eMagyarország

Tabletgép, okostelefon is érkezik
2018 február 8.   Hírstart
Egy sikeres pályázatnak köszönhető, hogy a baranyai településen működő eMagyarország Pont új eszközöket kap.
Különdíjat kapott az eMagyarország Program megújult honlapja
2014 december 11.   orientpress
A kiemelkedő teljesítményt elérő weblapokat díjazták a 13. alkalommal megrendezett 'Az Év Honlapja' pályázat ünnepélyes díjátadóján december 3-án. A rangos versenyen az eMagyarország Program megújult honlapja a kormányzati kategóriában nyert különdíjat - adta hírül a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Kommunikációs Főosztálya.
Megyei eMagyarország Pontok (MeMoP) támogatása
2014 szeptember 30.   Pályázatfigyelő
A kiíró pályázatot hirdet meglévő, többfunkciós Megyei eMagyarország Pontok (MeMoP) támogatása céljából.
Pályázat indul az eMagyarország Pontok támogatására
2014 szeptember 24.   orientpress
A meglévő, többfunkciós eMagyarország Pontok támogatására írt ki 20 millió forintos keretösszegű pályázatot az eMagyarország Centrum. A vissza nem térítendő pályázati konstrukció célja a már működő eMagyarország Pontok szolgáltatási színvonalának növelése, az információs társadalom és tudásalapú gazdaság fejlesztése, a digitális írástudás népszerűsítése.
Új pályázat a megyei eMagyarország pontok támogatására
2014 szeptember 24.   Híradó
A 20 millió forintos keretből egy eMagyarország pont legfeljebb 1 millió forintot nyerhet.
A korai jó színvonal miatt ilyen gyenge ma a Sulinet
2014 március 5.   SG
Az egyetemi hálózat szintjének elérése a cél a középiskolák internetkapcsolatánál. A 100 megabit sok helyen még álom, és figyelni kellene az eMagyarország-pontokra is.
Az én eMagyarország Pontom
2012 január 31.   Pályázatfigyelő
A kiíró "Az én eMagyarország Pontom" címmel rajzpályázatot hirdet gyermekek részére (16 éves korig)
Koncepció a hátrányos helyszetű állampolgárok bevonására az eMagyarország Programba
2010 november 8.   Pályázatfigyelő
A kiíró versenyt hirdet azon együttműködési megállapodással rendelkező eMagyarország Pontok részére, akik úgy vélik, hogy a hátrányos helyzetű embertársaink bevonása az eMagyarország Programba kiemelt figyelmet érdemel.
eKamion - avagy hozzáférés, hozzáértés és Internet mindenkinek!
2010 november 8.   Pályázatfigyelő
A kíiró pályázatot hirdet az eMagyarország Program keretében az együttműködési megállapodással rendelkező eMagyarország Pontok részére "eKamion - avagy hozzáférés, hozzáértés és Internet mindenkinek!" címmel.
Versenybe szállt Kamut
2010 szeptember 28.   orientpress
A korábbi sikerek után Kamut ismét ringbe szállt az internetes szavazatokért, ezúttal az eMagyarország Centrum által kiírt 'Látogasson el hozzánk!' elnevezésű versenyen. A pályázat legfőbb célja, hogy bemutatkozzanak azok a települések, ahol eMagyarország Pontok működnek.
Új magyar Linux disztró: Little Susie feat. KDE3
2010 február 21.   hup.hu
Letölthetővé vált a Little Susie feat. KDE3 első publikus bétája. A Little Susie feat. KDE3 egy magyar fejlesztés és tesztelés keretében indult Linux disztribúció. A teljes névadási forma a modern zene világából származik, de már a tesztelők is csak Susie néven hívják egymás közt. A Susie név sem véletlen: a disztró műszaki alapjául az openSUSE közösségi fejlesztés szolgál, és hasonló elgondolások…
Akik fél év alatt nagyhatalommá tették Magyarországot
2010 január 25.   prim
Megmértem a választási lázamat, de szerencsére semmi komoly. Ám tudom, hogy fontos a megelőzés, ezért lehoztam a padlásról néhány négy évvel ezelőtti ígéretet, elfér a nappaliban, s jól jöhet egy kis hőemelkedés esetén. Éppen azon merengtem, hogy a szezon elmúltával talán selejtezni is kellene, hogy legyen helyük az ideieknek, amikor a gépem fontos e-mailre figyelmeztetett. Nem akárkitől érkezett!…
eRepublik - Egy új világ magyar lobogó alatt
2010 január 13.   GameStar
Ha máshol nem is, a világhálón legalább igazi nagyhatalomnak számít eMagyarország. Miközben erőink nagy részét ázsiai gyarmatunk védelme köti le, nem tettünk le nagy álmunkról, Erdély visszafoglalásáról sem.
A mi eMagyarország Pontunk, ahogy én látom
2010 január 12.   Pályázatfigyelő
A pályázat célja kettős, egyrészt a fiatalok mind szélesebb körének bevonzása a helyi eMagyarország Pontra, az általuk számítógépen alkotott digitális rajzokon keresztül véleményük megismerése az eMagyarország Pont és az eTanácsadó munkájáról. Másrészt a mai gyorsan fejlődő világban a gyermekeknek is el kell sajátítaniuk az információk szerzésének, feldolgozásának, tárolásának, továbbításának…
Hatékonyabb adatvédelem az eMagyarország Pontokon
2009 november 19.   prohardver
Nem lehetséges személyes adatokat gyűjteni az eMagyarország Pontok felhasználóiról. Jóri András javaslatai nyomán módosították az eMagyarország Pontok működését felügyelő rendszert.
Hatékonyabb adatvédelem az eMagyarország Pontokon
2009 november 19.   Jogi Fórum
Nem lehetséges személyes adatokat gyűjteni az eMagyarország Pontok felhasználóiról. Jóri András javaslatai nyomán módosították az eMagyarország Pontok működését felügyelő rendszert.
eTanácsadók az eMagyarország pontokon
2009 november 1.   168 Óra Online
Az eMagyarország Centrum az elmúlt két hónapban Nyílt Napokat szervezett hét településen: Kókán, Demecserben, Szeghalmon, Tatabányán, Hercegszántón, Pécsváradon és Sopronban. A képzéseken több mint 700 eTanácsadó szerezhette meg az internet használatban és az elektronikus ügyintézésben az állampolgárokat segítő ismereteket
Klippályázat az eMagyarország dolgozóinak
2009 október 2.   Kreatív Online
Amatőr videoklip pályázatot indít az eMagyarország Centrum. A filmekben eTanácsadók bizonyíthatnak.
Mindenki másképp csinálja - amatőr videoklip pályázat
2009 október 1.   Pályázatfigyelő
"Mindenki másképp csinálja!"-avagy ötletek az eMagyarország pontok sikeres működéséhez. Ezzel a mottóval indította útjára a kíiró a 2009. szeptember 28-án megjelent videoklip pályázati felhívást.
Regionális szakmai továbbképzések és Nyílt Napok az eMagyarország Pontokon
2009 szeptember 24.   prim
2009. szeptemberében és októberében az eMagyarország Centrum az ország hét pontján (minden régióban) szakmai továbbképzéssel egybekötött Nyílt Napot szervez.