Autómosó

Itt van a rendőrségi fotó a szegedi autómosó kapzsi réméről
2020 július 19.   Propeller
A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki egy táskát vitt el egy szegedi autómosóból. A Szegedi Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen – olvasható a rendőrség honlapján. A feljelentés szerint az elkövető 2020. május 9-én a délelőtti órákban
Elvitte a táskát, a rendőrök keresik
2020 július 19.   Police
Elvitte a táskát, a rendőrök keresik Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 19., v - 06:35 A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki egy táskát vitt el egy szegedi autómosóból.
Szlovénia óvatos lazításra készül, kinyithatnak például a gumisok
2020 április 13.   444
Az autómosók és a háztartási gépeket áruló boltok is.
Combos bírság a méregdrága csirkemellért
2020 április 9.   Napi
Kirívóan magas áron árulta a csirkét a Lehel piac egyik kereskedője, a hatóság megbüntette. Rászóltak a koronavírus elleni fertőtlenítést hirdető autómosóra is.
Eljárás egy nyerészkedő autómosó ellen
2020 március 12.   Magyar Nemzet
.
Többszázezer forintos bírságot kaphatnak a csaló koronavírusos autómosók
2020 március 12.   Hírstart
Egy vállalkozás közel 15 ezer forintos áron hirdetett koronavírus elleni autófertőtlenítést egy Vecsésen kihelyezett molinón és közösségi oldalon. A cég ellen megtévesztés miatt fogyasztóvédelmi hatósági eljárás indul - olvasható az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közleményében.
Többszázezer forintos bírságot kaphatnak a csaló koronavírusos autómosók
2020 március 12.   168 Óra Online
Egy vállalkozás közel 15 ezer forintos áron hirdetett koronavírus elleni autófertőtlenítést egy Vecsésen kihelyezett molinón és közösségi oldalon. A cég ellen megtévesztés miatt fogyasztóvédelmi hatósági eljárás indul - olvasható az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közleményében.
Megszólalt a botrányt keltő vecsési autómosó egyik alkalmazottja: mások is ugyanezt csinálják
2020 március 12.   Blikk
Vasárnap robbantotta fel a közösségi oldalakat az a kép, amelyen egy vecsési autómosó látható, ahol koronavírus elleni fertőtlenítést ajánlanak közel 15 ezer forintért. Mint az ma kiderült, ez nem volt a legjobb ötlet, ugyanis a cég ellen megtévesztés miatt fogyasztóvédelmi hatósági eljárás indult. Az Index újságírója azonban kíváncsi volt, mi is t
Felháborító! Így akart nyerészkedni a koronavíruson egy vecsési autómosó cég
2020 március 11.   Lokál
Egy vállalkozás közel 15 ezer forintos áron hirdetett koronavírus elleni autófertőtlenítést egy Vecsésen kihelyezett molinón és közösségi oldalon, ezért a cég ellen megtévesztés miatt fogyasztóvédelmi hatósági eljárás indul.
Konfliktus az autómosóban
2020 március 6.   Police
Konfliktus az autómosóban Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 03. 06., p - 13:46 Rongálás miatt folyt nyomozás egy 45 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.
Megnyilt Kispest első igazán környezetbarát autómosója
2020 február 28.   Ez a lényeg
Új autómosó nyílt a Hoffer Albert utca Ady Endre út felőli végén, egy korábban elhanyagolt területen.
Átadták az Europa Design WELL projekt díjat!
2020 február 20.   iroda.hu
Az Europa Property és az Europa Design együttműködésében új kategóriával bővült a CRE AWARDS, így 2020. január 30-án este, a CRE Awards gálán ki is osztották az Europa Design Well project of the YEAR 2019 díjat” (EuropaProperty Publications & Events) A győztes projekt a Futureal BUDAPEST ONE BUSINESS PARK együttese lett. A díjat Németh László, a Futureal projektigazgató helyettese vette át. A…
Simonka György betoppant Hadházy Ákos korrupcióinfójára
2020 február 14.   444
Így végre a helyváltoztató autómosóról, a számla nélküli macskaherélésről és háttérhatalmakról is beszélt valaki.
Feltörte a fővárosi autómosók pénzautomatáit
2020 február 13.   Lokál
Több autómosót és szoláriumot is kifosztott O. Norbert, akit az egyenruhásoknak végül sikerült kelepcébe csalniuk.
Kelepcébe csalták
2020 február 13.   Police
Kelepcébe csalták Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 02. 13., cs - 09:30 A XVIII. kerületi rendőrök elfogták azt a férfit, aki autómosóban és szoláriumokban törte fel a pénztároló automatákat.
Egy férfi úgy összeveszett a barátnőjével, hogy idegből nekiment fáknak, egy benzinkútnak, meg egy autómosónak is
2020 január 3.   Blikk
Florida - A 24 éves, Hunter Thomas Bleich részegen, egy karácsonyi bulin veszett össze barátnőjével, mely annyira felzaklatta, hogy minden útjába kerülő tárggyal leállt bunyózni - írja a 444.hu.
Egy floridai férfi összeveszett a barátnőjével, aztán mérgében fákat, benzinkutat és autómosót akart szétverni
2020 január 2.   Hírstart
Mikor bevitték a börtönbe, a falakat kezdte ütni.
Egy floridai férfi összeveszett a barátnőjével, aztán mérgében fákat, benzinkutat és autómosót akart szétverni
2020 január 2.   444
Mikor bevitték a börtönbe, a falakat kezdte ütni.
Már építik a Pillar Irodaházat, ahol az ExxonMobil központja lesz
2019 december 9.   iroda.hu
A kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkező irodaházban kétszintes mélygarázs, kávézó, étterem, gyermeknapközi, fitnesz- és konferenciaterem, valamint egyéb szolgáltató létesítmények is helyet kapnak. A LEED Gold fenntarthatósági minősítésű Pillar irodaház előtt zöld- és vízfelületet alakítanak ki. Az aszimmetrikus és hullámzó formáival egyedi megjelenésű épület terveit a többszörös…
Pénzt lopott, vádat emelhet ellene az ügyészség
2019 november 11.   Police
Pénzt lopott, vádat emelhet ellene az ügyészség Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 11., h - 15:07 Autómosóból lopta el egy férfi pénztárcáját egy nő Békéscsabán. A rendőrök négy óra alatt azonosították és elfogták. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.