Facebook

Menhelyi kutyáknak segít állást találni a Telenor
2018 augusztus 17.   Hírstart
A Telenor és a Fogadjörökbe Alapítvány együttműködéséből született Álláskereső Kutyusok Facebook-oldal menhelyi kutyáknak segít gazdát találni, és az ideiglenes örökbefogadás jelentőségére hívja fel a figyelmet.
Ha így lép be a Facebookra, szinte biztos, hogy soha nem törik fel a fiókját
2018 augusztus 17.   HVG
A kétfaktoros azonosítás régóta elérhető a Facebookon, de annak bonyolultsága miatt többen inkább nem éltek vele. Nemrég végre megjavították és lényegesen felhasználóbarátabbá is tették. Mutatjuk, hogyan tehet szert extra biztonságra néhány kattintással.
A tőzsdespekuláns ismét médiapapírokat vásárol
2018 augusztus 17.   Magyar Idők
Soros alapja még júniusban bevásárolt Facebook- és Twitter-részvényekből, de ráugrott a streamingszolgáltatásokat és a befektetőknek biztos menedéket nyújtó Spotifyra és Pandorára is.
Álláskereső kutyák lepték el a közösségi oldalakat
2018 augusztus 17.   Hírstart
Örökbefogadásra váró kutyák álláskereső hirdetései árasztották el a közösségi oldalakat az elmúlt hetekben. A Telenor és a Fogadjörökbe Alapítvány együttműködéséből született Álláskereső Kutyusok Facebook-oldal menhelyi kutyáknak segít gazdát találni, és az ideiglenes örökbefogadás jelentőségére hívja fel a figyelmet.
Miért nem tudsz jól aludni?
2018 augusztus 17.   Ezoterikus.hu
Amalie Drury sok más amerikaihoz hasonlóan szinte elválaszthatatlan okostelefonjától. A 33 éves írónő még a fürdőszobába is magával viszi, hogy ellenőrizhesse üzeneteit és a Facebook bejegyzéseket.
Soros György bevásárolta magát a Facebookba
2018 augusztus 16.   gondola.hu
Soros aktivizálta magát a technológiai piacon. Többek között a Facebook, a Twitter, a zeneletöltő cégek részvényeiben látott fantáziát.
Enji Night a Szigeten! Cosplay sztár hódította meg a fesztivált
2018 augusztus 16.   Nuus
Enji Night cosplay karakterét a Facebookon és az Instagramon összesen egymillió rajongó követi, és bizony a Szigeten is sokan felismerték. Mit kezdhet Lara Croft a Szigeten?
A tőzsdespekuláns bevásárolta magát a Facebookba
2018 augusztus 16.   Magyar Idők
Soros György Facebookhoz való viszonya nagyon érdekes. A 2012-től egészen 2017-ig hol több, hol kevesebb részvénye volt a cégben, de szinte mindig volt neki valamennyi.
Soros György bevásárolta magát a Facebookba
2018 augusztus 16.   888
Soros György aktivizálta magát a technológiai piacon. Többek között a Facebook, a Twitter, a zeneletöltő és zenemegosztó programokat, appokat kínáló cégek részvényeiben látott fantáziát.
Így kell kikerülni a kerékpárosokat
2018 augusztus 16.   Bumm.sk
A rendőrség a Facebookon közzétett videón elmagyarázza, hogyan előzhetik meg biztonságosan a sofőrök a kerékpárosokat. Legalább másfél méteres távolságot kell tartani.
A Facebook elismerte, hogy nem lépett fel elég határozottan a gyűlöletbeszéd és az álhírek ellen Myanmarban
2018 augusztus 16.   444
Népirtás lett a dologból.
Rettegés a kibertérben
2018 augusztus 16.   Hetek
„Szia, Momo vagyok. Három éve meghaltam autóbalesetben. Ha nem küldöd tovább 15 ismerősödnek ezt az üzenetet, akkor éjfélkor meglátogatlak!” A fenti üzenetet egy hazai falusi kisiskola több alsó tagozatos diákjának is elküldte a Facebookon a Momo névre hallgató csirkelábú szörny. Az üzenet kapcsán a gyerekek elmondták: nagyon megrémültek, mert azt hitték, egy valódi, ijesztő külsejű ember írt…
Női kézi: csere a keretben, a Vác átlövője játszhat a vb-negyeddöntőben
2018 augusztus 16.   NSO
Szerda este csatlakozott a női U18-as világbajnokságon szereplő magyar női ifjúsági kézilabda-válogatotthoz Kácsor Gréta, a Vác játékosa, aki a lecserélt Szilovics Fanni helyett kaphat lehetőséget a spanyolok elleni negyeddöntőben – olvasható a hazai szövetség hivatalos Facebook-oldalán.
A szerelem nem ismeri a határokat, az Academic Single nem ismeri a leiratkozást
2018 augusztus 16.   Tékozló Homár
Szegény párkeresőket manapság nem csak a társtalanság szomorítja, hanem a kicsit simlis, kicsit nyerészkedő online társkereső oldalak tömkelege is. A Homáron az Elittársnak szép hosszú, immár évekre visszanyúló a bűnlajstroma, amihez képest a Be2  szinte kisiskolásnak tűnt legutóbb. Hozzájuk csaphatjuk most már a piacnak kifejezetten elitista névvel nekifutó Academic Singles-t is, ami úgy tűnik az…
Kína már a Redditet is blokkolja
2018 augusztus 15.   444
Egyelőre nem tudni, pontosan miért, de szakértők szerint a Hszincsiang-Ujgur Autonóm Területen megkezdett belbiztonsági intézkedésekhez lehet köze. A kínai kormány nagyon gyakran túlreagálja az internetes kritikát, ezért sem elérhető az országban a Google, a Facebook és a Twitter sem. Néhány Reddit felhasználó keserűen arról posztolt, hogy bár sajn
Felpörgeti az élő videókat a Facebook, jönnek az extra funkciók
2018 augusztus 15.   Hírstart
A Vidpresso nevű szolgáltatásról talán kevesen hallottak eddig, a Facebook azonban felfigyelt a startupra, és le is csapott rá. A közösségi oldal üzemeltetői a facebookos videókat szeretnék a felvásárolt vállalat technológiájával több funkcióval ellátni.
Felpörgeti az élő videókat a Facebook, jönnek az extra funkciók
2018 augusztus 15.   HVG
A Vidpresso nevű szolgáltatásról talán kevesen hallottak eddig, a Facebook azonban felfigyelt a startupra, és le is csapott rá. A közösségi oldal üzemeltetői a facebookos videókat szeretnék a felvásárolt vállalat technológiájával több funkcióval ellátni.
Homonnay sajnálja, hogy "nem b.szta agyon" a fideszes nénit
2018 augusztus 15.   Hírstart
A Figyelő kiszúrta, amint Homonnay Gergely a Facebookon azon sajnálkozik, hogy nem ütötte agyon a kidőlt fa a fideszes szomszédját.
Állítják: minél távolabb élnek a barátaid, annál jobban élsz
2018 augusztus 15.   Hírstart
Egy facebookos adatbázis alapján állapították meg kutatók, hogy aki a barátai közelében él, kevesebbet keres, míg akik nem a barátaik közvetlen közelében élnek, azok tehetősebbek.
Állítják: minél távolabb élnek a barátaid, annál jobban élsz
2018 augusztus 15.   Hírstart
Egy facebookos adatbázis alapján állapították meg kutatók, hogy aki a barátai közelében él, az kevesebbet keres, míg akiknek barátaik nem a közvetlen közelükben élnek, azok tehetősebbek.