Zéró tolerancia

Jutalmazták a felelős autóvezetőket
2022 június 29.   Márkamonitor
A Dreher Sörgyárak már hosszú évekkel ezelőtt zéró toleranciát hirdetett a fiatalkorúak, a kismamák és az autóvezetők alkoholfogyasztása kapcsán. A gyár 2009-ben indította útjára Ésszel-iszom! programját annak céljából, hogy a felelős alkoholfogyasztásra és a mértékletesség fontosságára hívja fel a figyelmet. Ennek keretében fórumaikon, sörtúráikon
Semjén Zsolt: zéró toleranciát hirdetett a kormány az antiszemitizmussal szemben
2022 június 28.   Blikk
Virágzik és reneszánszát éli a zsidó élet Magyarországon, a hagyományok megakadása után az identitás megtalálásának korszakát éljük Semjén Zsolt minisztetelnök-helyettes szerint.
Kitüntette az Európai Zsidó Szövetség Pintér Sándort
2022 június 21.   Mandiner
Pintér Sándor minisztersége alatt hirdetett a kormány zéró toleranciát az antiszemitizmussal szemben.
Elf Bar: Veszélyben a fiatalok
2022 június 18.   BorsOnline
Zéró toleranciát alkalmaznak a hatóságok az Elf Bar-t terjesztőkkel szemben.
Elbukhat a kínai elnök a Covid elleni zéró tolerancia miatt
2022 június 16.   Mandiner
A kínai gazdaság megszenvedte a keményvonalas koronavírus elleni politikát, egyesek már Hszi Csin-ping elnök közelgő bukásáról beszélnek.
Megtorpant a kínai gazdaság
2022 június 12.   vg.hu
Súlyos növekedési áldozattal jár a zéró tolerancián alapuló kínai járványkezelés.
Hatékony fellépés az iskolai zaklatás ellen
2022 június 9.   Magyar Nemzet
A kormány zéró toleranciát tanúsít az óvodai és iskolai agresszió minden formájával szemben.
Dr. Szabó Tünde: Zéró tolerancia a szabály a testi-lelki bántalmazással szemben a sportvilágban - videónk
2022 május 31.   Mandiner
A leköszönő sportállamtitkár, Dr. Szabó Tünde anyaként, jogászként és sportvezetőként is a zéró toleranciát látja az egyetlen járható útnak a sportvilágban fel-felbukkanó edzők és tanítványaik közötti testileg és lelkileg is bántalmazó viszonyokra. Kisebbik lánya, Sávolt Karolina, aki korosztályos teniszbajnok és óriási képzőművészeti tehetség, nag
Nagy a baj a világ legnagyobb konténerkikötőjében, tonnaszám romlik az áru
2022 május 31.   Napi
A koronavírus-járvány kezdete óta Kína a zéró tolerancia politikáját vallja, ennek következtében mintegy 35 ezer megbetegedés miatt az eddig legszigorúbb zárlatot vezette be Sanghajban, a világ egyik legnagyobb városában – írja az agrarheute.com.
Nagy a baj a világ legnagyobb konténerkikötőjében, tonnaszám romlik az áru
2022 május 30.   Napi
A koronavírus-járvány kezdete óta Kína a zéró tolerancia politikáját vallja, ennek következtében mintegy 35 ezer megbetegedés miatt az eddig legszigorúbb zárlatot vezette be Sanghajban, a világ egyik legnagyobb városában – írja az agrarheute.com.
Az őszi kínai pártkongresszus miatt nem indul be a globális gazdaság
2022 május 20.   Infostart
A zéró Covid-tolerancia fékezi a kínai gazdaságot ami a Kommunista Párt őszi kongresszusáig is kitarthat, mert egy ilyen fontos politikai esemény előtt egyszerűen nem mondhatja azt a vezetése, hogy az elmúlt két évben nem azt csináltuk, amit csinálni kellett volna – mondta az InfoRádiónak a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Külügyi és Külgazdasá
Komoly fellendülésben a légi közlekedés
2022 május 18.   Portfolio
A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) szerint a nemzetközi légi közlekedés idén erőteljes lendületet vett, kivéve az ázsiai-csendes-óceáni régiót, amely elsősorban a koronavírussal szembeni zéró-toleranciát követő Kínának köszönhetően jelentősen lemaradt.
Rosszul viseli a zéró toleranciát a kínai gazdaság
2022 május 16.   Portfolio
Visszaesett a kínai ipari termelés, és gyorsul a kiskereskedelmi forgalom zsugorodása áprilisban a koronavírus-járvány megfékezésére alkalmazott lezárások gazdaságbénító hatásai nyomán.
Magyar rendőrök állították meg James Bondot
2022 május 1.   Ripost
Zéró toleranciát alkalmaznak.
„A vírus nem öl meg minket. Az éhezés viszont igen” – Embertelen körülmények miatt panaszkodnak a sanghajiak egy kiszivárgott videóban
2022 április 29.   Blikk
Elképesztő állapotok uralkodnak a koronavírussal sújtott 25 milliós Sanghajban, ahol a zéró tolerancia jegyében hetek óta bezárva tartják a lakosságot otthonaikba, miközben a hatóságok megpróbálják megfékezni az újra fellobbanó fertőzési hullámot.
Magyarország – vallástól függetlenül – mindenkinek biztonságos otthont nyújt
2022 április 26.   Magyar Nemzet
A kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmus valamennyi formája ellen, ezért a budakeszi zsidó temetőben történt rongálást is nagy erőkkel vizsgálják – hangsúlyozta Varga Judit.
Kevesen tudják, de igaz: már ezért is elvehetik a magyarok jogosítványát
2022 április 25.   Pénzcentrum
Magyarországon 2008 májusától él a zéró tolerancia, amely drasztikusan lecsökkentette az ittasan okozott közúti balesetek számát. Már az ittas rollerezésért is elveszíthetjük a jogosítványunkat, azonban nehezíti az egyes esetek meghatározását, hogy az új elektromos meghajtású közlekedési eszközökről jelenleg nincs átfogó szabályozás.
Pánikvásárlás, üres polcok, kígyózó sorok a boltok előtt Kína fővárosában
2022 április 25.   Portfolio
Pekingben pánikvásárlás zajlik, sorok kígyóznak a boltok előtt, a polcokon gyakori a cikkhiány, mivel a helyi Covid-19-es esetek száma növekszik, és a lakosok a sanghaji típusú lezárásra készülnek. Kína kitart a zéró tolerancia típusú koronavírus-védekezés mellett, szombaton és vasárnap mindössze 41 megbetegedést jelentettek a kínai fővárosból, de
Globális összeomlás fenyeget Kína járványkezelése miatt
2022 április 13.   168 Óra Online
A zéró tolerancia az ellátási láncok bedőléséhez vezet.
Az elmúlt két év semmi ahhoz képest, ami jön
2022 április 13.   vg.hu
A koronavírus-járvány máris visszavetette a kínai importot, és bár az exportra még nincs nagy hatással, elemzők szerint a zéró tolerancia politikája olyan zavarokat okozhat a globális ellátási láncban, amelyek mellett eltörpülnek az elmúlt két év problémái.