2019. február 10. vasárnap

febr. 10
0:00
A jó fiúk feketében járnak – Ők a Men in Black, azaz a Sötét zsaruk (Blikk)
Aki még nem tudná, bolygónkon csak úgy hemzsegnek a földönkívüliek. Hogy eddig különösebb galiba nélkül megúsztuk, azt egyedül a szupertitkos kormányhivatal alkalmazottainak köszönhetjük. A Film+ csatornán vasárnap 18.40-kor akcióba lendülő Sötét zsaruk (Men in Black) azok, akik ott teremnek minden harmadik típusú találkozásnál, hogy elsimítsák a d
febr. 10
0:04
Gyász: karambolozó taxiban halt meg a rapper, 28 éves volt (Blikk)
Fellépésre sietett, amikor a tragédia történt.
febr. 10
0:08
Kivették Tutanhamon fáraót a koporsójából (Blikk)
Egy csaknem tíz évig tartó korszerűsítési munkával helyreállították és megtisztították Tutanhamon fáraó 3300 éves sírhelyének falfestményeit, szellőzőrendszerrel látták el a kamrát és átalakították a látogatóteret.
febr. 10
0:12
A Dal 2019: megvan az első elődöntő nyertese (Blikk)
Az Acoustic Planet nyerte A Dal 2019 első elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Petruska és Vavra Bence, a tévénézők szavazataival a The Middletonz jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban.
febr. 10
8:00
Vasárnap éjjel adják át a Grammy-díjakat (Hírstart)
A Los Angelesi ceremónia házigazdája Alicia Keys lesz.
febr. 10
8:12
Vasárnap éjjel adják át a Grammy-díjakat (Hírstart)
A Los Angeles-i ceremónia házigazdája Alicia Keys lesz.
febr. 10
8:54
Íme, A Dal 2019 első elődöntőjének nyertese (Hírstart)
Ők jutottak még tovább.
febr. 10
9:24
A produceri munka lesz a dj szövetség konferenciájának középpontjában (Hírstart)
Hétfőn rendezik meg a Hungarian Dj Meeting konferenciát és workshopot a fővárosi Akvárium Klubban. A Magyar Dj és Producer Egyesület hagyományos találkozóján idén az egyik fontos téma a produceri tevékenység lesz. A Hungarian Dj Meetingen átadják a lemezlovasok díjait, köztük az életműdíjat.
febr. 10
9:39
A kislány játékai majdnem világvégéhez vezettek (24.hu)
A LEGO-kaland 2 világában már nem minden olyan szupi szuper, ami sajnos magára a filmre is kissé átragadt, de még így is egyedülállóan szórakoztató és szívhez szóló darab. Kritika.
febr. 10
9:41
Totál tévúton a nyugati orvoslás? (24.hu)
Szendi Gábor pszichológus szerint igen. Azt mondja, az alaphiba a táplálkozásunkban és az életformánkban van.
febr. 10
11:12
James Cameron elárulta az új Terminátor munkacímét (Hírstart)
A rendező nagyon belejött a címadásba A rendező nagyon belejött a címadásba: az Avatar-folytatások után a következő Terminátor is kapott tőle egy ideiglenes címet.
febr. 10
11:30
Pásztorlevél és imaév az újabb papi hivatásokért (Hírstart)
Nyitókép: crosswalk.com   A Pozsonyi Egyházmegye fennállásának tízedik évfordulóját ünnepli. Ennek alkalmából Stanislav Zvolenský pozsonyi érsek-metropolita 2019. február 14-től imaévet ír elő újabb papi hivatásokért a Pozsonyi Főegyházmegye számára, melyet a mai szentmiséken felolvasásra kerülő pásztorlevelében hirdet meg – tudtuk meg Molnár Tamás
febr. 10
11:32
A Tartuffe Veszprémben- Gáspár Sándor és Lukács Sándor is játszik Marton László rendezésében (Hírstart)
Február 8-án pénteken, 19.00 órakor mutatják be a Veszprémi Petőfi Színházban Molière Tartuffe című komédiáját Marton László Kossuth-díjas, Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész rendezésében. Vannak klasszikusok, amelyek mindig, minden korban megszólítják a közönséget, és mindig minden korban magára ismerhet bennük az ember, jó és titkolt tul
febr. 10
11:48
A 90-es évekbe repít vissza a Marvel kapitány hivatalos honlapja (Hírstart)
A Marvel marketinges csapata ismét zseniálisat alkotott, időutazunk egy kellemeset.
febr. 10
11:51
Búcsúzhatnak a szuperhősfilmektől a Netflixezők (24.hu)
Egy ideje sejteni lehetett, hogy végül ez lesz a döntés.
febr. 10
12:36
Baljós munkacímet kapott az új Terminátor-film (Hírstart)
James Cameron minden idejét leköti most valószínűleg, hogy egyszerre forgat négy Avatar-folytatást is, azonban nem feledkezik meg a Terminátor 6-ról sem, aminél ugyebár producerként fog tevékenykedni. Cameron ugyanis leleplezte a film munkacímét, ami egészen biztosan meg fog változni a teljes premierig, viszont elárulta, ho...
febr. 10
12:48
Emléktáblát kapott Bessenyei Ferenc (Infostart)
Emléktáblát avattak a 100 éve született Bessenyei Ferenc tiszteletére a budapesti Kálmán Imre utca 10-ben.
febr. 10
13:27
Liliputi színház is volt a Városligetben (24.hu)
A folyton átalakuló, negyedszázadon át működő társulatot nemcsak a pesti közönség, de egész Európa imádta.
febr. 10
15:18
Irán legnagyobb nemzetközi színházi fesztiválján az M Studio (Hírstart)
Teheránban, Irán legnagyobb nemzetközi színházi fesztiválján lép színpadra az M Studio február 17-21. között a Lift c. előadással. Február 11-23. között Irán fővárosa 37. alkalommal ad otthont a Fadjr Nemzetközi Színházi Fesztiválnak. Az Iráni Előadóművészeti Központ (Dramatic Arts Center of Iran) által szervezett fesztivál Irán legnagyobb színházi
febr. 10
15:36
Barokk Bál Győrben (Hírstart)
A Győri Művészeti és Fesztiválközpont szervezésében tartották meg tegnap a Barokk Bál '19 rendezvényt, a Zichy-palota felújított termeiben.
febr. 10
18:21
Magához sem nyúl, de remek szextanácsokat ad (24.hu)
Aki nem tudja, tanítja – tartja a pikírt mondás, a Netflix körberajongott új sorozata, a Sex Education esetében pedig ez szó szerint értendő. Mi is imádtuk, spoiler nélkül elmondjuk, miért.
febr. 10
19:00
Sportbál 2019 – Legjobb sportolóink ünnepelték egymást és eredményeiket (Hírstart)
A hagyományok jegyében februárban ismét bálteremmé „öltöztették” a sportcsarnok küzdőterét, ahol idén is több mint hatszázan foglaltak helyet a terített asztaloknál.
febr. 10
20:06
A kislány játékai majdnem világvégéhez vezettek (Hírstart)
A LEGO-kaland 2 világában már nem minden olyan szupi szuper, ami sajnos magára a filmre is kissé átragadt, de még így is egyedülállóan szórakoztató és szívhez szóló darab. Kritika.
febr. 10
20:54
Hegyi Barbara kapta az idei Páger Antal-színészdíjat (Infostart)
A díjat minden évben az a színész kapja, aki a kuratórium döntése alapján a leghűségesebb Páger Antal szellemi örökségéhez, és játékára jellemző a págeri hitelesség és eszköztelenség.
febr. 10
21:36
Spoileres képek szivároghattak ki a Star Wars IX. epizódjából (Hírstart)
Feltehetőleg az egyik stábtag rántotta le a leplet a produkció néhány titkáról Feltehetőleg az egyik stábtag rántotta le a leplet a produkció néhány titkáról, elsősorban az új színészek szerepeit árulva el.
febr. 10
21:38
Csaknem kétszáz sportoló kapott elismerést az idei Sportbálon (Hírstart)
Csaknem kétszáz sportoló kapott elismerést az idei Sportbálon Immár hagyományosan idén is a február 9-i Sportbálon adták át 2018 legeredményesebb kalocsai sportolóinak, csapatainak és edzőinek az elismeréseket. A mintegy kétszáz díjazott, Lakatos Melinda alpolgármester asszonytól és Szabó Balázstól, a sportbizottság elnökétől vehette át az elismeré
febr. 10
21:48
Gyengén nyitott a Lego kaland 2 (Hírstart)
A vártnál jóval gyengébben nyitott A Lego-kaland 2 az észak-amerikai mozikban.

Keresés