Skype

Háború Ukrajnában - Dmitrij Peszkov: A Nato továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet
2022 december 2.   HírTV
A stúdióban ifjabb Lomnici Zoltán jogász és Dunda György kárpátaljai tudósító volt a vendégünk. Skype-on Pócza Istvánt, a Batthyány Lajos Alapítvány programvezetőjét kapcsoltuk.
Háború Ukrajnában - A Nato eltökélten kiáll Ukrajna mellett és addig támogatja, amíg csak szükség van rá
2022 november 30.   HírTV
Adásunk elején Gantner Barnabás elemezte a legfrissebb híreket, később pedig érkezett Tóth Máté. Skype-on kapcsoltuk Bendarzsevszkij Antont és Dunda Györgyöt.
Háború Ukrajnában - Újabb hadifogolycserét hajtott végre Ukrajna és Oroszország
2022 november 25.   HírTV
Adásunk elején Árendás Péter számolt be a legfrissebb hírekről az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban. Később Skype-on kapcsoltuk Kacsoh Dánielt, Tóth Norbertet és Dunda Györgyöt.
Háború Ukrajnában - Az Ensz arra figyelmeztetett, hogy milliók életét fenyegeti a tél a háború sújtotta országban
2022 november 23.   HírTV
Adásunk elején Gantner Barnabás elemezte a legfrissebb híreket az orosz-ukrán háborúról, majd Skype-on kapcsoltuk Bendarzsevszkij Antont és Dunda Györgyöt, a stúdióban Tóth Mátét láttuk vendégül.
Háború Ukrajnában - Ukrajna évtizedekig nem lesz abban a helyzetben, hogy az EU-tól kapott pénzt visszafizesse
2022 november 21.   HírTV
Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Skype-on kapcsoltuk Billwachs Tibor pénzügyi elemzőt és Dunda György kárpátaljai tudósítót.
Háború Ukrajnában - Nógrádi: Zelenszkij a Nato bevonásával a III. világháború szélére akarja vinni az emberiséget
2022 november 18.   HírTV
Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Skype-on kapcsoltuk Demkó Attilát, az MCC Geopolitikai Műhelyének vezetőjét és Dunda György kárpátaljai tudósítót.
Háború Ukrajnában - Nincs bizonyíték arra, ki indította a rakétát, Varsó fokozza a készültséget
2022 november 16.   HírTV
Adásunk elején Gantner Barnabás elemezte a legfrissebb híreket az orosz-ukrán háborúról, majd Skype-on kapcsoltuk Bendarzsevszkij Antont, ifj. Lomnici Zoltánt és Dunda Györgyöt.
Háború Ukrajnában - A világ döntő része fegyverszünetet szeretne
2022 november 11.   HírTV
Az adás elején Gantner Barnabás élőben elemezte a legfrissebb híreket az orosz-ukrán háborúról. Skype-on kapcsoltuk Bor Olivért és Dunda Györgyöt, a stúdióban Nógrádi Györgyöt kérdeztük.
Háború Ukrajnában - Félidős választásokat tartottak az Amerikai Egyesült Államokban
2022 november 10.   HírTV
Az adás elején Gantner Barnabás élőben elemezte a legfrissebb híreket az orosz-ukrán háborúról. Később pedig érkezett hozzánk Csizmazia Gábor és Skype-on kapcsoltuk ifj. Lomnici Zoltánt.
Háború Ukrajnában - Hadgyakorlattal készülnek az orosz csapatok
2022 október 27.   HírTV
Az adás elején Horváth József érkezett hozzánk, hogy élőben elemezzük az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb kérdéseket. Később pedig Skype-on kapcsoltuk Kiszelly Zoltánt és Dunda Györgyöt.
Háború Ukrajnában - Recesszióba sodorta Európát a szankciós politika
2022 október 19.   HírTV
Adásunk elején Árendás Péter elemezte a legfrissebb híreket az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban, majd ifj. Lomnici Zoltánnal beszélgettünk. Később pedig Skype-on kapcsoltuk Demkó Attilát és Dunda Györgyöt.
Háború Ukrajnában - Elítélte Oroszország terület elcsatolásait az Ensz döntő többsége
2022 október 13.   HírTV
Az adás elején Árendás Péter elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb híreket. Később pedig érkezett hozzánk Horváth József, Toldi Ottó és Skype-on kapcsoltuk Dunda Györgyöt.
Háború Ukrajnában - Újabb tömegsírra bukkantak az ukránok
2022 október 12.   HírTV
Adásunk elején Bendarzsevszkij Antonnal elemeztük az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb kérdéseket. Később pedig Skype-on kapcsoltuk ifj. Lomnici Zoltánt és Dunda Györgyöt.
Háború Ukrajnában - A Krími híd felrobbantása olyan presztízsveszteség, amit Putyin nem hagyhat
2022 október 10.   HírTV
Adásunk elején Tóth Gábor elemezte a legfrissebb híreket az orosz-ukrán háborúról, majd Skype-on kapcsoltuk Nógrádi Györgyöt, Billwachs Tibort és Dunda Györgyöt.
Háború Ukrajnában - Oroszország kész gázt szállítani Európába
2022 október 7.   HírTV
Az adás elején Demkó Attilával elemeztük a legfrissebbeket az orosz-ukrán háborúról. Később pedig érkezett hozzánk Georg Spöttle és Skype-on kapcsoltuk Marosi Antalt.
Háború Ukrajnában - Nógrádi György: Az ukránok sem akarnak meghalni
2022 október 5.   HírTV
Vendégeink Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő és ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász voltak. Skype-on Dunda György kárpátaljai tudósítót kapcsoltuk.
Háború Ukrajnában - A Kreml már az ukrajnai régiók feletti hatalomátvételen dolgozik
2022 szeptember 30.   HírTV
Mai adásunkban Billwachs Tibort Skype-on kapcsoltuk, akivel az orosz-ukrán háború gazdasági hatásairól beszélgettünk, majd érkezett hozzánk Nógrádi György.
Háború Ukrajnában - A Föderáció csapatai Donyeck megyében rakétacsapást mértek Kramatorszkra és Toreckre
2022 szeptember 20.   HírTV
Adásunk elején Árendás Péter elemezte a legfrissebbek híreket az orosz-ukrán háborúról. Később Skype-on kapcsoltuk Demkó Attilát és Kiszelly Zoltánt.
Háború Ukrajnában - Több településről kivonul az orosz hadsereg
2022 szeptember 12.   HírTV
Az adás elején Árendás Péter elemezte a legfrissebb híreket az orosz-ukrán háborúról, majd Nógrádi György érkezett a stúdióba. Később pedig Skype-on kapcsoltuk Billwachs Tibort és Dunda Györgyöt.
Háború Ukrajnában: Az most lehetetlen, hogy Ukrajna el tudja foglalni Donbaszt és a Krimet
2022 szeptember 7.   HírTV
Árendás Péter elemezte a legfrissebbek híreket, vendégünk volt Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő. Skype-on kapcsoltuk ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogászt és Dunda György kárpátaljai tudósítót.