepetésre már a Q2-ben kiesett, így csak a 13. helyről várhatta a rajtot. Sokáig nem úgy nézett ki, hogy viszonylag sok ponttal gazdagodik, de a táv vége
máj. 10
8:24
„Pénzfeldobás volt” – Alonso bevallotta, kétkedett az Aston Martin ígéreteiben (m4sport.hu)
Fernando Alonso bevallotta, voltak komoly kétségei, amikor aláírta a szerződését az Aston Martinnal. Megerősítette, menedzsere, Flavio Briatore volt az, aki nagyon ösztökélte a váltásra.
máj. 10
8:24
Gazdag nem hibázott a tizenegyespárbaj során, de csapata kiesett a kupából (Sportal)
Kiesett Gazdag Dániel csapata, a Philadelphia Union a US Open Cupból, miután a Minnesota United jobbnak bizonyult a tizenegyespárbajban. A magyar válogatott támadó csereként állt be a meccsen, és belőtte a maga büntetőjét, de az Unionon ez sem segített.
máj. 10
8:30
„Nagy butaság lenne” – a Red Bull figyelmeztette Verstappenéket (m4sport.hu)
Örömmel látta Helmut Marko, hogy Miamiban ésszel versenyzett Max Verstappen és Sergio Pérez. Egyúttal figyelmeztette is a két Red Bull-ost.
máj. 10
8:30
Sikeresen debütált az új Rally3-as Ford az ERC-ben (Racing)
Jon Armstrong vezetésével győzelemmel és abszolút 19. helyezéssel debütált a vadonatúj Ford Fiesta Rally3 evo a Rally Európa-bajnokságon.
máj. 10
8:36
A Hurricanes már csak egy győzelemre van a főcsoportdöntőtől (Sportal)
A Carolina Hurricanes kiütötte a New Jersey Devilst, és már 3–1-re vezet a párharcban. A Dallas Seattle-ben egyenlített.
máj. 10
8:42
Eddig minden olasz párharc ugyanúgy végződött: 20 év után újra milánói derbi a BL-elődöntőben (m4sport.hu)
Jön az ötödik színolasz párharc a BL-ben.
máj. 10
8:45
Jön a milánói derbi a BL végjátékában – sport a tévében (Infostart)
Indul a Tour de Hongrie magyar országúti kerékpáros körverseny is.
máj. 10
8:48
Megmenekül a Vidi az NB I-ben? Itt a szakember válasza (Ripost)
Csank János 23 éve az NB II-ben lett bajnok a fehérváriakkal.
máj. 10
8:48
Gazdag csereként szállt be, a Philadelphia búcsúzott a US Open Cup küzdelmeitől (m4sport.hu)
Gazdag Dániel csapata, az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Philadelphia Union a legjobb 32 között búcsúzott a US Open Cupban.
máj. 10
8:48
Riválisa cipőjét letaposva lett először világbajnok Gebre (Sportal)
Már csak néhány hónap van hátra a 2023-as év legfontosabb (hazai) sporteseményéig, a szabadtéri atlétikai világbajnokságig. A Sportál sorozatában végigvesszük az összes számot, s mindegyik kapcsán felidézünk egy-egy sztorit.
máj. 10
9:00
Édesapját és edzőjét gyászolja Hajdu Attila: a BL-ben is védő kapus elárulta, milyen trükkre tanította meg Hajdú József (Sportal)
A Ferencváros exfocistáját, Hajdu Attilát edzőként segítette apukája, a most elhunyt Hajdú József az 1995-ös Bajnokok Ligájába jutáskor.
máj. 10
9:06
Rapport nem bírt Sóval, lecsúszott az első helyről (Sportal)
Ricsinek ezúttal a mezőny – Élő-pontszámot tekintve – gyengébbik feléhez tartozó amerikai Wesley So volt az ellenfele, ráadásul világossal játszhatott, de ez sem volt elég a győzelemhez.
máj. 10
9:12
Reagált az F1 legendája a Miami Nagydíj előtt lezajlott kínos jelenetekre (Racing)
Sir Jackie Stewart egy rövid Instagram-bejegyzés formájában reagált a Miami Nagydíj előtt lezajlott eseményekre.
máj. 10
9:15
Beszédes összesítés a súlyemelők doppingeseteiről (Infostart)
A Nemzetközi Tesztelő Ügynökség (ITA) szakemberei a múlt évben 3555 doppingmintát gyűjtöttek szerte a világon súlyemelőktől, s a vizsgálatok elvégzése nyomán 65 ízben állapították meg, hogy doppinggyanús esetről van szó.
máj. 10
9:15
Ebből balhé lesz, Alonso beszólt Hamiltonnak (Metropol)
Fontosabb a versenykocsi minősége.
máj. 10
9:24
Galló Vilmos elmondta, min kell változtatni Tamperében; boldog magyar játékosok értékelték a Kanada elleni találkozót – videókkal (Sportal)
Hokiünnep a javából az MVM Dome-ban, ahol közel 15 ezer ember szurkolt a magyar férfi jégkorong-válogatottnak – és persze kicsit Kanadának is – a találkozón, ahol a 27-szeres világbajnok végül 5–2-re legyőzte a magyar csapatot.
máj. 10
9:36
Végigsöpört a Covid a Red Bullon a Hamilton-Verstappen vb-döntő után (Racing)
Végre együtt ünnepelhetett a csapat, de meglett a böjtje a partizásnak.
máj. 10
9:36
Több mint hároméves Real-sorozatot szakított meg a Manchester City (Sportal)
A Real Madrid labdarúgócsapata több mint három év után nem nyert meg egy olyan mérkőzést a Bajnokok Ligájában, amelyen az első gólt szerezte – írta az MTI.
máj. 10
9:42
A Manchester City több mint hároméves Real-sorozatot tört meg Bajnokok Ligájában (m4sport.hu)
A Real Madrid labdarúgócsapata több mint három év után nem nyert meg egy olyan mérkőzést a Bajnokok Ligájában, amelyen az első gólt szerezte.
máj. 10
9:45
Megszakadt a Real Madrid különleges sorozata, de van más érdekesség is (Infostart)
Bő három év után ért véget a széria.
máj. 10
9:48
A Manchester City több mint hároméves Real-sorozatot tört meg Bajnokok Ligájában (m4sport.hu)
A Real Madrid labdarúgócsapata több mint három év után nem nyert meg egy olyan mérkőzést a Bajnokok Ligájában, amelyen az első gólt szerezte.
máj. 10
9:54
Gianmarco Tamberi a budapesti atlétikai vb-ről: Talán ez az arany karrierem legfontosabb célja (m4sport.hu)
Tavalyi csalódást keltő vb-negyedik helye és egyetlen hiányzó aranyérme miatt is bizonyítani szeretne a budapesti szabadtéri atlétikai világbajnokságon az olimpiai, világ- és Európa-bajnok magasugró, Gianmarco Tamberi.
máj. 10
9:57
A Dunában találták meg az egykori válogatott kajakos holttestét (Infostart)
Tíz nap keresés után holtan találták meg az eltűntként keresett korábbi kenus szlovák világbajnokot.
máj. 10
10:06
Kijelölték a jégkorong-világbajnokságra utazó magyar keretet (Demokrata)
Kijelölték a tamperei-rigai jégkorong-világbajnokságra utazó huszonöt fős magyar keretet.
máj. 10
10:12
Megvan a magyar válogatott 25 fős utazó kerete az elit hokivébére (m4sport.hu)
Kevin Constantine szövetségi kapitány döntése értelmében három kapus, kilenc hátvéd és tizenhárom csatár utazik Tamperébe.
máj. 10
10:12
Három éve nem történt olyan a Real Madriddal, mint ami a Manchester City elleni elődöntőben (Eurosport)
A Real Madrid labdarúgócsapata több mint három év után nem nyert meg egy olyan mérkőzést a Bajnokok Ligájában, amelyen az első gólt szerezte.
máj. 10
10:12
Így segít a rászorulóknak a Miami Nagydíj a futam után (Racing)
Az amerikai  CBS News információi szerint a Miami Nagydíj szervezői különféle segélyszervezeteknek adják a versenyhétvége után megmaradt ételeket. A múlt héten a napfényes Floridába látogatott a Forma-1, így a város megadta a módját az eseménynek. Ám aki a versenyhétvégén akart fogyasztani, annak mélyen a zsebébe kellett nyúlnia. Hétfőn, miután már

Keresés