Skype

Így zajlik egy munkanap az édes otthonban!
2020 április 1.   iroda.hu
A KSH adatai adatai szerint, 2018 I. negyedévében 96 000 munkavállaló dolgozott home office keretében. A koronavírusnak 2020 márciusára sikerült ezt a számot megsokszoroznia. Az elmúlt hetekben a cégek versenyt futva az idővel alakították át IT rendszerüket, lehetővé téve az otthonról történő tömeges bejelentkezést és küldték haza munkavállalóikat távoli munkavégzésre. A technikai feltételek…
Peller Anna nehezebb járna most a szeretőjéhez
2020 március 31.   Hírstart
Peller Anna saját bevallása szerint is igen feszült, de a férjével együtt hozták a szokásos formájukat, amikor ma bejelentkeztek Skype-on.
Peller Anna nehezebb járna most a szeretőjéhez
2020 március 31.   NLC
Peller Anna saját bevallása szerint is igen feszült, de a férjével együtt hozták a szokásos formájukat, amikor ma bejelentkeztek Skype-on.
Magyar fintech-alkalmazás segítheti a járvány megfékezését
2020 március 28.   Menedzsment Fórum
Egy magyar cég olyan mobil alkalmazást fejleszt, amihez hasonló megoldás Kínában is nagyon sikeresen támogatta a vírus terjedése elleni küzdelmet. Skype-interjú a társalapító Lacza Dáviddal.
Skype-on edzenek együtt női pólóválogatottunk tagjai, akik elfogadható döntésnek tartják az olimpia elhalasztását
2020 március 28.   Hírstart
Szücs Gabriellát, Gurisatti Grétát és Leimeter Dórát kérdeztük az otthoni edzésekről és az olimpia eltolásáról.
Több könyvtár is házhoz viszi a könyveket az időseknek
2020 március 28.   Magyar Hírlap
Az élő online könyvtári tájékoztatás során Skype-on keresztül lehet kérdezni a könyvtárost
Napjaink ikonja lett a BBC-szakértő, akinek széttrollkodták a gyerekei az élő bejelentkezését
2020 március 27.   HVG
Emlékszik meg arra a politológusra, aki néhány évvel ezelőtt Skype-on próbált interjút adni a BBC-nek, mire a két kisgyereke berontott a dolgozószobába, és ellopták apjuk elől a show-t? Nos, ma már elég sokan vagyunk, akik átérezhetjük Robert E. Kelly helyzetét. A férfi ismét interjút adott, de ezúttal a családja is csatlakozott hozzá.
Ezt a színésznőt nézte ki magának George Miller a fiatal Furiosa eljátszására a Mad Max-előzményfilmben?
2020 március 27.   Hírstart
Már folynak a meghallgatások – Skype-on Spinoff készül a Mad Max: A harag útja hősnőjéről – és már azt is tudni, Miller kit hallgatott meg többek közt a szerepre.
Török Gábor: Nem lepődnék meg, ha Orbánék előrehozott választás felé vinnék az országot
2020 március 26.   HVG
A politológus nehezen érthető interjút adott Skype-on keresztül az ATV-nek. Azt mondta: minden, ami most történik, 2022-ről szól.
A XII. kerületben is online folyik az oktatás
2020 március 25.   Ez a lényeg
A legnépszerűbb a Google Classroom iskolai csomag, valamint a Kréta Iskolai Alaprendszer. Sokan veszik igénybe a Skype-ot, ez a népszerű videós alkalmazás akár a feleltetést is lehetővé teszi. Ezenkívül kérdőívekkel, oktatási szoftverek segítségével oldják meg a számonkérést a tanárok, projektfeladatokat adnak, házi dolgozatokat íratnak a gyerekekk
Tuti nem tudtad: akár Skypeon keresztül is eladhatod a lakásod
2020 március 25.   Pénzcentrum
Nemzetközi példák mutatják, hogy villámgyorsan helyreállhat az ingatlanpiac egy-egy sokkszerű járvány-hatást követően. Hogyha nem húzódik el jelentősen, hosszú hónapokig a karantén-fenyegetés, akkor az ingatlanpiaci adásvételek száma...
Skype-on rendel a szolnoki iskolapszichológus
2020 március 23.   Ez a lényeg
Az oktatási rendszert továbbra is működtetni kell, hiszen a tanulóknak biztosítani kell a tanulási lehetőséget. Az iskoláknak és pedagógusoknak pedig muszáj alkalmazkodniuk a koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzethez. Még akkor is, ha ez bizony sok esetben nagyon nehéz.
Anyám tyúkja skype-ról – ilyen a távoktatás otthonról!
2020 március 21.   Mandiner
„Mindenki hall? Mindenki itt van?” Online bejelentkezésektől hangosak ma a tanítók és tanárok otthonai – e sorok írója pedagógus szülők gyermekeként egész közelről látja, hogyan zajlik a valóságban a digitális távoktatásra való átállás. Riport a tanárlét új sorsfordítójáról – otthonról.
Szétszakította a koronavírus Várkonyi Andit és Zsidró Tamást
2020 március 20.   Hírstart
Skype-on tartják a kapcsolatot a szerelmesek. Zsidró Tamás (56) és Várkonyi Andrea (45) ugyanis otthoni karanténba kényszerültek a gyermekeikkel. A fodrász...
Szétszakította a koronavírus Várkonyi Andit és Zsidró Tamást
2020 március 20.   Habostorta
Skype-on tartják a kapcsolatot a szerelmesek. Zsidró Tamás (56) és Várkonyi Andrea (45) ugyanis otthoni karanténba kényszerültek a gyermekeikkel. A fodrász...
Virtuálisra váltott a családi és a közösségi élet Olaszországban
2020 március 16.   Lokál
A koronavírus-járvány miatt vesztegzár alá vont 60 milliós Olaszországban a családok, a barátok és a kollégák az olyan üzenetküldő platformokra váltottak, mint a Facebook WhatsApp vagy a Microsoft Skype szolgáltatása.
Jó hír a Skype felhasználók számára: a Microsoft kibővíti a platform elérhetőségét március végétől
2020 március 15.   Rakéta
A videóchat otthonról dolgozáshoz is ideális, de most kivételesen nem a koronavírusról van szó. A Teams és a Skype közti határ megnyitását régóta ígéri a Microsoft és most valóban elérhetővé válik.
Egyetemi oktató: álom, hogy gombnyomásra átálljunk távoktatásra
2020 március 12.   Klubrádió
A koronavírus miatt bezárnak az egyetemek, Máté András docens szerint az álom, hogy a távoktatást egy gombnyomással átállítsák kontaktórákra. Vizsgázni lehet Skype-on is.
Skype-on keresztül tartott órát egy Olaszországból hazatért egyetemi oktató
2020 március 4.   Eduline
Önként vonult karanténba a Budapesti Corvinus Egyetem egyik nyelvoktatója, aki Észak-Olaszországban járt az utóbbi időben. Bár a koronavírus terjedése miatt most két hétig személyesen nem látogatja az egyetemet, ettől függetlenül az oktatás nem áll meg: Skype-on keresztül tanítja a hallgatókat.
Koronavírus: kiderült, pontosan merre jártak a cseh diáklányok Budapesten
2020 március 4.   Szeretlek Magyarország
A tisztifőorvos részletesen kikérdezte Skype-on a fiatal lányokat, akik a betegség ellenére jól érzik magukat.