MySpace

Így gondolunk majd a Facebookra és társaira 2050-ben
2018 január 15.   NLCafé
Bár a közösségi oldalak zászlóshajója lassan másfél évtizede megkerülhetetlen szereplő az interneten, előbb-utóbb jönnek az új trónkövetelők, és a most népszerű szolgáltatásokat ugyanúgy elfelejtjük majd, mint a MySpace-t vagy, hogy hazai példát is említsünk, az iWiW-et.
Tudja mi van Tommal, aki szénné kereste magát a Myspace-szel?
2018 január 5.   HVG
Tom Anderson (Myspace Tom) annak idején több mint félmilliárd dollárt rakott zsebre a közösségi felületért, most hobbijának él.
Tom Denney (ex-A Day To Remember) felfedezettjei végre Budapesten: Secrets (US), Our Hollow, Our Home (UK)
2017 november 11.   Noizz
A kaliforniai Secrets eddigi pályafutása feltehetően az egyik legizgalmasabb amerikai metalcore-sikertörténet a MySpace-korszak után.
Amit még mi sem tudtunk Obama-ról
2017 augusztus 4.   Noizz
Az Egyesült Államok első színesbőrű elnöke elképesztő népszerűségnek örvendett – és örvend a mai napig – mandátuma alatt. Főleg azért, mert elsőként használta ki a közösségi média (Facebook, Myspace, Youtube) által nyújtott előnyöket, amellyel nem kevés követőre és támogatóra tett szert. Bár januártól Donald Trump vette át a helyét, 56. születésnap
A MySpace még megvan? Mutatjuk, hogyan habzsolja az életet az alapítója
2017 május 16.   Player
A MySpace-ről 2017-ben írni masszív nosztalgia, a korábbi alapítója is már rég kiszállt a bizniszből, most inkább körbeutazza a világot, és élvezi az életet. Elég profin csinálja.
Emlékszik MySpace Tomra? Most megmutatja, hogy kell elkölteni 164 milliárdot!
2017 május 6.   Velvet
Mióta a férfi eladta a közösségi oldalt, a világ leggyönyörűbb pontjain lógatja a lábát.
35 évesen halálba itta magát a Myspace királynője
2017 február 25.   Blikk
Christine Dulce, a közösségi média világának egyik első nagy sztárja elvesztette a harcot az alkoholproblémáival szemben.
Halálba itta magát a MySpace királynője
2017 február 25.   24.hu
Christine Dolce, akit az internet csak úgy ismert meg, mint ForBiddeN, 35 éves volt.
A Myspace és a VK.com félmilliárd rekordot bukott, Zuckerberg Twittert
2016 június 6.   prohardver
Szűk egy hét alatt 460 millió belépési információ lett nyilvános, a Facebook első embere nevetséges jelszót alkalmazott.
A MySpace alapítója 2005-ben 580 millió dollárt kapott a részesedéséért, azóta utazgat, és ilyen képeket tölt fel az Instagramra
2016 május 30.   444
Ennyi pénzzel tényleg ez a legjobb, amit csinálni lehet.
427 millió jelszót lophattak el a MySpace-től
2016 május 28.   PCWorld
Nevetségesen gyenge jelszótitkosítást használt a szolgáltatás.
A Time Inc. megvette a Myspace anyacégét
2016 február 12.   Kreatív Online
Ejtsék ki tagoltan: MY-SPA-CE. Emlékeznek?
A Time Inc. veszi meg a MySpace-t
2016 február 12.   FigyelőNet
A médiavállalat azért veszi meg a közösségi médiás világ egyik úttörőjének számító MySpace közösségi oldalt működtető céget, hogy így jusson felhasználói adatokhoz.
John Chen twitterezik és köszönti az anyukákat
2015 május 11.   BerryBlog
"Mindenkinek boldog anyák napját! Üdv minden mamának"  Ez volt John Chennek, a BlackBerry elnök-vezérigazgatójának harmadik twitter-üzenete, közvetlenül az után, hogy gratulált David Cameron brit miniszterelnök újraválasztásához (aki nem mellesleg BlackBerry-felhasználó), illetve megköszönte a neki küldött magenta színű pólót a T-Mobile vezérigazgatójának. Az időzítés ne tévesszen meg senkit, az…
A MySpace útját járhatja be a Facebook
2014 augusztus 2.   SG
A közösségi oldalnak nem szabad elkövetnie a zenei platform korábbi hibáit - vélte a bukott lap egyik vezetője.
Jön a Trillian azonnali üzenetküldő program Linuxra
2013 október 9.   hup.hu
A Trillian egy proprietary, multiprotokollos, multiplatformos - Windows, OS X, Android, iOS, Blackberry OS - azonnali üzenetküldő megoldás. A Wikipedia szerint képes kapcsolódni az AIM, ICQ, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, IRC, Novell GroupWise Messenger, Bonjour, XMPP és Skype hálózatokhoz; Facebook, Twitter és MySpace közösségi oldalakhoz; valamint POP3, IMAP, Gmail, Hotmail és Yahoo!…
36 millió felhasználónál tart a MySpace
2013 október 2.   Game Channel Online
A közösségi oldal megnevezésről a legtöbb embernek azonnal a Mark Zuckerberg által megalkotott Facebook jut az eszébe, ám jó pár, konkurensnek nem igazán nevezhető megoldás van még a piacon. Az egyik ilyen oldal a MySpace, mely régen igen népszerűnek számított, ám jó pár éve már, hogy az árnyékos oldalon csücsül. Az év e...
Vége a Facebook uralomnak?
2013 augusztus 12.   iroda.hu
A világ népességének már a hetede, a magyaroknak pedig fele a Facebookon lóg, és egyre több kutatás utal arra, hogy elmúlt a „hájp”, megállni látszik az elmúlt évek töretlen növekedése. A világ legnépszerűbb online közösségi hálózatának az első negyedéves adatok szerint havonta 1,1 milliárd aktív felhasználója van, negyedével több,mint egy évvel korábban. Hasonló ütemben növekedett a naponta aktív…
Fall Out Boy: Save Rock and Roll
2013 május 22.   est.hu
A MySpace-generáció nosztalgiázhat: a Fall Out Boy idén hároméves szünet után visszatért. Ennek már csak azért is örülhetünk, mert így talán Pete Wentz kicsit kevesebbet beszél befuccsolt házasságáról és többet a zenéjéről. Mert azért az egy kicsit érdekesebb.
Az Apple, a Yahoo! és a MySpace védik legkevésbé az adatainkat
2013 május 2.   SG
Civil jogvédők szerint a Twitter védi a legjobban a hatóságoktól a felhasználók adatait, míg a legrosszabbul az Apple, a Yahoo! és a MySpace szerepelt. Egyre nagyobb az átláthatóság az IT-cégeknél.