Apple

Ha nincs okostévéd, így streamelheted a legjobb filmeket és sorozatokat nagy képernyőn
2022 december 4.   PCWorld
Összeszedtük, mit tudnak a legnagyobb, hazánkban is elérhető és megvásárolható "tévéokosítók" olyan vállalatoktól, mint a Google, az Amazon vagy az Apple.
Mi kell ahhoz, hogy nagy képernyőn streameld a legjobb filmeket és sorozatokat?
2022 december 4.   PCWorld
Összeszedtük, mit tudnak a legnagyobb, hazánkban is elérhető és megvásárolható "tévéokosítók" olyan vállalatoktól, mint a Google, az Amazon vagy az Apple.
30 éve küldték el az első SMS-t, az Apple-nek üzengetve ünnepli a Google a különleges évfordulót
2022 december 4.   PCWorld
A techóriás arra használja a történelmi jelentőségű jubileumot, hogy bevigyen egy ütést a rivális Apple-nek.
Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (december 5-11)
2022 december 4.   Mafab
A következő héten is lesz miből válogatni a streaminszolgáltatók kínálatát illetően. Az HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Apple TV+, Disney+ és a Telekom TV GO is izgalmas premierekkel készülnek. A soron következő listában összeválogattuk a legérdekesebb produkciókat, amelyeket a jövő héttől nézhetünk. Minden film és sorozat elérhető lesz egy k
Az Apple uralta a kínai okostelefon-piac negyedét
2022 december 3.   TőzsdeFórum
A kínai okostelefon-piacon 25 százalékra növelte részesedését az amerikai Apple cég októberben az iPhone 14 erőteljes eladásainak köszönhetően, azaz októberben minden negyedik Kínában eladott készülék iPhone volt - áll a Counterpoint Research piackutató cég honlapjára felkerült jelentésben.
Hasít Kínában az Apple
2022 december 3.   Mínuszos
A kínai okostelefon-piacon 25 százalékra növelte részesedését az amerikai Apple cég októberben az iPhone 14 erőteljes eladásainak köszönhetően, azaz októberben minden negyedik Kínában eladott készülék iPhone volt – áll a Counterpoint Research piackutató cég jelentésben. Októberben Kínában a legkelendőbb okostelefon a prémium iPhone 14 Pro Max volt,
Máris életet mentett az iPhone 14 új funkciója
2022 december 3.   PCWorld
A biztos fagyhaláltól mentette meg a tulajdonosa életét az Apple legújabb mobilja.
Mától streamelheted: Mi ez a 100 százalékos sorozat Gary Oldmannel?
2022 december 2.   Mafab
Megérkezett az AppleTV+-ra az Utolsó befutók második évada. A sorozat Mick Herron nagysikerű regényein alapul, a főszerepben pedig Gary Oldman tündököl. De miről szól és mit érdemes tudni róla.
Tarolt az Apple a kínai okostelefon-piacon
2022 december 2.   Napi
Októberben Kínában a legkelendőbb okostelefon a prémium iPhone 14 Pro Max volt, amely szeptemberben jelent meg a piacon. A második helyet az iPhone 14 Pro szerezte meg.
Októberben az Apple uralta a kínai okostelefon-piac 25 százalékát
2022 december 2.   hirado.hu
Októberben Kínában a legkelendőbb okostelefon a prémium iPhone 14 Pro Max volt.
Októberben az Apple uralta a kínai okostelefon-piac 25 százalékát
2022 december 2.   vg.hu
.
Olcsó kölcsönt ígértek az appok – zsarolás lett belőle
2022 december 2.   Bitport
Közel 300 ilyen mobil appot purgáltak ki a Google Playből és az Apple alkalmazásboltjából. Mintegy 15 millió ember érintett.
Megoldódott a viszály? – Elon és az Apple
2022 december 2.   TőzsdeFórum
A Tesla vezérigazgatója a héten egy ideig az Apple politikáját ostorozta, de az újdonsült Twitter-tulajdonos szerda délután közölte, hogy minden feszültséget sikerült megoldani.
Tüntetnél? Majd az okostelefonod eldönti, hogy mit tehetsz
2022 december 1.   BitcoinBázis
Az Apple kikapcsolta a tiltakozók kommunikációs eszközeit közvetlenül a kínai COVID-zárlat elleni tüntetés előtt. Az okostelefongyártó vállalat segít a kínai
A magyar otthonokba is megérkezett Brad Pitt legújabb filmje
2022 december 1.   MMonline
David Leitch 127 perces száguldós filmje, A gyilkos járat a mozivászonról az otthoni képernyőkre költözik. Azok, akik lemaradtak Brad Pitt legújabb dobásáról december 2-ától többek közt a Magyar Telekom, a Vodafone, az Apple TV és a Google Play kínálatában nézhetik meg a Sony Pictures filmjét.Augusztus elején mutatta be a Sony Pictures A gyilkos já
Nem várt eredményt hozott Elon Musk és Tim Cook személyes találkozója
2022 december 1.   PCWorld
A cégvezetők megbeszélését az Apple és a Twitter között kitört balhé előzte meg.
Több millió Iphone hiányzik majd a piacról a kínai óriásgyárban kitört zavargások miatt
2022 december 1.   G7
Az Apple kulcsfontosságú gyártási központjában, Csengcsouban a tervezettnél valószínűleg közel 6 millióval kevesebb Iphone Pro telefont fognak legyártani – írja a Bloomberg egy meg nem nevezett bennfentesre hivatkozva.
Pofátlan módszerekkel zaklatják a hiteleseket, azonnali lépésekre volt szükség
2022 december 1.   Portfolio
A Lookout nevű felhőbiztonsági cég közel 300 „ragadozó” hitelezési applikációt fedezett fel az Apple Store-on és a Google Play-en, amelyek felhasználói adatokat szivárogtatnak ki, és a mihamarabbi törlesztés érdekében zaklatják a hitelfelvevőket - írja a Finextra.
Pofátlan módszerekkel zaklatják a hiteleseket, azonnali lépéseket tettek
2022 december 1.   Portfolio
A Lookout nevű felhőbiztonsági cég közel 300 „ragadozó” hitelezési applikációt fedezett fel az Apple Store-on és a Google Play-en, amelyek felhasználói adatokat szivárogtatnak ki, és a mihamarabbi törlesztés érdekében zaklatják a hitelfelvevőket - írja a Finextra.
Egyre nagyobb a balhé az Apple kínai gyárában
2022 december 1.   GSMring
Néhány hete már megírtuk nektek, hogy gondok lehetnek az iPhone 14-es sorozat gyártásával, ugyanis Kínában fokozódik a COVID19 helyzet, így be kellett zárni a cég egyik fő gyárát. Az szinte biztos, hogy aki az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max készüléke várta a fa alá, nem valószínű, hogy meg is fogja kapni, ugyanis