Ittas vezetés

A Viszkis panaszkodik: még mindig kemény bűnözőnek tartják
2018 augusztus 16.   Propeller
Bár Ambrus Attila már évek óta szabad ember, és leülte a rá kiszabott börtönbüntetést, nap mint nap szembesítik viselt dolgaival. Június óta ittas vezetése miatt jogosítvány nélkül tengeti mindennapjait. A Viszkis a Borsnak elárulta, hogy a rabosítása során ismét szembesült azzal, hogy a hatóságoknál ő még mindig más bánásmódban részesül. Elismer
Pokolból a csúcsra: életük legnehezebb periódusait zárták le a magyar úszók az Eb-dobogóval
2018 augusztus 10.   Blikk
Magánéleti válság, fájdalmas sérülés és ittas vezetés. Hosszú Katinka (29), Burián Katalin (23) és Verrasztó Dávid (29) is nagyon mélyen volt érzelmileg a glasgow-i Európa-bajnokság előtt, ám az úszók megmutatták, micsoda sportemberek és a pokolból a dobogóra értek. A múltat maguk mögött hagyva, a körülményekkel dacolva szállították az eredményeket
Elismerte az ittas vezetést Burány Sándor az ügyészségi kihallgatásán
2018 augusztus 10.   Propeller
Ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség Burány Sándort, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjét, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség pénteken az MTI-vel. Keresztes Imre főügyész az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írta: Burány Sándor szerdán,
Elismerte az ittas vezetést Burány Sándor
2018 augusztus 10.   gondola.hu
Ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség Burány Sándort, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjét, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség pénteken az MTI-vel
Két férfit tartóztattak le a Galántai járásban ittas vezetés miatt
2018 augusztus 9.   Bumm.sk
A rendőrség kedden (augusztus 7.) két férfit tartóztatott le a Galántai járásban ittas vezetés miatt.
Ittas vezetés a gyanú
2018 augusztus 4.   Police.hu
Ittas vezetés a gyanú Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 08. 04., szo - 07:16 A rendőrök az elmúlt 24 órában két sofőrrel szemben intézkedtek ittas vezetés gyanúja miatt Győr-Moson-Sopron megyében.
Panaszt tett a Viszkis, megúszhatja az ittas vezetést
2018 augusztus 2.   Propeller
Szabálytalanság történhetett az eljárás során, Ambrusék panaszt tettek. Fotó: ATV Júniusban kapcsolták le a Viszkist ittas vezetés miatt. Ambrus elmondása szerint csak pár száz métert kellett volna gyalogolnia, amikor egy szegedi rendezvényen vett részt. Nem tagadta, hogy mielőtt volánhoz ült, lenyomott két felest. A Blikk szerint az ügy most ott t
Coulthard is józanságra int!
2018 július 28.   Autónavigátor
Egyesítette erejét a Heineken Hungária és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, az ittas vezetés visszaszorítása érdekében.
Válogatott úszót kaptak ittas vezetésen
2018 július 28.   HírTV
Bevonták a jogosítványát.
Úszás: Verrasztó Dávid ittasan vezetett, gyalog jár edzésre
2018 július 28.   NSO
Ittas vezetés miatt Verrasztó Dávid jogosítványát bevonták, szponzori gépkocsiját elvették – adta hírül a Bors. A válogatott úszó ezzel együtt ott lehet az augusztus 3-án kezdődő glasgow-i Európa-bajnokságon.
Újabb magyar sportolót kapcsoltak le ittas vezetésért: elbukta a jogsiját
2018 július 28.   Blikk
Ittas vezetésen érték az ötszörös Európa-bajnok sportolót: a jogsiját és a szponzori gépkocsiját is elbukta.
Ha vezet, soha ne igyon!
2018 július 28.   Police.hu
Ha vezet, soha ne igyon! Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 07. 28., szo - 07:56 Két autóst és egy motor vezetőjét állították elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt Békés megyében. Egyikük balesetet okozott. A rendőrség ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy az ittas vezetés fokozza a balesetveszélyt.
Verrasztó Dávid ittasan vezetett, elvették a jogsiját
2018 július 28.   Sztárklikk
A kézilabdázó Tomori Zsuzsanna után újabb sportolót értek ittas vezetésen. Az úszó Verrasztó Dávid jogosítványát bevonták, szponzori gépkocsiját elvették - írja a Bors.
Verrasztó Dávid ittasan vezetett, elvették a jogsiját
2018 július 28.   Hírstart
A kézilabdázó Tomori Zsuzsanna után újabb sportolót értek ittas vezetésen. Az úszó Verrasztó Dávid jogosítványát bevonták, szponzori gépkocsiját elvették - írja a Bors.
David Coulthard: „Ha vezet, soha ne igyon!”
2018 július 27.   Police.hu
David Coulthard: „Ha vezet, soha ne igyon!” ORFK Kommunikációs Szolgálat 2018. 07. 27., p - 13:02 A Formula-1 pilóta – egy sörgyár ittas vezetés elleni kampányának nagyköveteként – és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság ügyvezető elnöke gokartversennyel hívta fel a figyelmet az alkohollal összefüggő közlekedési balesetekre.
Ittas vezetés a gyanú
2018 július 26.   Police.hu
Ittas vezetés a gyanú Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 07. 26., cs - 08:03 A soproni rendőrök rövid időn belül elfogták és előállították azt a 68 éves férfit, aki balesetet okozott Kópházán.
Ittas vezetésen kapták válogatott kézilabdázónkat a Balatonon
2018 július 25.   Hírstart
Tomori Zsuzsanna ráadásul megpróbálta eltitkolni az ügyet klubja előtt.
Ittas vezetésen kapták válogatott kézilabdázónkat a Balatonon
2018 július 25.   HVG
Tomori Zsuzsanna ráadásul megpróbálta eltitkolni az ügyet klubja előtt.
Ittas vezetéssel bukott le Tomori Zsuzsanna
2018 július 25.   24.hu
Klubja belső ügyként kezeli a dolgot.
Ittas vezetésen kapták a magyar világklasszist
2018 július 25.   Infostart
Lapértesülés szerint a sportoló nem tájékoztatta az esetről a klubját.