Autósiskola

46 évesen megszerezte a jogsit Tilla
2018 október 11.   Noizz
A TV2 műsorvezetője eddig mindenhova biciklivel járt, ám közel az 50-hez úgy döntött, hogy beiratkozik egy autósiskolába. A hét elején pedig sikeres vizsgát is tett.
75 évesen szerezte meg jogsiját a vagány brit nagyi
2018 szeptember 11.   NLCafé
Ha pedig azt is hozzátesszük, hogy 51 évvel ezelőtt tette be a lábát először autósiskolába, akkor duplán érdekes a történet.
A kormány mögül is hiányoznak a tanárok
2018 szeptember 5.   Infostart
Fogynak az autósiskolák, és a működők nyeresége is eltűnt.
Mínuszban az autósiskolák
2018 szeptember 5.   VG
Hiába nő folyamatosan az autósiskolák bevétele, a mérleg szerinti eredményük már két éve mínuszban van. Öt év alatt 10 százalékkal esett a területen aktív vállalkozások száma.
Hónapokat csúszhatnak, akik jogosítványt szeretnének
2018 augusztus 2.   ATV
Leterhelt oktatók, kapacitáshiány – nem csoda, hogy a legtöbb autósiskola csak hónapokkal a jelentkezés után tudja fogadni azokat a diákokat, akik jogosítványt szeretnének. A legtöbbjük azonnal több embert is felvenne a csapatába, persze, nem ez az egyetlen probléma, ami miatt elhúzódhat a hőn áhított dokumentum megszerzése.
Megrohamozták a nők az autósiskolákat Szaúd-Arábiában
2018 június 24.   Népszava
Még a pirkadatot sem várták meg.
Megrohamozták a nők az autósiskolákat
2018 június 24.   Népszava
Még a pirkadatot sem várták meg a szaúdi asszonyok, máris a volán mögé pattantak.
Pár nap, és már a szaúdi nők is kimehetnek a forgalomba
2018 június 19.   HírTV
Addig is egymás után veszik a sofőrleckéket az autósiskolákban.
A buszon ülve figyelik az autósokat a rendőrök
2018 április 8.   Hírstart
Egy angol autósiskola osztotta meg ezt a fotót a közösségi oldalán: lám, a szigetországban sem kell a rendőröknek messzire menniük egy...
Kiderült a titok az autósiskolákról
2018 január 31.   Napi
Szemben a taxikkal, az autósiskolákban használatos járművekkel kapcsolatban nincs életkor-megkötés, azaz a tanulók vélhetően olyan öregecske autókon tanulnak meg vezetni, amilyenekbe mazsolaként beülnek.
A KRESZ-vizsgák fele sikertelen
2017 november 29.   Infostart
Az autósiskolák egyéni döntés alapján szabják meg a tanfolyam árát – reagált az egyik legnagyobb budapesti autósiskola vezetője arra, hogy a kormány jövőre megtéríti a KRESZ-tanfolyam és -vizsga díját a 20 év alattiaknak. Szántó István az InfoRádiónak elmondta, a jelentkezők fele tesz elsőre sikeres KRESZ-vizsgát.
Még több autóvezetés-oktatóra lenne szükség
2017 november 3.   Autó-Motor
A tananyag megújítása érdekében 2005 és 2014 között a Nemzeti Közlekedési Hatóság szüneteltette a gépjárművezető szakoktatói képzést hazánkban. Az emiatti szakemberhiány ma már érezhető az autósiskolákban.
Ennyiért lehet ma jogsit szerezni Magyarországon
2017 október 24.   Pénzcentrum
Egy autó jelentősen képes megkönnyíteni az ember életét, ezért sokunk szeretne letenni jogosítványt. A rengeteg autósiskola között azonban nehéz lehet megtalálni a megfelelőt. Annak jártunk utána, hogy milyen költségekre számítson...
Így húznak le az autósiskolák: ennyibe kerül egy jogsi ma Magyarországon
2017 október 23.   Pénzcentrum
Egy autó jelentősen képes megkönnyíteni az ember életét, ezért sokunk szeretne letenni jogosítványt. A rengeteg autósiskola között azonban nehéz lehet megtalálni a megfelelőt. Annak jártunk utána, hogy milyen költségekre számítson...
A rendőrök letartóztattak két férfit, akik profin kenik-vágják a KRESZ-t
2017 szeptember 9.   Hírstart
Egy Pest megyei székhelyű autósiskola oktatója és hat társa ellen indított eljárást a rendőrség, akik közül ketten egész biztosan jól ismerik a KRESZ minden betűjét.
Mások helyett vizsgáztak az autósiskola emberei, lebuktak
2017 szeptember 9.   NLCafé
A rendőrök elfogták azt a hét férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy rendszeresen segítettek jogosítványhoz jutni arra nem jogosult személyeket.
A rendőrök letartóztattak két férfit, akik profin kenik-vágják a KRESZ-t
2017 szeptember 9.   HVG
Egy Pest megyei székhelyű autósiskola oktatója és hat társa ellen indított eljárást a rendőrség, akik közül ketten egész biztosan jól ismerik a KRESZ minden betűjét.
Oroszországban mindenki indexel, csak nem jól
2017 augusztus 24.   Player
Az egyik legidegesítőbb közlekedési hanyagság az irányjelzés elmulasztása. Ezen az oroszországi belső kamerás videón a közlekedők száz százaléka indexel, ezt tehát megtanulták az autósiskolában. De mintha nem figyeltek volna eléggé.
Jogosítvány 110 vagy 360 ezerért? Melyik autósiskolában mennyiből hozható ki egy jogsi?
2017 augusztus 21.   HVG
Van olyan autós iskola, ahol a diákok alig több mint 6 százaléka tudja sikeresen letenni a jogosítványhoz szükséges elméleti vizsgát. És a gyakorlati vizsgán sem sokkal jobb a helyzet. Vannak, akik 110 ezerért hirdetik a jogsi megszerzését, de a valóságban átlagosan 130-150 ezer forintból jöhet ki inkább, sőt van, ahol ennek többszörösét költik el
Ha szeretné tudni, hova érdemes elmennie megtanulni vezetni – így teljesítenek az autósiskolák
2017 augusztus 8.   HVG
A Nemzeti Közlekedési Hatóság ismét összesítette az ország autósiskoláinak teljesítményét, amiből kiderül, melyik iskolába érdemes beiratkozni.