Zéró tolerancia

PM: lejárt lemezt vettek elő, a korrupcióval szemben zéró tolerancia van
2024 április 9.   vg.hu
A baloldal egy többéves ügy leporolásával akarja kellemetlen helyzetbe hozni Varga Mihályt.
Itt a PM válasza: A baloldal két éves hírt porolt le
2024 április 9.   ATV
A korrupcióval szemben zéró tolerancia van Magyarországon, a törvények mindenkire egyformán vonatkoznak - tudatta a Facebook-oldalán a Pénzügyminisztérium, a DK-s Arató Gergelyre reagálva.
Nem reménytelen a helyzet: kevesebb ittas sofőr bukott le húsvétkor az utakon
2024 április 2.   vg.hu
Magyarországon zéró tolerancia van az ittas vezetést illetően.
Gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár: Egyre rosszabb mentális állapotban vannak a gyerekek
2024 április 2.   Telex
Fülöp Attila a Magyar Nemzetnek adott interjút, azt mondta, zéró toleranciát mutatnak a pedofíliával szemben a gyerekotthonokban.
Váratlan fordulat Macronnál: totális háborút indított
2024 március 25.   Mandiner
Zéró tolerancia az új jelszó Franciaországban.
Magyar Péter tizenkét pontja: mese habbal
2024 március 23.   Demokrata
Azonnali csatlakozás az Európai Ügyészséghez, önálló oktatási és egészségügyi minisztérium, korrupció elleni zéró tolerancia...
Mazsihisz-elnök: Nagyra értékeljük a hazai vezetők Izrael és a zsidóság felé tett gesztusait
2024 március 12.   Mandiner
Grósz Andor szerint Magyarországon a zsidók jelenleg békében élnek a kormány zéró toleranciájának köszönhetően, amely nemcsak szavakban, hanem tettekben is megnyilvánul.
A kormány minden terrorista ellen büntetőeljárást indít, zéró toleranciát hirdetett az erőszakkal szemben
2024 február 28.   hirado.hu
Tavaly két nap alatt öt brutális támadást hajtottak végre Budapesten szélsőbaloldali aktivisták.
Orbán Viktor: A szabályoknak garantálniuk kell, hogy ilyen még egyszer ne fordulhasson elő
2024 február 26.   Metropol
A kegyelmi kérdésben csak egyféleképpen lehetett volna dönteni: el kellett volna utasítani. Magyarországon a gyermekvédelem ügyében zéró tolerancia uralkodik. A szabályoknak is garantálniuk kell, hogy ilyen még egyszer ne fordulhasson elő – mondta Orbán Viktor a Parlamentben.
Orbán Viktor: Magyarországon a gyermekvédelem ügyében zéró tolerancia van
2024 február 26.   hirado.hu
Ma 13.00-kor elkezdődött a parlament tavaszi ülésszaka, ami a szokásokhoz híven a kormányfő napirend előtti felszólalásával vette kezdetét.
Orbán Viktor a parlamentben: A gyermekvédelemben zéró tolerancia van!
2024 február 26.   Magyar Nemzet
Kezdődik a parlament tavaszi ülésszaka, Orbán Viktor napirend előtt szólal fel.
Túlsúlyos kamionok százait engedhették a magyar utakra korrupt román ellenőrök
2024 február 14.   Autószektor
Képünk illusztráció Fotó: police.hu A CNAIR folytatólagosan elkövetett vesztegetés elfogadásával gyanúsított alkalmazottait kommandósok kísérték az aradi rendőrkapitányságra kihallgatásra. Az ügyben a CNAIR temesvári regionális igazgatósága tett feljelentést. A társaság közleménye szerint a CNAIR vezetősége "zéró toleranciát tanúsít" a korrupcióval
Lemondott Novák Katalin: itt elolvashatja a teljes nyilatkozatot
2024 február 10.   ATV
Arról beszélt: hibázott, mert a kegyelmi döntés és az indokolás hiánya alkalmas volt arra, hogy "a pedofíliára vonatkozó zéró tolerancia kapcsán kételyeket ébresszen." Bocsánatot kért mindazoktól, akik úgy érzik, a gyűlölet most legyőzte a szeretetet.
Így módosíthatja az Alaptörvényt az Országgyűlés
2024 február 9.   Magyar Nemzet
A kormány zéró toleranciával viseltet a pedofil bűnelkövetőkkel szemben.
"A lepedő vértől csatakos. A kislány egyre csak sikít. Hangja a szívemig hatol" - Legalább 200 millió nő él csonkított nemiszervvel - de miért olyan nehéz megszüntetni?
2024 február 6.   Glamour
Az ENSZ február 6-át jelölte ki 2003-ban a nőinemiszerv-csonkítás elleni zéró tolerancia világnapjának. E brutális szokás, melynek keretében levágják a külső nemi szervek egy részét vagy egészét, elsősorban Afrika, Ázsia és a Közel-Kelet egyes országaiban, és ezek diaszpóráiban elterjedt.
A zéró toleranciára figyelmeztet Balogh Levente
2024 január 25.   Márkamonitor
A Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitányság és Balesetmegelőzési Bizottság tavaly megkezdett balesetmegelőzési kampányát indulása óta támogatja a Szentkirályi Magyarország Kft. elnöke, Balogh Levente. A kampány most egy meglepő felületen folytatódik: a Szentkirályi ásványvizes palackok címkéin Balogh Levente személyesen figyelmeztet a biztonságos
Rendhagyó módon figyelmeztet zéró toleranciára Balogh Levente, a Szentkirályi és a Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitányság közös akciója
2024 január 24.   Digital Hungary
A Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitányság és Balesetmegelőzési Bizottság tavaly megkezdett balesetmegelőzési kampányát indulása óta támogatja a Szentkirályi Magyarország Kft elnöke, Balogh Levente. A kampány most egy meglepő felületen folytatódik: a Szentkirályi ásványvizes palackok címkéin Balogh Levente személyesen figyelmeztet a biztonságos a
Fővárosi gyorshajtómérleg
2024 január 8.   Magyar Hírlap
A rendőrök zéró toleranciával léptek fel a közlekedés biztonságát veszélyeztető más magatartások ellen is.
Karácsonyi zéró tolerancia
2023 december 24.   Autószektor
Ez is egy olyan téma, amit minden évben mantrázunk, mégis van egy szűk réteg, aki magasról tesz rá. Majd, amikor megtörténik a baleset, csak széttárják a kezüket, és azt mondják, ők azt gondolták, hogy kitűnő képességeiket az alkohol sem tudja rontani. Miért nincs benne az emberekben a felelősségérzet? Mi ölte ki ezt belőlük? A közlekedésben felelő
Ne üsd! A gyereknek nem pofonra, hanem biztonságos kötődésre van szüksége
2023 december 12.   She
Bár a törvény szerint 2005 óta már Magyarországon is zéró tolerancia van a gyerekek testi fenyítésére, még mindig beszélni kell a témáról. Hogy miért? Azért, mert egy erőszakot elfogadó közegben nevelkedett szülőgenerációt kell meggyőzni arról, hogy nem attól lett rendes ember, hogy néha elkalapálták.