eMagyarország

eMagyarország: ötmilliárdból alakítottak ki közösségi internet hozzáférési pontokat
2019 november 17.   Mínuszos
A digitális írástudás fejlesztése, elterjesztése elengedhetetlen, ennek érdekében ötmilliárd forint értékben országszerte 1500 támogatott közösségi internet hozzáférési pontot alakítottak ki – jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára. Schanda szerint Digitális Jólét Program Hálózatnak köszönhet
Új pályázat a megyei eMagyarország pontok támogatására
2014 szeptember 24.   hirado.hu
A 20 millió forintos keretből egy eMagyarország pont legfeljebb 1 millió forintot nyerhet.
eRepublik - Egy új világ magyar lobogó alatt
2010 január 13.   GameStar
Ha máshol nem is, a világhálón legalább igazi nagyhatalomnak számít eMagyarország. Miközben erőink nagy részét ázsiai gyarmatunk védelme köti le, nem tettünk le nagy álmunkról, Erdély visszafoglalásáról sem.
Speciális képzést kapnak az eTanácsadók
2009 október 13.   HR Portál
Az eMagyarország Centrum kezdeményezésének keretében eTanácsadóknak nyújtanak szakmai továbbképzést, növelve munkájuk hatékonyságát - olvasható a Népszabadságban.
Jön az eMagyarország 2.0!
2007 szeptember 5.   Piac és Profit
A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) jelentős társadalmi igényre hivatkozva az eMagyarország pontok további működése mellett döntött, és pályázatot írt ki - közölte a tárca kedden.
Maradnak az e-pontok
2007 szeptember 4.   Privátbankár
A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) jelentős társadalmi igényre hivatkozva az eMagyarország pontok további működése mellett döntött, és pályázatot í...