2016. március 18. péntek

márc. 18
5:36
Különadót vetnek ki a britek a cukrozott üdítőkre (Infostart)
Különadót vetnek ki a cukrozott üdítőitalokra Nagy-Britanniában a gyerekelhízás elleni harc jegyében - jelentette be nagy meglepetésre John Osborne brit pénzügyminiszter szerdán a parlamentben a 2016/17-es pénzügyi év költségvetési tervét ismertetve.
márc. 18
6:12
Ez a bécsi étterem a legjobb egész Ausztriában (Infostart)
A bécsi Steirereck lett az év étterme a Falstaff osztrák étteremkalauz ínyencklubja szerint.
márc. 18
6:14
Tudta, hogy hiába mossa, mégsem tiszták teljesen a fogai? (Infostart)
Egészséges Száj Napját hirdette meg a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozata, a Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete és a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kara. Városszerte ingyenes fogászati szűrés, szájhigiénés információs pont és egy fogköztisztítási rekordkísérlet is várja pénteken az érdeklődőket - mondta az InfoRádiónak Kesztyűs Artúr fogorvostanhallgató, az esemény egyik…
márc. 18
12:27
A nebivolol hatóanyagú vérnyomáscsökkentők interakciói gyógynövényekkel (WebBeteg)
A vérnyomás csökkentésére alkalmazott gyógyszerekre általánosan igaz, hogy a szervezetben bekövetkező változások befolyásolhatják a készítmények hatékonyságát. A nebivolol tartalmú szerek esetén például nem ajánlott nyugtató hatású táplálékkiegészítőket szedni. Cikkünkből kiderül, hogy miért.
márc. 18
15:36
Több mint TestŐr előzetes (WebBeteg)
Ezen a héten száműzzük a kemikáliákat, megmutatjuk, hogy gőzzel, tisztítószerek nélkül hogyan lehet látványos a tavaszi nagytakarítás.

Keresés