eMagyarország

eMagyarország: ötmilliárdból alakítottak ki közösségi internet hozzáférési pontokat
2019 november 17.   Mínuszos
A digitális írástudás fejlesztése, elterjesztése elengedhetetlen, ennek érdekében ötmilliárd forint értékben országszerte 1500 támogatott közösségi internet hozzáférési pontot alakítottak ki – jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára. Schanda szerint Digitális Jólét Program Hálózatnak köszönhet
Új pályázat a megyei eMagyarország pontok támogatására
2014 szeptember 24.   hirado.hu
A 20 millió forintos keretből egy eMagyarország pont legfeljebb 1 millió forintot nyerhet.
eRepublik - Egy új világ magyar lobogó alatt
2010 január 13.   GameStar
Ha máshol nem is, a világhálón legalább igazi nagyhatalomnak számít eMagyarország. Miközben erőink nagy részét ázsiai gyarmatunk védelme köti le, nem tettünk le nagy álmunkról, Erdély visszafoglalásáról sem.
eTanácsadók az eMagyarország pontokon
2009 november 1.   168 Óra Online
Az eMagyarország Centrum az elmúlt két hónapban Nyílt Napokat szervezett hét településen: Kókán, Demecserben, Szeghalmon, Tatabányán, Hercegszántón, Pécsváradon és Sopronban. A képzéseken több mint 700 eTanácsadó szerezhette meg az internet használatban és az elektronikus ügyintézésben az állampolgárokat segítő ismereteket
Speciális képzést kapnak az eTanácsadók
2009 október 13.   HR Portál
Az eMagyarország Centrum kezdeményezésének keretében eTanácsadóknak nyújtanak szakmai továbbképzést, növelve munkájuk hatékonyságát - olvasható a Népszabadságban.
eTanácsadók az eMagyarország pontokon
2009 szeptember 23.   168 Óra Online
A hét végétől az eMagyarország Centrum országszerte szakmai továbbképzéssel egybekötött Nyílt Napokat szervez. A találkozókon hétszáz személynek, úgynevezett eTanácsadónak tartanak továbbképzéseket. A program célja, hogy a résztvevők megismerjék, hogyan segíthetik az érdeklődőket az internet és az elektronikus ügyintézés világában .
Elektronikus közszolgáltatások és digitális szakadék
2009 július 9.   168 Óra Online
Az NT Nonprofit Közhasznú Kft. által működtetett eMagyarország Centrum és a Miniszterelnöki Hivatal Infokommunikációs Államtitkársága ma szakmai konferenciát rendezett „Civil együttműködéssel az információs társadalom kiszélesítéséért” címmel.
Jön az eMagyarország 2.0!
2007 szeptember 5.   Piac és Profit
A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) jelentős társadalmi igényre hivatkozva az eMagyarország pontok további működése mellett döntött, és pályázatot írt ki - közölte a tárca kedden.
Maradnak az e-pontok
2007 szeptember 4.   Privátbankár
A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) jelentős társadalmi igényre hivatkozva az eMagyarország pontok további működése mellett döntött, és pályázatot í...