2012. július 9. hétfő

júl. 9
0:09
Tenisz: Marosi egy győzelemre a főtáblától Palermóban (She)
Marosi Katalin második mérkőzésén is győzni tudott szetthátrányból a palermói salakpályás női tenisztorna selejtezőjében, így már csak egy lépésre van a főtáblára jutástól.
júl. 9
0:45
London 2012: Cavani és Suárez is bekerült az uruguayi keretbe (She)
Edinson Cavani és Luis Suárez is bekerült az uruguayi olimpiai labdarúgó-válogatott keretébe. Harmadik túlkorosként Arévalo Ríos szerepelhet Londonban a dél-amerikai csapatban.
júl. 9
1:21
Női vízilabda: negyedszer is kikaptunk az amerikaiaktól (She)
A magyar női vízilabda-válogatott egymás után a negyedik felkészülési mérkőzésén is vereséget szenvedett az Egyesült Államok vendégeként: Merész András csapata vasárnap Newport Beachen 9–4-re kapott ki az amerikaiaktól .
júl. 9
5:15
Roger Federer: hetedik mennyország (Behaviour)
Mind a férfi, mind a női egyes döntőjében régi-új bajnokot avattak a wimbledoni tenisztornán. A hölgyeknél - immár ötödször - az amerikai Serena Williams győzött, ráadásul női párosban is övé lett a trófea, nővére, Venus oldalán, míg az uraknál a hetedik bajnoki címével írt történelmet a svájci Roger Federer.
júl. 9
7:03
MotoGP: családja megkapja Marco Simoncelli motorját (She)
A Honda Marco Simoncelli családjának ajándékozza az elmúlt évben elhunyt versenyző motorját. Az olasz pilóta tavaly októberben, a malajziai GP-n szenvedett halálos balesetet.
júl. 9
7:03
Tízezernél is többen úszták át a Balatont (Behaviour)
A Balaton-átúszás történetében most fordult elő másodszor, hogy tízezernél is többen, egészen pontosan 10 187-en teljesítették a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 kilométeres távot - tudatták a szombati esemény szervezői az MTI-vel.
júl. 9
7:05
London 2012: biztonságos és jól szervezett olimpiát vár Rogge (She)
Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke megerősítette: úgy véli, hogy a házigazdák képesek szavatolni a londoni olimpia biztonságos lebonyolítását.
júl. 9
7:05
Öttusa: négy magyar érem Szófiában (Behaviour)
Két ezüst és egy bronzéremmel fejezték be szombaton szereplésüket a magyarok a szófiai öttusa Európa-bajnokságon: Kasza Róbert másodikként, Demeter Bence pedig harmadikként állhatott fel a dobogóra a hagyományos férfi versenyben, melyben a Kasza, Demeter, Marosi Ádám összeállítású csapat második lett (az Eb-győzelmet az oroszok szerezték meg, közvetlenül a magyarok után a csehek végeztek).
júl. 9
7:07
Báder Márton kimaradt Rátgéber keretéből (Behaviour)
Továbbra is megvan az esélye a magyar női kosárlabda-válogatottnak, hogy kvalifikálja magát a jövő évi, franciaországi Európa-bajnokságra, miután Stefan Svitek együttese a hazai föllépés után a hétvégi "visszavágón" is tekintélyes különbséggel múlta felül a portugál gárdát.
júl. 9
7:09
Egy víkend, két nem, három vereség (Behaviour)
Noha mind a férfi, mind a női magyar vízilabda-válogatottal szemben vérmes remények fogalmazódnak meg a londoni olimpiai szereplés kapcsán, a hétvégén mindkét nem képviselői figyelmeztető jeleket kaptak.
júl. 9
7:11
Kis Klicsko, nagy király (Behaviour)
A hétvége legnagyobb érdeklődésével várt európai profi ökölvívó gálán, Bernben az előcsatározások folyamán egy magyarért is izgulhattunk. A kőszegi születésű, de Svájcban élő középsúlyú Szili István (16-0, 6 KO) a lengyel Daniel Urbanskival (21-10-3) csapott össze egy 8 menetes találkozón. A 29 éves bokszoló valamennyi menetben felülmúlta ellenfelét - a 6. menetben meg is padlóztatta - így…
júl. 9
7:21
Tenisz: Federer a ranglista élén, Djokovics hátránya 75 pont (She)
Ismét Roger Federer áll az ATP-világranglista első helyén. A svájci klasszis annak köszönheti az előzést, hogy vasárnap hetedszerre is megnyerte a wimbledoni tenisztornát, amelyen többek között legyőzte Novak Djokovicsot is, őt speciel az elődöntőben. A szerb a második helyre csúszott vissza, hátránya mindössze 75 pont.
júl. 9
7:23
Tenisz: Sarapova a 3., újra Azarenka a ranglista élén (She)
A nők teniszezőknél ritkán látható nagy forgás volt a legfrissebb WTA-világranglistán, a top tízes játékosok közül speciel egy tudta megőrizni a pozícióját – tovább is hasonló az arány –, de ő sem a korábbi éllovas volt. Utóbbit Marija Sarapovának hívták, de az orosz kiválóság mostani uralkodása kárászéletűnek, alig egy hónaposra sikerült, hiszen máris lecsúszott a harmadik helyre. Az onnan általa…
júl. 9
7:36
Olimpiai keretet hirdet Mocsai Lajos (Infostart)
A 21 fős bő keretből csak 15 férfi kézilabdázónk utazhat a londoni olimpiára. Mocsai Lajos szövetségi kapitány ma kihirdeti a névsort.
júl. 9
7:39
Brazília: Neymar gólt lőtt, a Santos győzött, szenved a Cor (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Campeonato Brasileiro) 8. fordulójában Neymar gólt lőtt és gólpassz adott, döntő érdemeket szerzett a Santos hazai sikerében. A Gremio 0–4 után a hajrában tudott csak kozmetikázni az eredményen.
júl. 9
7:57
Férfi kosárlabda: Nigériával teljes az olimpia 12-es mezőnye (She)
Utolsóként Nigéria férfi kosárlabdacsapata kvalifikálta magát a londoni olimpia tizenkettes mezőnyébe, miután a Venezuelában megrendezett pótkvalifikációs torna bronzmeccsén 15 ponttal (88–73) legyőzte a Dominikai Köztársaság válogatottját.
júl. 9
8:09
Családja megkapja Marco Simoncelli motorját (Agroinform)
A Honda képviselői a vasárnap esedékes Olasz Nagydíjhoz kapcsolódva Mugellóban adják át a gépet a hozzátartozóknak.
júl. 9
8:15
MLS: a Galaxy Robbie Keane duplájával nyert Chicagóban (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszában a címvédő Los Angeles Galaxy Robbie Keane duplájával nyert a Chicago Fire vendégeként. Az ír légiós az első félidő közepén büntetőből, majd a hajrá előtt volt eredményes.
júl. 9
8:27
Ismét Azarenka a világelső, Babos, Czink és Arn is javított (Agroinform)
Sarapova a harmadik helyre csúszott, a második helyre a Wimbledonban döntős Agnieszka Radwanksa lépett.
júl. 9
8:33
Paraguay: az Olimpia az utolsó meccsen bukta el az Aperturát (She)
A paraguayi labdarúgó-bajnokságban az Olimpia kikapott az utolsó fordulóban hazai pályán a nagy rivális Cerro Portenótól, így utóbbi előzött, és megnyerte az Aperturát. Az Olimpiának a döntetlen is tökéletesen megfelelt volna, így viszont az egypontos előnyéből kétpontos hátrány lett.
júl. 9
8:45
Biztonságos és jól szervezett olimpiát vár Rogge (Agroinform)
A NOB elnöke úgy véli, hogy a házigazdák képesek szavatolni az olimpia biztonságos lebonyolítását.
júl. 9
8:51
Videó: „Torresék útját kell követnünk a selejtezőkben” (She)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az NSO Tv-nek értékelte a spanyolok győzelmével záruló Európa-bajnokságot, illetve Vicente del Bosque címvédő csapatának játékát.
júl. 9
9:03
Két év után ismét Federer az élen (Agroinform)
A svájci klasszis beállítja Pete Sampras rekordját a rangsor élén töltött hetek számában (286).
júl. 9
9:09
Kétárbocos katamaráné a Kékszalag új rekordja (Metropol)
A magyar fejlesztésű hajót a verseny előtti napon próbálták ki először. Interjú a győztessel!
júl. 9
9:21
Cavani, Suárez és Ríos játszik az olimpián (Agroinform)
A Napoli, a Liverpool és a Palermo került be a három túlkoros játékos helyére az uruguayi olimpiai válogatott keretébe.
júl. 9
9:27
Cselgáncs: Kovács Antal igazgató lett a paksi atomerőműnél (She)
Az olimpiai bajnok cselgáncsozót, Kovács Antalt nevezték ki a Paksi Atomerőmű kommunikációs igazgatójának. Elődjét, Mittler Istvánt a szóvivői feladatok ellátásával bízta meg Hamvas István vezérigazgató, adta hírül a judoinfo.hu.
júl. 9
9:29
Edzősors: Mancini ül le az orosz válogatott kispadjára - sajtóhír (She)
Az orosz Sovetskiy Sport értesülései szerint pénteken az orosz sportminisztériumban Roberto Mancini aláírt a „Szbornajához”.
júl. 9
9:45
Sportközvetítés: Kovács Zoltán az MTVA tanácsadója lesz (She)
A 38 éves Kovács Zoltán tanácsadó lesz Riskó Géza, az MTVA sportosztályának vezetője mellett.
júl. 9
9:47
DVSC: szurkolói busz indul az albániai BL-selejtezőre (She)
Szurkolói busz indul Albániába, a július 17-i KF Skënderbeu–DVSC-Teva BL-selejtező mérkőzésre. Az út biztonságos – írja a dvsc.hu, a macedón–albán határtól rendőri felvezetés lesz.
júl. 9
9:49
NBA: Dwight Howard a Netsben köthet ki - sajtóhír (She)
Több amerikai hírforrás arról számolt be, hogy Dwight Howard a Brooklyn Nets kosárlabdacsapatában folytatja pályafutását.
júl. 9
9:57
Maldonado veszélyes és hülye vezető - Pérez (Agroinform)
A Williams venezuelai versenyzője a silverstone-i futam 12. körében nekihajtott Péreznek, aki kiesett a versenyből.
júl. 9
9:59
Javi Martínez lehet a távozó Keita utódja (Agroinform)
A mali válogatott középpályás Kínába szerződése felboríthatja Tito Villanova és az FC Barcelona átigazolási politikáját.
júl. 9
10:03
Bundesliga: 2013-tól vezethetik be a gólvonal-technológiát (She)
A Német Labdarúgóliga (DFL) szeptemberben kezdi meg az egyeztetéseket a FIFA szabályalkotó testülete (IFAB) által elfogadott és a nemzetközi szövetség égisze alatt rendezett eseményeken bevezetésre kerülő gólvonal-technológia alkalmazásáról.
júl. 9
10:05
Férfi kézi: a beteg Zubai kedden visszatér a válogatotthoz (She)
A londoni olimpiára készülő férfi kézilabda-válogatott első számú beállósa, Zubai Szabolcs már felépült Roglán összeszedett gyomorrontásából, és derűlátóan várja a londoni felkészülés folytatását. Tervei szerint kedden visszatér a társakhoz.
júl. 9
10:07
Selyemút-rali: Schlesser felborult, megsérült, feladta (She)
Jean-Louis Schlesser a Selyemút-rali második szakaszán, a Volgográd–Volgográd hurkon a huszadik kilométernél felborult, és befejezte a versenyt.
júl. 9
10:09
Siófok: Horváth megerősítette Bajner szerződtetését (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Siófok szakmai igazgatója, Horváth Károly megerősítette, hogy a 21 éves támadó, Bajner Bálint náluk folytatja pályafutását.
júl. 9
10:11
Férfi vízi: Néhány játékosunk sokat fejlődhet - Kemény (She)
Második helyen zárta az írországi Dublin-kupát a londoni olimpiára készülő magyar férfi vízilabda-válogatott, amely a rendező britek és a románok elleni győzelem után kikapott Montenegrótól, majd zárásképpen Horvátországtól.
júl. 9
10:13
Asztalitenisz: Póta Georgina az olimpiai kiemeltek között (She)
Póta Georginát a 23. helyen emelték ki egyesben a londoni olimpia asztalitenisz-tornáján, s ez azt jelenti, hogy csak a 2. fordulóban kell majd először szerepelnie.
júl. 9
10:15
Nigériával teljes az olimpiai kosártorna mezőnye (Agroinform)
Az afrikaiak vasárnap 88-73-ra legyőzték a Dominikai Köztársaságot a venezuelai selejtezőtornán.
júl. 9
10:15
Birkózás: Ligeti, Gulyás és Hatos is érmes Madridban (She)
Ligeti Dániel (120 kg) ezüst-, Gulyás Zsombor (66 kg) és Hatos Gábor (74 kg) pedig bronzérmet szerzett a Madridban rendezett nemzetközi birkózó viadalon.
júl. 9
10:21
Norvégia: manipulációgyanú miatt töröltek egy meccset (She)
júl. 9
10:23
NB II: kétszeres válogatottat igazolhat a Sopron (She)
Változatlan stábbal készül az NB II-re a Soproni VSE, Soós Imre a vezetőedző, Bücs Zsolt a pályaedző.
júl. 9
10:25
Atlético: a Barca és a Man. City is Falcaóra vadászik (She)
A Barcelona, valamint az angol bajnok Manchester City is kivetette hálóját Radamel Falcaóra, aki az előző idényben Európa-liga-győzelemig vezette az Atlético Madridot.
júl. 9
10:33
A Loki szurkolói buszt indít Albániába (Agroinform)
A Debrecen labdarúgócsapata szurkolói buszt indít a KF Skënderbeu elleni Bajnokok Ligája-selejtezőmérkőzésre.
júl. 9
10:39
Póta Georgina a kiemeltek között az olimpián (Metropol)
A 17-32. helyen rangsorolt játékosok csak ebben a 2. körben kapcsolódnak be a küzdelmekbe.
júl. 9
10:51
A női válogatott negyedik meccsén is kikapott Amerikában (Agroinform)
Az amerikai túra búcsúmeccsét öt góllal nyerték a házigazdák.
júl. 9
10:53
Sakho távozhat a Paris Saint-Germaintől (Agroinform)
A 22 éves belső védő a több játéklehetőség reményében hagyhatja el nevelőegyesületét.
júl. 9
10:57
FTC: utánpótlás-válogatott csatárt igazolt a klub (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy plusz kettő éves szerződést kötött az utánpótlás-válogatott csatárral, Nehéz Mátéval.
júl. 9
11:09
Póta Georgina a kiemeltek között kezd az olimpián (Agroinform)
Póta Georginát a 23. helyen emelték ki, s ez azt jelenti, hogy csak a 2. fordulóban kell majd először szerepelnie.
júl. 9
11:11
Utánpótlás-válogatott támadót igazolt a Ferencváros (Agroinform)
Az FTC egy plusz kétéves szerződést kötött a 19 éves utánpótlás-válogatott csatárral, Nehéz Mátéval.

Keresés