2016. március 21. hétfő

márc. 21
9:24
Japán a legdrágább amerikai autó (Auto Pult)
Letaszították a Dodge Vipert az Amerikában készülő legdrágább autó trónjáról. A nagysorozatban készülő legnagyobb árcédulával rendelkező négykerekű ezúttal már a Honda/Acura NSX.
márc. 21
10:16
Már készül a következő Jaguar XJ (Auto Pult)
Miközben a Mercedes S-osztály és az új 7-es BMW már megvívta csatáját, az Audi, a Lexus és a Jaguar is javában dolgozik zászlóshajója megújításán. Az A8 és az LS következő generációját 2019-ben követi majd a Jaguar XJ következő felvonása, amely új fejezetet nyit majd a brit márka történelmében.
márc. 21
10:51
Egy történet vége: legördült a szalagról az utolsó Volkswagen Phaeton (Auto Pult)
Az utolsó Volkswagen Phaeton is kigördült a németek drezdai gyárának kapuján – ezzel, még ha csak ideiglenesen is, de parkolópályára került a VW prémium kategóriás részvétele. A drezdai "üveggyár" átalakul, a luxusmodell sorsáról pedig a gyártó vélhetően hamarosan végleges döntést hoz.
márc. 21
11:27
100 éves Forddal a világ körül (videó) (Auto Pult)
Bizonyára sokan kíváncsiak rá, hogy milyen lehet egy 100 éves autó volánja mögött ülni, de azért hosszabb távon már legtöbben inkább egy modernebb társat választanak maguknak. Nem így egy holland pár, Dirk és Trudy Regter, akik az egész világot szeretnék bejárni egy 1915-ös Ford T-modellel, és jó úton járnak céljuk elérése felé.
márc. 21
18:48
Gondtalanul a mindennapokban – Toyota RAV4 Hybrid teszt (2016) (Auto Pult)
2016-ot írunk és már autonóm közlekedésről, tisztán elektromos hajtásról és egy szebb világról álmodozunk, azonban nem árt kijózanodni, még közel sem tartunk abban az ideális világban, ahová vágyunk. A kijózanodás persze nem jelent egyet azzal, hogy a szürke valóságba visszatérvén magunkba kellene roskadnunk, hiszen napjainkban is vannak üdvözítő kivételek, amelyek képesek feledtetni idilli…

Keresés