Vezetéstechnika

Veszélyesek a jobbkormányos autók?
2018 augusztus 9.   Napi
Albert Péter vezetéstechnikai szakértő, oktató szerint ha valaki megfelelően megtanulta kezelni az adott járművet, akkor nem balesetveszélyesek a jobbkormányos autók a kontinensen.
Vigyázat! Motoros Égéstér!
2018 július 21.   totalcar.hu
Ha nem bírod a témát, hallgasd inkább a másik 300 műsort. Most vendégünk Szabó Henrik motorteszter, vezetéstechnikai tréner, a téma az utóbbi három évtized legjobb motorjai.
Túlélési esély az M7-esen
2018 július 20.   Infostart
Vezetéstechnikai tanácsokkal és egy kis előkészülettel megelőzhető, hogy felesleges órákat töltsünk a Balatonra menet a dugóban az M7-es autópályán - derül ki a Használtautó.hu és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. összeállításából.
Megrendelhető az Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, vezettük
2018 július 10.   Hírstart
Az Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio magyarországi bemutatkozása alkalmából élménynapot rendezett az FCA CEE Kft a Drivingcamp vezetéstechnikai központban. Az 510 lóerős Stelvio Quadrifoglio és a Giulia Quadrifoglio mellett kipróbálhattuk az Alfa 4C-t is, amely kupé és Spider kivitelben testesíti meg az Alfa Romeo DNS-ében rejlő sportos karaktert.
Kis tömeg nagy nyomaték, az új Suzuki Swift Sport
2018 június 19.   Hírstart
A Suzuki büszkén mutatta be a tököli reptér vezetéstechnikai pályáján új harmadik generációs Swift Sport verzióját. Az autóval való találkozás és vezetési tapasztalat után elmondható, hogy a fejlesztések adatai jogosan támasztják alá az eredményt, ráadásul igen csinosan néz ki a kis mérges Suzuki.
Ingyenes vezetéstechnikai képzés a nyárra!
2018 június 12.   Autónavigátor
Azok az autóvezetők kaphatnak ingyenes képzésre feljogosító vouchert, akiket közúti ellenőrzés során megállítanak a rendőrök, de mindent rendben találnak.
Járőrversenyre készültek
2018 június 6.   Police.hu
Járőrversenyre készültek Zsaru Magazin 2018. 06. 06., sze - 14:12 Budapesti motoros és gépkocsizó járőrök mérték össze tudásukat május 24-én a Magyar Autóklub Berda József utcai vezetéstechnikai tanpályáján.
Hogy nyomják a gázt a női sofőrök?
2018 június 3.   Napidoktor
A férfiak szerint a nők és az autózás nehezen fér meg egymás mellett, sőt jobb, ha minél távolabb kerülnek egymástól, kivétel persze, ha a hölgyek az anyósülésen foglalnak helyet egy csinos ruhában. Azonban egy autós teszttel és az eredményekkel nemcsak ezt, hanem sok más sztereotípiát is megcáfoltunk! 6000 nő, 1 kérdőív, 18 kérdés vezetéstechnikai
Már lehet regisztrálni a Ford fiataloknak szóló vezetéstechnikai programjára
2018 május 28.   Autó-Motor
A Ford Alapítvány által világ 40 országában sikeresen működő Ford Driving Skills for Life elnevezésű ingyenes tréningsorozat 2017-es debütálása után idén is megérkezik Magyarországra.
Pályatréning motorosoknak Rábatamásiban
2018 május 27.   Police.hu
Pályatréning motorosoknak Rábatamásiban Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 05. 27., v - 10:44 A győri rendőrök vezetéstechnikai felkészítést tartottak motorosok számára.
Fejleszd a vezetői képességeidet ingyen!
2018 május 27.   Autónavigátor
A 18 és 24 év közötti korosztály számára nyújt vezetéstechnikai oktatást a Ford. A képzés ingyenes, viszont igyekezni kell a regisztrációval, mert a helyek száma korlátozott!
Fejleszd a vezetői képességeidet ingyen!
2018 május 27.   Hírstart
A 18 és 24 év közötti korosztály számára nyújt vezetéstechnikai oktatást a Ford. A képzés ingyenes, viszont igyekezni kell a regisztrációval, mert a helyek száma korlátozott!
Biztonságban két keréken
2018 május 14.   Police.hu
Biztonságban két keréken Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 05. 14., h - 14:04 A Pápa Városi Balesetmegelőzési Bizottság vezetéstechnikai képzést szervezett motorosok számára.
Motoros nyílt nap Egerben
2018 május 12.   Police.hu
Motoros nyílt nap Egerben Heves Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 05. 12., szo - 20:09 Vezetéstechnikai tudásukat bővíthették a rendezvényen résztvevő motorosok.
Vészfékezés és kikerülés: tréningeztek a motorosok
2018 május 7.   Autó-Motor
Többek között a vészfékezés és a vészkikerülés helyes végrehajtására irányuló gyakorlatokat hajtottak végre a motorosok azon az ingyenes vezetéstechnikai tréningen, melyet a Somogyi Motorosok közössége és a Motorosok a Motorosokért Közhasznú Alapítvány szervezett szombaton Kaposváron.
Motoros nőkkel a biztonságos motorozásért
2018 május 6.   Police.hu
Motoros nőkkel a biztonságos motorozásért Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 05. 06., v - 12:42 A Női Motorosok Nemzetközi Világnapja alkalmából a Pest megyei rendőrök ingyenes vezetéstechnikai tréninget szerveztek a motoros hölgyek részére.
Így maradhatsz életben az autópályán – nagy sebességű vezetéstechnikai tréningen jártunk
2018 április 23.   NLCafé
Legyen szó kezdő autósról vagy rutinos sofőrről, egy úgynevezett „autópálya-sebességű” vezetéstechnikai tréning olyasmi, amit mindenkinek kötelezően el kellene végeznie a jogosítvány megszerzését követően. Végigcsináltunk egy ilyen tanfolyamot, és magunkba szálltunk.
Idénynyitó motoros tréningen porolták le magukat a Békés megyei motorosok
2018 április 17.   Autó-Motor
Idény előtti átmozgatásra, vezetéstechnikai ismeretek bővítésére hívta a környék motorosait a Békés Megyei Kormányhivatal és a Közlekedéstudományi Egyesület Békés Megyei Területi Szervezete.
Motoron is biztonságban
2018 április 15.   Police.hu
Motoron is biztonságban Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 04. 15., v - 08:04 A rendőrség és a kormányhivatal szakemberei tanácsokkal, vezetéstechnikai tréninggel segítették a motorosokat.
Motoros szezonnyitó
2018 április 14.   Police.hu
Motoros szezonnyitó Zala Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 04. 14., szo - 10:55 Tájékozódási túrára hívták a rendőrök a zalai motorosokat a vezetéstechnikai tréning programjaként.