Skype

Amikor nem engedtem, hogy megpusziljon, ki akart dobni a harmadikról - múltidézés a sakklegenda Polgár Zsuzsával
2024 március 9.   Sportal
Polgár Zsuzsa az egyetemes sakktörténet kiemelkedő alakja, egyben - ki ne tudná - a méltán világhírű Polgár lányok közül a legidősebb. Mivel évtizedek óta az Egyesült Államokban él, ritkán ad interjút a magyar sajtóban, de a Sportállal most kivételt tett. Egy skype-os videón idéztük fel vele a múltat és beszélgettünk a jelenről és a jövőről. Nagyin
Háború Ukrajnában: egy európai atomfegyver teljesen megváltoztatná a kontinensen a viszonyokat
2024 január 26.   HírTV
A brit vezérkar főnöke szerint Nagy-Britannia teljes civil lakosságának fel kell készülnie arra, hogy háborúba kerülhet Oroszországgal. Vendégünk volt Vukics Ferenc, katonai szakértő és Csizmadia Tamás, jogász-elemző, Skype-on pedig kapcsoljuk Kusai Sándor volt pekingi nagykövetet.
Összeállt néhány nagykutya, 400 millió euróval indítanának technológiai forradalmat
2024 január 24.   Portfolio
A Wise, a Skype és a Songkick alapítói 400 millió euróval hoznak létre egy új alapot, amely az európai technológiai startupok támogatását szolgálja - számolt be a CNBC.
Háború Ukrajnában és Izraelben - Antony Blinken: A közeljövőben nem lesz orosz–ukrán tűzszünet
2024 január 18.   HírTV
Toldi Ottó, a Klímapolitikai Intézet kutatásvezetője és Csizmadia Tamás jogász-elemző voltak a vendégeink, Skype-on kapcsoltuk Kusai Sándor volt pekingi nagykövetet.
Ilyen jellegű tüntetés még sohasem volt Németországban
2024 január 15.   HírTV
Ismét elfoglalták Berlin központját a baloldali német kormány ellen tiltakozó gazdák. A helyszínen tartózkodik a Visegrád post újságírója, Almássy Ferenc, akit Skype-on kapcsoltunk Háború Ukrajnában című műsorunkban.
Ilyen jellegű tüntetés még sohasem volt Németországban
2024 január 15.   HírTV
Ismét elfoglalták Berlin központját a baloldali német kormány ellen tiltakozó gazdák. A helyszínen tartózkodik a Visegrád post újságírója, Almássy Ferenc, akit Skypeon kapcsoltunk Háború Ukrajnában című műsorunkban.
Amikor az ölelés engedélyezett a rabok számára - meglepő adatot közölt a BVOP
2023 december 19.   Infostart
Decemberben eddig több száz hozzátartozó élt a családi beszélő lehetőségével és közel nyolcezer Skype-beszélőt bonyolítottak le a fogvatartottak - közölte a BVOP.
Az adventi időszakban már közel 10 ezer hozzátartozó köszönthette fogva tartott családtagját a börtönökben
2023 december 19.   Blikk
A büntetés-végrehajtási szervezet minden évben lehetőséget biztosít rá, hogy a fogvatartottak személyesen vagy telekommunikációs eszközök útján szeretteikkel éljék meg az ünnepeket. Decemberben eddig több száz hozzátartozó élt a családi beszélő lehetőségével és közel 8 ezer Skype-beszélőt bonyolítottak le a fogvatartottak.
ITB Today 12/07: Öt helyen ártotta bele magát a ChatGPT az életünkbe
2023 december 8.   IT Business
Öt helyen ártotta bele magát a ChatGPT az életünkbe Az OpenAI MI-chatbotját, a ChatGPT-t egy évvel ezelőtt engedték rá a gyanútlan közönségre. Minden idők leggyorsabban növekvő alkalmazásává vált, a második hónap végére már 100 millió felhasználóval. Ma már több mint egymilliárd ember számára érhető el a Microsoft Bing keresőjén, a Skype-on és a Sn
Öt helyen ártotta bele magát a ChatGPT az életünkbe
2023 december 6.   IT Business
Az OpenAI MI-chatbotját, a ChatGPT-t egy évvel ezelőtt engedték rá a gyanútlan közönségre. Minden idők leggyorsabban növekvő alkalmazásává vált, a második hónap végére már 100 millió felhasználóval. Ma már több mint egymilliárd ember számára érhető el a Microsoft Bing keresőjén, a Skype-on és a Snapchaten keresztül, és az OpenAI az előrejelzések sz
Hamis Binance alkalmazással nyúlnak le kriptót Skype-alkalmazáson keresztül
2023 november 13.   BitcoinBázis
A SlowMist blokklánc-biztonsági cég egy új adathalász-támadást fedett fel, amely egy hamis Skype-alkalmazással lopott kriptókat a gyanútlan áldozatoktól. Az áldozat
Vujity Tvrtko vándorútja: Facebooktól a Videoabc-ig, és egy új film, Az én Amerikám születése
2023 október 8.   Media1
Skype-on keresztül hívtuk fel Vujity Tvrtkót, aki október 8-án mutatja be Az én Amerikám című filmjét egy magyar internetes oldalon. Miért váltott platformot? Mennyiben más online-ra műsorokat gyártani, mint tévébe? Többek között ez is kiderül a beszélgetésből.
Háború Ukrajnában - Az EU 27 tagállamából csak 23 külügyminiszter érkezett Kijevbe
2023 október 3.   HírTV
Skype-on kapcsoltuk Stier Gábort, a Moszkvater.com főszerkesztője, stúdióban pedig  Kusai Sándor egykori pekingi nagykövet, valamint Vukics Ferenc katonai szakértő, majd vendégünk Modeste Schwartz francia nyelvész, aki nemrég tért vissza Örményországból.
Itt a vége: kimondták Demcsák Zsuzsa válását
2023 szeptember 1.   SzMo
A műsorvezető indiai férje már több mint egy éve visszaköltözött hazájába, így Skype-on keresztül mondhatták ki a válást.
Megtiltotta az Átlátszó Portik Tamással készült, félbeszakított interjújának közlését a BVOP – az eset példátlannak számít a rendszerváltás óta felvett börtöninterjúk történetében
2023 augusztus 21.   Media1
Először meg nem nevezett állítólagos technikai okokra hivatkozva félbeszakíttatta a Büntetésvégrehajtás egyik embere az Átlátszó engedéllyel készülő Skype-interjúját Portikkal, majd napokkal később a BVOP azt is megtagadta, hogy egy másik időpontban folytassák az interjút. Most pedig azt is megtiltotta a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága
Miért szakították félbe az Átlátszó interjúját Portik Tamással és miért tiltották meg a későbbi folytatást is? Interjú a cenzúragyanús esetről
2023 augusztus 15.   Media1
A Media1 podcast- és rádióműsorának vendége volt Papp László Tamás, az Átlátszó újságírója, aki hiába kapott hivatalos engedélyt, hogy a börtönben lévő Portik Tamással interjúzhasson Skype-on, a börtön egyik illetékese váratlanul, nagyjából a 18. percben megszakíttatta az addig rendben zajló beszélgetést, majd néhány napra rá a Büntetés-végrehajtás
Háború Ukrajnában: megindultak az oroszok, 37 települést evakuálnak az ukránok
2023 augusztus 11.   HírTV
A stúdióban Stier Gábor, a Moszkvater. com főszerkesztője, valamint Toldi Ottó, a Klímapolitikai intézet vezető kutatója, és Skype-on kapcsoltuk Kis-Benedek József katonai szakértőt. Műsorvezető-szerkesztő: Virághalmy Sarolta.
A Borson keresztül üzent Molnár Gusztáv volt felesége
2023 augusztus 9.   BorsOnline
Idén májusban, Skype-on keresztül váltak el.
Háború Ukrajnában: Oroszországi területet támadott meg az ukrán haderő
2023 június 2.   HírTV
Vukics Ferenc katonai szakértő és Csizmadia Tamás jogász, közíró a stúdióban, valamint Skype-on Kusai Sándor egykori nagykövet volt Ferkó Dániel vendége.
Háború Ukrajnában - Átfogó rakétatámadások érték Donyeck és Horlivka területét
2023 május 26.   HírTV
Adásunk vendégei voltak Vukics Ferenc katonai szakértő és Yann Caspar újságíró, jogász, valamint Skype-on itt volt velünk Kusai Sándor volt pekingi nagykövet.