Skype

Skype-kuckóban tanulhatnak a diákok
2018 október 11.   24.hu
Az InDaHouse program a Miskolc közeli falvakban élő gyerekek felzárkóztatásával foglalkozik.
Elérni, hogy az iskola ne kudarc legyen
2018 október 5.   HVG
A Szociális Innováció Alapítvány InDaHouse programja négy éve foglalkozik Miskolc környéki falvakban élő hátrányos helyzetű, zömmel roma gyerekek felzárkóztatásával. Több mint száz önkéntesük személyesen és Skype-on keresztül is tanul velük, illetve már egészen pici kortól kezdve részt vesz a gyerekek korai fejlesztésében. A programot megalkotó és
Végleg nyugdíjba megy a klasszikus Skype
2018 október 1.   PCWorld
November 15-én nyugdíjazza a klasszikus Skype-ot a Microsoft, így lassan mindenki kénytelen lesz áttérni a modern verzióra.
Novemberig tart a Skype 7 támogatása
2018 október 1.   HWSW
Elérkezettnek látja az időt a Microsoft, hogy tényleg megszüntesse a klasszikus Skype támogatását, és hogy novembertől már csak a modernizált, majd újra hagyományosabbá változtatott Skype 8 legyen elérhető.
Nincs tovább: kihúzzák a széket jól megszokott Skype alól
2018 október 1.   HVG
Olyan sok felhasználónak nem tetszett a Skype új verziója, hogy a Microsoftra nehezedő felhasználói nyomás miatt meghosszabbították a klasszikus csevegő(felület) támogatását. Most azonban kihúzzák a dugót.
Mégis kinyírja a klasszikus Skype-ot a Microsoft
2018 szeptember 28.   pcforum.hu
A Microsoft - miután augusztus elején meg nem határozott haladékot adott neki - a héten újabb meglepő hírt közölt a Skype klasszikus kiadásával kapcsolatban. A cég ugyanis egy, korábbi blogposztjához fűzött kiegészítésben bejelentette, hogy november 1-ével mégis kinyírja a chatprogram sokak által ..
Már SMS-ezni is tud mobilunkon keresztül az asztali Skype
2018 szeptember 12.   pcforum.hu
A Microsoft a héten elérhetővé tette a Skype asztali változatának egy olyan előzetes kiadását, ami egy rendkívül hasznos fejlesztéssel érkezik. Az új Insider verzió ugyanis képes már a felhasználó androidos telefonján keresztül küldeni és fogadni SMS-eket és MMS-eket - ezáltal jóval kényelmesebbé ..
Már felveheted a Skype-beszélgetéseidet
2018 szeptember 6.   PCWorld
Az androidos és az iOS-es eszközökön már rögzíthetőek a beszélgetések, Windowsra csak később jön az új funkció.
Megérkezett Skype-ra a várva-várt hívásrögzítés
2018 szeptember 6.   HWSW
Pótolta a régóta ígért hívásrögzítés funkciót a Skype, viszont a megoldás csak a friss verzióból érhető el, szinte már minden platformról, csak éppen Windows 10-ről nem.
Hívásrögzítési funkcióval okosodik legújabb kiadásában a Skype
2018 szeptember 5.   pcforum.hu
A Microsoft kedden új verziót adott ki Skype szoftveréből, ami ezúttal egy igen hasznos funkcióval okosodott. A chatszoftver új kiadásában ugyanis már rögzíteni is lehet a hívások tartalmát - pl. emlékek megőrzése vagy későbbi bizonyítás céljából. Az új hívásrögzítési funkció bevezetését a Skype-b..
Leáll az agyrémmel, és visszavonja a Skype legújabb "fejlesztéseit" a Microsoft
2018 szeptember 3.   pcforum.hu
A Microsoft a hétvégén egy olyan bejelentést tett a Skype-pal kapcsolatban, amit vélhetően utóbbiak felhasználói közül sokan üdvözölnek majd - bár jó részük várhatóan egyben kevésnek is tartja majd. A redmondi cég ugyanis bejelentette, hogy kvázi visszacsinálja közismert internetes kommunikációs s..
Skype: visszavontuk a modernizált felületet
2018 szeptember 3.   HWSW
Hátraarcot fújt a Microsoft, és ígéri, hogy mostantól csak a felhasználók véleményére alapozza a Skype felületi változtatásait. Újra frissül a mobil és az asztali alkalmazás is, amelyek többnyire inkább a hagyományos Skype megjelenését idézik.
Végre már a Skype is végpontok közti titkosítást kapott
2018 augusztus 22.   Hírstart
A Microsoft eddig központi titkosítást adott csak a Skype mellé, vagyis az üzenetek visszafejthetők voltak. Többé már nem azok.
Skype-ot használ? Ha akarja, lehallgathatatlanabbak lehetnek az üzenetei és hívásai
2018 augusztus 22.   HVG
Minden platformon elérhetővé tette a végponti titkosítás lehetőségét a Skype, így az eddiginél biztonságosabbá tehető a felek közötti kommunikáció.
Megérkezett a végponti titkosítás a Skype-ba
2018 augusztus 21.   prohardver
A szolgáltatás használata nem automatikus, sőt hívásonként újra és újra be kell kapcsolni.
Meghosszabbítja a Skype 7 támogatását a Microsoft
2018 augusztus 7.   HWSW
Tavaly kezdte el a Microsoft a Skype modernizálását, hogy főleg a fiatalokat visszacsábítsa a konkurens csevegőszolgáltatásoktól. Szeptembertől már a Skype 7 asztali változatát is nyugdíjba küldte volna a cég, de a klasszikus változat felhasználóinak heves ellenállásába ütközött.
Felhasználói felháborodás miatt maradhat a régi Skype
2018 augusztus 7.   Hírstart
A Microsoft szeptember elejével mindenkit átterelet volna egy teljesen új változatra, ám az internetes kritikák miatt inkább újragondolják az átállást.
Mégse öli meg (egyelőre) a Microsoft a klasszikus Skype-ot
2018 augusztus 7.   pcforum.hu
A Microsoft a hét elején támogatási fórumában jelentette be, hogy gyakorlatilag visszavonulót fúj a klasszikus Skype a múlt hónapban kilátásba helyezett kinyírásának ügyében. Ezek szerint a cég - a korábban bejelentettekkel ellentétben - továbbra is lehetővé fogja tenni a kommunikációs szoftver ha..
Folytatódik a Skype 7 "Classic" támogatása (egy ideig)
2018 augusztus 7.   hup.hu
A #Skype 8-at ért kritikák miatt meghosszabbítja a Skype 7 "Classic" támogatását a Microsoft. Hogy meddig, azt nem közölte. - https://t.co/zLEiGdDEMH pic.twitter.com/GcjJtzsUVX — HUP (@huphu) August 7, 2018 #onhup Számos felhasználó elégedetlen a Skype 8-cal és ennek megfelelő helyeken hangot is adott. A Microsoft jelezte, hogy figyel a kritikákra, ezért a Skype 7 támogatását egy időre…
Hamarosan csak az új Skype-ot használhatod
2018 július 18.   Hírstart
A Microsoft hamarosan megszünteti a Skype 7 támogatását, szeptembertől asztali gépen sem lehet majd használni a régi verziót.