2012. július 12. csütörtök

júl. 12
0:03
Nyolc év után újra olimpián az aranyától megfosztott ír lovas (Agroinform)
Újra kijutott az olimpiára az ír díjugrató, Cian O'Connor, akit az athéni olimpián szerzett aranyérmétől fosztottak meg.
júl. 12
0:09
Felkészülés: Hajnallal nyert a Stuttgart, Kötelessel a Genk (She)
Több nemzetközi felkészülési mérkőzést is rendeztek a szerdai nap folyamán, ezeken magyar játékosokat foglalkoztató klubok is pályára léptek. Hajnal Tamás a második félidőben kapott szerepet a harmadosztályú német csapatot legyőző Stuttgartban, míg a Köteles Lászlóval felálló Genk 3–1-re nyert egy szaúd-arábiai együttes ellen. A sérüléséből lábadozó Juhász Roland nem játszott a 3–0-ra…
júl. 12
0:27
NS: Honvéd-Flamurtari 33-27! Mindent az El-meccsekről - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
júl. 12
0:45
El: Garami várható kezdője, a szlovákok nehéz meccsre számítanak (She)
Kihirdette keretét a holnapi FK Senica elleni Európa-liga-selejtező visszavágóra Garami József, az MTK szakmai igazgatója – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.
júl. 12
1:21
Videó: Mindig nagy dolog Szuperkupát nyerni - Sándor György (She)
A Videoton–DVSC-Teva Szuperkupa-döntő után az NSO Tv kamerája előtt is értékeltek a főszereplők. A győztes Vidi részéről Sándor György elmondta, sokat kockáztattak a második félidőben, míg a Debrecentől Szakály Péter elárulta, nem igazán működött a játékrendszerük a második félidőben.
júl. 12
1:25
Tenisz: Marosi párosban négy közé jutott Palermóban (She)
Marosi Katalin a horvát Darija Jurakkal az oldalán bejutott a négy közé a palermói tenisztornán a női párosok versenyében, miután egy sima és egy szoros szettben legyőztek egy kolumbiai duót.
júl. 12
1:57
Tenisz: elmaradt a maratoni csata, Isner újra legyőzte Mahut-t (She)
John Isner sorozatban harmadik meccsét nyerte meg Nicolas Mahut ellen, ezúttal a newporti tenisztorna 2. fordulójában diadalmaskodott egy könnyű és egy szoros szettben. Bizonyára sokan emlékeznek még rá, hogy kettejük két évvel ezelőtti wimbledoni mérkőzése maratoni csatába torkollott, az amerikai játékos csak 70:68-ra tudta megnyerni az ötödik játszmát. Az akkori találkozó több mint 11 órát…
júl. 12
3:09
Meztelenül pózoltak a német olimpikonok (Blikk)
München - Nemcsak sikeresek, szépek is – ezt bizonyítják a német olimpiai csapat hölgytagjai a Playboy augusztusi kiadásában.
júl. 12
5:45
Rekord pénzdíjjal csalogat a US Open (Agroinform)
Idén sem jár rosszul az a teniszező, aki megnyeri az esztendő utolsó Grand Slam tornáját, a US Opent.
júl. 12
6:03
Importból dúsították fel a brit olimpiai csapatot (Agroinform)
A Londonra nevezett brit sportolók 11%-a nem a szigetországban született - a rendező alaposan megerősítette csapatát.
júl. 12
6:45
NBA: Tim Duncan az új idényben is a San Antoniót erősíti (She)
A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő San Antonio Spurs bejelentése szerint új szerződést kötött egyik kulcsjátékosával, Tim Duncannel.
júl. 12
7:03
Tenisz: a hajnali kettőkor ébredő Serena Williams simán nyert (She)
Serena Williams néhány napja még Londonban játszott wimbledoni döntőt, magyar idő szerint csütörtök hajnalban viszont már az Egyesült Államokban zajló stanfordi kemény pályás teniszversenyen volt jelenése. A nehézségek ellenére simán nyert.
júl. 12
7:21
Tenisz: Hewitt a 2. fordulót is sikerrel vette Newportban (She)
Lleyton Hewitt a második fordulóban 6:4, 2:6, 6:1-re győzött a selejtezőből érkező amerikai Tim Smyczek ellen a newporti füves pályás tenisztorna második fordulójában. Az ausztrálok korábbi világelsője a negyeddöntőben az izraeli Dudi Szelával találkozik.
júl. 12
7:23
Brazil Kupa: a Scolari vezette Palmeiras nyerte meg a döntőt (She)
A Palmeiras 1–1-es döntetlent játszott a Coritiba vendégeként a labdarúgó Brazil Kupa döntőjének visszavágóján, így 3–1-es összesítéssel megnyerte a finálét. A korábbi brazil szövetségi kapitány, Luiz Felipe Scolari által irányított zöld-fehér Sao Pauló-i csapat 1998 után másodszor nyerte meg az országos kupasorozatot.
júl. 12
7:57
Új pályán a régi-új verseny (Metropol)
135 éve adták át a kerepesi úti Nemzeti Lovardát, amit néhány éve majdnem bezártak.
júl. 12
8:15
Férfi kézilabda: Bajorhegyi és Nagy Levente is Vácra igazolt (She)
A két évre Vácra szerződő Rosta István edző irányításával megkezdte felkészülését a Váci KSE, amely Bajorhegyi Ádám és Nagy Levente személyében a nyáron megszerzett két korábbi válogatott kézilabdázót is.
júl. 12
8:27
A bukiknál Alonso a favorit (Agroinform)
Kilenc futam után a nagy fogadóirodáknál a spanyol Fernando Alonso a legnagyobb esélyes a vb-címre.
júl. 12
8:33
Milan: elfogadták az Ibráért és Silváért tett ajánlatot - sajtóhír (She)
Olasz sajtóértesülés szerint a Milan labdarúgócsapata elfogadta a Paris Saint-Germain által Zlatan Ibrahimovicért és Thiago Silváért tett ajánlatot.
júl. 12
8:45
Scolari csapata nyerte a brazil kupát - videó (Agroinform)
A Palmeiras hódította el a brazil kupát, miután a döntő második mérkőzésén 1-1-es döntetlent játszott a Coritibával.
júl. 12
8:51
Videó: tatai hangulatkörkép a londoni olimpia előtt (She)
Az NSO Tv a Tatai Olimpiai Edzőtáborban járt, ahol egyre kevesebben készülnek a londoni olimpiára, pedig még mindig otthonos. Jó két héttel az olimpia megnyitója előtt négy sportág tíz versenyzőjével készültünk együtt és faggattuk arról sportolóinkat, hogy milyenek a mindennapok Tatán.
júl. 12
9:03
Serena Williams három játékot engedélyezett honfitársának (Agroinform)
Serena Williams győzelemmel kezdett a 740 ezer dollár összdíjazású kaliforniai női tenisztornán.
júl. 12
9:09
El: kényelmes helyzetben a Honvéd, nehéz csata előtt az MTK - program (She)
Csütörtökön már 14 órakor megkezdődik a meccsdömping az európai labdarúgóéletben: a Zsetiszu–Lech Poznan mérkőzéssel veszi kezdetét az Európa-liga 1. selejtezőkör visszavágóinak játéknapja. Az albán Flamurtarit idegenben 1–0-ra megverő Bp. Honvéd 20.30-kor, míg a szlovák Senicával otthon 1–1-et játszó MTK  19.30-kor kezd. Mindkét mérkőzés tévés, a kispestiek visszavágóját az m2, az MTK-ét a…
júl. 12
9:11
Formula-1: a fogadóirodáknál Fernando Alonso a favorit (She)
Kilenc futam után a nagy fogadóirodáknál a spanyol Fernando Alonso a legnagyobb esélyes arra, hogy megnyerje az idei Formula–1-es világbajnokságot.
júl. 12
9:13
Öbölátúszás: az olimpia utánra halasztják az eseményt (She)
Az előjelzések szerint viharjelzés mellett, erős széllökésekkel újabb hidegfront éri el szombaton a Balaton térségét, emiatt elhalasztják a július 14-re tervezett öbölátúszást, ami a következő hétvégére sem tervezhető a várható nagy lehűlés miatt, így csak az olimpia után – várhatóan több londoni olimpikon társaságában, augusztus 18-19-én kerül lebonyolításra a legrégebbi balatoni átúszó verseny.
júl. 12
9:15
London 2012: nő viszi a katari zászlót a megnyitón (She)
Oroszország után Katar is női zászlóvivőt választott a londoni olimpiai játékokra – de míg az oroszok esetében ez csak azért meglepő, mert mindig férfi (és többnyire nehézatléta) vitte eddig zászlajukat, az arab ország küldöttségében viszont csupán néhány női sportoló van.
júl. 12
9:21
Megegyezett a PSG és a Milan - Ibra és Thiago Silva költözhet (Agroinform)
Az olasz sajtó egy emberként állítja, hogy a lombardiai klub elfogadta a párizsiak busás ajánlatát.
júl. 12
9:27
Videó: simán verték a friss Libertadores-kupa győztest (She)
A brazil bajnokság 8. fordulójában hazai pályán kapott ki a friss Libertadores-kupa győztese. A még Clarence Seedorf nélkül felálló Botafogo győzelmének köszönhetően feljött a negyedik helyre a táblázaton, míg a Corinthians a tabella utolsó előtti helyén szerénykedik.
júl. 12
9:29
F1: a Ferrari még mindig nem döntött Massa sorsáról (She)
Hiába hosszabbított szerződést Mark Webber a Red Bull Formula–1-es csapatával, ez még nem jelenti azt, hogy a Ferrari a következő idényben is számít Felipe Massa szolgálataira.
júl. 12
9:31
KTE: jó a két brazil, de az Üllői úton még a kispadon kezdhetnek (She)
Erősített a Kecskemét – legalábbis Török László szakmai igazgató szerint az érkező Tarabai és Jorginho is húzóembere lesz a csapatnak. A Máltáról érkező brazilok gólmutatói kiválóak. Ennek apropóján kíváncsiak voltunk arra, átáll-e a KTE a kétcsatáros játékrendszerre.
júl. 12
9:39
Isnernek ezúttal 78 perc is elég volt Mahut legyőzésére (Agroinform)
A 206 centis amerikai óriás 2010-ben 11 óra és 5 perc alatt verte riválisát Wimbledonban.
júl. 12
9:45
Videó: Suárez hármat vágott, Uruguay 6-4-re verte Chilét (She)
Gólzáport és rendkívül látványos mérkőzést hozott Uruguay és Chile olimpiai labdarúgó-válogatottjának mérkőzése: a háromszor betaláló Luís Suárez vezette uruk 6–4-re diadalmaskodtak.
júl. 12
9:57
Sok sikert kívánok minden magyar csapatnak - Paulo Sousa (Agroinform)
Szuperkupa döntőjében a Videoton 1-1-es döntetlent követően büntetőkkel múlta felül a bajnok és kupagyőztes Debrecent.
júl. 12
10:03
PMFC: Bodnárt Linzből hívták, de Elbert miatt a Pécset választotta (She)
A PMFC labdarúgócsapatának 46-szoros magyar válogatott jobbhátvédje, Bodnár László a Nemzeti Sportnak elmondta: ugyan hívta az osztrák LASK Linz is, de Elbert Gábor személye miatt a pécsiek ajánlatát fogadta el – és példát szeretne mutatni csapattársainak.
júl. 12
10:05
Videó: bemutatták a Lakers új igazolását, Steve Nasht (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, Steve Nash a Los Angeles Lakersbe szerződik. Már sor került a játékos bemutatására is, aki a tízes számú dresszt viseli majd új együttesében.
júl. 12
10:07
London 2012: az IHF elnöke az MKSZ vezetőivel nézi a magyar-dánt (She)
A magyar szövetség elnökének személyes meghívására a londoni olimpia férfi kézilabda tornájának nyitó napján, augusztus 29-én az MKSZ vezetőivel, Vetési Ivánnal és Bienerth Gusztáv nemzetközi ügyekért felelős elnökségi taggal együtt tekinti meg a Magyarország–Dánia mérkőzést Hasszan Musztafa, az IHF elnöke.
júl. 12
10:15
Balotelli beijedt a veronai hullámvasúton - fotó (Agroinform)
Super Mario még a vakációját tölti,bátyjával Enoch-kal a Veronai Vidámparkban tett egy élménydús kirándulást.
júl. 12
10:51
A terhelés volt a lényeg - Détári Lajos (Agroinform)
A Ferencváros együttese szerdán 6-2-es győzelmet aratott a megye I. osztályú Aszód vendégeként.
júl. 12
10:53
Fazekas Róbertet nem nevezte a MOB - hivatalos (Agroinform)
Leadta végleges, 158 főt tartalmazó nevezését a londoni olimpiára a MOB, de a diszkoszvetőt nem nevezte.
júl. 12
10:54
Fazekast nem nevezték, 158 fős a magyar olimpiai csapat (Infostart)
Leadta végleges, 158 főt tartalmazó nevezését a londoni olimpiára a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB), amely Fazekas Róbert diszkoszvetőt nem nevezte.
júl. 12
10:57
Videó: „A jó hangulat nem garancia a sikerre a válogatottnál” (She)
A férfi kosárlabda válogatott megkezdte a felkészülést az Európa-bajnoki selejtezőkre. A csapat és az új szövetségi kapitány, Rátgéber László komoly célokat tűzött ki maga elé. Az NSO Tv-nek a válogatott bedobója, Molnár András beszél a csapaton belüli jó hangulatról és a célokról.
júl. 12
10:59
London 2012: újra edzésben a szerb vízilabdások klasszisa (She)
A hétvégi felkészülési tornát ujjsérülése miatt kihagyó, korábban a vállát fájlaló Vanja Udovicsics kötéssel az ujján ismét edzésbe állt, így rá is számíthat Dejan Udovicsics kapitány, aki egy hét múlva szeretné kijelölni a szerb férfi vízilabda-válogatott olimpiai keretét.
júl. 12
11:01
London 2012: Fazekast nem nevezték, 158 fős a magyar csapat (She)
Leadta végleges, 158 főt tartalmazó nevezését a londoni olimpiára a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB), amely Fazekas Róbert diszkoszvetőt nem nevezte.
júl. 12
11:03
Kick-box: Zsámboki Máté vb-övet szerzett Ugandában (She)
Profi kick-box világbajnoki címet szerzett az érdi Zsámboki Máté. Az ugandai Kampalában rendezett mérkőzésen Golala Mosest győzte le a hatodik menetben 10 ezer néző előtt.
júl. 12
11:05
Serie A: Pazzini-Kraszics cserét tervez az Inter és a Juve? (She)
A torinói Tuttosport információi szerint az Internazionale és a Juventus játékoscserére készül a nyári átigazolási időszakban: a milánóiak Giampaolo Pazzinit „dobnák be” az üzletbe, és Milos Kraszicsot kapnák meg cserébe a bajnokcsapattól.
júl. 12
11:09
Az olimpia utánra halasztották a balatoni öbölátúszást (Agroinform)
Csak a londoni olimpia után rendezik meg a szombatra tervezett hagyományos balatoni öbölátúszó viadalt.
júl. 12
11:15
Selyemút-rali: Szalay szakaszgyőztes, összetettben 2. lett (She)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős megnyerte a Selyemút-rali utolsó szakaszát, és szenzációs felzárkózást bemutatva a második helyen végzett az összetettben. Ilyen végkifejletben talán még maga az Opel-páros sem reménykedett.
júl. 12
11:17
Serie A: a Lazio, a Fiorentina és a Samp is vinné a svéd gólzsákot (She)
Az olasz élvonalbeli Lazio, Fiorentina és Sampdoria labdarúgócsapata is a Manchester City svéd csatára, John Guidetti megvásárlására készül – árulta el a holland Voetbal Internationalnak a játékos ügynöke, Roberto De Fanti.
júl. 12
11:19
MTK: Hajdú távozik, a Siófoknak már nemet mondott (She)
Hajdú Sándornak, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK védőjének lejárt a szerződése klubjánál, így a bekk jelenleg csapatot keres – adta hírül a delmagyar.hu. A 27 éves, szegedi születésű labdarúgó az élvonalban folytatná pályafutását, de egy feljutásra esélyes NB II-es csapat ajánlata elől sem zárkózik el.
júl. 12
11:21
Anglia: duplázás esetén Mancini lehet a legjobban fizetett menedzser (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a Manchester City labdarúgócsapata 2017-ig meghosszabbította Roberto Mancini menedzser szerződését. A hírek szerint az alapfizetése évi öt millió font lesz, ha azonban megvédik bajnoki címüket a Premier League-ben, és megnyerik a Bajnokok Ligáját, a legjobban fizetett menedzser lehet a szigetországban.
júl. 12
11:33
NB II: mégis maradt a középpályás, Bakos a második érkező (She)
Skriba Máté után Bakos Szabolcs az NB II Nyugati csoportjában szereplő Duna FC Tatabánya második új, nyári igazolása – számol be a klub hivatalos honlapja.

Keresés