2016. március 24. csütörtök

márc. 24
0:42
Mit tegyünk a gyermekkel betegség vagy baleset esetén? (WebBeteg)
Digitális forradalom a sürgősségi gyermekellátásban. Szakemberek szerint számos gyermek ellátása lehetne biztonságosabb, ha a szülők szakszerű segítséget kapnának baj esetén. A betegagyerekem.hu weboldal célja, hogy hazai, magas szakmai színvonalú, egymást jól kiegészítő innovatív kezdeményezéseket gyűjtsön össze.
márc. 24
13:19
A natúr kozmetikumok a természethez vezetnek minket vissza (WebBeteg)
A szépségápolási termékek őshazája a korabeli háztartásokba vezethetők vissza. Az otthon főzött szappanoktól hosszú út vezetett a mai kozmetikai cikkekig.
márc. 24
13:21
Az ökológiai lábnyom lehet minimális (WebBeteg)
A környezetvédelem egy generációkon átívelő küldetés.
márc. 24
13:23
A biokávénkról már azt is tudhatjuk, hogy melyik farmról származik (WebBeteg)
Napi rutin a kávé fogyasztása. Feltörekvő kezdeményezésnek köszönhetően a biokávé is egyre nagyobb teret nyer a kávéfogyasztók között.
márc. 24
13:25
A lézeres kezelések a legegyszerűbb, leggyorsabb kezelések közé tartoznak, ha az esztétikai beavatkozásokról beszélünk (WebBeteg)
Az arcbőrhöz hasonlóan az intim területeken is meg tudja erősíteni egy lézeres kezelés a kollagénrostokat. A hám regenerálódásának köszönhetően szubjektív változást tapasztalhatnak.
márc. 24
13:27
Növeli a szív- és érrendszeri kockázatot az óraátállítás (Metropol)
Minden, ami az "alvásidőnkbe gázol", az növeli a szív- és érrendszeri kockázatot - jegyezte meg Kiss Róbert kardiológus.
márc. 24
13:27
A kiegyensúlyozott étrend hozzájárul bőrünk szépségéhez (WebBeteg)
Vannak bizonyos vitaminok, amik nélkül a bőr nem marad egészséges.
márc. 24
13:29
Csökkent a TBC-fertőzések száma Európában (WebBeteg)
Átlagosan 4,3 százalékkal csökkent az új tuberkulózisos esetek száma 2010 és 2014 között az Egészségügyi Világszervezet 53 országot magába foglaló európai régiójában. Magyarország a százezer lakosra jutó nyolc új esettel továbbra is az alacsonyan átfertőzött országok közé tartozik.
márc. 24
14:21
Változtassunk a környezethez való hozzáállásunkon! (WebBeteg)
Egyre több fertőző betegség terjed el és egyre súlyosabb következményei lesznek.
márc. 24
14:23
A klímaváltozás és a nem megfelelő higiénia milliók vízbiztonságát veszélyezteti (WebBeteg)
A cél, hogy milliók számára biztonságos mennyiségű és minőségű vizet juttassunk, még nagyobb kihívás lesz a jövőben a klímaváltozás miatt, amely a szárazsággal, az árvízzel sújtott és a veszélyeztetett területeken élő több milliónyi gyermek vízellátását és vízbiztonságát fenyegeti.
márc. 24
17:30
Áprilistól változik a sebészeti ügyeleti ellátás Budapesten (WebBeteg)
Április 1-jével megváltozik a sürgősségi sebészeti ügyeleti ellátás Budapesten - jelentette be az egészségügyi ellátórendszer működtetéséért felelős helyettes államtitkár.

Keresés