Apple

Ez lehet a következő iOS egyik legfontosabb újítása
2020 február 24.   HVG
Bár az Apple idei fejlesztői konferenciája még odébb van, ez nem akadályozza meg a lelkes adatbányászokat, hogy új információk után kutassanak. Ezúttal az iOS 14 kódjába néztek bele.
Ma lenne 65 éves Steve Jobs
2020 február 24.   24.hu
Az Apple alapítójára emlékezünk.
Full-kijelzős iPhone lehet a jövő telefonja!
2020 február 24.   Hírstart
Nem a sokak által várt káva nélküli, hanem a mindenhol képernyővel borított verzió érkezhet! Kijelző elöl, hátul, oldalt. Ha idáig eljutottál, akkor valószínűleg már kellően felcsigázódtál, de ideje lehiggadni: az álom-iPhone egyelőre csupán egy szabadalom. Az azonban bizakodásra adhat okot, hogy az Apple háza tájáról nem igazán hallani hajtogathat
Ma lenne 65 éves Steve Jobs
2020 február 24.   Hírstart
Az Apple alapítójára emlékezünk.
A vártnál később érkezhet az olcsó iPhone
2020 február 24.   GSMring
A koronavírus nem kíméli a mobilgyártókat sem, legfrissebb hírek szerint ezúttal az Apple-nek tett be a Kínából indult kór, állítólag el kell halasztani az olcsó iPhone bemutatóját. Bennfentes infókra hivatkozva egy forrás azt állítja, hogy az Apple azért nem árulta még el az iPhone 9 bemutatójának időpontját, mert a beszállítók gyártási kapacitásá
Reklámbomba az iOS 13 – állítja egy mérnök
2020 február 22.   HVG
Adware-ként (kéretlen hirdetésekkel bombázó szoftverként) emlegeti egy szoftvermérnök az iOS 13-at, amellyel szerinte az Apple a saját szolgáltatásainak népszerűségét növelné.
Örülhet, aki Gmailt használ, enyhítheti az Apple az iPhone-os szigort
2020 február 22.   HVG
Bár az Apple mindig is szűk kereteket szabott a felhasználóknak azzal kapcsolatban, hogy mit tehetnek meg iPhone-jukon (iPadjükön), egy új értesülése szerint a vállalat most igen nagyvonalú lépésre készül ezzel kapcsolatban. Igaz, nem jószántából.
Jöhetnek az Intel Ice Lake procik az új 13″-es MacBook Prókba
2020 február 21.   Hírstart
Egy korábban kiszivárgott benchmark teszt szerint az Apple soron következő 13″-es MacBook Prójába már az Intel 10. generációs, Ice Lake névre keresztelt processzorai kerülhetnek.  A “_rogam” néven ismert rendszeres szivárogtató posztolta először Twitterére a képet, melyen állítása szerinte egy “2020 13″ MacBook Pro” model 3DMark Time Spy benchmark
Már telefon sem kell, ha zenét hallgatna az Apple Watchon
2020 február 21.   HVG
A Pandora új, önálló alkalmazásának köszönhetően igazán kényelmessé válik a zene- és podcasthallgatás az Apple okosóráján.
A mai mobilok töltője erősebb, mint az Apollo-11 komplett számítógépe volt
2020 február 21.   HVG
Érdekes kutatást végzett az Apple egyik fejlesztője, aki nem a mai telefonokat, hanem töltőik képességeit hasonlította az Apollo-missziók által használt fedélzeti számítógép teljesítményéhez.
Ez lehet az olcsó iPhone 9, amit még be sem mutatott az Apple
2020 február 21.   HVG
Valaki már a kezében tarthatja azt az iPhone-t, amelyről a pletykák szerint március 31-én rántja majd le a leplet az Apple.
Miért titkolózik az Apple az App Store-ról?
2020 február 20.   Rakéta
Az alkalmazásbolt egykori német vezetője könyvet írt a tapasztalatairól, ám ezt a cupertinoi főhadiszállás nem nézi jó szemmel: a kiadót a szerző munkaszerződésére hivatkozva felszólították, hogy vonja vissza az írást, de még a kéziratot is semmisítse meg. Mitől tarthat az Apple?
Jöhet bármi, a tőzsdék csak egy irányt ismernek
2020 február 19.   Privátbankár
Úgy tűnt, kedden a befektetők kijózanodnak és a hurráoptimizmust kijózanodást követi. Az Apple ugyanis figyelmeztetést adott ki, mely szerint a koronavírus miatt a vártnál gyengébb lesz a vállalat eredménye az első negyedévben. A befektetők azonban nem ijedtek meg, csak minimális visszaesés volt a piacokon.
Új és olcsóbb fülhallgatóval lepheti meg a világot az Apple
2020 február 19.   Roadster
Még nem lehet pontosan tudni, mennyiben lesz más a kedvezményesebb verziójú modell az eredetihez képest.
Steven Spielberg is beszáll a sorozatok világába, végre itt az Amazing Stories első előzetese
2020 február 19.   Hírstart
Ahogy egyre növekszik az online streaming térnyerése, úgy növekszenek a licitek a szolgáltatók részéről. Úgy tűnik épp az AppleTV készül dobbantani egy hatalmasat legújabb sorozatával. Az Amazing Sto...
Steven Spielberg is beszáll a sorozatok világába, végre itt az Amazing Stories első előzetese
2020 február 19.   Mafab
Ahogy egyre növekszik az online streaming térnyerése, úgy növekszenek a licitek a szolgáltatók részéről. Úgy tűnik épp az AppleTV készül dobbantani egy hatalmasat legújabb sorozatával. Az Amazing Sto...
Blikk rap kihívás - Itt most komoly segítséget adunk, hogy tied lehessen egy Apple Watch!
2020 február 19.   Blikk
Elindult hétfőn a Milla + Verda játékunkhoz kapcsolódó internetes Blikk rap kihívás, amelyen egy Apple Watch okosórát nyerhetnek olvasóink. Adunk egy kis segítséget, hogy nagyobb eséllyel vágj bele!
A harmadik napja esik a Dow
2020 február 18.   Portfolio
Esett kedden a Dow és az S&P 500 index, az Apple bejelentése ugyanis ráirányította a figyelmet arra, hogy a koronavírusnak lesznek hatásai a vállalati profitokra és a globális gazdaságra. A Nasdaq viszont a nap végére pluszba lendült, ezzel új csúcsot állított fel.
Egyre biztosabb, hogy márciusban új iPhone érkezik, a 9-es
2020 február 18.   Hírstart
Új, nem hivatalos hírek szerint március 31-én is tart majd egy bemutatót az Apple, méghozzá nyomós okkal: ekkor fogják állítólag lerántani a leplet az olcsó(bb) iPhone-ról.
A harmadik napja esnek az amerikai tőzsdék
2020 február 18.   Portfolio
Esnek az amerikai tőzsdék, az Apple bejelentése ugyanis ráirányította a figyelmet arra, hogy a koronavírusnak lesznek hatásai a vállalati profitokra és a globális gazdaságra.