2021. február 28. vasárnap

febr. 28
6:12
Mi lesz veled, M0 körgyűrű? (Autónavigátor)
Hol is kezdjem? Hiszen annyira kacifántos a történet! Talán a vallomással, hogy nem tudok az M0 északi szektorának nyomvonalára teljesen
febr. 28
6:15
Ezeket a nyári gumikat válaszd 2021-re (Vezess)
Hamarosan idénre is elbúcsúzunk hidegtől, eljött az idő lecserélni a téli abroncsokat nyáriakra. Cikkünkben a német ADAC etalonnak számító tesztjére támaszkodva tájékozódhatnak azok, akik vadonatúj gumikkal folytatnák 2021-ben.
febr. 28
7:24
Binotto több versenyt kihagy 2021-ben is (F1világ)
Jó néhány versenyt kihagy majd 2021-ben a Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Mattia Binotto. A szakember az olasz istálló 2022-es fejlesztéseit felügyeli majd Maranellóban.
febr. 28
7:42
Két autó, amit Henry Ford dédunokája árul (Vezess)
II. Edsel Ford ritkaságai márciusban kerülnek kalapács alá a Barrett-Jackson árverésén.
febr. 28
8:54
Méltányos volt a rendőrség az infarktust kapott sofőrrel (Autónavigátor)
Pénteki hír volt, hogy egy autós azt követően kapott bírságot, hogy autóját rosszullét miatt hagyta hátra, valóban szabálytalanul leparkolva. Egészen
febr. 28
9:12
Egy vonuló szarvasrudli kapta telibe a BMW-t (Vezess)
Vonuló szarvasrudli kapta telibe a BMW-t, ilyen felvételt nem lát túl gyakran az ember.
febr. 28
9:30
Rejtélyes emelés a gépjárműadónál? Ez az oka (Vezess)
Sokak számára bosszús változást eredményezett, hogy az idei évtől az önkormányzatok helyett már a NAV szedi be a gépjárműadót.
febr. 28
10:42
Ütött-kopott, tarka, de sokat érhet ez a Porsche (Vezess)
Izgalmas, de rizikós befektetés megvenni ilyen állapotban egy Porsche 911 E Targát, de talán megérdemelne egy második esélyt az élettől.
febr. 28
11:00
A Peugeot új kisautóját tankolni sem kell már (Vezess)
A Peugeot évek múlva érkező városi típusaiban sem dízel-, sem benzinmotor nem lesz. Aki továbbra is belső égésű motorral szerelt kisautót keres, annak a 108-as utódja jelenthet megoldást – ha egyáltalán gyártani fogják.
febr. 28
12:00
Kerekesszékesként is opció az elektromos autózás (Autónavigátor)
A kishaszongépjárművektől általában elvárható, hogy jó alapot adjanak a legkülönfélébb feladatokra való felkészítéshez. Míg a hagyományos autóknál a legalapvetőbb szükséglet
febr. 28
12:12
Közösen fejleszt Euro VII-es motorokat a Daimler és a Cummins (Vezess)
Már régóta rebesgetik, hogy jöhet az Euro VII-es szabvány. Annyi azonban bizonyos, hogy ez lesz utolsó a belsőégésű motoroknál. Éppen ezért a Daimler már nem akar ezen egyedül dolgozni.
febr. 28
13:24
Oltóponttá alakították a Forma-1-es pályát (Vezess)
Példásan kiveszi részét a koronavírus elleni harcból a Forma-1-es Amerikai Nagydíjnak otthont adó Circuit of the Americas: autós oltópontot alakítottak ki a helyszínen.
febr. 28
14:30
Szentgotthárdot érintő döntést hozott a Stellantis (Auto Pult)
Elkezdtek szivárogni a hírek a Stellantis nevű, viszonylag friss autóipari egyesülés háza tájáról. Számunkra különösen érdekes a szentgotthárdi üzemegység helyzete, hiszen a gyár jövőjével kapcsolatos találgatások már az Opel és a PSA egybekelése után megindultak, a PSA csoport FCA-val kötött frigye pedig csak tovább csigázta az érintetteket. Úgy t
febr. 28
15:00
Újabb ikont támaszt fel a Jaguar! – Ismét gyártásban a C-type (Autónavigátor)
1951-et írtunk, amikor a Jaguar gyártásba küldte az XK120-C-t, így egy akkoriban iszonyatosan potens versenytechnikát vihettek a közútra mind az
febr. 28
16:24
A kiszervezés hosszú távon hihetetlen problémákat hoz (autopro)
Hogyan jutott el addig az amerikai félvezetőipar, hogy megmentésre szorul - és hány további iparág fogja követni?
febr. 28
16:42
Giccsparádé 165 millióért? Létezik! (Vezess)
Semmi kétség nem fér ahhoz, hogy a Kuhl Racing gondjaira bízott Nissan GT-R-nél fényesebb autót talán keresve sem találunk a Földön. De nem lesz ez egy kicsit túl sok?
febr. 28
18:12
Kamikaze módon ijesztgette társait a pesti autós (Vezess)
A szembejövő sávba folyamatosan áttérve rémisztgette a többi sofőrt ez az autós, a veszélytelennek egyáltalán nem nevezhető játékot még egy BKV-busszal is eljátszotta.
febr. 28
18:12
Állítólag a Kia gyártja a legjobb tömeg-villanyautót (Autónavigátor)
Felfelé ívelő ágban vannak az elektromos autók eladásai, évről évre egyre több károsanyag-kibocsátástól mentes járművet vásárolnak szerte a világon. A
febr. 28
18:30
Fiatalító szervátültetés öreg kedvenceknek (Vezess)
A motor az autó szíve, ám egy veterán jármű esetében néha már szükség lehet pacemakerre – vagy egyenesen új szívre. Ezt valósítja meg az amerikai Electric GT műhely.
febr. 28
21:12
Jeles évfordulót ünnepel méltóképp a Volkswagen Golf (Auto Pult)
A Volkswagen hivatalosan is lerántotta a leplet a Golf GTI Clubsport 45-ről. A beszédes nevű típus az eredeti Golf GTI 45. születésnapjának állít emléket, méghozzá azzal, hogy a Clubsport jól ismert receptjéhez ad némi plusz fűszert.

Keresés