Skype

A csoportmunkát is forradalmasítja az informatika
2020 január 8.   HVG
„Halló, hallasz?” – egy évtizede még biztosan ez volt a kezdőmondat, ha valakit felhívtunk Skype-on. Céges online meetingeken csak fokozódott a káosz, ha egyáltalán sikerült a hívás. A technológia fejlődése brutálisan felgyorsult, sokszor már nehéz azt is elkülöníteni, mi az, amit egy-két évtizede még nem tudtunk rendesen megcsinálni, mert úgy érez
Greta Thunberg és David Attenborough skype-on beszéltek
2019 december 30.   Mandiner
Greta azt mondta Attenborough-nak, hogy az ő munkái inspirálták.
Így menekül meg a világ? Greta Thunberg leült beszélgetni David Attenborough-val
2019 december 30.   Nuus
Skype-on ejtették meg a beszélgetést, hogy ne növeljék a szénlábnyomukat.
Greta Thunberg és David Attenborough először beszélgettek egymással
2019 december 30.   Hírstart
Méghozzá Skype-on. Közben Greta apja arról beszélt, hogy eleinte nem tartotta jó ötletnek a lánya klímasztrájkját, és még mindig aggasztja néha az a gyűlölet, ami a lánya felé irányul.
Greta Thunberg és David Attenborough először beszélgettek egymással
2019 december 30.   444
Méghozzá Skype-on. Közben Greta apja arról beszélt, hogy eleinte nem tartotta jó ötletnek a lánya klímasztrájkját, és még mindig aggasztja néha az a gyűlölet, ami a lánya felé irányul.
Az Év Irodája címért versengő Cégmenedzser sikeresen használja toborzásra az irodáját
2019 december 23.   iroda.hu
Nemrég új irodába költöztetek. Mi indította el a folyamatot? Kinőttük az előzőt, illetve olyan körülmények között szerettük volna fogadni a leendő és meglévő ügyfeleinket, amely tükrözi cégünk vízióját, küldetését és működését. Például azért választottunk üvegfalakat, mert fontos számunkra a transzparencia, illetve az általunk fejlesztett vállalatirányítási rendszer bevezetése átláthatóságot…
Mi elkezdtük, ti folytassátok! 10 éves Az Év Irodája – válaszol: Horváth Dávid
2019 szeptember 17.   iroda.hu
1. 10 éves Az Év Irodája. Mi történt az elmúlt 10 évben a te olvasatod és tapasztalatod szerint az irodapiacon? Hogyan zajlott a munkahelyek evolúciója és revolúciója? Az első és talán legfontosabb, hogy az elmúlt egy évtizedben a szervezet – ahol dolgozunk – fogalma átalakult, árnyaltabbá vált és munkáltató lett belőle, míg a hely munkatér vagy iroda lett. Ennek legfőbb oka, hogy munkahely…
„Nem akartam, hogy Skype-on neveljem a fiamat"
2019 augusztus 23.   24.hu
Visszavonult a 31 éves kerékpáros, mert nem akar többé szenvedni.
Elutasítás és együttérzés kíséri a tevékenységüket
2019 augusztus 21.   Magyar Nemzet
„Nem vagyunk sem bátrak, sem hősök” — nyilatkozta a Magyer Nemzetnek Skype-on adott interjúban a Sea-Watch civil szervezet szóvivője, Haidi Sadik.
Hangelnyelő tornyok az irodaterekben a DO WORK!-től
2019 augusztus 19.   iroda.hu
Ez nagyon megterhelő a vegetatív idegrendszer számára, ami rövidtávon csak az ott dolgozók hatékonyságát rontja, ebből adódóan hosszútávon csökkentheti a cég produktivitását és jövedelmezőségét. A téma kapcsán sajnos ritkán esik szó az üvegtárgyalókról, vagy kisebb iroda helyiségekről, pedig ezekben szintén kiemelten fontos odafigyelni a megfelelő akusztikára, hiszen a visszhangosság, vagy a…
Új hurok szorul a Viber és a Skype nyaka körül is
2019 június 25.   Infostart
Eltántoríthatja az európai piactól a Vibert, a Skype-ot, a WhatsAppot és társaikat az az uniós irányelv-módosítás, amely szigorúbb fogyasztóvédelmi követelményeket fektet le az ilyen cégek számára.
Eltűnhet a WhatsApp vagy a Viber? - Szigorodnak a távközlés és az elektronikus hírközlés uniós szabályai
2019 június 19.   Jogi Fórum
A távközlési joganyag aktív kijátszására épülő üzleti modellek végét is jelentheti egy új uniós irányelv, mely most először szabályozás alá vonja az "over the top" (OTT) szolgáltatókat - Whatsapp, Viber, Skype stb.-, amelyek eddig jóval kedvezőbb feltételekkel működtek, mint a távközlési szereplők. Az új szabályoknak köszönhetően erősebbek és egységesebbek lesznek a végfelhasználói jogok is.
Napokon belül Budapestre érkezik Demcsák férje
2019 június 13.   24.hu
Eddig Skype-on tartották a kapcsolatot.
Frissítsen, megéri: érdekes funkcióval bővül a mobil Skype
2019 június 5.   HVG
Úgy gondolták a Skype fejlesztői, hogy a rivális alkalmazásokkal zsúfolt piacon érdemes közösségi funkciót is tenni a mobilos alkalmazásba. A frissítés után már megoszthatjuk barátainkkal a kijelzőn látottakat.
Még hívásfogadó gomb is van a Lenovo új, gyors laptopjain
2019 május 14.   HVG
A világ első összehajtható laptopja mellett egy vadonatúj termékcsaládot is bemutatott Accelerate nevű sajtóeseményén a Lenovo. A ThinkBookok könnyűek, gyorsak és dedikált Skype-gomb is került rájuk.
Budapesti gimnazisták tanítják a gilvánfaiakat
2019 május 3.   NLC
Két külön világ találkozik akkor, amikor a jó nevű gimnázium hallgatója bejelentkezik skype-on a falusi kisdiáknál. Mégis szót értenek egymással.
Mobilon használja a Skype-ot? Hamarosan egy igen hasznos funkciót kaphat
2019 április 12.   Hírstart
A Microsoft már teszteli a Skype új funkcióját, amivel hívás közben bárki megoszthatná a mobilja kijelzőjét.
Mobilon használja a Skype-ot? Hamarosan egy igen hasznos funkciót kaphat
2019 április 12.   HVG
A Microsoft már teszteli a Skype új funkcióját, amivel hívás közben bárki megoszthatná a mobilja kijelzőjét.
A Skype benyomul az irodák világába? Veri a konkurenciát?
2019 április 8.   iroda.hu
Feltekeri a potmétert a Microsoft, a vállalat bejelentette, Skype csevegőalkalmazásában megduplázza a csoportos videohívások maximális résztvevőinek számát. Ez azt jelenti, hogy a Skype-pal már egyszerre akár 50 fős videokonferenciák is levezényelhetők. Ezzel az egészen idáig maximum 25 résztvevőt támogató Skype behozta lemaradását több rivális szolgáltatás mögött, sőt néhol meg is előzi azokat,…
Frissítsen rá a Skype-ra, jött két hasznos újdonság a videóhívásokba
2019 április 5.   HVG
Megduplázta a Skype a csoportos hívásokhoz kapcsolódni tudó emberek számát, és egy új értesítési mód is érkezett a konferenciabeszélgetésekhez.