Skype

Meghosszabbítja a Skype 7 támogatását a Microsoft
2018 augusztus 7.   HWSW
Tavaly kezdte el a Microsoft a Skype modernizálását, hogy főleg a fiatalokat visszacsábítsa a konkurens csevegőszolgáltatásoktól. Szeptembertől már a Skype 7 asztali változatát is nyugdíjba küldte volna a cég, de a klasszikus változat felhasználóinak heves ellenállásába ütközött.
Felhasználói felháborodás miatt maradhat a régi Skype
2018 augusztus 7.   Hírstart
A Microsoft szeptember elejével mindenkit átterelet volna egy teljesen új változatra, ám az internetes kritikák miatt inkább újragondolják az átállást.
Mégse öli meg (egyelőre) a Microsoft a klasszikus Skype-ot
2018 augusztus 7.   pcforum.hu
A Microsoft a hét elején támogatási fórumában jelentette be, hogy gyakorlatilag visszavonulót fúj a klasszikus Skype a múlt hónapban kilátásba helyezett kinyírásának ügyében. Ezek szerint a cég - a korábban bejelentettekkel ellentétben - továbbra is lehetővé fogja tenni a kommunikációs szoftver ha..
Folytatódik a Skype 7 "Classic" támogatása (egy ideig)
2018 augusztus 7.   hup.hu
A #Skype 8-at ért kritikák miatt meghosszabbítja a Skype 7 "Classic" támogatását a Microsoft. Hogy meddig, azt nem közölte. - https://t.co/zLEiGdDEMH pic.twitter.com/GcjJtzsUVX — HUP (@huphu) August 7, 2018 #onhup Számos felhasználó elégedetlen a Skype 8-cal és ennek megfelelő helyeken hangot is adott. A Microsoft jelezte, hogy figyel a kritikákra, ezért a Skype 7 támogatását egy időre…
Hamarosan csak az új Skype-ot használhatod
2018 július 18.   Hírstart
A Microsoft hamarosan megszünteti a Skype 7 támogatását, szeptembertől asztali gépen sem lehet majd használni a régi verziót.
Hamarosan csak az új Skype-ot használhatod
2018 július 18.   PCWorld
A Microsoft hamarosan megszünteti a Skype 7 támogatását, szeptembertől asztali gépen sem lehet majd használni a régi verziót.
Végleg búcsúzik a klasszikus Skype
2018 július 17.   HWSW
A stafétabotot Windowson is a Skype 8.0 veszi át, szeptemberig él még a hagyományos kliens.
Jön a Skype eddigi egyik leghasznosabb funkciója
2018 július 17.   Hírstart
Rögzíthetjük a hívásokat, mondjuk erre 15 évet kellett várni.
Jön a Skype eddigi egyik leghasznosabb funkciója
2018 július 17.   24.hu
Rögzíthetjük a hívásokat, mondjuk erre 15 évet kellett várni.
Végre lesz hívásrögzítés is a Skype-ban
2018 július 17.   prohardver
A kommunikációs alkalmazás már 15 éves, de ez a funkció csak most érkezett meg.
Igazi álomfunkció jött a Skype-ba: mostantól pofonegyszerűen rögzítheti a telefonhívásokat
2018 július 17.   HVG
Hosszú évekig dörömböltek a Microsoft ajtaján a Skype-felhasználók, oldják meg végre, hogy hivatalos úton is rögzíteni lehessen a hívásokat, amiket aztán később is visszahallgathat az ember. Itt a bejelentés: megcsinálták.
Kinyírja a hagyományos Skype-ot Windows-on a Microsoft
2018 július 17.   pcforum.hu
A Microsoft a napokban egy kellemetlen változást jelentett be azon Skype-felhasználók számára, akik nincsenek elájulva az alkalmazás "modern" változatától. Ők ugyanis ennek ellenére kénytelen lesznek hamarosan áttérni a szoftver új generációjára, miután Redmond beszünteti a Skype klasszikus kiadás..
Berkecz: próbálom rendbe tenni családi és egzisztenciális dolgaimat
2018 május 30.   ATV
Az Együtt volt alelnökének már nem feltétlenül fér bele, hogy egy interjú miatt Budapestre utazzon, ezért Skype-on jelentkezett be az ATV Egyenes beszédbe.
Meghódították az idősek és a szépkorúak a netet
2018 május 12.   Magyar Idők
A szépkorúak számára mostantól elérhetővé válik a bűnmegelőzési Skype-konferencia és a demenciát csökkentő infokommunikációs játék nagy része is.
Egy magyart hallgattak ki az európai gyermekpornó-hálózat ügyében
2018 május 8.   MaHu
Olyan csoport tagjai ellen gyűjtöttek információkat, amelynek tagjai gyermekek szexuális kizsákmányolását ábrázoló felvételeket osztanak meg egymással egy zárt Skype-csoportban.
Ütős lett az androidos Skype
2018 május 1.   Computerworld
A Microsoft a legmenőbb üzenő platformok vetélytársává akarja tenni az appot.
Már tízszer annyian használják a Prezit, mint ahányan Magyarországon élnek
2018 április 26.   HVG
A Microsoft és a Skype pénzügyi stratégiáját tervezte korábban a Prezi új pénzügyi igazgatója. A Magyarországról indult cég kilenc év alatt elérte a százmilliomodik felhasználóját is.
Rendkívüli frissítést kapott a Windows 10
2018 április 24.   Computerworld
A Skype és az Xbox appok működést akadályozó hibájának megszüntetése mellett fontos biztonsági javítást is tartalmaz a kumulatív frissítés.
A Cushman & Wakefield vadonatúj irodájában jártunk a Váci 1-ben
2018 április 23.   iroda.hu
A vállalat Budapest belvárosában, az egyik legpatinásabb épületbe, a nemzetközi díjnyertes Váci 1-be költözött. A műemlék ingatlan múltja is ragyogó, de úgy tűnik, hogy a Horizon Development által újjávarázsolt palota jelene is jól alakul. A H&M belvárosi zászlóshajó üzlete mellett igényes bérlői kör biztosítja az épület presztízsét. A Cushman & Wakefield a közeli Deák Palotából érkezett, vagyis…
Videó- és podcastfelvétellel bővít a Skype
2018 április 9.   HWSW
Preview címkével ugyan de bemutatkozott az online videósokat és podcastkészítőket célzó Skype for Content Creators. A frissítéssel Microsoft logikus terjeszkedésbe kezd.