2016. március 17. csütörtök

márc. 17
10:30
Még egy bőr? - nem jön az új Nissan GT-R, csak ismét felfrissül (Auto Pult)
A GT-R minden kétséget kizárón a Nissan egyik legismertebb, és egyben legelismertebb modellje: egy nagyon kemény, emblematikus sportautó, ehhez kétség sem fér. Azonban szép lassan eljár felette az idő, miközben az új generáció érkezése továbbra is távolinak tűnik, főleg annak ismeretében, hogy a New York-i Autószalonon ismét egy frissítésre készül a japán gyártó.
márc. 17
12:19
Túlnőtte a Maybach-ot a koreai Genesis G90L - új tanulmány is jön (Auto Pult)
Tavaly év végén számoltunk be róla, hogy a G90-nel (egyes piacokon EQ900) a Hyundai útjára indítja saját luxusmárkáját, méghozzá Genesis néven. A hatalmas lendületben lévő dél-koreaiak pedig azóta sem álltak le, így nemrégiben bemutatkozott az óriási szedán hosszított változata is, L utónévvel. Mindez ráadásul még nem volt elég a gyáriaknak, ugyanis a jövő héten kezdődő New Yorki Autószalonra már…
márc. 17
13:30
Keresztben, Barcelonában - művészi videón tombol a Ferrari 488 GTB (Auto Pult)
Egy autórajongó számára talán nincs is szebb annál, mikor felhördült egy V8-as erőforrás – még ha turbós is –, és üvöltve készteti pörgésre a hátsó kerekeket, miközben az autó kilinccsel előre érkezik meg a kanyarba. Ez talán maga a paradicsom, és mindezt most egy rövid videóban varázsolta elénk a Penznzoil, méghozzá egy Ferrari 488 GTB segítségével.
márc. 17
14:06
Bevált recept – 367 lóerővel debütált a Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC (Auto Pult)
A Mercedes nemrégiben bejelentette, hogy egy sor 43-as típusjelű AMG modell bevezetésére készül, a németek pedig valóban betartották szavukat: egymás után mutatkoznak be a ’43-as’ Mercedes-AMG modellek, gondoljunk csak az SLC-re, a C-osztály Coupé/Cabriolet párosra, vagy a múlt héten leleplezett E 43-ra. És ma is bővült a paletta, ugyanis a németek bejelentették a Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC…
márc. 17
14:42
A régi fényben – vezettük az új Fiat Tipót (Auto Pult)
A Fiat vágyakozik visszatérni régi dicsfényébe, ehhez pedig ezúttal jól keverte a lapokat. Visszatért a Tipo elnevezés, a család első tagjaként pedig egy olyan szedán, amely harmóniájával, tágasságával és vonzó árával igyekszik érvényesülni. A slágergyanús újdonság mindössze 3,5 millió forinttól elérhető hazánkban; nem haboztunk, és már be is ültünk a volánja mögé.
márc. 17
16:45
A BMW jövője - sok újdonság mellett érkezik az i8 Roadster (Auto Pult)
A BMW szokásos éves tavaszi sajtókonferenciáján jelentette be dióhéjban terveit 2016-ra vonatkozóan; a bajorok programjában számos izgalmas pontot találunk, amelyek lefedik a teljes modellpalettát. Keményen dolgozik az M-divízió, miközben tovább gyarapodik az elektromos és hibrid modellek kínálata, hiszen az "i" és az "i Performance" részlegek sem pihennek.

Keresés