Yahoo

A világ vállalatai szerint a nyakunkon van a globális recesszió
2022 június 20.   Portfolio
A vállalatok vezérigazgatói egyre jobban félnek a recesszióról, néhányan úgy gondoljuk, hogy a gazdaság már visszaesésbe fordult - írja a Yahoo Finance.
Szaúd-Arábia kész növelni kőolaj-kitermelését
2022 június 3.   Növekedés
Szaúd-Arábia kész növelni kőolaj-kitermelését, ha Oroszország kitermelése jelentősen visszaesik az ellene bevezetett nyugati szankciók miatt - jelentette a Yahoo! Financial hírportál a Financial Times című brit lap olajpiaci forrásokat idéző értesülésére hivatkozva.
Drasztikus kamatemelést sürget a Fed döntéshozója
2022 április 19.   Portfolio
Az amerikai infláció túlságosan magas James Bullard, a St. Lous Fed elnöke szerint, ezért azt javasolja, hogy a jegybank az év végéig 3,5%-ra emelje az irányadó kamatot - idézi a központi Fed döntéshozó testületének tagját a Yahoo Finance.
A Yahoo lett a Toyota Racing egyik legújabb szponzora
2022 április 7.   Racing
A Yahoo globális média- és technológiai vállalat többéves partnerséget kötött a Toyota Racing Developmenttel (TRD). A két fél közötti megállapodás részeként a Yahoo elsődleges szponzori lehetőségeket valósít meg a Joe Gibbs Racing (NASCAR Cup és Xfinity Series), a Kyle Busch Motorsports (Truck Series), a Venturini Motorsports (ARCA) és a Keith Kunz
Nascar: Összebútorozik a Yahoo! és a Toyota
2022 április 6.   USAracing
Exkluzív partnerkapcsolatot létesített a Yahoo! és a Toyota Racing Developement. A szerződés értelmében a technológiai...
Nascar: Összebútorozik a Yahoo! és a Toyota
2022 április 6.   Racing
Exkluzív partnerkapcsolatot létesített a Yahoo! és a Toyota Racing Developement. A szerződés értelmében a technológiai...
Súlyos veszélyre figyelmeztet a guru
2022 április 5.   Portfolio
Ray Dalio milliárdos befektető amiatt aggódik, hogy a tartósan magas infláció és az emelkedő kamatkörnyezet közepette stagflációs gazdasági környezet alakulhat ki - írja a Yahoo Finance.
„Sorozatos hazudozó”, „zaklató” - örökre kitiltanák a parlamentből a volt brit alsóházi elnököt
2022 március 8.   ATV
A volt brit alsóházi elnök, John Bercow képviselői engedélyének bevonását javasolja egy hivatalos jelentés, melyben a politikust „sorozatos hazudozónak” nevezik, és helyt adnak az ellene felhozott zaklatási vádaknak – írja a Yahoo! News.
Megszólalt a szakértő: ennél sokkal több gyereket kell beoltatni!
2022 február 14.   Portfolio
Az 5-11 éves korosztály alig 20%-a van beoltva az Egyesült Államokban, egy egészségügyi szakértő szerint ennél lényegesen több gyereket kell beoltatni – írja a Yahoo Finance.
Warren Buffett gazdagabb lett, mint Mark Zuckerberg
2022 január 28.   Portfolio
Úgy tűnik, ismét kifizetődik Warren Buffett érték alapú befektetési stratégiája, ugyanis vagyona újfent meghaladta a Facebook-vezér Zuckerbergét - számol be a hírről a Bloomberg adataira hivatkozva a Yahoo.
Így lett a Google a világ legnagyobb keresője
2022 január 16.   Tudás.hu
A Yahoo az ezredforduló idején 3 milliárd dollárért akarta felvásárolni a keresőcéget. Ma már az internet alapkövének számító Google anyavállalata ezermilliárd dollárnál is többet ér. Napjainkban a Google az internet alapkövének számít. A segítségével világszerte az emberek mintegy 4 milliárd keresést végeznek el naponta. Ez a szám évente úgy 10 sz
Yahoo: a Facebook az év legrosszabb vállalata
2021 december 20.   Forbes
Az idei évtől megfáradt Yahoo munkatársak a Hogyan fikázzunk a konkurenciát című értekezletükön az alábbi ötlettel álltak elő: kiáltsuk ki 2021 legrosszabb cégének.
A Facebook, vagyis a Meta lett az év legrosszabb cége
2021 december 20.   Blikk
Korántsem teljesített jól idén a Facebook, azaz a Meta. A Yahoo Finance idén is elkészítette a szokásos év végi felmérését, amiből kiderül, melyik az év legjobb és legrosszabb cége a kitöltők visszajelzése alapján. Az eredmény megdöbbentő, a Metát ugyanis a lehető legrosszabb helyre sorolták.
A Meta lett az év legrosszabb cége
2021 december 19.   24.hu
Legalábbis a Yahoo Finances felmérése szerint.
Yellen: Nem az állam tehet a magas inflációról
2021 december 8.   Portfolio
Janet Yellen amerikai pénzügyminiszter szerint a munkaerőhiány még évekig fennmaradhat, annak viszont nem látja jelét, hogy a gazdaságban ár-bér-spirál lenne kialakulóban - írja a Yahoo Finance. Azt is elmondta, hogy nem az állami költekezés tehet a magas inflációról.
Egyre gyorsabban ég a híd Amerika és Kína közt
2021 november 9.   24.hu
Az elmúlt hetekben a LinkedIn és a Yahoo is kivonult a kínai piacról. Ennek egyik oka az ország új adatvédelmi törvénye.
Leállította internetes szolgáltatásait Kínában a Yahoo
2021 november 5.   Mínuszos
Leállította internetes szolgáltatásait Kínában a Yahoo. A kaliforniai székhelyű vállalat a hétvégén, a weboldalán tett közzé közleményt arról, hogy november 1-étől a szolgáltatásai nem lesznek többé elérhetők Kína szárazföldi részén. A lépés indokáról egyelőre nem közöltek részleteket. A Yahoo 1999 óta volt jelen Kínában, ám mozgástere azóta fokoza
Megindult a nyugati exodus Kínából
2021 november 5.   Bitport
A Yahoo az egyre több kihívást jelentő üzleti és jogi környezetre hivatkozva vonul ki Kínából. A cég már most sincs ezzel egyedül, de még többen követhetik.
A Yahoo végleg kivonult Kínából
2021 november 2.   Kitekintő
Leállította internetes szolgáltatásait Kínában a Yahoo amerikai internetes vállalat, amely utolsó, Kínában található telephelyét 2015 márciusában számolta fel - írta internetes kiadásában kedden a South China Morning Post (SCMP) című hongkongi lap.
Kína: no Yahoo, no party...
2021 november 2.   10perc.hu
November 1-től leállította internetes szolgáltatásait Kínában a Yahoo amerikai internetes vállalat, amely utolsó, Kínában található telephelyét 2015 márciusában számolta fel.