Zéró tolerancia

Hidvéghi Balázs: Az antiszemita támadások oka az illegális migráció
2020 február 12.   Magyar Nemzet
Az antiszemitizmus elfogadhatatlan, a második világháborút követően pedig különösen a zéró tolerancia lehet a megfelelő hozzáállás – tette hozzá az Ep-képviselő.
Hidvéghi Balázs: Az antiszemita támadások oka az illegális migráció
2020 február 12.   Magyar Nemzet
Az antiszemitizmus elfogadhatatlan, a második világháborút követően pedig különösen a zéró tolerancia lehet a megfelelő hozzáállás – tette hozzá az Ep-képviselő.
Hidvéghi: Kizárólag zéró tolerancia létezhet az antiszemitizmussal szemben
2020 február 12.   Magyar Hírlap
A fideszes EP-képviselő szerint a nyugat-európai zsidóság elleni támadások még egy indokot jelentenek az illegális migráció elleni határozott fellépés mellett
„Az ellenzék fejezze be a magyar emberek szándékos félrevezetését!”
2020 február 12.   Magyar Hírlap
Igazságügyi Minisztérium: A kormány a zéró tolerancia jegyében komplex intézkedéscsomaggal és következetes jogalkotással küzd a kapcsolati és a nőkkel szembeni erőszak ellen
Nyugat-Európában nő az antiszemita cselekmények száma, Magyarországon viszont a zsidók biztonságban élnek
2020 február 11.   Magyar Nemzet
A második világháborút követően egyetlen lehetséges megközelítés a zéró tolerancia az antiszemitizmussal szemben – jelentette ki Hidvéghi Balázs a Fidesz európai parlamenti politikusa.
200 millió nő nemi szervét csonkították már meg
2020 február 6.   NLC
Ma van a női nemi szerv csonkításával szembeni zéró tolerancia világnapja.
Szakértő az iskolai erőszakról: kell, hogy legyen következmény, de az nem lehet stigmatizáló
2020 február 4.   ATV
Iskolai rendészet felállítását és biztonsági kamerarendszer kiépítését tervezi a kormány az erőszak felszámolására. A kabinet szerint zéró toleranciát kell hirdetni. A kormánypártok támogatják a javaslatot, a híradónknak nyilatkozó gyermekjogi szakértő szerint azonban nem ez a legjobb módszer a bántalmazásos esetek kiszűrésére.
Atlétika: Doppingügyben csak a zéró tolerancia az elfogadható – Sebastian Coe
2020 február 4.   NSO
A Nemzetközi Sportújságíró-szövetség (AIPS) meghívására Budapestre látogató Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak.
Zéró toleranciát hirdetett a kormány: Bekameráznák a tantermeket
2020 február 3.   ATV
Zéró toleranciát hirdetett a kormány az iskolai erőszakkal szemben. Bekameráznák a tantermeket vagy iskolai rendészetet állítanának fel, ha szükséges. A hírt Gyöngyöspatán jelentette be Horváth László miniszterelnöki megbízott, és Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár. A sajtótájékoztató után olyan romák várták a politikusokat, akiknek a szegregál
Jogalkotási törekvések a családon belüli erőszak ellenében és az áldozatok védelmében - A győri kettős gyermekgyilkosság margójára
2020 január 29.   Jogi Fórum
Az ünnepek előtt rázta meg a közvéleményt a győri kettős gyermekgyilkosság ügye, miszerint az 5 év börtönbüntetésre ítélt családapa a feltételes szabadságra bocsátása időtartama alatt megölte 2 gyermekét, majd magával is végzett. A kormány zéró toleranciát hirdetett az erőszakkal szemben. De mit is jelent ez pontosan?
Békében, biztonságban élnek a magyar zsidók
2020 január 22.   Magyar Hírlap
Zéró tolerancia az antiszemitizmussal szemben
Varga Judit: A kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben
2020 január 21.   Magyar Nemzet
A miniszter hangsúlyozta: Magyarországon él Európa második legnagyobb zsidó közössége békében és biztonságban, sőt nagyobb békében és biztonságban, mint Európában bárhol.
Varga Judit: A kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben
2020 január 21.   Mandiner
Az igazságügyi miniszter részt vett az auschwitz-birkenaui koncentrációs táborok felszabadításának 75. évfordulóján rendezett megemlékezésen.
Varga Judit: a kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben
2020 január 21.   Propeller
A kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben – hangsúlyozta Varga Judit igazságügyi miniszter kedden az MTI-nek nyilatkozva. Varga Judit az Európai Zsidó Szövetség meghívására kedden részt vett az auschwitz-birkenaui koncentrációs táborok felszabadításának 75. évfordulóján rendezett megemlékezésen, ahol a magyar delegációt vez
A kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben
2020 január 21.   Lokál
A kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben - hangsúlyozta Varga Judit igazságügyi miniszter kedden az MTI-nek nyilatkozva.
Kinevezték az első női rendőrfőkapitányt - Somssich Gabriella harminc éve került a rendőrség szolgálatába
2020 január 16.   Jogi Fórum
Először került nő rendőrfőkapitányi beosztásba Magyarországon. Somssich Gabriella januártól Nógrád Megye Rendőr-főkapitánya. Tervei között szerepel a közterületek rendjének, valamint a közlekedésbiztonsági helyzet javítás, a kábítószer és a pszichotrop anyagok elleni küzdelemben pedig mind a terjesztés, mind a fogyasztás terén zéró toleranciát ígér. Szabadidejében legszívesebben levenduláival és…
Durva bántalmazás egy gyermekotthonban: azonnali vizsgálatot indított a szociális ügyekért felelős államtitkár
2020 január 10.   ATV
A szerkesztőségünkhöz is eljutott egy videó, amelyben tinédzser korú állami gondozott fiúk súlyosan bántalmazzák egy társukat. Az ügy országos jelentőséget kapott, megszólalt az EMMI is, zéró toleranciát hirdetve a gyermekbántalmazással szemben.
"A feltételes szabadlábra bocsátás szigorításával semmit nem fogunk elérni"
2020 január 7.   ATV
Szigorítaná a feltételes szabadlábra bocsátás szabályait az igazságügyi miniszter. Varga Judit zéró toleranciát javasol. A híradónknak nyilatkozó ügyvéd nem ért egyet az elképzeléssel. Nőjogi szervezetek pedig úgy vélik: a miniszter elkente a nyilatkozatában azt a tényt, hogy a javaslat egy családirtás nyomán született.
Zéró toleranciát hirdet a családon belüli erőszakra az igazságügyi miniszter a győri családirtás után
2020 január 7.   Szeretlek Magyarország
Varga Judit Facebook-videójában jelentette be, hogy az Igazságügyi Minisztérium tavasszal kezdeményezi a feltételes szabadságra bocsátás szabályainak szigorítását.
Varga Judit zéró toleranciát ígért az erőszakos bűnelkövetőkkel szemben
2020 január 6.   888
Ne legyenek feltételesen szabadon bocsáthatók az erőszakos bűnözők! Videóban üzent Varga Judit.