Autósiskola

Részegen tanított vezetni egy oktató
2019 május 16.   Vezess
Részegen tanított vezetni egy tanulóvezetőt az egyik autósiskola oktatója Romániában. Nem ő ült a kormánynál, de bűnvádi eljárás indul ellene ittas vezetésért – írja a Maszol.ro portál.
Jó példával járt elöl, részegen tanított az autósiskola oktatója
2019 május 15.   Hírstart
Eljárás indul ellene
Sok tanulóvezető csalt: szigorúbb ellenőrzés jön
2019 február 11.   Hírstart
A szegedi autósiskoláknak januártól kötelező begyűjteniük a tanulóvezetők legalább alapfokú végzettségét igazoló bizonyítványait, és azokat bemutatni a közlekedési hatóságnak. A tanuló vizsgára bocsátásának feltételeit...
Sok tanulóvezető csalt: szigorúbb ellenőrzés jön
2019 február 11.   Pénzcentrum
A szegedi autósiskoláknak januártól kötelező begyűjteniük a tanulóvezetők legalább alapfokú végzettségét igazoló bizonyítványait, és azokat bemutatni a közlekedési hatóságnak. A tanuló vizsgára bocsátásának feltételeit...
Nem örülnek a plusz feladatnak a szegedi autósiskolák
2019 február 11.   Infostart
Be kell gyűjteniük a tanuló vezetők bizonyítványait. Eddig elég volt a fénymásolat, most azonban az eredetit kell bemutatni a közlekedési hatóságnak.
Megverte az autósiskola oktatóját egy férfi, miután az megbuktatta barátnőjét a vizsgán
2019 január 30.   Propeller
A férfi megkereste a székesfehérvári autósiskola oktatóját és helyben hagyta őt. A sértett a Fehérvár Televíziónak elmondta, hogy fényes nappal, a forgalmas utcán támadt rá a férfi, miután annak barátnője sikertelen forgalmi vizsgát tett az autósiskolánál – írja az fmc.hu. A lány barátja először az autósiskola ügyfélszolgálatára ment be, ahol szidn
Megbukott autóvezetésből, megverték az oktatót
2019 január 30.   Vezess
Egy férfi megverte az egyik székesfehérvári autósiskola oktatóját, mert barátnője megbukott a vizsgán.
46 évesen megszerezte a jogsit Tilla
2018 október 11.   Noizz
A TV2 műsorvezetője eddig mindenhova biciklivel járt, ám közel az 50-hez úgy döntött, hogy beiratkozik egy autósiskolába. A hét elején pedig sikeres vizsgát is tett.
75 évesen szerezte meg jogsiját a vagány brit nagyi
2018 szeptember 11.   NLC
Ha pedig azt is hozzátesszük, hogy 51 évvel ezelőtt tette be a lábát először autósiskolába, akkor duplán érdekes a történet.
A kormány mögül is hiányoznak a tanárok
2018 szeptember 5.   Infostart
Fogynak az autósiskolák, és a működők nyeresége is eltűnt.
Mínuszban az autósiskolák
2018 szeptember 5.   VG
Hiába nő folyamatosan az autósiskolák bevétele, a mérleg szerinti eredményük már két éve mínuszban van. Öt év alatt 10 százalékkal esett a területen aktív vállalkozások száma.
Hónapokat csúszhatnak, akik jogosítványt szeretnének
2018 augusztus 2.   ATV
Leterhelt oktatók, kapacitáshiány – nem csoda, hogy a legtöbb autósiskola csak hónapokkal a jelentkezés után tudja fogadni azokat a diákokat, akik jogosítványt szeretnének. A legtöbbjük azonnal több embert is felvenne a csapatába, persze, nem ez az egyetlen probléma, ami miatt elhúzódhat a hőn áhított dokumentum megszerzése.
Megrohamozták a nők az autósiskolákat Szaúd-Arábiában
2018 június 24.   Népszava
Még a pirkadatot sem várták meg.
Megrohamozták a nők az autósiskolákat
2018 június 24.   Népszava
Még a pirkadatot sem várták meg a szaúdi asszonyok, máris a volán mögé pattantak.
Pár nap, és már a szaúdi nők is kimehetnek a forgalomba
2018 június 19.   HírTV
Addig is egymás után veszik a sofőrleckéket az autósiskolákban.
A buszon ülve figyelik az autósokat a rendőrök
2018 április 8.   Hírstart
Egy angol autósiskola osztotta meg ezt a fotót a közösségi oldalán: lám, a szigetországban sem kell a rendőröknek messzire menniük egy...
Kiderült a titok az autósiskolákról
2018 január 31.   Napi
Szemben a taxikkal, az autósiskolákban használatos járművekkel kapcsolatban nincs életkor-megkötés, azaz a tanulók vélhetően olyan öregecske autókon tanulnak meg vezetni, amilyenekbe mazsolaként beülnek.
A KRESZ-vizsgák fele sikertelen
2017 november 29.   Infostart
Az autósiskolák egyéni döntés alapján szabják meg a tanfolyam árát – reagált az egyik legnagyobb budapesti autósiskola vezetője arra, hogy a kormány jövőre megtéríti a KRESZ-tanfolyam és -vizsga díját a 20 év alattiaknak. Szántó István az InfoRádiónak elmondta, a jelentkezők fele tesz elsőre sikeres KRESZ-vizsgát.
Még több autóvezetés-oktatóra lenne szükség
2017 november 3.   Autó-Motor
A tananyag megújítása érdekében 2005 és 2014 között a Nemzeti Közlekedési Hatóság szüneteltette a gépjárművezető szakoktatói képzést hazánkban. Az emiatti szakemberhiány ma már érezhető az autósiskolákban.
Ennyiért lehet ma jogsit szerezni Magyarországon
2017 október 24.   Pénzcentrum
Egy autó jelentősen képes megkönnyíteni az ember életét, ezért sokunk szeretne letenni jogosítványt. A rengeteg autósiskola között azonban nehéz lehet megtalálni a megfelelőt. Annak jártunk utána, hogy milyen költségekre számítson...