2015. március 1. vasárnap

márc. 1
0:03
Szín és reklám - Hogyan befolyásolják a tudatalattidat? (Ezoterikus.hu)
A szemünkkel is vásárolunk. - mondják. Nem hiába! A reklámszakemberek az összes érzékünket meg akarják érinteni, épp ezért tudatosan választják meg a designt és a termékcsomagolás színeit is.
márc. 1
0:07
Mit árul el rólad a frizurád? Vajon olyan vagy, mint a hajkoronád? (Ezoterikus.hu)
A szakértők azt vallják, hogy minden frizura árulkodik a viselőjéről is, vagyis elő a hajcihővel, mutasd meg ki vagy! Hosszan? Szorosan? Lazán? Fodrászosan?
márc. 1
0:11
Amit kapsz, olyan vagy! Melyik tipus vagy 9 közül? (Ezoterikus.hu)
Miért van az, hogy egyes nők autót kapnak szerelmüktől, míg más társaik legfeljebb egy kulcstartót? Az ajándékod ára, milyensége, tartalma... nemcsak a férfi pénztárcáját minősíti...
márc. 1
0:15
Mikor születtél? Így lehet sikerszériád márciusban! (Ezoterikus.hu)
Bizonyára Te is gyakran találod magad szembe ellenszéllel, s bármit teszel, csak kudarc követ kudarcot! Inkább kérd a támogató hátszelek segítségét iránymutatásunkkal! Mi a sorsszámod?
márc. 1
0:19
Mi a Holdjegyed? Úgy alakul szerelmi életed márciusban! (Ezoterikus.hu)
A Holdjegy lelkivilágodról, ösztönös reagálásodról, alkalmazkodó képességedről beszél. De mire utal, ha szerelemről van szó? Ismerd meg március havi lehetőségeidet!
márc. 1
0:54
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
márc. 1
1:03
Ha nem jön álom a szemünkre (HáziPatika.com)
Táskák a szem alatt, figyelmetlenség, ingerlékenység, állandó fáradtság. Ismerős tünetek? Ha Ön is észrevette már magán, vagy a környezete tagjain a jeleket, valószínűleg alvászavar áll a háttérben. Mit tehetünk? ...
márc. 1
1:07
Gyógynövények erejével a nyugodt alvásért (HáziPatika.com)
Akár természetesnek is mondható, amikor valamilyen izgalomra okot adó esemény - vizsga, utazás, magánéleti vagy munkahelyi gond - miatt rosszul alszunk. Ha ez az állapot csak néhányszor fordul elő, még semmi ok az aggodalomra, ám ha gyakorivá válik,... ...
márc. 1
2:09
Napi horoszkóp - március 1 (Ezoterikus.hu)
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
márc. 1
8:03
Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2015-03-01 (HarmoNet)
Ma a család napja van, szívesen töltjük az időnket szeretteinkkel. A gondoskodás vágya egész napunkat meghatározhatja. Örömmel ütünk össze egy ínyenc, többfogásos menüt, ami mindenkinek ízleni fog. Ma ehetünk egy kicsit több szénhidrátot, mondjuk néhány kocka csokoládét, vagy egy szelet süteményt, hiszen a mai nap szénhidrátminősége nagyon jó. Csak a mértékre kell ügyelni, hiszen könnyebben…
márc. 1
8:05
Heti wellness horoszkóp 2015.március 1-től 7-ig (HarmoNet)
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
márc. 1
8:06
Akár az egészségünket is feláldozzuk a munka oltárán (MaHu)
A betegek többsége fél bevallani, ha úgy véli, hogy a munkahelyi körülmények is szerepet játszanak az asztmája kialakulásában. Mit tegyen, ha asztmás és erősen szennyezett, a légutakat károsító környezetben dolgozik?
márc. 1
8:12
Minden 3. nő életéből hiányzik a jó szex (HáziPatika.com)
Érdekes felmérést végeztek Németországban, amiből kiderült, hogy bár az ott élő nők harmincöt százaléka egy héten többször bújik ágyba partnerével, sajnos az is igaz, hogy majdnem ugyanennyien elégedetlenek a szexuális életükkel. ...
márc. 1
8:42
Tetőzik az influenzajárvány Európában (MaHu)
Magyarországon a becslés szerint az elmúlt héten közel 82 ezer ember fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel.
márc. 1
9:18
Allergiások! Támad a mogyoró! (HáziPatika.com)
Egyes fák - mogyoró, éger, nyír - pollenjei enyhe, vagy meleg téli idő hatására már az év első szakaszában elkezdenek keringeni a levegőben allergiás panaszokat okozva az arra érzékenyeknek. ...
márc. 1
10:12
A tünetmentes érszűkületet is szükséges kezelni (MaHu)
A kor előrehaladtával az érszűkület egyre nagyobb valószínűséggel alakulhat ki, aminek akár súlyos következményei is lehetnek, ha nem foglalkoznak vele.
márc. 1
10:24
Amiben világelső volt a magyar egészségügy (HáziPatika.com)
Mentőink világújdonságnak számító módszereket és eszközöket alkalmaztak az elmúlt századokban. A vasúti mentővagon és a rohamkocsi egyaránt "magyar találmány". Sorozatunk első részében a vasúti mentéssel és az 1887-ben alapított budapesti... ...
márc. 1
10:57
Tökmaggal a depresszió ellen (HáziPatika.com)
A legutóbbi kutatások szerint minden más ételnél jobban javíthatják hangulatokat a magvak: a süteményeknél, az édességeknél és igen, még a csokoládénál is jobban! ...
márc. 1
12:00
Új szabályok a HÖOK-ban (orientpress)
A charta egyebek között rögzíti, hogy a hallgatói érdekképviseletet ellátó hallgatóknak tiszteletben kell tartaniuk önmaguk és mások emberi méltóságát. A hallgatók elfogadták a választási kódexet is, amelyben a hallgatói önkormányzati és részönkormányzati voksolások feltételeit rögzítették.
márc. 1
12:00
Hogyan vizsgálják ki a meddőséget? (HáziPatika.com)
A pontos diagnózishoz anatómiai, genetikai és hormonális kivizsgálásokra van szükség. A kezelés ezen eredmények tükrében történik majd. ...
márc. 1
13:51
Vaníliás karika liszt-és laktózérzékenyeknek (kamaszpanasz)
Névnapja van az egyik liszt- vagy laktózérzékeny barátodnak, családtagodnak? Nem tudod mit süss az ünnepeltnek és a vendégseregnek? Segítünk! Próbáld ki az alábbi recept alapján készült vaníliás karikát!
márc. 1
14:06
Nem esik teherbe? Ezek a gyógynövények segíthetnek (MaHu)
Teherbe esni olykor a legnehezebb dolognak tűnhet, így nem csoda, hogy egyre többen hívják segítségül a gyógynövényeket. Most néhány olyan természetes módszereket ajánlunk, melyek elősegíthetik a peteérést és a beágyazódást.
márc. 1
14:21
Száz éve utazunk buszon - akkor még le lehetett bárhol inteni az Andrássyn (HVG)
A Hősök teréről indulva vasárnap tizenegy különböző busz alkotta konvoj haladt végig az 1915-ben indított első járat útvonalán, majd emléktáblát helyeztek el a 105-ös busz Bajcsy-Zsilinszky úti megállójában.
márc. 1
15:30
A fogyókúrás gyaloglásról (kamaszpanasz)
A fogyókúrás gyaloglásról szeretnék kérdezni valamit. A társam, akivel együtt gyalogolunk, abban hisz, hogy minél nagyobb távot tesz meg, annál több kilót adhat le, míg az én elméletem szerint a gyaloglási sebesség a fontos. Végül is melyik a fontosabb a fogyás szempontjából: a sebesség vagy a távolság?
márc. 1
15:51
Meglehet az Oscar-gála után ellopott 40 milliós ruhaköltemény (HVG)
A hétvégén előkerült egy hófehér, gyöngyökkel kivarrt ruha abban a szállodában, ahonnan az Oscar-gálát követően ellopták Lupita Nyong'o filmcsillag "nagyon hasonló" ruhakölteményét.
márc. 1
16:12
Veszélyesebb a cukorbetegség, ha magasvérnyomással társul (MaHu)
A hipertónia, azaz a magasvérnyomás gyakran nem önálló kórkép, hanem más betegségek mellett alakul ki. Ilyen többek között a cukorbetegség mellett fellépő hipertónia, mely még jobban megnehezíti az ember életét.
márc. 1
16:21
Fejátültetést próbálna meg egy olasz sebész (HáziPatika.com)
Egy olasz sebész szerint két éven belül megvalósulhat a teljes transzplantáció - akár a fejünket is átültethetik egy halott testre, ha úgy tetszik. ...
márc. 1
16:30
Szerelem első olvasásra - Rudolf Péter a Kossuthkifliről (orientpress)
'Mitikus és misztikus elemekkel tarkított vadromantikus, groteszk, történelmi road movie, amelynek története egy-két szóval leírhatatlan' - ez a Kossutkifli. A Fehér Béla regényéből készült, az 1848-49-es forradalom alatt játszódó hatrészes sorozat első epizódját március 15-én mutatják be a Duna Televízión. A szereplők kiválasztásáról és a forgatások izgalmáról Rudolf Péter rendezőt kérdeztük a…
márc. 1
16:48
Érkezik a havazás Magyarországra! (Infostart)
Sok csapadékkal és erős, olykor viharos széllel kezdődik a meteorológiai tavasz első hete. Eső lesz a jellemző, de többfelé hózápor, havazás is lehet. A hét elején még 10 Celsius-fok körüli meleg lesz, a hétvégén viszont néhol csak plusz 2 fokig melegszik a levegő - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-vel.
márc. 1
18:18
Nincsenek biztonságban a gyerekeink a neten? (MaHu)
Nemrég volt a bűncselekmények áldozatainak napja, ám ilyenkor legtöbben a fizikai esetekre gondolunk és csak ritkán jut eszünkbe, hogy az interneten is áldozatul eshetnek az emberek - különösen a gyermekek.
márc. 1
18:18
Nagyvállalatok is támogatják az erdők helyreállítását (orientpress)
Több nagyvállalt is felajánlotta támogatását a tavaly decemberi jégkár miatt jelentősen károsodott erdők helyreállítására. A felajánlásokat a közmédia S. O. S. Bajban az erdő! című tematikus napjának keretében jelentették be vasárnap.
márc. 1
18:20
Ezekről tárgyalnak a héten a honatyák (orientpress)
A házelnök javaslata alapján elfogadott új munkarenddel folytatja munkáját hétfőn az Országgyűlés. Ez alapján két hétre fogadják el a napirendet, szavazások és viták azonban csak az első héten lesznek. A képviselők kedden harminc évre titkosíthatják a paksi atomerőmű bővítésével kapcsolatos üzleti és műszaki adatok egy részét.
márc. 1
18:51
Szőrtelenítés - A módszerekről orvosi szemmel (WebBeteg)
Ahogy közeledik a jó idő, rövidülnek a nadrágok és a szoknyák, egyre nagyobb hangsúlyt kap az, hogy hogyan lehetne leghatékonyabban megszabadulni a nem kívánt szőrszálaktól. Az alábbiakban a leggyakrabban alkalmazott szőrtelenítési módszerek előnyeit és hátrányait mutatjuk be.
márc. 1
22:00
Orgazmus közbeni fejfájás - Gyakoribb, mint gondolná (WebBeteg)
A szeretkezés - különösen az orgazmus - kiválthat fejfájást. Az izgalmi állapot növekedésével tompa fájást érezhet a fejében és a hátában. Még gyakoribb azonban az az eset, amikor valakit hirtelen, heves fejfájás gyötör az orgazmus előtt, vagy az orgazmus közben.

2015. március 2. hétfő

márc. 2
0:03
Gyümölcsökkel álmodsz? Mit jeleznek? (Ezoterikus.hu)
Sokan álmodnak színekről és bizonyos gyümölcsökről. Ezek - a fekete-fehér színű álmokkal ellentétben - mélyebb jelentéssel bírnak. Ismerd meg a 6 leggyakoribb gyümölcsálmot!
márc. 2
0:07
Mi a szülinapszámod? Jóslataid márciusra (Ezoterikus.hu)
Születésnapod meghatározza, hogy egy hónapban melyek számodra azok a tevékenységek, módszerek és napok, amelyek kedvezőek. Mikor születtél? Csak válaszd ki a napot, és ismerd meg a titkos iránymutatásokat, melyek neked szólnak, téged segítenek hozzá a jó döntésekhez!
márc. 2
0:11
Mi a SORSszámod? Húzol lapot 19-re? Íme március havának kihívásai! (Ezoterikus.hu)
Nélkülözhetetlen információkhoz juthatsz sorsszámod segítségével! Nagyon fontos, hogy tudd, mi az, amit egyáltalán nem szabad csinálnod ebben a hónapban! A gondok könnyen elkerülhet?ek, ha követed iránymutatásainkat! A tudatosság a legtitkosabb fegyvered!
márc. 2
0:15
Heti Horoszkóp (Ezoterikus.hu)
Inkább édeset kívánsz majd a héten, vagy keserűt? Végy egy kis ízmintát arról, hogy milyen ételek csábítanak leginkább ezen a héten, melyek lesznek a kedvenceid és milyen fogásokat kerülj inkább!
márc. 2
0:19
2 nap alatt guru lehetsz? Ne dőlj be! (ennek se...) (Ezoterikus.hu)
Ma szinte nincs olyan szellemi iskola, amelyiknél ne nyerhetnél bepillantást a misztériumokba. Rohanó világunkban gyorstalpaló kurzusokra van igény, ahol a beavatás akár néhány perc alatt megszerezhető...
márc. 2
0:54
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
márc. 2
1:00
Whistler: Guinness rekorder lett a híres kabinos lift (Síelők)
A híres piros liftet már szinte mindenki ismeri a síelés világában, hiszen még 2008-ban átadták a kanadai Whistler síterepén. A páratlan műszaki adatokkal és kivitelezéssel készült lift több rekordot is tartott. Közülük kettő hivatalosan is bekerült a Guinness Rekordok Könyvének 2015-ös kiadásába.
márc. 2
2:09
Napi horoszkóp - március 2 (Ezoterikus.hu)
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
márc. 2
4:48
Egészség, kommunikáció: felmérés kezdődik (MaHu)
Az eredményről idén nyáron készül egy gyorsjelentés, majd várhatóan októberben lesz elérhető a részletes elemzés. A kutatás 100 százalékban európai uniós forrásból finanszírozott.
márc. 2
6:00
Havazás után: már ötméteres a hó a Pireneusokban! (Síelők)
Az előre jelzett havazás nagy pontossággal bejött a Pireneusokban. Az elmúlt héten számos helyen 2-3 méter hó hullott 2000 méter felett. Hétfőtől péntekig kisebb megszakításokkal szinte folyamatosan havazott. Szombaton lehetett először napsütésben élvezni a friss havat.
márc. 2
8:03
Hétfői HarmoNet horoszkóp 2015-03-02 (HarmoNet)
Ma már energikusabbnak érezhetjük magunkat, bár a reggel még álmosan indulhat. A nap folyamán azonban egyre erősebbek leszünk, optimizmusunk visszatér. A humorérzékünk is teret kap ma. Ma érzékenyebb lesz keringési rendszerünk, akinek szívproblémája van, semmiképpen ne hajtsa túl magát. Jól tesszük, ha halolajat tartalmazó táplálék kiegészítő tablettát szedünk, vagy tengeri halat fogyasztunk, ez…
márc. 2
8:05
Heti munka horoszkóp 2015.március 2-től 8-ig (HarmoNet)
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
márc. 2
8:07
Szalóki Ági "Mindenütt Nő" (HarmoNet)
A Józsefvárosi Galéria Estek keretében március 6-án és április 10-én Szalóki Ági Klub és táncház várja az érdeklődőket. Töltekezzünk zenével, tánccal és beszélgetéssel!
márc. 2
8:09
A nagy ámítás - a tömegmédiumok (HarmoNet)
A végén pedig azoknak a kezében vannak a szavak és a képek, akik a tömegkommunikációs eszközök fölött rendelkeznek. Akiknek hatalmuk van a szavak és a képek fölött, azok ezáltal emberek milliárdjait irányítják. Emberek milliárdjai hallják újra és újra ugyanazokat a szavakat, látják ugyanazokat a képeket, melyek bennük újra és újra ugyanazokat a gondolatokat, érzelmeket és cselekedeteket hívják…
márc. 2
8:12
Agyvérzést okoz a túl sok alvás? (HáziPatika.com)
Egy új vizsgálatban egy mintegy 9000 fős, 62 éves átlagéletkorú mintán azt találták, hogy aki többet alszik napi 8 óránál, annál 46 százalékkal nagyobb az agyvérzés veszélye. ...
márc. 2
8:21
Átvágnak az ételeink: a krumpli nem francia, és a spagetti se olasz (MaHu)
Milánói makaróni, bécsi virsli, francia krémes, hortobágyi húsos palacsinta... Vannak esetek, amikor az ételnevek vagy történetük egy bizonyos nemzetre utalnak, ám valójában nem egészen úgy van az igazság.

Keresés