Zéró tolerancia

Kánikula: tényleg nem ihatunk meg egy laza fröccsöt sem, ha még haza kell vezetni?!
2018 augusztus 2.   NLCafé
Zéró tolerancia. Már mindenki ismeri a fogalmat az alkoholfogyasztás és az autóvezetés vonatkozásában. Ez az jelenti, hogy ma Magyarországon nincs az a kimutatható, minimális alkoholmennyiség, amelynél megengedett a volán mögé ülni. Egyes európai országokban türelmesebbek a jogalkotók, a szakértők mégis azt javasolják, ne éljünk ezzel!
A Rosenfeld Imrét ért atrocitásról cikkeznek külföldön
2018 július 25.   HírTV
Bár Orbán Viktor szerint Magyarországon zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben, a tapasztalatok mást mutatnak.
Deák Dániel: Orbán Viktor a hazai belpolitikának üzent
2018 július 23.   Hírstart
Az ellenzéknek üzent a magyar miniszterelnök, aki izraeli látogatása során megerősítette, Magyarországon továbbra is zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben –mondta Deák Dániel.
Orbán Viktor a hazai belpolitikának üzent
2018 július 23.   gondola.hu
Belpolitikai üzenet volt Orbán Viktor a Benjamin Netanjahu izraeli kormányfővel történt találkozás utáni kijelentése, miszerint Magyarországon továbbra is zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben – mondta Deák Dániel, a Figyelő munkatársa az ECHO TV Echo-mérleg című műsorában
Deák Dániel: Orbán Viktor a hazai belpolitikának üzent
2018 július 23.   Magyar Idők
Az ellenzéknek üzent a magyar miniszterelnök, aki izraeli látogatása során megerősítette, Magyarországon továbbra is zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben –mondta Deák Dániel.
Szégyenkezés is kísérte Orbán izraeli útját
2018 július 20.   Klubrádió
Több külföldi lap is kiemeli Orbán Viktor magyar miniszterelnök izraeli útja kapcsán, hogy a kormányfő kijelentette, Magyarország nem tűri meg határain belül az antiszemitizmust. A zéró toleranciáról szóló mondat hitelességét azonban a cikkekben kikezdik a további tényközlések és értékelések. Nemzetközi médiaszemle a Klubrádióban.
A közmédia részletesen beszámolt Orbán izraeli látogatásáról, csak a tüntetést felejtették ki
2018 július 20.   comment.blog.hu
Orbán Viktor miniszterelnök szerdán érkezett kétnapos látogatásra Izraelbe, aminek keretében találkozott Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel, és Reuven Rivlin államfővel is. Orbán többek között azt hangsúlyozta, hogy itthon "zéró tolerancia van az antiszemitizmus ellen." A közmédia is alaposan foglalkozott Orbán Viktor látogatásával, mint a 444 írja az M1 csütörtöki, késő esti 30 perces…
Közép-Európában biztonságosabb zsidónak lenni, mint bárhol máshol a kontinensen
2018 július 20.   Hírstart
Kovács Zoltán kormányszóvivő közölte, a kormány folytatja az antiszemitizmussal szemben a zéró tolerancia politikáját.
Közép-Európában biztonságosabb zsidónak lenni, mint bárhol máshol a kontinensen
2018 július 19.   Híradó
Kovács Zoltán közölte: a kormány folytatja az antiszemitizmussal szemben a zéró tolerancia politikáját.
A magyar kormány teljesíti kötelességét a zsidó közösség felé
2018 július 19.   Híradó
Orbán Viktor kijelentette, zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben.
"Magyarországon továbbra is zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben" – Orbán szerint azonosan látják a 21. század több kérdését is az izraeli miniszterelnökkel
2018 július 19.   Propeller
Azonos módon látják a 21. század néhány kérdését az izraeli miniszterelnökkel, így a biztonság, a terrorizmus elleni harc, a határvédelem kérdését és a modern kori antiszemitizmus problémáját – mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Jeruzsálemben. Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó a tel-avivi Ben Gurion nemzetközi repülő
Netanjáhú: A magyar zsidók félelem nélkül élnek
2018 július 19.   Mandiner
A magyar kormányfő elmondta: Magyarországon továbbra is zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben.
Az ártalomcsökkentő szolgáltatásokról tartottak sajtótájékoztatót a Campus kapcsán
2018 július 18.   boon
Debrecen - A Campus Fesztiválon idén is kiemelt figyelmet fordítanak a résztvevők biztonságára, amelyre a biztonsági személyzet mellett a civil rendőrök is vigyáznak – hangsúlyozta Miklósvölgyi Péter, a Campus Nonprofit Kft. ügyvezetője a keddi sajtótájékoztatón. A kábítószerek esetében most is zéró tolerancia lesz, míg azok, akik több alkoholt fogyasztanak a kelleténél, a pihenősátorban…
Trump szíve nem lágyul: zéró tolerancia az illegális bevándorlásnak
2018 július 15.   Híradó
Az Egyesült Államokban tömegek tiltakoztak a Trump-adminisztráció eljárása ellen, amely szétszakítja az illegális bevándorló családokat. Az elnök szerint a probléma megoldása az lenne, ha nem érkeznének többen illegálisan az országba.
Az atommentesítés eléréséig nyomást gyakorol Phenjanra az Egyesült Államok, Japán és Dél-Korea
2018 július 8.   Híradó
Zéró tolerancia.
NBC: Zéró toleranciát hirdet Trump az illegális bevándorlással szemben
2018 július 4.   Mandiner
Az amerikai hírtelevízió állítja, az illegális bevándorlóknak el kell hagyniuk az országot, miután szinte esélytelen kérelmük pozitív elbírálása.
NBC: Semmi esélyt nem hagynak Trumpék az illegális bevándorlóknak, mindenkit kitoloncolnak
2018 július 4.   HVG
Az amerikai törvények szerint minden bevándorlónak lehetővé kell tenni, hogy menedékkérelmet adhasson be. Trump "zéró tolerancia" politikája miatt azonban gyakorlatilag esélytelen, hogy pozitívan bírálják el bármelyik kérelmet is.
Majdnem 600 embert letartóztattak, mert Trump bevándorláspolitikája ellen tüntettek
2018 június 29.   168 Óra Online
Washingtonban a Szenátus épületében ülősztrájkkal tiltakozott közel 600 ember, főként nők Donald Trump politikája ellen. A csütörtöki demonstráción az ellen tüntettek, hogy az elnök által meghirdetett zéró tolerancia jegyében több ezer bevándorló családot szakítottak el egymástól a határon – írja a The Guardian.
ATV-információ: Akár a jövő héten hazautazhat a szüleitől elszakított magyar kisgyerek
2018 június 28.   ATV
Akár már a jövő héten hazakerülhet Levente, akit az USA zéró toleranciájának meghirdetése után szakítottak el családjától – nyilatkozta az ATV Híradójának a család ügyvédje. Az édesanya ugyanakkor könnyen bajba kerülhet, akár éveket is ülhet.
Sztárügyvéd segít ingyen a magyar családnak
2018 június 28.   ATV
Rónai Péter sztárügyvéd segít a Trump elnök „zéró tolerancia” politikája miatt menekültközpontba kényszerült kétéves kisfiú ügyében.