Iwiw

Változó világ – Véleménycikk Hajdú Péter Instagram-kálváriájáról
2023 január 6.   Blikk
Ha tizenöt éve, az iWiW és a két megapixeles mobilok fénykorában valaki azt mondja nekem, hogy még ennél is lehet fejlettebb a technika, biztosan kinevettem volna. Hiszen kell-e annál több, mint hogy rátalálunk a régi óvodai, iskolai barátainkra a közösségi hálón?
iWiW, MyVIP és társai – szívmelengető emlékek az internet hőskorából
2022 szeptember 2.   Képmás
Ha a kétezres évek eleji internetes időtöltésekre gondolunk, szinte mindannyiunknak olyan dolgok jutnak eszébe, mint az MSN, a floppy vagy a MyVip. Azóta az internet teljes mértékben felforgatta az életünket, sőt a technológia forradalmasított a mindennapokban olyan területeket, mint a szociális kapcsolatok ápolása, a munkavállalás vagy a szabadidő
Top 3 autójavító TikTokker
2022 augusztus 24.   Autószektor
A 42. életévemben vagyok. Egyre többször okoz nehézséget, hogy tartsam a fonalat a változó világgal. Ezt ugye először akkor veszi észre az ember, amikor a Retro Rádió szól az autóban, nem pedig valami új zenéket játszó csatorna. A „mi időnkben” még IWIW volt, aztán jött a Facebook, de akkor még, 30 éves kor alatt könnyű volt a váltás. Aztán jött a
Magyarok millióinak kedvence volt az iwiw, de mit is jelentett pontosan a neve? Elképesztően izgalmas dolgok derültek ki most
2022 április 2.   Promotions
Az iwiw elképesztő siker volt, több millió magyar fent volt rajta
„Zuckerberg keményebb volt, mint én” – 20 éves lenne az iwiw: interjú Várady Zsolt alapítóval
2022 március 29.   WMN
Emlékeztek az iwiwre, amelynek csúcskorszakában a fél ország tagja volt? Íme, egy emlékezetes interjú az egyik alapítóval:
Kutatásra még kiváló a halott iWiW adatbázisa
2021 március 14.   24.hu
Tényleg befolyásolhatja a jövedelmi különbségeket, hogy a lakhelyünkön van-e folyó, épült-e vasúti felüljáró, illetve hogy jut-e mozi a külvárosba is? Egy magyar kutatás az egykori iWiW segítségével tárta fel az összefüggést.
A szemét brutálisan mérgező eltüzelése ellen küzd az iWiW volt alapítója, Várdy Zsolt Budaörsön
2021 január 12.   SzMo
Az önkormányzat zöld számot hozott létre, aki lebukik, 300 ezres bírságot is kaphat.
18 éves lenne az iwiw, emlékszel még ezekre?
2020 április 14.   NLC
Idén április 14-én lenne tizennyolc éves a magyar közösségi oldal, a wiw vagy iwiw. Neked milyen emlékeid vannak róla?
Az IWIW-et elhagytuk a Facebookért,mi jön most?
2020 február 18.   24.hu
A magyar internet történeteiről szóló konferencián keserédes nosztalgia fogta el a hallgatókat, amikor az egykor legnépszerűbb magyar weboldal, az iWiW hanyatlásáról beszélt Koltai Júlia szociológus.
iWiW, mémek és trollok az első magyar internettörténeti konferencián
2020 február 7.   Márkamonitor
Hogyan lehet modellezni az iWiW hálózatának összeomlását? Mit csinálnak a cosplay- vagy Omega-rajongók az interneten? Hogyan változtak a mémek és online viccek az elmúlt évtizedekben? Mi a sorsa az archívumoknak, könyvtáraknak a digitális térben? Hogyan működik a gyűlöletbeszéd az interneten?   Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresik a választ az
Ilyenek voltak celebjeink anno az iWiW-en
2020 január 7.   24.hu
Dobunk egy 10 éves nosztalgiabombát!
Milyen felhasználó voltál az iwiw-en a csillagjegyed alapján?
2018 július 31.   Joy
A nagy Facebook és Instagram őrület előtt mind kipróbáltuk az iwiw közösségi oldalt. De vajon te milyen felhasználó voltál? A csillagjegyed elárulja.
Várady: Ha ennyi adat egy kézbe kerül, abból nem sülhet ki semmi jó
2018 április 16.   24.hu
Megszólalt az iwiw alapítója a Facebook-botrány kapcsán.
Így gondolunk majd a Facebookra és társaira 2050-ben
2018 január 15.   NLC
Bár a közösségi oldalak zászlóshajója lassan másfél évtizede megkerülhetetlen szereplő az interneten, előbb-utóbb jönnek az új trónkövetelők, és a most népszerű szolgáltatásokat ugyanúgy elfelejtjük majd, mint a MySpace-t vagy, hogy hazai példát is említsünk, az iWiW-et.
Új vezetője van a néhai iWiW alapítójának
2017 szeptember 5.   24.hu
Ilia István vezeti ezentúl a digitális fejlesztésekkel és e-kereskedelemmel, valamint a Dolgok Internetével foglalkozó Virgo Systems vállalatot.
„28 év után, itt talált rám az apukám” – 14 éve indult az iWiW
2016 április 14.   NLC
Még mielőtt a Mark Zuckerberg cuki pulijától olvadoztunk volna, 2002. április 14-én elindult az első magyar közösségi oldal, az iWiW. Aztán győzött az amerikai pulitulajdonos Facebook nevű oldala, nekünk pedig maradt a nosztalgiázás. Forrás: Nők Lapja Café: „28 év után, itt talált rám az apukám” – 14 éve indult az iWiW
Hogyan lett egy budapesti nyugdíjasból Hide The Pain Harold, a netes világsztár
2016 március 10.   444.hu
Leleplezte magát orosz rajongói előtt Hide The Pain Harold, a fájdalmas arcú, világhírű mémfickó. Természetesen magyar, de sztori még ennél is sokkal jobb: hősünk menő Mindent vagy semmit!-játékos volt, nyilatkozott világítástechnikai kérdésekben, a világhódító mémkarrierje pedig, ki nem találnád, az Iwiw-en indult.
A nemzetközi piacra törnek az iwiw egykori gazdái
2016 január 11.   Napi
Virgo International néven közös céget hozott létre a Virgo Systems és a Széchenyi Tőkebefektetési Alap (SZTA). Az iwiw egykori alapító cége a nemzetközi piac meghódítását tűzte ki céljául, melynek eléréséhez ... ...
Mi lesz ebből? Nagy dobásra készülnek az iWiW alapítói
2016 január 11.   Privátbankár
A világpiacra készülnek Virgo International néven a volt magyar közösségi oldal, az iWiW (International Who is Who) alapítói - írta a Világgazdaság.
Ma egy éve zárt be az iWiW
2015 július 1.   GameStar
Tizenkét év után tavaly július elsején elbúcsúztunk a magyar internet egyik legnagyobb csodájától. Köszönünk mindent.