Skype

Háború Ukrajnában - Több tucat tankot semmisítettek meg a Föderáció rakétatámadásai
2022 június 24.   HírTV
Az adás első felében Hortay Olivérrel elemeztük az orosz-ukrán háború gazdasági hatásait, később pedig Skype-on kapcsoltuk Kiszelly Zoltánt.
Háború Ukrajnában - Mariupol hadifogoly védőinek sorsa bizonytalan
2022 június 8.   HírTV
Az adás elején Gatner Barnabás mondta el a legfrissebbek híreket az orosz-ukrán háborúról, később pedig Skype-on kapcsoltuk Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőt.
Tudta? Ezzel a rejtett funkcióval javíthatja a hívás minőségét az iPhone-ján
2022 június 1.   Blikk
Az iOS 15-tel az Apple egy új funkciót vezetett be, amely jelentősen javítja a hangminőséget Teams, Skype vagy FaceTime-on keresztül történő hívások esetén.
Háború Ukrajnában - Szjevjerodonyeck hónapok óta az orosz támadások célpontja
2022 május 31.   HírTV
Az adás elején Gantner Barnabás mondta el a legfrissebb híreket az orosz-ukrán háborúról. A stúdióban vendégünk volt Georg Spöttle, Skype-on kapcsoltuk ifj. Lomnici Zoltánt és Dunda Györgyöt.
Háború Ukrajnában - Harkivban és a térségében 2229 ház omlott össze
2022 május 30.   HírTV
Árendás Péter elemezte a legfrissebb híreket az orosz-ukrán háborúról. Skype-on kapcsoltuk Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőt és Billwachs Tibor pénzügyi elemzőt.
Háború Ukrajnában - Mintegy nyolcezer ukrán hadifogoly van a két oroszbarát szakadár térségben
2022 május 27.   HírTV
Az orosz-ukrán háború legfrissebb helyzetét Árendás Péter elemezte, később pedig Skype-on kapcsoltuk Bendarzsevszkij Antont.
Háború Ukrajnában - Az elmúlt 24 órában nem volt légiriadó Kárpátalján
2022 május 24.   HírTV
Vendégünk volt Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő. Skype-on kapcsoltuk Bor Olivért, a Biztributor kommunikációs igazgatóját és Dunda György tudósítót Kárpátaljáról.
A nap kérdése: kólázott-e Zelenszkij, miközben Elon Musk-kal skypeolt
2022 április 29.   Noizz
A lakmusz oknyomozó portál ment utána annak a virális videónak, amit Magyarországon is több száz magyar felhasználó osztott már meg 2022. április 23-a óta. Ezen a videón állítólag azt látni, hogy egy halom kokó van Volodimir Zelenszkij ukrán elnök asztalán. De a videót manipulálták: az eredeti felvételen nyoma sincs a fehér pornak; írta meg a lakmu
Egy luxusprosti vallomása: "Mi, nők, kapattuk el a férfiakat!"
2022 április 19.   She
Szem- és sminktetoválás, feszes arcbőr, csillogó szemek. A szoba is elképesztően szép, ahol ül, legalábbis az a része, ami látszik Skype közben. Gyerekkorunkban találkoztunk utoljára - szép, de arrogáns lány volt. Most felhívott, hogy luxusprostiként interjút adna...
Háború Ukrajnában - Ma eleshet Mariupol: kifogyott az ukránok lőszere
2022 április 12.   HírTV
Műsorunk vendégei Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Stier Gábor külpolitikai újságíró voltak. Skype-on Sayfo Omart kapcsoltuk.
Háború Ukrajnában - Ennek a háborúnak csak vesztesei lesznek
2022 április 11.   HírTV
A műsorba Skype-on Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőt és Billwachs Tibor pénzügyi szakértőt kapcsoltuk. A legfrissebb háborús eseményekről a stúdióban Gantner Barnabás számolt be.
Háború Ukrajnában - Tömegesen menekülnek nyugatra az ukránok
2022 április 8.   HírTV
A műsor elején Árendás Péter mondta el a legfrissebb tudnivalókat az orosz-ukrán háborúról, aztán Skype-on kapcsoltuk Kaiser Ferencet.
Háború Ukrajnában - Teljesen feladta Észak-Ukrajnát Oroszország
2022 április 7.   HírTV
Vendégünk a stúdióban Boros Imre közgazdász volt. A műsorba Skype-on Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőt és Dunda György kárpátaljai tudósítót kapcsoltuk.
Háború Ukrajnában - Oroszország átirányítja csapatait Kelet-Ukrajnába
2022 április 5.   HírTV
A műsorba Skype-on Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőt, Billwachs Tibor pénzügyi szakértőt és Dunda György kárpátaljai tudósítót kapcsoltuk.
Skype-on keresztül magyarázza el a Jobbik főideológusa a párttagoknak, mi is az a Jobbik
2022 április 2.   Magyar Nemzet
Hello, mi vagyunk a Jobbik, ezek a Fidesz, ők meg a baloldal. Remekbe szabott, belső használatra készített kiselőadás került a Kontra szerkesztőségének birtokába, megmutatva, hogy nem is olyan egyszerű a köpönyegforgatók élete – olvasható a Kontra cikkében.
Czutor-Kilián Zsanett így élte meg a 3. szülést
2022 március 29.   NLC
Két hete új taggal bővült Czutorék családja, a kis Franciska nagy örömöt jelent mindenkinek. Zsani a Reggeliben Skype-on mesélt magukról, és az új helyzetről.
Czutor-Kilián Zsanett ragyog, két hete boldog anyukája Franciskának
2022 március 29.   rtl.hu
Két hete új taggal bővült Czutorék családja, a kis Franciska nagy örömöt jelent mindenkinek. Sokat alszik, a szülők tudnak pihenni, a két kisfiú pedig remek tesói a pici lánynak, egyelőre nyoma sincs a féltékenységnek. Zsani a Reggeliben Skype-on mesélt magukról, azt mondta, a mostani szülés volt számára az eddigi legszebb élmény, és a felépülés is
Civilek válnak célponttá az ukrán háborúban
2022 március 22.   HírTV
Skype-on kapcsoltuk Kaiser Ferencet, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docensét.
Soros „jogvédő” aktivistái saját maguk ismerik be, hogy politikai célokért küzdenek
2022 március 12.   Magyar Nemzet
A Magyar Nemzet az elmúlt hetekben – egy ismeretlen e-mail-címről kapott terjedelmes adathalmaznak köszönhetően – több olyan bennfentes szereplő véleményét közölte, akik valamilyen formában kötődnek vagy kötődtek Soros György alapítványához. A lapunk által nyilvánosságra hozott Skype-interjúkból egyértelműen kiderült, hogy az Open Society Foundatio
Wie Soros in Ungarn arbeitet: Die Firma Magyar Jeti Zrt. spielt eine Schlüsselrolle
2022 március 8.   Magyar Nemzet
In den letzten Wochen hat die Magyar Nemzet die Meinungen verschiedener prominenter Akteure dargelegt, die auf die eine oder andere Weise mit der Stiftung von George Soros verbunden sind oder waren. Die Skype-Interviews, die wir veröffentlicht haben, zeigen deutlich, wie von den Open Society Foundations (Osf) finanzierte Organisationen ausländische