Youtube

A téli szezonra készülve Ischgl 38 pozícióra keres munkaerőt
2022 június 30.   Síelők
A járvány nehézségein átlendülve, az osztrák síterepek bizakodva készülnek a 2022/23-as téli szezonra. Ezt bizonyítja Ischgl munkaerő toborzó kampánya is, amely a napokban indult a Youtube-on és más online felületeken. Megszámoltuk: 38 pozíciót hirdettek meg a honlapjukon.
Nelson Piquet is megszólalt: Szeretném tisztázni a dolgokat
2022 június 29.   Racing
Nelson Piquet közleményt adott ki, amiben elmondja milyen kontextusban használta azt a bizonyos kifejezést Lewis Hamiltonra. Napok óta témát szolgáltat a háromszoros világbajnok tavalyi megjegyzése. A Youtube-videó azóta az F1-hez és a Mercedeshez is eljutott, sőt még Lewis Hamilton is reagált a brazil szavaira. A csapatok és versenyzők egy része i
Paulo Coelho is beszállt a Piquet-Hamilton rasszista vitába
2022 június 29.   Racing
Paulo Coelho elítélte Nelson Piquet viselkedését, és bocsánatot kért a brazilok nevében Lewis Hamiltontól. A háromszoros világbajnok tavalyi megjegyzését a napokban kapta fel az internet. A Forma-1-hez és a Mercedeshez is eljutott a Youtube-videó, így azonnal felszólaltak és kiálltak a hétszeres világbajnok mellett. Tegnap a 37 éves pilóta is megsz
Megható sorokkal üzent követőinek Berki Mazsi
2022 június 28.   Life
Berki Mazsi a minap Youtube-csatornáján beszélt arról, hogy másfél hónappal Krisztián halála után kislányával, Emmával és a barátnőivel Balira utazik.
Hamilton is reagált Piquet megjegyzésére, a Red Bull viszont hallgat
2022 június 28.   Racing
Lewis Hamilton és George Russell sem hagyta szó nélkül Nelson Piquet megjegyzését. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a háromszoros világbajnok egy Youtube-videóban rasszista kifejezéssel illette a brit versenyzőt. A Forma-1 és a Mercedes elítélte a megnyilvánulást, ám azóta többen is csatlakoztak hozzájuk. Hamilton is felszólalt az üggyel kapc
Buherált fékkel szállt el 270-nel a Tesla
2022 június 28.   Vezess
Cheyenne Lord, a Chillin with Chet YouTube-csatorna készítője versenypályára alkalmas gépet akart faragni a Tesla Model S Plaidből, de nem vett figyelembe minden körülményt, és komoly balesetet szenvedett.
Az F1 és a Mercedes is reagált Piquet Hamiltonra tett rasszista szavaira
2022 június 28.   Racing
Mint azt korábban megírtuk, a háromszoros világbajnok Nelson Piquet egy YouTube-videóban rasszista kifejezéseket használt Lewis Hamiltonra. Az eset nem kerülte el az F1 és a Mercedes figyelmét sem: mindkét szervezet közleményben reagált. „A diszkriminatív vagy rasszista nyelvezet minden formában elfogadhatatlan, és nincs helye a társadalomban. Lewi
Magyar Bajnokság és amerikai válogató – elindult az atlétika.tv heti podcastja is
2022 június 28.   Eurosport
Elindult az atlétika.tv és az Eurosport közös heti podcast sorozata, melynek a felvételét élőben megtekinthettétek az atlétika tv youtube csatornáján, sőt mivel itt hozzá is lehetetett szólni így már az első adás is interaktívra sikeredett.
Napirend előtti felszólalások - élőben a HírTV műsorán
2022 június 28.   HírTV
A mai parlamenti munka napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, amit a HírTV, Facebook- és YouTube csatornánk élőben közvetít.
Napirend előtti felszólalások - élőben a HírTV műsorán
2022 június 27.   HírTV
A mai parlamenti munka napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, amit a HírTV, Facebook- és YouTube csatornánk élőben közvetít.
Ariana Grande legnagyobb slágerét 2 milliárdszor játszották le YouTube-on - Kitalálod, hogy melyik az?
2022 június 26.   Promotions
Ma lett 29 éves Ariana Grande, ennek örömére összeszedtük a legnagyobb slágereit.
Berki Mazsi: "Azon kevesek közé tartozom, aki önzetlenül tudta szeretni azt az embert, akit ennyire utáltak"
2022 június 25.   Life
Egy olyan utazásra készül Berki Mazsi és a kis Emma, amit korábban hármasban terveztek Krisztiánnal. A fiatal édesanya saját Youtube-csatornáján elmondta, hogyan telnek most a mindennapok, milyen lelkiállapotban van és miként készül az útra férje nélkül.
A GVH leveteti az online platformokról a gyógygombás cég reklámjait
2022 június 25.   Mínuszos
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eltávolíttatja a Facebookról, a YouTube-ról és a Vimeoról a Max-Immun Kft. hirdetéseit, miután a cég továbbra sem szüntette be a C-peptid termékek jogsértő reklámozását. A nemzeti versenyhatóság tavaly májusban állapította meg, hogy a gyógygomba-készítményeiről ismert Max-Immun Kft. valótlanul tulajdonított gyógyhat
Egy youtuber a Bungie nevében szívatta a konkurens videósokat, gigapert kapott a nyakába
2022 június 24.   GameStar
A Destiny 2 fejlesztője bíróság elé citálná azt a szélhámost, aki a Bungie nevében eljáró szerzői jogi képviselőnek adta ki magát, hogy konkurens tartalomgyártók videóira csapjon le.
Vége a türelemnek, keményebben lép fel a GVH a gyógygomba ellen
2022 június 24.   Azenpenzem
Nem hagytak fel a Varga féle gyógygomba készítmények jogsértő reklámozásával, ezért a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) úgy döntött: eltávolíttatja a Facebookról, a YouTube-ról és a Vimeoról a Max-Immun Kft. hirdetéseit.
A GVH leveteti az online platformokról a gyógygombás cég reklámjait
2022 június 23.   ProfitLine
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eltávolíttatja a Facebookról, a YouTube-ról és a Vimeoról a Max-Immun Kft. hirdetéseit, miután a cég továbbra sem szüntette be a C-peptid termékek jogsértő reklámozását.
Már Apple Watch-on is lehet YouTube videót nézni, de semmi értelme
2022 június 23.   PCWorld
Még a nagyobb, 45mm-es kijelzővel sem épp optimális élmény a YouTube videók fogyasztása.
Levetetik az online platformokról egy gyógygombás cég reklámjait
2022 június 23.   Üzletem
A Gazdasági Versenyhivatal eltávolíttatja a Facebookról, a YouTube-ról és a Vimeoról a Max-Immun Kft. hirdetéseit, miután a cég továbbra sem szüntette be a C-peptid termékek jogsértő reklámozását.
Kamu csodaszerek hirdetéseit tiltotta be a hatóság: ők voltak a járvány vámszedői
2022 június 23.   Pénzcentrum
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eltávolíttatja a Facebookról, a YouTube-ról és a Vimeoról a Max-Immun Kft. hirdetéseit, miután a cég továbbra sem szüntette be a C-peptid termékek jogsértő reklámozását.
Leveteti a gyógygombás cég reklámjait az online platformokról a GVH
2022 június 23.   Adózóna
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eltávolíttatja a Facebookról, a YouTube-ról és a Vimeoról a Max-Immun Kft. hirdetéseit, miután a cég továbbra sem szüntette be a C-peptid termékek jogsértő reklámozását, közölte honlapján a versenyhivatal.