Gépjárműadó, súlyadó

Hétfőn jár le a gépjárműadó befizetésének határideje
2024 április 13.   Üzletem
Április 15-én éjfélig lehet befizetni a gépjárműadót. A legegyszerűbben az elektronikus tárhelyre kapott határozatokban szereplő linkre kattintva vagy a Nav applikációjában, a Nav-Mobilban fizethető be az adó.
Gépjárműadó 2024: hamarosan lejár a határidő - idén változtak a szabályok, erről kell tudni
2024 április 12.   Pénzcentrum
Április 15-én éjfélig lehet befizetni a gépjárműadót. A legegyszerűbben az elektronikus tárhelyre kapott határozatokban szereplő linkre kattintva vagy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) applikációjában, a NAV-Mobilban fizethető be az adó. A pénzforgalmi számla nyitására kötelezettek átutalással rendezhetik a befizetést.
Tíz nap múlva lejár a gépjárműadó befizetésének határideje
2024 április 5.   TőzsdeFórum
Április 15-én éjfélig lehet befizetni a gépjárműadót – hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A legegyszerűbben az elektronikus tárhelyre kapott értesítésekben, határozatokban szereplő linkre kattintva vagy a NAV applikációjában, a NAV-Mobilban fizethető be az adó. A pénzforgalmi számla nyitására kötelezette
Gépjárműadó: az Eu legegyszerűbb részletfizetési kedvezményét ajánlja a Nav
2024 április 5.   Üzletem
Április 15-én éjfélig lehet befizetni a gépjárműadót. A legegyszerűbben az elektronikus tárhelyre kapott értesítésekben, határozatokban szereplő linkre kattintva vagy Nav applikációjában, a Nav-Mobilban fizethető be az adó. A pénzforgalmi számla nyitására kötelezettek átutalással rendezhetik a befizetést.
NAV: 10 nap múlva lejár a gépjárműadó befizetésének határideje
2024 április 5.   GazdaságPortál
Április 15-én éjfélig lehet befizetni a gépjárműadót – hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A legegyszerűbben az elektronikus tárhelyre kapott értesítésekben, határozatokban szereplő linkre kattintva vagy a NAV applikációjában, a NAV-Mobilban fizethető be az adó. A pénzforgalmi számla nyitására kötelezette
NAV: 10 nap múlva lejár a gépjárműadó befizetésének határideje
2024 április 5.   Adózóna
Április 15-én éjfélig lehet befizetni a gépjárműadót – hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), közölte az MTI.
NAV: Tíz nap múlva lejár a gépjárműadó befizetésének határideje
2024 április 5.   hirado.hu
Április 15-én éjfélig lehet befizetni a gépjárműadót – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
Változik a gépjárműadó-fizetés, fontos részleteket közölt a NAV
2024 március 14.   ATV
A gépjárművek tulajdonosainak, üzembentartóinak a több mint ötmillió jármű után április 15-ig kell befizetni az adót az eddigi március 15-e helyett - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtöki közleményében.
Gépjárműadó 2024: fontos levelet küld a NAV, rengeteg autóst érint a módosítás
2024 március 14.   Pénzcentrum
Folyamatosan érkeznek a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) a gépjárműadóval kapcsolatos határozatok. Idén egy hónapot nyernek a gépjárművek tulajdonosai, üzembentartói, ugyanis a több mint ötmillió jármű után március 15-e helyett elegendő április 15-ig befizetni az adót.
Gépjárműadó: április 15. az új határidő, egy összegben kell megfizetni! Mutatjuk a fontos tudnivalókat
2024 március 13.   Adózóna
Jelentős változás az idei évben, hogy nem két részletben (március 15-éig és szeptember 15-éig), hanem egy összegben április 15-éig kell megfizetni a gépjárműadót a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által küldött értesítőben közöltek szerint. A változás négymilliónál is több belföldi gépjármű üzemeltetőjét érinti.
Ezek a NAV 2024-es tervei
2024 március 11.   Adózóna
Indul a gépjárműadó befizetése a NAV applikációjában, az online vásárlásokra is oda fognak figyelni az adóellenőrök, és ha valaki elrontja az adóbevallását, az is keresheti a hivatalt, még mielőtt büntetést szedne össze. Azt is bemutatták, tavaly mennyi adót sikerült begyűjteni az ellenőrzésekkel, olvasható a hvg.hu oldalán.
Gépjárműadó 2024: idén fontos változás élesedett a NAV gépjárműadó befizetés esetében
2024 március 7.   Pénzcentrum
Március elején érkeznek a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) a gépjárműadóval kapcsolatos határozatok a gépjárműadó fizetésére kötelezetteknek vagy képviselőjüknek. Idén egy hónapot nyernek a gépjármű üzembentartói, tulajdonosai. Több mint ötmillió jármű után március 15-e helyett 2024-től elegendő április 15-ig befizetni az adót, melyről az idén m
Idéntől plusz egy hónap van a gépjárműadó befizetésére
2024 március 5.   TőzsdeFórum
Idén egy hónapot nyernek a gépjármű üzembentartói, tulajdonosai: több mint ötmillió jármű után március 15-e helyett 2024-től elegendő április 15-ig befizetni az adót. Erről az idén mindenki határozatot kap a befizetési határidő változása miatt. Közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az MTI-vel. A tájékoztató szerint a NAV a gépjárműadót folyama
Idéntől plusz egy hónap van a gépjárműadó befizetésére
2024 március 4.   Hungarianpress
Március elején érkeznek a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) a gépjárműadóval kapcsolatos határozatok a gépjárműadó fizetésére kötelezetteknek vagy képviselőjüknek. Idén egy hónapot nyernek a gépjármű üzembentartói, tulajdonosai. Több mint ötmillió jármű után – március 15-e helyett – 2024-től elegendő április 15-ig befizetni az adót, melyről az id
Gépjárműadó: későbbi határidővel és nem két összegben fizetjük
2024 március 4.   Adózóna
Március elején érkeznek a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) a gépjárműadóval kapcsolatos határozatok a gépjárműadó fizetésére kötelezetteknek vagy képviselőjüknek. Idén egy hónapot nyernek a gépjármű üzembentartói, tulajdonosai. Több mint ötmillió jármű után – március 15-e helyett – 2024-től elegendő április 15-éig befizetni az adót, melyről az i
Idéntől plusz egy hónap van a gépjárműadó befizetésére
2024 március 4.   Üzletem
Több mint ötmillió jármű után – március 15-e helyett – 2024-től elegendő április 15-ig befizetni az adót, amelyről az idén mindenki határozatot kap a befizetési határidő változása miatt.
Gépjárműadó: ráér egy hónappal később befizetni
2024 március 4.   SzabolcsiHír
Erről mindenki határozatot kap.
Plusz egy hónap a gépjárműadó befizetésére
2024 március 4.   Magyar Hírlap
Akinek problémát okozna az évi egyszeri fizetés, annak érdemes kihasználni az EU legegyszerűbb részletfizetési kedvezményét.
Egy plusz hónapot nyerün idén a gépjárműadó befizetésre
2024 március 4.   Növekedés
Idén egy hónapot nyernek a gépjármű üzembentartói, tulajdonosai: több mint ötmillió jármű után március 15-e helyett 2024-től elegendő április 15-ig befizetni az adót, melyről az idén mindenki határozatot kap a befizetési határidő változása miatt - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
Idéntől plusz egy hónap van a gépjárműadó befizetésére
2024 március 4.   hirado.hu
Idén az évi két alkalom helyett csak egyszer küld a fizetésről értesítést a NAV.