Intel

Ha Budapesten belobban a járvány, ide jó visszavonulni
2020 április 6.   Vezess
Hetek óta mást sem hallani, mint hogy ne menjünk közösségbe és kerüljük a találkozásokat. Megfogadtuk az intelmeket és visszavonultunk egy lakóautóba. Varázslatos világ!
Mit tud tenni egy cégvezető válsághelyzetben?
2020 április 6.   Piac és Profit
A vállalatvezetőnek sosincs könnyű dolguk, főleg nem krízis idején. Válsághelyzetben egy cég vezetőjeként még nagyobb felelősség hárul az emberre, és nagyban meghatározza a vállalkozás jövőbeli sikereit az, hogy hogyan reagál a jelen akadályaira. Az érzelmi intelligencia (EQ) egyébként is nélkülözhetetlen kvalitás, most azonban még inkább szükség v
Új gamer laptop azoknak, akik többet akarnak
2020 április 6.   Hírstart
A Razer bejelentette a Razer Blade 15 gamer laptop fejlődésének következő modelljét, amely mostantól akár 8 magos 10. generációs Intel Core i7 processzorral, Nvidia GeForce RTX Super GPU-kkal, valamint egy 300 Hz-es kijelzővel is rendelhető, melyek mind a jellegzetes fekete alumínium házban kaptak helyet. Az új billentyűzet-elrendezéssel, továbbfej
Tudatosan fejleszd az elméd!
2020 április 6.   Napidoktor
A jelenlegi helyzetben igen sok időt töltenek az emberek otthon, amit tudatosan szeretnének kihasználni. Legtöbben a mozgást helyezik előtérbe, rengeteg online edzés van, de van egy alternatíva: az agy, az intellektus. Hogy ez pontosan hogyan is működik és miért érdemes kipróbálni, arról Dr. Bohács Krisztina intelligencia-kutató, a GEM Tanulási Köz
Operatív törzs: nagy a kockázata, hogy Budapesten berobban a járvány
2020 április 5.   Infostart
A Városligetben, a Normafán és a Margitszigeten, valamint a Király utcában és a Szent Gellért téren rendőrök felbukkanására lehet számítani, kerti partit szervezni is tilos most. A budapestiek külön intelmeket kaptak.
Mesterséges intelligenciával működő szenzort fejlesztettek a koronvírus korai diagnózisára
2020 április 5.   Mínuszos
Mesterséges intelligenciával működő kicsiny szenzort fejlesztettek izraeli tudósok az új koronavírus okozta Covid-19 korai diagnózisára, . Egy okostelefon-méretű eszköz segítségével a gépi tanulásra programozott nanoszenzorok a páciens lehelete alapján meg tudják állapítani a koronavírus-fertőzést még a tünetek jelentkezése előtt – közölte az Izrae
Nagyon megérintette, ezért áriát írt Győrfi Pál koronavírusos intelméből egy hódmezővásárhelyi kántor
2020 április 4.   168 Óra Online
Győrfi Pál rövid idő alatt a koronavírus-járvány elleni küzdelem központi alakjává nőtte ki magát. Egyik üzenete annyire megérintette Búza Andrást, hódmezővásárhelyi kántort és karnagyot is, hogy legott dalművet írt a szóvivő beszédéből.
Új CPU+GPU kombót hoznak a Lenovo legújabb Legion gamerlaptopjai
2020 április 3.   Hírstart
A játékosoknak szánt Legion 5i és 7i notebookokat már tizedik-generációs, H szériás Intel Core chipekkel és RTX 2080 Super GPU-kkal is be lehet szerezni.
Frissített Predator laptopokkal támad az Acer
2020 április 3.   Hírstart
Az Acer Predator Triton 500 és Nitro 5 gamerlaptopok is megkapták az Intel tizedik-generációs, H szériás Core processzorait.
Hollandiában is elindul a Lemonade
2020 április 3.   Portfolio
Hollandia a második európai ország, ahol elérhetővé válik a Lemonde, egy népszerű amerikai fintech-biztosító. A fintechcég  mesterséges intelligenciára és viselkedési közgazdaságtanra is támaszkodik.
Intelligenciája és a kézilabda emelte kortársai fölé – Peter Schmeichel a Pl máig legjobbja?
2020 április 3.   NSO
Termete mellett különleges védési technikája és legalább két, szemmel láthatatlan tulajdonsága is segítette Peter Schmeichelt a Manchester Unitednél eltöltött évei alatt. A dán óriás viszonylag későn érő típusként, 27 évesen szinte névtelenül érkezett Sir Alex Ferguson csapatához – majd 1999-ben igazi klubikonként távozott. Hogy csinálta?
"Okosfiókák" keltek ki Szegeden
2020 április 3.   Hírstart
Először sikerült Magyarországon szaporítani az intelligens és kreatív madarat, az Új-Zélandon őshonos hegyvidéki papagájt, a keát.
"Okosfiókák" keltek ki Szegeden
2020 április 3.   Népszava
Először sikerült Magyarországon szaporítani az intelligens és kreatív madarat, az Új-Zélandon őshonos hegyvidéki papagájt, a keát.
Csehországban már a karantén is intelligens
2020 április 3.   Mínuszos
Csehországban elkezdik az úgynevezett intelligens karanténrendszer tesztelését, alkalmazását országos szinten húsvétra tervezik – közölte Roman Prymula egészségügyi miniszterhelyettes, az országos válságstáb elnöke. A rendszer lényege, hogy a megfertőzött személynél minél gyorsabban kinyomozzák, kivel találkozott az utóbbi öt napban, hogy ezeket a
5,3 GHz lett, maradhat? Bemutatta az Intel az eddigi legerősebb laptopos processzorait
2020 április 2.   HVG
Bemutatta az Intel a csúcskategóriás laptopokba szánt processzorait, hogy ellopja a show-t az AMD nemrég bemutatott újdonságai elől.
Befutott az Intel 10. generációs, nagyobb teljesítményű mobil Core sorozata
2020 április 2.   Hírstart
A Comet Lake-H sok újítást nem kínál, lényegében a processzormag és az integrált grafikus vezérlő is változatlan az elődhöz viszonyítva.
Brutális laptopokkal jön a Gigabyte!
2020 április 2.   Metabro
10. generációs Intel proci, de a kijelző is nagyon durva.
Megérkeztek az Intel új, notebookokba szánt Comet Lake processzorai
2020 április 2.   Hírstart
A sorozat élén lovagló Core i9-ből akár 5,3 gigahertzes csúcsórajel is kicsikarható.
5 GHz-en vághat vissza az Intel az AMD-nek a laptoppiacon
2020 április 2.   Hírstart
Kiszivárgott, hogy milyen lesz a notebookokba szánt, tizedik-generációs Comet Lake H széria.
Okosgyűrűvel a koronavírus ellen
2020 április 2.   Startlap
Azt rebesgetik, az intelligens gyűrű segíthet felfedezni a koronavírust a szervezetben.