2011. május 15. vasárnap

máj. 15
14:00
Marc Marquez nyert a Moto2-ben (Agroinform)
A spanyol versenyző idei első futamgyőzelmét szerezte meg. A második a japán Takhasi Juki, a harmadik a német Stefan Bradl lett.
máj. 15
14:02
Ez a selejtes csapat bajnok, és BL-döntős! - Giggs (Agroinform)
A walesi középpályás elismerte, hogy a szezon kezdetén nem a legjobb formájukat mutatták, de a végén már ők voltak a legjobbak.
máj. 15
14:18
KEK-győztes lett a Fradi női kézilabdacsapata (Infostart)
Megnyerte a KEK-et a Ferencváros női kézilabdacsapata, miután a múlt heti, 34-29-es hazai siker után a döntő vasárnapi, idegenbeli visszavágóján 23-23-as döntetlent játszott a spanyol Mar Alicante együttesével
máj. 15
14:18
Női kézilabda KEK: a Fradi megnyerte Alicantéban a trófeát (She)
A Ferencváros a hazai siker után idegenben 23–23-as döntetlent játszott a spanyol Mar Alicantéval, így a zöld-fehérek megnyerték a női kézilabda KEK fináléját.
máj. 15
14:18
Remek idegenbeli játékával megszerezte a serleget a Ferencváros (Agroinform)
Védekezésben és támadásban is az Alicante fölé nőtt a remek taktikával játszó zöld-fehér együttes, és magabiztosan nyerte a KEK-döntőt.
máj. 15
14:36
Videó: a korábbi sikerkapitány mindig figyeli a magyar hokisokat (She)
A magyar jégkorong legnagyobb sikerét érte el Pat Cortina, amikor három éve a világelitbe vezette a magyar jégkorong-válogatottat. A kapitány a svájci világbajnokság után ugyan távozott a posztjáról, de a magyar hokit nem feledte, naprakész információi vannak a válogatottról. Jelenleg az EHC Münchent trenírozó mesterrel a pozsonyi világbajnokságon találkozott az NSO Tv stábja.
máj. 15
14:38
Serie A: a Fiorentina döntetlent játszott a Bolognával (She)
A Fiorentina 1–1-es döntetlent játszott a Bolognával hazai pályán az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 37. fordulójában.
máj. 15
14:54
Női kézilabda: a magyar csapatok már 11 európai kupadiadalnál járnak (She)
A Ferencváros vasárnap 1978 után másodszor hódította el a KEK-et, ezzel a magyar női kézilabdacsapatok 11. európai kupadiadalát szerezte meg.
máj. 15
14:54
Ikszelt a Fiorentina a Bologna ellen (Agroinform)
A Fiorentina hazai pályán játszott 1-1-es döntetlent a Bologna ellen a Serie A 37. fordulójában.
máj. 15
15:12
Videó: a ferencvárosi kézis lányok emelhették magasba a KEK-et - vágatlanul (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata nyerte a KEK-et, miután a kétmeccses döntőben 57–52-es összesítéssel legyőzte a spanyol Alicantét. Az NSO Tv a spanyolországi visszavágón is ott volt, amelyen az első sorból örökíthette meg az örömittas zöld-fehéreket, amint átveszik a serleget.
máj. 15
15:12
Az FTC másodszor nyerte meg a KEK-et (Metropol)
A Ferencváros női kézilabdacsapata a múlt heti, 34-29-es hazai siker után a döntő vasárnapi, idegenbeli visszavágóján 23-23-as döntetlent játszott a spanyol Mar Alicante együttesével, s így összesítésben 57-52-re jobbnak bizonyult riválisánál.
máj. 15
15:14
MotoGP: Stoner nyert Dovizioso és Rossi előtt, Pedrosa bukott (She)
A királykategóriában az ausztrál Casey Stoner nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Francia Nagydíját, a második helyen Andrea Dovizioso, a harmadikon Valentino Rossi ért célba. Stoner idei második futamgyőzelmét aratta, míg az előző futamot, a Portugál GP-t megnyerő Dani Pedrosa nagyot bukott, a hírek szerint eltörte a kulcscsontját.
máj. 15
15:30
Videó: Ezért a pillanatokért jó fradistának lenni - Szucsánszki (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata nyerte a KEK-et, miután a kétmeccses döntőben 57–52-es összesítéssel legyőzte a spanyol Alicantét. Az NSO Tv-nek a spanyolországi visszavágó után a főszereplők közül Kovacsicz Mónika és Szucsánszki Zita értékelte a döntőt, a hangulatot és az egész sorozatot.
máj. 15
15:30
Danke, Pal: 80 ezren búcsúztatták Dárdait (Metropol)
A berlini Olimpiai Stadionban, klubrekordnak számító 286 első és 11 másodosztályú mérkőzéssel a háta mögött búcsúzott el a Hertha BSC-től és a profi labdarúgástól vasárnap Dárdai Pál.
máj. 15
15:30
Szombathelyen kerülne előnybe az FTC (Agroinform)
A Haladás pályáján pontokkal növelné előnyét Prukner László csapata az üldözőkkel szemben a Monicomp Liga 29. fordulójában.
máj. 15
15:32
Casey Stoner idei harmadik futamgyőzelmét aratta Le Mansban (Agroinform)
Másodikként az olasz Andrea Dovizioso, harmadikként Valentino Rossi ért célba, a hétszeres világbajnok idén először állhatott dobogóra.
máj. 15
15:48
Nyolcvanezer néző előtt búcsúzott a Hertha BSC-től Dárdai Pál (Infostart)
A berlini Olimpiai Stadionban, klubrekordnak számító 286 első és 11 másodosztályú mérkőzéssel a háta mögött búcsúzott el a Hertha BSC-től és a profi labdarúgástól vasárnap Dárdai Pál.
máj. 15
15:48
Videó: Ezekért a pillanatokért jó fradistának lenni - Szucsánszki (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata nyerte a KEK-et, miután a kétmeccses döntőben 57–52-es összesítéssel legyőzte a spanyol Alicantét. Az NSO Tv-nek a spanyolországi visszavágó után a főszereplők közül Kovacsicz Mónika és Szucsánszki Zita értékelte a döntőt, a hangulatot és az egész sorozatot.
máj. 15
15:48
Nyolcvanezer néző előtt, győzelemmel búcsúzott Dárdai Pál (Agroinform)
A berliniek magyar kedvence 42 percig volt a pályán, utána Markus Babbel vezetőedző az előzetes forgatókönyvnek megfelelően lecserélte őt.
máj. 15
15:50
Újra nyert a magyar női pólóválogatott (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott ötméteresekkel legyőzte a görög csapatot a Világliga barcelonai selejtezőjében, így a második helyről várja a jövő hétvégi, athéni folytatást.
máj. 15
15:50
Bundesliga 2.: győzelemmel búcsúzott a Hertha színeiben Dárdai Pál (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) győzelemmel búcsúzott a Hertha színeiben Dárdai Pál, gólpasszt adott Stieber Zoltán, Király Gáborék és Futács Márkóék viszont vereséget szenvedtek.
máj. 15
15:52
Női vízilabda világliga: ötméteresekkel győzelem a görögök ellen (She)
A magyar női vízilabda-válogatott ötméteresekkel legyőzte vasárnap a görög csapatot a világliga barcelonai selejtezőjében, így a második helyről várja a jövő hétvégi, athéni folytatást.
máj. 15
16:06
Paulo Sousa lesz a Videoton új edzője (Infostart)
A Videoton FC vasárnap délután közleményben jelentette be, hogy a 2010-2011-es szezon végén nem újítja meg dr. Mezey György szerződését, s az új idénytől, három évre a portugál Paulo Sousa veszi át a csapat irányítását.
máj. 15
16:06
Videoton: Paulo Sousa váltja a kispadon Mezey Györgyöt (She)
A portugál Paulo Sousa lesz a Videoton labdarúgócsapatának új vezetőedzője – adta hírül a fehérvári klub honlapja.
máj. 15
16:08
WTCC: Michelisz az első futamban 4., a másodikban 7. helyen végzett (She)
Az első futamban hatalmas csatában a negyedik, a másodikban a hetedik helyen végzett Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság (WTCC) monzai hétvégéjén.
máj. 15
16:24
Skócia: sima győzelmével 54. alkalommal bajnok a Rangers (She)
A Rangers labdarúgócsapata szerezte meg a skót élvonal aranyérmét, miután az utolsó fordulóban 5–1-re kiütötte a Kilmarnockot. A glasgow-i kékek ősi riválisukat, a Celticet és a jócskán leszakadt Hearts együttesét előzték meg.
máj. 15
16:24
Stieber gólpasszt adott, Futácsék és Királyék kikaptak (Agroinform)
Az élvonalba a Hertha és az Augsburg jutott fel, a Boschum osztályozót játszik a Bundesligáért.
máj. 15
16:26
Videó: Stieber hintába ültette védőjét, majd mesteri gólpasszt adott (She)
Fantasztikus idényt zárt Stieber Zoltán, a másodosztályú német labdarúgó-bajnokságban szereplő Alemannia Aachen játékosa. A magyar középpályás az Arminia Bielefeld elleni 1–1-re végződött találkozón előbb egy csellel becsapta védőjét, majd a bal oldalról remekül tekert Benjamin Auer fejére. Ez volt Stieber 17. (!) gólpassza a bajnokságban, amivel ő adta a legtöbb asszisztot, sőt a kanadai…
máj. 15
16:42
Női kézilabda KEK: A 2. félidő elején dőlt el a meccs - Elek (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a Ferencváros a hazai siker után idegenben 23–23-as döntetlent játszott a spanyol Mar Alicantéval, így a zöld-fehérek megnyerték a női kézilabda KEK fináléját. Elek Gábor, az FTC edzője szerint a 2. félidőben dőlt el a kupa sorsa.
máj. 15
16:42
Az Ajax nyerte a bajnokságot, a PSV ikszelt és csak harmadik (Agroinform)
Bár előzetesen a Twentét vélték esélyesebbnek, az Ajax 3-1-re megverte hazai pályán az enschedei csapatot a holland "bajnoki döntőben".
máj. 15
16:44
Eredivisie: bajnok lett az Ajax, csak harmadik a PSV (She)
Az Ajax nyerte a holland bajnokság, az Eredivisie 2010/2011-es kiírását, miután hazai pályán legyőzte az utolsó forduló előtt még éllovas Twentét. Nem tudta kihasználni a Twente vereségét Dzsudzsák Balázs együttese, a PSV, amely végül csak a harmadik helyet szerezte meg, miután Groningenben 0–0-ra végzett. Az eindhoveniek így csak az Európa Ligában indulhatnak. Az élvonaltól korábban búcsúzó…
máj. 15
16:44
A Chelsea és a Newcastle egyformán jó volt a rögzített helyzetekben (Agroinform)
Akcióból nem sok veszélyt jelentettek egymás kapujára a csapatok, de mindkettő eredményes volt egy-egy szögletből illetve szabadrúgásól.
máj. 15
16:46
Premier League: a Newcastle a 92. percben egyenlített a Chelsea ellen (She)
A Chelsea Braniszlav Ivanovics és Alex góljával 2–1-re vezetett hazai pályán a Newcastle ellen a Premier League 37. fordulójában, ám a 92. percben Steven Taylor fejjel egyenlített, így a vendégek elvittek egy pontot a Stamford Bridge-ről.
máj. 15
16:48
Vívó-vk: hatodik helyen végzett a férfi kardcsapat Madridban (She)
A hatodik helyen végzett a magyar válogatott a férfi kardozók madridi csapatvilágkupa-versenyén.
máj. 15
16:50
Női kézilabda KEK: Még nem Tomorit ekkorát emelkedni - Szucsánszki (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a Ferencváros a hazai siker után idegenben 23–23-as döntetlent játszott a spanyol Mar Alicantéval, így a zöld-fehérek megnyerték a női kézilabda KEK fináléját. Elek Gábor, az FTC edzője szerint a 2. félidőben dőlt el a kupa sorsa. Szucsánszki Zita elmondta, a siker bearanyozta az idényüket, míg Zácsik Szandra szerint a 2. félidőben már érezték, hogy meglesz az…
máj. 15
17:00
Eredivisie: bajnok lett az Ajax, csak harmadik a PSV (She)
Az Ajax nyerte meg a holland bajnokság, az Eredivisie 2010–2011-es kiírását, miután hazai pályán legyőzte az utolsó forduló előtt még éllovas Twentét. Nem tudta kihasználni a Twente vereségét Dzsudzsák Balázs együttese, a PSV, amely végül csak a harmadik helyet szerezte meg, miután Groningenben 0–0-ra végzett. Az eindhoveniek így csak az Európa-ligában indulhatnak. Az élvonaltól korábban búcsúzó…
máj. 15
17:02
Női kézi KEK: Még nem láttam Tomorit ekkorát emelkedni - Szucsánszki (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a Ferencváros a hazai siker után idegenben 23–23-as döntetlent játszott a spanyol Mar Alicantéval, így a zöld-fehérek megnyerték a női kézilabda KEK fináléját. Elek Gábor, az FTC edzője szerint a 2. félidőben dőlt el a kupa sorsa. Szucsánszki Zita elmondta, a siker bearanyozta az idényüket, míg Zácsik Szandra szerint a 2. félidőben már érezték, hogy meglesz az…
máj. 15
17:18
Videó: így ünnepelte történetének 54. bajnoki címét a Rangers (She)
Egymás után a harmadik esztendőben ünnepelhet Glasgow. Mármint a városnak az a fele, ahol a Rangers szurkolóit leljük. Hiszen az ősi rivális Celtic az idén is lemaradt a skót Premier League bajnoki címéről. El-Hadji Dioufék 5–1-re kiütötték a Kilmarnockot, majd a találkozó végén következhetett az örömünnep. A szurkolókkal együtt énekelték el a Queen klasszikusát, a „We are the champions"-t, a…
máj. 15
17:18
Menesztik Mezeyt a Videotontól (Metropol)
Nem újítja meg Mezey György vezetőedző szezon végén lejáró szerződését a Videoton labdarúgócsapatának vezetősége, a trénert a következő idénytől a portugál Paulo Sousa váltja az együttes kispadján.
máj. 15
17:18
Paulo Souza lesz a Videoton vezetőedzője - hivatalos (Agroinform)
Mezey György szerződését nem hosszabbítják meg, helyette a korábbi klasszis portugál középpályás érkezik Fehérvárra.
máj. 15
17:20
Giro d’Italia: az Etnára elsőként felérő Contadoré a rózsaszín trikó (She)
Alberto Contador nyerte meg a Giro d’Italia kilencedik szakaszát, amely hegyi befutóval végződött az Etnán. A spanyol klasszis ezzel az összetettben is az élre állt.
máj. 15
17:20
A Sampdoria is kiesett az első osztályból (Agroinform)
Laczkó Zsolt és Koman Vladimir csapata a Palermo elleni 2-1-es vereség következtében jövőre már biztosan a Serie B-ben folytatja.
máj. 15
17:22
Videoton: Nem tudtam megvalósítani a további terveimet - Mezey György (She)
A portugál Paulo Sousa lesz a Videoton labdarúgócsapatának új vezetőedzője, a Nemzeti Sport által korábban megszellőztetett hírt a fehérvári klub ma erősítette meg hivatalosan. A leköszönő szakember, az együttest bajnoki címig vezető Mezey György a klub honlapján arról is nyilatkozott, hogy hiába voltak konkrét elképzelései a jövőre vonatkozóan, lejáró szerződését nem hosszabbították meg, így…
máj. 15
17:24
Serie A: a Palermo a másodosztályba küldte a Sampdoriát (She)
Eldőlt a harmadik kieső kiléte is a Serie A 37. fordulójában: a Bari és a Brescia után a Sampdoria is búcsúzott az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból. Az Udinese győzelmével nagyot lépett a BL-selejtezőt érő 4. hely felé, a Roma és a Juventus kikapott – a torinóiakkal már megint Sebastian Giovinco szúrt ki. A magyar légiósok közül Laczkó Zsolt (Sampdoria) és Vass Ádám (Brescia)…
máj. 15
17:36
NB I: zöld-fehér rangadó: Haladás–FTC élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 29. fordulójának záró mérkőzésén az Európa-ligáért küzdő Ferencváros a Szombathelyi Haladás otthonába látogat. Amennyiben a fővárosi csapat győzni tud, óriási lépést tehet a nemzetközi porondon való indulásért. Kövesse a mérkőzést élő szöveges tudósításunk segítségével!
máj. 15
17:36
Bajnok az Ajax, EL-résztvevő a PSV (Metropol)
Története során 30. alkalommal nyerte meg a holland labdarúgó-bajnokságot az Ajax Amsterdam, miután a vasárnapi utolsó fordulóban hazai pályán legyőzte a listavezető Twentét.
máj. 15
17:36
Mezey György büszke a klubnál végzett munkájára (Agroinform)
A Vidit bajnoki címre vezető, idény végén búcsúzó szakember közleményben reagált a vasárnap délutáni esményekre.
máj. 15
17:38
Női sakk Eb: Hoang Thanh Trang elszenvedte első vereségét (She)
Hoang Thanh Trang kikapott a vasárnapi, nyolcadik fordulóban a Tbilisziben zajló női sakk Európa-bajnokságon. Ez volt a játékos első veresége a tornán.
máj. 15
17:38
A Valencia városi derbin biztosítaná be a dobogót (Agroinform)
Az első és második hely már elkelt, a harmadikra azonban még a Valencia és a Villarreal is hajt. Pintérék veszélyben.
máj. 15
17:54
NB I: zöld-fehér rangadó: Haladás-FTC élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 29. fordulójának záró mérkőzésén az Európa-ligáért küzdő Ferencváros a Szombathelyi Haladás otthonába látogat. Amennyiben a fővárosi csapat győzni tud, óriási lépést tehet a nemzetközi porondon való indulásért. Kövesse a mérkőzést élő szöveges tudósításunk segítségével!

Keresés