eMagyarország

eMagyarország: ötmilliárdból alakítottak ki közösségi internet hozzáférési pontokat
2019 november 17.   Mínuszos
A digitális írástudás fejlesztése, elterjesztése elengedhetetlen, ennek érdekében ötmilliárd forint értékben országszerte 1500 támogatott közösségi internet hozzáférési pontot alakítottak ki – jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára. Schanda szerint Digitális Jólét Program Hálózatnak köszönhet
Tabletgép, okostelefon is érkezik
2018 február 8.   Hírstart
Egy sikeres pályázatnak köszönhető, hogy a baranyai településen működő eMagyarország Pont új eszközöket kap.
Hatékonyabb adatvédelem az eMagyarország Pontokon
2009 november 19.   Jogi Fórum
Nem lehetséges személyes adatokat gyűjteni az eMagyarország Pontok felhasználóiról. Jóri András javaslatai nyomán módosították az eMagyarország Pontok működését felügyelő rendszert.
eTanácsadók az eMagyarország pontokon
2009 november 1.   168 Óra Online
Az eMagyarország Centrum az elmúlt két hónapban Nyílt Napokat szervezett hét településen: Kókán, Demecserben, Szeghalmon, Tatabányán, Hercegszántón, Pécsváradon és Sopronban. A képzéseken több mint 700 eTanácsadó szerezhette meg az internet használatban és az elektronikus ügyintézésben az állampolgárokat segítő ismereteket
Klippályázat az eMagyarország dolgozóinak
2009 október 2.   Kreatív Online
Amatőr videoklip pályázatot indít az eMagyarország Centrum. A filmekben eTanácsadók bizonyíthatnak.
eTanácsadók az eMagyarország pontokon
2009 szeptember 23.   168 Óra Online
A hét végétől az eMagyarország Centrum országszerte szakmai továbbképzéssel egybekötött Nyílt Napokat szervez. A találkozókon hétszáz személynek, úgynevezett eTanácsadónak tartanak továbbképzéseket. A program célja, hogy a résztvevők megismerjék, hogyan segíthetik az érdeklődőket az internet és az elektronikus ügyintézés világában .
Elektronikus közszolgáltatások és digitális szakadék
2009 július 9.   168 Óra Online
Az NT Nonprofit Közhasznú Kft. által működtetett eMagyarország Centrum és a Miniszterelnöki Hivatal Infokommunikációs Államtitkársága ma szakmai konferenciát rendezett „Civil együttműködéssel az információs társadalom kiszélesítéséért” címmel.
2,1 milliárdot kap idén az eMagyarország program
2008 szeptember 30.   HVG
Idén 2,1 milliárd forintot költ a kormány az eMagyarország programra, s most a fő cél az, hogy az elérési pontokon megfelelő szakemberek segítsék a felhasználókat az internet alkalmazásában és a szolgáltatások igénybevételében - mondta Bódi Gábor, a Miniszterelnöki Hivatal infokommunikációért és eKormányzatért felelős szakállamtitkára kedden Budapesten sajtótájékoztatón.
Jön az eMagyarország 2.0!
2007 szeptember 5.   Piac és Profit
A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) jelentős társadalmi igényre hivatkozva az eMagyarország pontok további működése mellett döntött, és pályázatot írt ki - közölte a tárca kedden.
Maradnak az e-pontok
2007 szeptember 4.   Privátbankár
A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) jelentős társadalmi igényre hivatkozva az eMagyarország pontok további működése mellett döntött, és pályázatot í...
GKM - folytatódik az eMagyarország Program
2007 szeptember 4.   Kreatív Online
A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) úgy döntött, hogy a továbbiakban is folytatja az eMagyarország Programot. A tárca a program utóbbi három évének áttekintése után határozta el a további pályázatok kiírását.