Facebook

Dél körül várható Orbán Viktor bejelentése a gazdaságvédelmi akciótervről
2020 április 6.   Mandiner
Érdemes a kormányfő Facebook-oldalát figyelni.
Dél körül várható Orbán Viktor bejelentése a gazdaságvédelmi akciótervről
2020 április 6.   Mandiner
Érdemes a kormányfő Facebook-oldalát figyelni.
A nap, amikor Ferenc József megnézte a Budavári Palota építkezését
2020 április 6.   Mandiner
A Nemzeti Hauszmann Program Facebook-oldalán nem csupán a budai vár fejlesztéséről olvashatnak, izgalmas időutazás részesei is lehetnek. Legutóbb arról írtak, amikor Hauszmann Alajos építész 1893-ban megmutatta Ferenc Józsefnek az építkezést.
"Most a cselekvés ideje van" – Mága Zoltán felhívást tett közzé a dolgozó emberek érdekében
2020 április 6.   Propeller
Mága Zoltán hegedűművész a Facebookon üzent a koronavírussal kapcsolatban. A világhírű, Liszt Ferenc-díjas hegedűművész nem hagyja cserben a kollégáit, és mindenkit arra kér, hogy segítse embertársait a bajban. Mága Zoltán arra szólítja fel az övéhez hasonló vállalkozásokat, illetve az egyesületeket, hogy ameddig lehetőség van rá, kövessék a példá
Botka László: Minden magyarnak járjon havi 110 ezer forint az Orbán rendszerén meggazdagodottak pénzéből
2020 április 6.   Propeller
Az ellenzéki szegedi polgármester javaslatát Karácsony Gergely is támogatja. Hétfő reggel a Facebookon Botka László szegedi polgármester "nemzeti szolidaritási program" néven saját javaslatokkal állt el elő, a járvány okozta gazdasági válság kezelésére. Botka 2017-ben az MSZP miniszterelnök-jelöltje volt, de a párt vezetésével összekülönbözött a k
Nem zár be a Bazár! Koncertek virágvasárnaptól húsvéthétfőig
2020 április 6.   Koncert.hu
A Várkert Bazár digitális programsorozatot indít #várkertonline néven a Facebook-on, YouTube-on és a helyszín honlapján.
Fogászati klinika kínált koronavírus tesztet a Facebookon 23 ezer forintért – egy napig
2020 április 6.   Átlátszó
Otthoni mintavételt és gyors koronavírus tesztet ígért egy újonnan létrehozott Facebook oldal április 3-ától. A 23 ezer forintos tesztet hirdető...
Egy nővér bemutatja, milyen könnyű védőfelszerelésben is elkapni a koronavírust
2020 április 6.   Propeller
Videóban mutatják meg, milyen egyszerű kesztyűben is elkapni a járványt. Egy nővér a Facebook-oldalán osztotta meg követőivel a videót, amelyben bemutatja, hogy a gumi kesztyű egyszerű használata mellett hogyan kaphatjuk el mégis a fertőzést, és mire kell vigyázni. A hasznos és tanulságos videóban a Michiganben élő Molly Lixey bemutatja, hogy a gu
Leállt a termelés a Szamos Marcipánnál, több száz munkavállaló sorsa bizonytalan
2020 április 6.   Átlátszó
A Facebookon terjedt el a hír, hogy több alkalmazottját is elbocsátotta a nagy hírű cég. Több munkavállaló is azzal vádolja a...
Koronavírus: egy nővér videón mutatta be, milyen könnyű elkapni kesztyűben a fertőzést
2020 április 6.   Blikk
Egy nővér a Facebook-oldalán osztotta meg követőivel a videót, amelyben bemutatja, hogy a gumi kesztyű egyszerű használata mellett hogyan kaphatjuk el mégis a fertőzést, és mire kell vigyázni.
Egy férfi öszekötötte az életét egy igazi csirkével, együtt fürdenek, együtt hálnak
2020 április 6.   Promotions
Van egy közös Facebook-oldaluk is, ahova közösen posztolnak. Igen, közösen. Mindent együtt csinálnak.
Ha ilyen ember vagy, biztosan nem befolyásol a lájkok száma
2020 április 6.   Női NetCafe
A legtöbb ember önbizalmára igenis hatással van a Facebookon begyűjthető pozitív visszajelzések – lájkok – száma. Létezik azonban egy csoport, akikre kevésbé hat a jelenség: ezek pedig a céltudatos, magabiztos emberek – derül ki a Cornell University friss kutatásából.
Gazemberek: Gyurcsány szerint, amit Orbán tesz, az semmire sem elég
2020 április 6.   888
Vérlázító Facebook-videót tett közzé a Demokratikus Koalíció, a videót „12,5 cm” Gréczy is megosztotta.
Fehérvár: íme, Nikolics új frizurája – kép
2020 április 6.   NSO
A Mol Fehérvár támadója, Nikolics Nemanja megváltoztatta hajviseletét a járvány miatt otthon töltött időszak során. A magyar válogatott támadó saját Facebook-oldalán mutatta meg új frizuráját.
A Facebook a koronavírus-járványon is keres
2020 április 6.   Bitport
A felhasználók nem bíznak a hitelességében, mégis minden korábbinál fontosabbá vált a a Facebook szerepe a hírfogyasztásban.
Baleset miatt egy vágányon közlekedik a szentendrei HÉV
2020 április 6.   Propeller
A Szépvölgyi út és a Szentlélek tér közötti szakaszon. A BKK Info hétfőn reggel 8 óra előtt pár perccel közölte a Facebook-oldalán, hogy a H5-ös HÉV a Szépvölgyi út és a Szentlélek tér között egy vágányon közlekedik baleset miatt. Utasaink türelmét kérjük!
Hetente kétszer papíron - így oldják meg a hátrányos helyzetű települések a távoktatást
2020 április 6.   Eduline
A koronavírus-járvány miatt bezártak az iskolák, a jobb helyzetben lévő diákok számítógép mellett, Facebook-csoportokat használva, a tanárok internetes jelenlétével folytatják a tanulást. De hogyan oldják ezt meg a hátrányosabb helyzetű tanulók?
Nézze meg a pillanatot, amikor Orbán Viktor eltörli a parkolási díjat Magyarországon
2020 április 6.   ATV
"Huszonötödik nap. Aláírtam a kormányrendeletet. Hétfőtől díjmentes lesz a közterületi parkolás Magyarországon" - írja röviden és tömören a miniszterelnök Facebook-videójához.
Emilio rászedte Bíró Icát
2020 április 6.   Hírstart
Alaposan rászedte Bíró Icát Jellinek Emilio és neje, Tina, akik telefonon járatták április bolondját a Metál Ladyvel. Fotó: Bíró Ica / Facebook Emilio rengeteg hangot tud utánozni, így kitaláltuk, Palikát, az ötéves unokaöccsét alakítja, és felhívjuk Bíró Icát azzal, hogy Palika mekkora rajongója. Ica hozta, amire számítottunk: kedves, türelmes,
Gyurcsány kifakadt: Orbán egy kicsinyes gazember, egy görcsrángatta útonálló
2020 április 6.   168 Óra Online
Nem spórolt a jelzőkkel Gyurcsány Ferenc DK-elnök, aki legutóbbi Facebook-posztjában Orbán Viktort osztotta ki. „Orbán a bosszú embere. A kicsinyes bosszúé.” – kezdi bejegyzését, amit az önkormányzatokat érintő tervezett sarc kapcsán fogalmazott meg.