Traffipax

Fricska a rendőröknek: agyagfigurát tettek a traffipax kamerája elé
2022 június 27.   Autószektor
A felső-bajorországi Miesbach városban kedd este kivételesen egy agyagfigura lett az autósok védőszentje, amelyet valaki a városon kívül, a Bayerischzeller Straße-n helyezett el egy mobil sebességmérő kamerája elé: A fehér ruhás kis srác blokkolta a sebességmérő kamera pótkocsijának mérőlencséjét, A német portál cikke. Képernyőfotó. Bár az önkormá
Sorozatlövő üzemmódban a traffipax: kétpercenként érkeztek a gyorshajtók
2022 június 14.   Autószektor
Két helyszínen, 11 óra alatt összesen 275 gyorshajtóról készített felvételt a traffipax, ami azt jelenti, hogy kétpercenként közel egy járművezető lépte át a sebességkorlátozást. A sebességhatárt túllépő sofőrök közigazgatási bírságra számíthatnak. „A Budapesti Rendőr-főkapitányság továbbra is kiemelt figyelmet fordít a közlekedésbiztonságra, azon
11 óra alatt összesen 275 gyorshajtóról készített felvételt a traffipax
2022 június 13.   Motorhang
Szinte kétpercenként érkeztek a gyorshajtók
Állandó sebességmérést vezetnek be a magyar halálúton: durva traffipaxólasra lehet számítani
2022 június 9.   Pénzcentrum
A közlekedésbiztonság növelése érdekében hamarosan rendszeres sebességellenőrzésre számíthatnak a 84-es főúton közlekedők Sárvár elkerülő szakasza és az ostffyasszonyfai út csomópontjában, ahol korábban több súlyos baleset is történt - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Brutális gyorshajtókat mértek be Vas megyében
2022 június 6.   Vezess
Az elmúlt hónapban több, kispályásnak semmiképpen sem mondható gyorshajtó nézett farkasszemet a traffipaxszal.
Trükkös újdonság a hazai gyorshajtók ellen
2022 június 4.   Vezess
Traffipax-házat építettek az egyik hazai főút mellé. A dobozban időnként lesz traffipax, de már most is érezhetően lassítja a közlekedőket, pedig az előző napokban még üres volt.
Bizarr, hogy büntették gyorshajtás miatt a sofőrt
2022 május 29.   Vezess
Akkora bakot lőtt a francia rendőrség egy sebességmérésnél, amekkorát csak lehetett. Úgy büntették meg egy sofőrt, hogy a volán mögött nem ült senki, sőt, az Alpine is egy tréleren volt.
Hat óra alatt több mint száz gyorshajtót mértek két helyszínen
2022 május 28.   168 Óra Online
A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága 2022. május 24-én ismét sebességmérési akciót tartott a kerületben a gyorshajtók megfékezése érdekében.
Gyorshajtás: beszédes eredménnyel zárult a legújabb rendőrségi akció
2022 május 28.   Napi
A renrdőrség kedden, Óbudán traffipaxozott: átlagosan hárompercenként készült kép egy-egy gyorshajtóról.
A sokfelkiáltójeles bejelentést tevő állampolgár bepanaszolta a mentőket, nem hiszi el miért - meg is érkezett a válasz neki
2022 május 23.   Blikk
A magyar szeret háborogni. hogy nyávog a mscska, ugat a kutya, sivít a flex, zúg a fűnyíró, traffipaxol a rendőr, miért nem traffipaxol a rendőr, miért kell várni, miért ide parkol, miért nem oda. Néha joggal, néha meg nem. Azt például elég nehéz megérteni, mikor az éppen egy emberi életet menteni próbáló mentőnek szólnak be.
86 km/óra – megdőlt a fővárosi szélrekord
2022 május 22.   24.hu
Ha a szélnek lenne jogosítványa és tegnap picivel gyorsabban vezetett volna, lakott területen kívül fennakadt volna a traffipaxon.
Vandálok szétvertek két traffipaxot
2022 május 3.   Autószektor
Az egyik megsérült doboz a siegendorfi kismartoni lehajtó környékén, a másik az L212-es úton, Siegendorf és Kismarton (Eisenstadt) között található. Az egyik radardoboz rendőrségi eszköz, a második Burgenland tartományé – mondta Helmut Marban rendőrségi szóvivő. A wulkaprodersdorfi rendőrfelügyelőség nyomoz az ügyben. Az osztrák portál cikke. Képe
A gyorshajtók ellen hirdetett programot Karácsony
2022 április 22.   Magyar Nemzet
A főpolgármester Facebook-posztjában reagált a rendőrség múlt heti, óbudai sebességmérési akciójára, ám a dugók megszüntetéséről nem beszélt.
Nullára csökkentené a balesetek számát Karácsony Gergely – 2 percenként 1 járművezető lépte át a sebességkorlátozást Óbudán
2022 április 21.   Blikk
Sebességmérési akciót végzett a III. kerületi rendőrség. A felmérés eredménye azt bizonyította, hogy rengeteg gyorshajtó sofőr közlekedik a harmadik kerületben. Erre reagálva Karácsony Gergely főpolgármester bejelentette, hogy a Fővárosi Önkormányzat átfogó közlekedésbiztonsági stratégiát készít, amit várhatóan idén nyáron társadalmi vitára fognak
Két percenként kaptak el egy-egy gyorshajtót
2022 április 20.   Napi
A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága 2022. április 13-án sebességmérési akciót tartott a kerületben a gyorshajtók megfékezése érdekében.
A hét karikatúrája: Húsvéti traffipax
2022 április 17.   Autószektor
.
Gyorshajtáson értek egy kutyát
2022 április 11.   Infostart
Legalábbis a traffipaxfotó ezt mutatja.
50 eurós büntetést kapott egy kutya gyorshajtásért
2022 április 8.   Life
Traffipax fotózta le a megengedettnél gyorsabban haladó kocsi sofőrülésén ülő ebet.
Gyorshajtáson kaptak egy apró kutyát
2022 április 8.   NLC
A traffipax által készített kép alapján legalábbis határozottan a négylábú ült a kormány mögött.
Begőzölt a gyorshajtóktól, kézbe vette a dolgokat
2022 április 3.   Vezess
Megunta egy brit édesapa, hogy az otthonánál nem tartják be a sebességhatárokat, így jutott arra az elhatározásra, hogy „önkéntes traffipaxozó rendőrnek” áll.