2008. január 17. csütörtök

jan. 17
0:55
Star Trek Online: lelőtték a munkálatokat (Habostorta)
Fanatikusok ezrei szomorkodhatnak most, a Perpetual ugyanis hivatalosan bejelentette: nem készítik el a Star Trek Online-t
jan. 17
6:13
Csifó Dorina utódját keresi (Blikk)
A Barátok közt Noémije pár hét múlva otthagyja a sorozatot
jan. 17
6:15
Viva Kristóf: Végignéztem a szívműtétemet (Blikk)
A combján keresztül hajtották végre Steiner Kristóf szívműtétjét
jan. 17
6:17
Britney Spears búcsúlevele (Blikk)
Félő, hogy végképp Anna Nicole Smith sorsára jut a popsztár
jan. 17
6:19
Nem akarta megmutatni Annácska Zeuszt (Blikk)
Két állatszakértőn már kifogott Kelemen Anna kutyája
jan. 17
7:29
Kirúgják a sorozatból Damu Rolandot (BorsOnline)
Márciustól véget ér a civilként is erőszakoskodó sorozatsztár tévés karrierje. A műsor milliós nézőtáborának nagy része is egyetért azzal, hogy a Várnagy Elődöt alakító színész ne tehesse be a lábát a Csillagvirág Klinikára.
jan. 17
7:40
Faludy kijelölte, ki feküdjön Fanny asszony ágyába (BorsOnline)
Faludy Fanny magányos. A huszadik század egyik legendás költőjének özvegye másfél éve él egyedül, két kiskutyájával. Faludy gyűrűit hordja, és várja azt a társat, aki méltó utódja lehet elhunyt férjének. A zseni özvegye az örökbefogadást tervezi, de ha később társra lelne, szívesen szülne gyereket.
jan. 17
7:50
Bánja gaztetteit a Blahán késelő kiskölök (BorsOnline)
Ma már egy csíkszeredai gyermekotthonban hajtja álomra a fejét az a 12 éves román kisfiú, aki rettegésben tartotta a Blaha Lujza tér környékét, és combon szúrt egy 15 éves fiút. Az őt kísérő rendőröknek azt mondta: mindent megbánt.
jan. 17
7:50
Európa-bajnokkal vigasztalódik Dobi (Blikk)
Vera kicsinyes bosszúja volt, hogy kirakta volt barátját a zenekarából
jan. 17
7:56
Különváltak Pély Barna és Dorina útjai (BorsOnline)
Nem jelenek meg Dorinával! - jelentette ki Pély Barna. A Megasztár egykori ítésze úgy döntött, a sajtóban már nem kíván egy párt alkotni az énekesnővel. Barna sejtelmesen hallgat szerelméről, és inkább legújabb lemezére koncentrál.
jan. 17
8:12
Egészségbiztosítási törvény: Átveheti az állam a pénztár irányítását (BorsOnline)
MSZP frakciójában már felmerült a kérdés: mi történik akkor, ha a magánbefektetők nem kívánnak részt venni az egészségbiztosítás átalakításában?
jan. 17
8:17
George Michael kiteregeti hálószoba titkait is (Blikk)
Nem takargat semmit az életéből, George Michael
jan. 17
8:44
Dominik, a titok 4. rész - Zsákmánynak nézte a kisfiút a pitbull (BorsOnline)
Az egész ország aggódott a Monorierdőről eltűnt két és fél éves Dominikért. Amikor kiásták a kicsi testét, végérvényesen kiderült, nincs már remény, Dominikot a család kutyája tépte szét. A tragédia részleteiről egy a napokban megjelent könyv lapjai mesélnek. Dr. Gácsi Márta a gyilkosnak tartott kutyákról alkotott szakvéleményt.
jan. 17
8:59
Barátok közt: Dorina segít új Noémit keresni (BorsOnline)
Noémi utódját keresi a Barátok közt, Csifó Dorina ugyanis nemsokára otthagyja a sorozatot. A színészpalánta kíváncsian várja, kit választanak helyette, olyannyira, hogy maga is hirdeti a válogatást ismerősei körében. A castingot jövő hétvégén tartják.
jan. 17
9:11
26 ezer emberre támadt rá a pécsi parkolócég (BorsOnline)
26 ezer emberre támadt rá a pécsi parkolócég Lead: Huszonhatezer fizetési felszólítást küldött ki egy pécsi ügyvédi irodán keresztül autósoknak a városi parkolási cég. Többen állítják, hogy évekkel korábban már befizették a büntetést, mégis kaptak felszólítást. Aki elismeri a tartozást, az leginkább azt kifogásolja, hogy 6 ezer forintos ügyvédi költséggel terhelték meg tartozásukat.
jan. 17
9:27
Kirúgják a sorozatból Damu Rolandot (Habostorta)
Márciustól véget ér a civilként is erőszakoskodó sorozatsztár tévés karrierje. A műsor milliós nézőtáborának nagy része is egyetért a döntéssel
jan. 17
9:43
Zsanett ügy: Vége van, de még sincs vége (BorsOnline)
Hivatalosan véget ért a nyomozás az E. Zsanett megerőszakolásával gyanúsított öt rendőr ellen. A Fővárosi Főügyészség ugyanis elutasította azt a panaszt, amelyet E. Zsanett jogi képviselője nyújtott be, a decemberi megszüntető határozat ellen. Pótmagánvádlóként azonban még bíróság elé viheti az ügyet E. Zsanett.
jan. 17
9:59
Kisteleki visszahívja Matthäust? (BorsOnline)
Első hallásra hihetetlennek tűnik, mégis esély van arra, hogy újra Lothar Matthäus vegye át a magyar futballválogatott irányítását - legalább is az NB I.hu szerint. Állítólag már fel is vette a kapcsolatot Kisteleki István elnök az ex-kapitánnyal, illetve annak egykori menedzserével, Pellady Péterrel.
jan. 17
10:09
Ez történt január 17-én (Habostorta)
Megszületett Popeye és a vízöblítéses vécé, Cook áthajózott a Déli-sarkkörön, a pápaság székhelye a Vatikán lett, ünnepel Jim Carrey...
jan. 17
10:14
Végigkáromkodta A Széfet a leszbikus játékos (BorsOnline)
A tévénézők előtt is vállalta leszbikusságát A Széf tegnap esti játékosa, Gerényi Katalin. A negyvenegy éves vállalkozó hölgy húsz éve vonzódik saját neméhez, és soha nem tagadta másságát, hiszen nem tud rajta változtatni.
jan. 17
10:25
A nap képe - A fog (Habostorta)
A szexis úristenedet!
jan. 17
10:41
Szexfüggősége vitte a csúcsra a Laurot (BorsOnline)
Semmi máson nem jár az eszük, csak, hogy ágyba vigyenek egy nőt. A szex miatt a családjukat és a munkájukat is elhanyagolják. Ők a szexfüggő pasik, akiknek száma egy hazai kutatás szerint egyre nő. Szakemberek szerint ez ugyanolyan betegség, mint a játékszenvedély, vagy az alkoholizmus.
jan. 17
10:42
Leégett a bőre egy neves kozmetikai szertől - sokkoló fotóval! (Habostorta)
Egy fiatal brit lány beperelte a L’Orealt, miután az egyik hajfestéktől súlyos égési sérülések keletkeztek a fejbőrén és az arcán
jan. 17
10:43
Indiai horoszkóp - Velőnkbe lát a a keleti asztrológia (BorsOnline)
A keleti asztrológiában az indiai horoszkóp a karmából kiindulva ad útmutatást. Figyelembe veszi a vérmérsékletet és az előző életeket. Azok, akik elfogadják, hogy több életük volt már az idők folyamán, tudják, hogy az összes újjászületésük gazdagította olyan tapasztalattal, amit fel tud használni jelenlegi életében. Az indiai horoszkóp azt mutatja meg, hogy melyik jegy karmáját tekinthetik…
jan. 17
11:04
Kirabolták az RTL Klub stábját a késelő fiú falujában (BorsOnline)
Tévéseket raboltak ki Erdélyben, miközben filmet forgattak a Budapestről szerdán Romániába hazaszállított cigányfiú falujában – értesült a Független Hírügynökség. Az RTL Klub Házon kívül című műsorának forgató stáb minderről felvételeket is készített – olvasható a Figyelő Net oldalán.
jan. 17
11:10
Danubius Csili: Fogadásból irodafestés (Habostorta)
Fogadásból festettek irodát a Danubius rádió műsorvezetői - képekkel!
jan. 17
11:15
Fű alatt ötmillióért adják itthon a béranyákat (BorsOnline)
Ötmillió forint egy illegális béranya – állítják alvilági körökben. Hogy ez igaz-e, annak nehéz utánajárni, az árat mindenesetre fölveri, hogy Magyarországon – ellentétben számos más országgal, így Amerikával és Angliával – tiltja a törvény a béranyaságot. Pedig akadnak bőven, akiknek ez az utolsó esélyük arra, hogy genetikai szempontból is saját gyermekük legyen.
jan. 17
11:26
Paltrow harmadik babáját várja? (Habostorta)
Gwyneth Paltrow kórházban töltötte a hét elejét, amerikai források pedig tudni vélik, hogy azért, mert újra állapotos
jan. 17
11:41
Első bálozó lesz Talmácsi (BorsOnline)
Alig ért haza a kubai nyaralásából a világbajnok motorversenyző, Talmácsi Gábor, máris megkezdheti a fizikai felkészülést, hiszen 23-án már Jerezben teszteli az új versenygépét. Közben menedzserével, Stefano Favaróval készül az Operabálra is, ahová tiszteletjegyet kaptak.
jan. 17
12:14
Bin Laden bosszúból végzett Bhuttóval? (BorsOnline)
Bin Laden már nem él. Egykori harcostársa, Omar sejk végzett vele - ezt mondta egy televíziós interjúban néhány nappal halála előtt Benazir Bhutto. A Pravda internetes kiadása tudni véli,a volt kormányfővel kijelentése miatt bosszúból végzett a terrorszervezet.
jan. 17
12:41
A művészek közül Törőcsik a leghitelesebb (Blikk)
Mennyire bíznak a magyarok a közéleti szereplőkben?
jan. 17
12:46
Britney Spears pucéran rohangált egy boltban - fotókkal (BorsOnline)
Újabb botrányt kavart Britney Spears, ezúttal egy ruhaüzletben mászkált meztelenül és szexelt a kabinban. A pophercegnő viselkedése felháborodást keltett a vásárlók körében, a szemtanúk undorítónak találták a sokak által bolondnak tartott Britney.
jan. 17
13:12
Tolókocsiban vitték kórházba Gwyneth Paltrow-t (BorsOnline)
Kórházba került Gwyneth Paltrow. A színésznőt hétfőn vitte be férje a New York-i Mount Sinai Klinikára, ahol egy napig megfigyelés alatt tartották. A kórházban hírzárlatot rendeltek el, így nem tudni mi lehetett a baja a sztárnak.
jan. 17
13:45
Alonso újra szárnyal a Renault-val (BorsOnline)
Téli tesztekhez mérten óriási tömeg, 6500 Forma-1-es rajongó látogatott ki a jerezi pályára Fernando Alonso Renault-os visszatérését ünnepelni. Ráadásul a spanyol szimpatizánsai egy-két transzparenst is magukkal vittek, s az egyiken a Mclarenes csapatfőnöknek, Ron Dennisnek üzentek: „Ron, bocsánatot kellene kérned a bajnoktól azért, amit a Ferrarival csináltál”, utalva a kémügyre, amely elütötte a…
jan. 17
13:55
Első bálozó lesz Talmácsi (Habostorta)
Alig ért haza a kubai nyaralásából a világbajnok motorversenyző, Talmácsi Gábor, máris megkezdheti a fizikai felkészülést...
jan. 17
14:12
Victoria: David pénisze 25 centis! (BorsOnline)
Victoria Beckham megelégelte férje férfiasságának becsmérlését, ezért kitálalt. A focistafeleség ugyanis kijelentette, hogy a Davidnek hatalmas, 25 centis pénisze van, amit bizony kiválóan is használ, ezért rendkívül büszke az Armani plakáton egy szál gatyában pózoló urára.
jan. 17
14:45
Bohócot csinált Maóból a Citroen - fotóval (BorsOnline)
Fájhat most Nicolas Sárközy államfő feje: a francia Citroen ugyanis vérig sértette Kínát. A gyár új modelljét népszerűsítő hirdetésen ugyanis Kínában a mai napig nagy becsben tartott Mao Ce-tung fintorgó portréja látható.
jan. 17
14:51
Bon-Bon és Brigi együtt (Blikk)
Erdőhegyi Brigitta az egyik legfontosabb dolognak tartja a bizalmat két ember kapcsolatában, legyen szó szerelemről vagy barátságról. Nem véletlen, hogy a szövegíró Szabó Ági erről írt neki egy dalt, amelynek a zenéjét a Bon-Bon együttes szerezte. A dalból úgy tűnik, Briginek szerencsemalaca van, rátalált arra a személyre, akiért a tűzbe tenné a kezét. A csinos énekesnő elárulta, sajnos a…
jan. 17
15:12
Celine énekli az olimpiai megnyitódalt? (Habostorta)
Celine Dion április 13-án élete első koncertfellépésére készül Kínában...
jan. 17
15:12
Kylie-t már egy baba látványa is kikészíti idegileg (BorsOnline)
Kylie Minogue beteg gyerekeket látogatott meg egy Sydney-i kórházban. Az énekesnőt nagyon megérintette a gyerekek látványa, sírva fakadt.
jan. 17
15:44
Tanárnőjük szex videóján csámcsogtak a diákok – videóval (BorsOnline)
Felfüggesztettek egy fiatal tanárnőt a munkájából, miután kiderült, hogy diákjai délutánonként a nő szaftos kis videóján csámcsognak. A manchesteri Stockpot általános iskolában dolgozó Sarah Greenről, évekkel ezelőtt készült pornográf felvételekre az interneten akadtak rá a diákok.
jan. 17
15:55
Robbie albumát bezúzzák (Habostorta)
Robbie Williams legutolsó albuma nem aratott túl nagy sikert, arra viszont senki sem gondolt, hogy megsemmisítésre kerül a nagy része
jan. 17
16:00
Eddie Murphy 2 hét után válik (Blikk)
A pár közlése szerint továbbra is barátok maradnak
jan. 17
16:11
Megkéseltek egy 13 éves lányt egy katolikus iskolában (BorsOnline)
A neve elhallgatását kérő fiatal brit áldozatot tegnap, az iskolai órák után, a suli udvarán érte a támadás, pont azon a napon, amikor a napvilágot látott egy statisztika, mi szerint Londoban naponta öt fiatal sérül meg késes és fegyveres támadásban. A rendőrség egyelőre most azt igyekszik kideríteni, vajon az elkövetőnek miért állt érdekében megkéselni a kislányt.
jan. 17
16:11
Különváltak Pély Barna és Dorina útjai (Habostorta)
Legalábbis zeneileg igen, Pély Barna ugyanis nem akar Korda-Balázs kategóriába kerülni élete párjával, Dorinával
jan. 17
16:44
34 órás szülinapot tartott Kate Moss, és még nincs vége – durva fotóval (BorsOnline)
Kate Moss 34 éves lett és úgy gondolta, hogy ha már ilyen (az ő életviteléhez képest) matuzsálemi kort megért, akkor emlékezetes módon fogja megünnepelni a nagy napot. A szupermodell először is napi 7 millió forintnak megfelelő fontért lefoglalta a Dorchester, London egyik legmenőbb luxusszállodájának felső két szintjét, majd elhatározta, hogy annyi órán át fog folyamatosan bulizni, ahány évet…
jan. 17
16:55
Buli a fürdőben, Midnight Groove - 10 éves a Cinetrip! (Habostorta)
A hír igaz: újrabuggyant a forrás, és az a többszáz felszabadult spartiarc, aki bejuthatott a mennyország kapuit jelentő felfújható zsilipen túl
jan. 17
17:11
Barátnője melltartójában fut maratont Pete Doherty (BorsOnline)
A Babyshambles frontemberének, Pete Dohertynek különösen érzékeny mellbimbói vannak, derült azok után, hogy az énekes említetett testrészét pillanatok alatt kidörzsölte a futópóló, amit a londoni maratonra való felkészüléshez vett fel. Pete gondolkodott (sicc!) egy kicsit, és arra a megoldásra jutott, legjobb, ha kölcsönkéri aktuális barátnője melltartóját, és ezek után abban rója majd a…
jan. 17
17:44
Szexőrült kebelcsodával kavar a Bayern sztárja (BorsOnline)
Evangelina Anderson az argentin Planeta Show című szappanopera egyik hőse. Hozzá kell tenni, a szőke kebelcsodát nem az eszéért szeretik a tévé elé leülők. Mi több, nem csak a nézők szeretik, de a júliusi 24. születésnapján maga az isteni Diego, azaz Maradona is ajándékokkal rajongta körül a szexbombát. Ám a jelek szerint a bájait szívesen mutogató Evangelina a fiatalabb évjáratú futballistákat…
jan. 17
23:24
Rövid és friss: Itt a FIFA Street 3 demo! (Habostorta)
Megérkezett a februárban debütáló grundfoci sorozat harmadik részének játszható demója

Keresés