Skype

Ottó bácsi skype-ol
2017 október 21.   Népszava
Ötezer számítógépet adnak több településen az otthonukhoz kötött 65 év felettieknek.
Ők adják vissza a beteg gyerekek hitét – akcióban a KórházSuli kommandó
2017 október 18.   NLCafé
A KórházSuli fiatal önkéntesei beteg kortársaiknak segítenek. Nemcsak azzal, hogy kreatív digitális tananyagot készítenek például a hőtágulásról, vagy skype-on keresztül mesélnek Toldi Miklósról, de hitet adnak és reményt, hogy a betegség ellenére is van miért felkelniük a kis betegeknek.
Annyian szidták az új Skype-ot, hogy megelégelte a Microsoft
2017 október 9.   HVG
Úgy tűnik, a Microsoft valóban hallgatott a felhasználókra. Ennek első bizonyítéka, hogy iOS-en már áttervezték a legutóbbi megújítás óta rengeteg kritikát kapott Skype-ot.
Titokban elkészült az Ismerős törlése második része
2017 október 5.   Hírstart
A legfrissebb Hollywoodi pletykák szerint a 2014-ben bemutatott "skypeolós" horror film a sikereken felbuzdulva már le is forgatták a film második részét, sőt teljesen be is fejezték azt. Meglepően fogadták a filmrajongók az Ismerős törlése című horror filmet, melyben hat középiskolás barát egyik este Skype üzenetet kap egy...
H2O Budapest – Tréning & meeting stúdió
2017 október 3.   iroda.hu
Mikor belép az ember az irodába, azonnal elönti valamilyen megmagyarázhatatlan nyugalom – pedig az Oktogontól pár perc sétára, egy bérház földszintjén található az iroda. Biztosan a természeti képek és a természetes anyagok a felelősek ezért, de hát mi más is lehetne a fő témája az irodának, ha nem a víz. Minden kékben, fehérben és szürkében pompázik, de a víz nemcsak a színekben, hanem bizonyos…
Microsoft: így néz ki a kollaborációs eszközök stratégiája
2017 szeptember 27.   HWSW
A Microsoft üzleti kommunikációs és kollaborációs eszközpalettája a Skype for Business helyett a Teams felé tolódó hangsúllyal is széles marad. Egy ábrán szemlélteti a vállalat a kapcsolódó stratégiát.
Leváltja a Microsoft Teams az üzleti Skype-ot
2017 szeptember 26.   HWSW
Már csak a legnagyobb vállalatokkal szeretne a Microsoft kivételt tenni, amelyek számára továbbra is támogatja a Skype for Business megoldást. A fókusz viszont ezentúl a Microsoft Teams fejlesztésére kerül az üzleti kommunikációs szolgáltatások közül.
Minek utazzak, ha van Skype? Meghökkentő ábrát mutatunk
2017 szeptember 26.   Hírstart
A magán célú utazásoknál ugyan nem tapasztalható változás, de az üzleti utak száma drasztikusan lecsökkent az elmúlt tíz évben.
Nem megy a Skype az iPhone 8-on
2017 szeptember 25.   PCWorld
A Microsoft tud a problémáról, és már dolgozik a javításon.
Folytatódhat a Twin Peaks?
2017 szeptember 15.   comment.blog.hu
Óvatosan kezeljük az infót, ami mostanában terjed az interneteken futótűzszerű sebességgel, mert pofára esni nem túl jó érzés, még akkor sem, ha csak egy sorozatról van szó. És még akkor sem, ha az a sorozat a Twin Peaks, amit 25 éves tetszhalálból támasztott fel David Lynch idén.  Lynch két hetet kivárt a harmadik évad duplarészes, mindent átértelmező és újrarendező utolsó felvonása után, és sok…
Izgalmas új funkció a Skype-os állásinterjúkhoz
2017 szeptember 2.   Bumm.sk
Valós idejű kódszerkesztőt ad a Microsoft a Skype-hoz, hogy jobban fel lehessen mérni egy álláskereső jártasságát.
Jött egy izgalmas új funkció a Skype-ba, állásinterjúknál hasznos
2017 szeptember 2.   HVG
Valós idejű kódszerkesztőt ad a Microsoft a Skype-hoz, hogy jobban fel lehessen mérni egy álláskereső jártasságát.
Új Skype-szolgáltatás profiknak
2017 augusztus 31.   Computerworld
A videocsevegések alatt megnyithatunk egy valós idejű kódszerkesztőt, és tesztelhetjük az állásért folyamodók programozási képességeit.
Beépített kódszerkesztőt kapott állásinterjúkhoz a Skype
2017 augusztus 31.   prog.hu
A Microsoft a napokban egy érdekes, a szokásosnál jóval szűkebb réteget érintő fejlesztést jelentett be közismert internetes chatszoftverében. A cég ugyanis a Skype böngészős változatában elérhetővé tett egy olyan fejlesztést, ami a szoftver funkcióit egy valós-idejű, beépített kódszerkesztővel bő..
Kódszerkesztővel újít a Skype a programozói interjúkhoz
2017 augusztus 30.   HWSW
Nem kell többé a videochat és a kódszerkesztő programok között váltogatni a Skype új, programozói állásinterjúkhoz fejlesztett megoldásával.
Elképesztő sok újdonsággal kecsegtet az augusztusi Hub+ frissítés
2017 augusztus 28.   BerryBlog
A BlackBerry telefonokat ugyan már nem a BlackBerry tervezi és gyártja, de fontos leszögezni, hogy a készüléken futó szoftverkörnyezethez továbbra is elég sok köze van a Kanadában dolgozó szoftvercsapatnak. Amellett, hogy az Androidot is átgyúrják a megfelelő keretek közt, ők fejlesztik a Hub+ csomag komponenseit, vagyis azokat a szoftvereket, melyek minden androidos BlackBerryn megtalálhatók,…
Asztalra is érkezik a modernizált Skype
2017 augusztus 18.   HWSW
A Windows 10-hez szabott verzió is megkapja az androiodos és iOS-es újításokat.
Megjött a megújult Skype
2017 augusztus 18.   NetHírlap
Forrás: Index
Bitcoin, Skype, hírügynökségek: a DDoS támadások kedvencei
2017 augusztus 14.   TőzsdeFórum
Az idei év második negyedéve bizonyította, hogy a tartós DDoS támadások visszatértek az üzleti életben.
Célpontban a világ legnagyobb hírügynökségei és a Skype szerverei
2017 augusztus 12.   Hírstart
Az idei év második negyedéve bizonyította, hogy a tartós DDoS támadások visszatértek az üzleti életben. A vizsgált időszak leghosszabb támadása összesen 277 órán át tartott (több mint 11 nap), ami 131%-os növekedést jelent az első negyedévhez képest. A Kaspersky Lab szakértői által összeállított legújabb DDoS jelentés szerint ez a támadás vezeti eg