Autósiskola

Kiderült a titok az autósiskolákról
2018 január 31.   Napi
Szemben a taxikkal, az autósiskolákban használatos járművekkel kapcsolatban nincs életkor-megkötés, azaz a tanulók vélhetően olyan öregecske autókon tanulnak meg vezetni, amilyenekbe mazsolaként beülnek.
A KRESZ-vizsgák fele sikertelen
2017 november 29.   Infostart
Az autósiskolák egyéni döntés alapján szabják meg a tanfolyam árát – reagált az egyik legnagyobb budapesti autósiskola vezetője arra, hogy a kormány jövőre megtéríti a KRESZ-tanfolyam és -vizsga díját a 20 év alattiaknak. Szántó István az InfoRádiónak elmondta, a jelentkezők fele tesz elsőre sikeres KRESZ-vizsgát.
Még több autóvezetés-oktatóra lenne szükség
2017 november 3.   Autó-Motor
A tananyag megújítása érdekében 2005 és 2014 között a Nemzeti Közlekedési Hatóság szüneteltette a gépjárművezető szakoktatói képzést hazánkban. Az emiatti szakemberhiány ma már érezhető az autósiskolákban.
Ennyiért lehet ma jogsit szerezni Magyarországon
2017 október 24.   Pénzcentrum
Egy autó jelentősen képes megkönnyíteni az ember életét, ezért sokunk szeretne letenni jogosítványt. A rengeteg autósiskola között azonban nehéz lehet megtalálni a megfelelőt. Annak jártunk utána, hogy milyen költségekre számítson...
Így húznak le az autósiskolák: ennyibe kerül egy jogsi ma Magyarországon
2017 október 23.   Pénzcentrum
Egy autó jelentősen képes megkönnyíteni az ember életét, ezért sokunk szeretne letenni jogosítványt. A rengeteg autósiskola között azonban nehéz lehet megtalálni a megfelelőt. Annak jártunk utána, hogy milyen költségekre számítson...
A rendőrök letartóztattak két férfit, akik profin kenik-vágják a KRESZ-t
2017 szeptember 9.   Hírstart
Egy Pest megyei székhelyű autósiskola oktatója és hat társa ellen indított eljárást a rendőrség, akik közül ketten egész biztosan jól ismerik a KRESZ minden betűjét.
Mások helyett vizsgáztak az autósiskola emberei, lebuktak
2017 szeptember 9.   NLCafé
A rendőrök elfogták azt a hét férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy rendszeresen segítettek jogosítványhoz jutni arra nem jogosult személyeket.
A rendőrök letartóztattak két férfit, akik profin kenik-vágják a KRESZ-t
2017 szeptember 9.   HVG
Egy Pest megyei székhelyű autósiskola oktatója és hat társa ellen indított eljárást a rendőrség, akik közül ketten egész biztosan jól ismerik a KRESZ minden betűjét.
Oroszországban mindenki indexel, csak nem jól
2017 augusztus 24.   Player
Az egyik legidegesítőbb közlekedési hanyagság az irányjelzés elmulasztása. Ezen az oroszországi belső kamerás videón a közlekedők száz százaléka indexel, ezt tehát megtanulták az autósiskolában. De mintha nem figyeltek volna eléggé.
Jogosítvány 110 vagy 360 ezerért? Melyik autósiskolában mennyiből hozható ki egy jogsi?
2017 augusztus 21.   HVG
Van olyan autós iskola, ahol a diákok alig több mint 6 százaléka tudja sikeresen letenni a jogosítványhoz szükséges elméleti vizsgát. És a gyakorlati vizsgán sem sokkal jobb a helyzet. Vannak, akik 110 ezerért hirdetik a jogsi megszerzését, de a valóságban átlagosan 130-150 ezer forintból jöhet ki inkább, sőt van, ahol ennek többszörösét költik el
Ha szeretné tudni, hova érdemes elmennie megtanulni vezetni – így teljesítenek az autósiskolák
2017 augusztus 8.   HVG
A Nemzeti Közlekedési Hatóság ismét összesítette az ország autósiskoláinak teljesítményét, amiből kiderül, melyik iskolába érdemes beiratkozni.
Az idén vezethetik is a kisgyerekek a Toyota villanyautóját
2017 május 30.   Autó-Motor
Mini autósiskolát készített a Toyota a 2017-es Nemzetközi Tokiói Játékkiállításra, ahol a gyermekeket oktatják az autók kezelésére.
A Toyota mini autósiskolát nyit a 2017-es Nemzetközi Tokiói Játékkiállításon
2017 május 29.   IT-Extreme
Gyerekeket oktat vezetésre a Toyota
A munkaerőhiány miatt jogsit is nehezebb szerezni
2017 április 8.   TőzsdeFórum
2012 óta kisebb megszakításokkal folyamatosan csökken az autósiskolák száma Magyarországon.
Mi lesz az autósiskolákkal?
2017 április 8.   ProfitLine
Az autósiskolák száma 2012 óta kisebb megszakításokkal folyamatosan csökken Magyarországon, ami több gazdasági tényező együttes következménye - derül ki az Opten céginformációs szolgáltató adatbázisából.
Egyre nehezebb jogosítványt szerezni
2017 április 7.   24.hu
Fogynak az autósiskolák és az autóvezetést oktatók is.
Ne halogasd! Egyre nehezebb a dolga annak, aki jogosítványt akar
2017 április 7.   Privátbankár
Jogosítványt szerezni bizony nem könnyű, ráadásul 2012 óta kisebb megszakításokkal folyamatosan csökken az autósiskolák száma Magyarországon – derül ki az Opten céginformációs szolgáltató adatbázisából. A folyamatot több gazdasági tényező együttes hatása okozhatta.
Ezért nehezebb jogosítványt szerezni itthon
2017 április 7.   Vezess
2012 óta kisebb megszakításokkal folyamatosan csökken az autósiskolák száma Magyarországon – derül ki az Opten céginformációs szolgáltató adatbázisából.
Fogynak az autósiskolák, egyre nehezebb jogosítványt szerezni
2017 április 7.   168 Óra Online
2012 óta folyamatosan csökken az autósiskolák száma Magyarországon.
Nehezebb jogosítványt szerezni, mint 10 éve - íme az okok
2017 április 7.   HVG
Folyamatosan csökken az autósiskolák száma Magyarországon 2012 óta - derült ki az Opten céginformációs szolgáltató adatbázisából.