Ittas vezetés

Olyan részeg volt, hogy nekihajtott a rendőrautónak
2018 január 16.   ma.hu
Két nap alatt kétszer is ittas vezetésen értek a rendőrök egy középkorú férfit Ózdon, az illető az egyik alkalommal egy rendőrautónak is nekihajtott.
Dennis Rodmant megint lecsukták
2018 január 15.   M4 Sport
Most ittas vezetés miatt húzta ki a gyufát az amerikai rendfenntartóknál.
Az ittas vezetés kockázatos!
2018 január 14.   Police.hu
Az ittas vezetés kockázatos! Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 01. 14., v - 11:09 A Veszprém megyei rendőrök öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek az elmúlt 24 órában, közülük kettő balesetet okozott.
Közlekedési akció az új évben
2018 január 4.   Police.hu
Közlekedési akció az új évben Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 01. 04., cs - 12:11 A pápai rendőrök továbbra is kiemelten kezelik az ittas vezetők forgalomból történő kiszűrését és az ittas vezetés megelőzését.
Békés megye útjain történt
2018 január 3.   Police.hu
Békés megye útjain történt Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 01. 03., sze - 08:47 Könnyű sérüléssel járó baleset Sarkadon, ittas jármű vezetés gyanúja miatt történt előállítás Gyomaendrődön.
Skócia: ittas vezetés miatt vizsgálódnak László Csabáék
2017 december 28.   NSO
Dundee városának United-szurkolóit mostanság két kérdés tartja lázban. Az egyik, hogy a skót másodosztály második helyén álló csapatnak sikerül-e László Csaba menedzser vezetésével pénteken két vállra fektetni a táblázatot vezető St. Mirrent, és ezzel egy pont előnyre szert tennie az egy mérkőzéssel többön túl lévő riválissal szemben. A másik talány alighanem még több izgalmat szolgáltat: vajon mi…
Ipolyvisk – Rendőrségi fogdában ért véget a mámoros családi autótúra
2017 december 27.   Bumm.sk
Furcsa családi jelenet játszódott le a minap Ipolyvisknél egy rendőrségi ellenőrzés alkalmával. Egy budapesti férfit és annak fiát is rendőrségi fogdába zárták ittas vezetés gyanúja miatt a kihívott rendőrök, írta a Markíza tévé hírportálja, a Tvnoviny.sk.
Ittas vezetésen kapták Messiék edzőjét – VIDEÓ
2017 december 26.   Rangadó
Felvétel is készült az esetről.
Everton: Wayne Rooney élvezi a büntetésből kapott közmunkát
2017 december 20.   NSO
Körülbelül a felénél tart a 100 órás fizetés nélküli közmunka letöltésében Wayne Rooney, aki tanulási nehézségekkel küzdő felnőtteknek segít a karácsonyi készülődésben egy kertészeti központban. A szeptemberben ittas vezetésen kapott csatárt pénzbüntetéssel is sújtották, s a jogosítványát is bevonták két évre.
Kipróbáltuk, milyen az ittas vezetés, hogy nektek már ne kelljen - videó
2017 december 20.   NLCafé
Az ünnepi időszak a nagy evés-ivások ideje, ráadásul ilyenkor sokan megengedőbbé válnak saját magukkal szemben, azt gondolván, hogy 1-2 pohárka után még simán haza tudnak vezetni. Amellett, hogy egészen csekély mennyiségű alkohol elfogyasztását követően is bűncselekményt követ el, aki ittasan vezet, ez a gyakorlat rendkívül balesetveszélyes is. Ezé
Részegen vezetett a bíróságra, pedig jogsija sem volt ittas vezetés miatt
2017 december 20.   Hírstart
A tárgyalásra menet is közepesen ittas állapotban tekerte a kormányt. A Marcali Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a férfit, akit november elején Balatonkeresztúron, egy héttel később pedig Tikoson kapcsoltak le azzal, hogy közepesen ittasan vezetett. A Marcali Járásbíróság 1 év fogházbüntetésre és 2 év 6 hónap közúti
Részegen vezetett a bíróságra, pedig jogsija sem volt ittas vezetés miatt
2017 december 20.   Lájk
A tárgyalásra menet is közepesen ittas állapotban tekerte a kormányt.
„Az ittas vezetés Karácsonykor sem bocsánatos bűn!”
2017 december 18.   VG
Az Országos Polgárőr Szövetség és a KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület közös kampányt indít az év végi ünnepi időszakban az ittas vezetés ellen, mely az egyik legkomolyabb baleseti veszélytényező világszerte.
Duplán pozitív
2017 december 13.   Police.hu
Duplán pozitív Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 12. 13., sze - 13:38 Bíróság elé állítási javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség egy férfival szemben, akit egy hónapon belül kétszer is ittas vezetésen értek tetten a rendőrök.
Ittas vezetés a gyanú
2017 december 11.   Police.hu
Ittas vezetés a gyanú Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 12. 11., h - 07:54 Megcsúszott és egy vízelvezető árokba csapódott egy járművezető a 84-es számú főúton. Alkoholfogyasztást követően soha ne üljön volán mögé!
Ittas vezetési szokások
2017 november 28.   kamaszpanasz
Egy amerikai kutatás szerint egy átlagos bártúra után tízből egy ittas ember volán mögé ül. A kezdő tini sofőröknél ez az arány még magasabb lehet, hiszen őket a bátorság és a vakmerőség is hajtja.
8 milliós büntetést kapott ittas vezetésért
2017 november 21.   Vezess
A fiatal norvég milliárdos ittasan ült volán mögé, hiba volt. A jogsiját is bevonták, de ennél sokkal rosszabbul is járhatott volna.
8 millió forintra büntették ittas vezetésért a 22 éves norvég milliárdost
2017 november 21.   444
És még jól járt, mert fizethettek volna egymilliárdot is, csak a bíróság elfogadta, hogy nincs saját keresete.
Eltiltás hatálya alatt vezetett
2017 november 21.   Police.hu
Eltiltás hatálya alatt vezetett Zala Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 21., k - 10:14 Ittas vezetés gyanúja is felmerült egy érdi kamionosnál, aki nem tudott elbújni a zalai rendőrök elől.
Becsiccsentve vezetett a világ második legfiatalabb milliárdosa, alaposan megbüntették
2017 november 17.   Bumm.sk
Ittas vezetésért 250 ezer koronás (nyolcmillió forint) bírságot kapott egy norvég diák, a világ második legfiatalabb milliárdosa. Katharina G. Andersenre (22) egy oslói bíróság szabta ki a bírságot és 13 hónapra a vezetéstől is eltiltotta. A diáklány szerencsésnek mondhatja magát, hogy ennyivel megúszta, mert Norvégiában a szabálysértőket a vagyoni helyzetük alapján bírságolják meg.