2012. szeptember 29. szombat

szept. 29
5:09
Détári Lajos: "Hajrá, Fradi!" (Behaviour)
Détári Lajos megtörte a csendet. Amióta augusztusban eljött a Ferencvárostól, nem nyilatkozott. Pihent, átvette a pro licences edzői diplomáját, meccset pedig csak a televízióban nézett. A volt Fradi szakmai igazgató a Népszava kedvéért megtörte az önkéntes nyilatkozatstopot.
szept. 29
6:45
Olaszország: a franciák elleni meccsel „kárpótolják” Parmát (She)
November 14-én Parmában rendezik meg az Olaszország–Franciaország válogatott felkészülési mérkőzést – jelentette be az Olasz Labdarúgó-szövetség elnöke, Giancarlo Abete.
szept. 29
6:57
Veszélyes vizeken járnak (Behaviour)
Kapósak a magyar kajakos hölgyek, van, aki szerb színeken folytatja a jövőben, más osztrák kajakba ülne, a harmadik ciprusi dresszben versenyez majd, a szövetségben kis túlzással naponta érkezik egy-egy hivatalos bejelentés. Egyelőre még kezelhető a helyzet, de Ábrahám Attila, a kajak-kenu szövetség főtitkára is tartja: nem kevés veszélyforrása van a mostani folyamatnak.
szept. 29
6:59
Moto GP: újabb spanyol belharc (Behaviour)
Az előttünk álló hétvégén a spanyol Motorland Aragón versenypályán, a 14. fordulóval folytatódik a 2012-es gyorsasági-motoros világbajnokság, melynek mezőnye idén Jerez és Barcelona után immár a harmadik, míg összességében a világbajnokság történetében a 99. alkalommal látogat Spanyolországba.
szept. 29
7:03
Argentína: látásjavító műtét vár Diego Maradonára (She)
Szemműtét vár az argentin labdarúgás élő legendájára, Diego Armando Maradonára.
szept. 29
7:15
Kézbe veszi a sorsát a Veszprém és a Szeged (Behaviour)
Egyaránt győzelemben reménykedik a Veszprém és a Szeged is Kéz a kézben BL-rajt Ma megkezdi szereplését a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában mindkét magyar együttes, az MKB Veszprém és a Pick Szeged. Ráadásul egyik előtt sincs megoldhatatlan feladat, mindkettő reális győzelmi eséllyel lép tudniillik pályára, előbbi a szlovén Celje alakulatát fogadja, míg utóbbi a horvát Croatia Zagreb otthonában…
szept. 29
7:57
Vitorlázás: Marokkó is részt venne a magyar szervezésű versenyben (She)
Marokkó aktívan részt kíván venni a magyar szervezésű Afrika-kerülő vitorlásversenyben, az Africa-Europe Challenge (AEC) programban.
szept. 29
8:15
Megműtik Maradona szemét (Metropol)
Szemműtét vár az argentin labdarúgás élő legendájára, Diego Armando Maradonára.
szept. 29
8:33
Eger: 2.8 milliós városi segítséget kapott a klub (She)
Az Egri FC NB I-es labdarúgócsapata 2.8 millió forintos támogatást kapott a helyi önkormányzattól.
szept. 29
8:35
Honvéd: a 20 éves kapus egész életében csak fejvédőben védhet (She)
Pályafutásának hátralévő részében kizárólag fejvédőben védhet Czuczi Márton, a Bp. Honvéd 20 esztendős kapusa.
szept. 29
8:37
Videó: parádés mozdulattal lőtt gólt a Belgrano-játékos (She)
Látványos gólt szerzett Guillermo Farré az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, a Quilmes–Belgrano mérkőzésen. A találkozó (1–1) 68. percében egy hátvéd által kifejelt labdát kapásból emelt a kapuba, s ezzel mentett pontot a vendágcsapatnak.
szept. 29
8:51
Franciaország: Brandaót felmentették a nemi erőszak vádja alól (She)
Felmentették az erőszakos közösülés vádja alól Brandaót, a Saint-Étienne 32 éves brazil csatárát.
szept. 29
9:27
A Celje ellen nyitja a Veszprém az új korszakot (Infostart)
A Veszprém a szlovén Celje, a Pick Szeged pedig a horvát Croatia Zagreb ellen kezdi meg szereplését szombaton a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Mindkét magyar csapatnak reális esélye van a győzelemre.
szept. 29
9:27
Tenisz: Arn nem jutott a főtáblára a pekingi versenyen (She)
Arn Gréta 6:3, 3:6, 6:0-ra kikapott a szlovén Polona Hercogtól a pekingi kemény pályás női tenisztorna selejtezőjének második fordulójában, így nem jutott a főtáblára.
szept. 29
9:45
Tenisz: Petrova pályafutása legnagyobb sikerét aratta (She)
Nadja Petrova győzelmével ért véget a Tokióban rendezett kemény pályás női teniszviadal, miután a 30 éves orosz játékos a döntőben 6:0, 1:6, 6:3-ra megverte a címvédő lengyel Agnieszka Radwanskát.
szept. 29
10:03
Videó: ollózós mozdulattal vették be a Galatasaray kapuját (She)
Hasan Kabze tud bánni a labdával, legalábbis az alábbi felvétel tanúsága szerint. A török labdarúgó-bajnokságban lejátszott Orduspor–Galatasaray mérkőzésen (2–0) a hazaiak futballistája a kilencedik percben szép ollózó mozdulattal lőtt a hálóba, megszerezve a vezetést csapatának.
szept. 29
10:05
Ajánló: Juve-Roma, Sevilla-Barca és angol rangadók - program (She)
Szombaton sem maradnak rangadók nélkül az európai topligákért rajongó futballfanatikusok. Angliában Arsenal–Chelsea és Manchester United–Tottenham mérkőzést rendeznek (többek között), Olaszországban a Juventus a Romát fogadja, a Sevilla pedig a Real Madrid után a spanyol élvonal másik gigászát, a Barcelonát is legyőzheti hazai pályán – ehhez persze a katalánoknak is lesz egy-két szavuk.…
szept. 29
10:07
PMFC: Bajzáték ingyen fürödhetnek a Siklóson (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC együttműködési megállapodást írt alá a Siklósi Thermal Spával, miszerint a klub játékosai minden hazai mérkőzés előtt és után ingyenesen vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásait.
szept. 29
10:21
Ajánló: a DVSC a Haladást fogadja, Pakson a Vidi - hazai program (She)
A labdarúgó NB I-ben ma négy mérkőzést rendeznek. A címvédő DVSC-Teva a Haladást fogadja, a Videoton Paksra látogat. Az NB II-ben keleten négy, nyugaton három találkozóra kerül sor – szombati futballprogram.
szept. 29
10:39
Válogatott: Priskin izomsérülés miatt hetekre kidőlt (She)
Az orosz Alanyija Vlagyikavkaz magyar támadója, Priskin Tamás izomsérüléssel bajlódik, ami miatt két-három hetes pihenőre kell számítania.
szept. 29
10:57
Videó: Sofron István gólja kevés volt a Klagenfurt ellen (She)
A Klagenfurt 3–1-re legyőzte a Sapa Fehérvár AV 19-et az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) péntek esti mérkőzésén. A hazaiak gyorsan elhúztak két góllal az első harmadban, majd a harmadikban még eggyel növelték az előnyüket. Hat perccel a vége előtt Sofron István szépített, de ezzel együtt a Volánnak nem volt esélye.
szept. 29
10:59
F1: Hamilton menedzsmentje áll a távozása hátterében - Brawn (She)
Ross Brawn, a Mercedes csapatfőnöke szerint Lewis Hamiltont az őt képviselő emberek beszélték rá arra, hogy elhagyja a McLaren Formula–1-es istállóját és a Mercedeshez szerződjön. A brit pilóta pénteken jelentette be, hogy hároméves megállapodást kötött a német istállóval, amelynek színeiben 2013-tól versenyez majd.
szept. 29
11:01
MLS: Beckham vasárnap a Colorado ellen térhet vissza (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Los Angeles Galaxy középpályása, David Beckham felépült a bokasérüléséből, és újra együtt edz a csapattal, vasárnap pedig már pályára léphet a Colorado ellen.
szept. 29
11:03
DVSC: Simac a hátproblémái miatt nem játszhat ma (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva belső védője, Dajan Simac egy ideje hátproblémákkal bajlódik, és mivel nem szűnt meg a fájdalom, nem tudja vállalni a Haladás elleni mérkőzést – írja a dvsc.hu.
szept. 29
11:15
Serie A: rekordszámú, 23 büntető - csak 12 ment be (She)
Az olasz Serie A-ban az első öt forduló alatt sohasem ítéltek még a játékvezetők annyi tizenegyest a húszcsapatos bajnokság 2004–2005-ös bevezetése óta, mint ebben az idényben.
szept. 29
11:17
Triatlon: Vanek Ákos Jokohamában a 13. lett (She)
Vanek Ákos az előkelő 13. helyen végzett a triatlonosok legrangosabb világbajnoki versenysorozatának szombaton rendezett jokohamai viadalán.
szept. 29
12:09
Férfi kosárlabda: két amerikai játékost tesztel a Szeged (She)
Az egyes és a kettes posztra keres megfelelő légióst a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata.
szept. 29
12:11
Videó: Sors Tamás elvárta magától a londoni aranyat (She)
„Nem állt le az élet, amikor hazajöttem” – mondta az NSO Tv-nek Sors Tamás, aki a londoni paralimpián a 100 méteres pillangóúszásban aranyérmes lett, továbbá egy ezüstöt és egy bronzot is szerzett 100 és 400 gyorson. A Pekingben is 100 pillangón győztes, még mindig csak 20 éves Sors elmondta, elvárta magától a győzelmet, és hogy tényleg nehezebb megvédeni egy címet, mint megszerezni.
szept. 29
12:27
Tenisz: Marosi párosban kiesett, francia döntő Thaiföldön (She)
Marosi Katalin a horvát Darija Jurakkal az oldalán 6:3, 6:1-es vereséget szenvedett a Jelena Jankovics, Andrea Petkovic szerb, német kettőstől a pekingi női tenisztorna párosversenyének 1. fordulójában.
szept. 29
13:03
Úszó: Gyárfás Tamás a LEN gazdasági vezetője lett (She)
Gyárfás Tamást egyhangú szavazással választották meg az Európai Úszószövetség (LEN) gazdasági vezetőjének (LEN Treasurer) a szervezet lisszaboni kongresszusán.
szept. 29
13:05
Videó: akrobatikus mozdulat döntötte el a brazil bajnokit (She)
A brazil másodosztályú labdarúgó-bajnokságban lejátszott Paraná–Sao Caetano meccset 2–1-re a hazai csapat nyerte meg. A mindent eldöntő gól már a 36. percben megszületett Alex Alves révén, aki ollózva bombázott a hálóba.
szept. 29
13:21
Vízilabda: Debrecenben bejelentették a világbajnokot (She)
Beigazolódtak a Nemzeti Sport korábbi információi: a Debrecen ob I-es vízilabdacsapata szerződtette a világbajnok és olimpiai ezüstérmes, magyar állampolgársággal is rendelkező Alex Giorgettit.
szept. 29
13:39
Gyárfás Tamás lett a LEN gazdasági vezetője (Infostart)
Gyárfás Tamást egyhangú szavazással választották meg az Európai Úszó Liga (LEN) gazdasági vezetőjének a LEN lisszaboni kongresszusán, szombaton.
szept. 29
13:39
Tenisz: Benneteau meglepte Ferrert, Mónaco a másik döntős (She)
A francia Julien Benneteau meglepetésre két szettben legyőzte az első helyen kiemelt David Ferrert a Kuala Lumpur-i férfi tenisztorna elődöntőjében. Ellenfele a fináléban az argentin Juan Mónaco lesz, aki mérkőzéslabdáról fordított a japán Nisikori Kei ellen.
szept. 29
13:57
Premier League: Arsenal-Chelsea élőben az NSO-n! (She)
Az angol Premier League kora délutáni, londoni rangadóján az Arsenal a Chelsea-t fogadja.
szept. 29
13:57
Gyárfás lett a LEN gazdasági vezetője (Metropol)
Az Európai Úszó Liga elnökének az olasz Paolo Barellit, a vizes sportágak világszövetségének jelenlegi főtitkárát választották meg.
szept. 29
14:09
Gyárfás Tamás a LEN gazdasági vezetője lett (Behaviour)
Gyárfás Tamást egyhangú szavazással választották meg az Európai Úszó Liga (LEN) gazdasági vezetőjének a LEN lisszaboni kongresszusán, szombaton.
szept. 29
14:15
NB I: Kecskemét-Honvéd mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójában a tizenötödik helyen álló KTE-Phoenix Mecano a negyedik Honvédot fogadja. Kövesse a mérkőzést élő szöveges közvetítésünk segítségével!
szept. 29
14:17
Videó: kerítésre mászott, így kapta el a baseball-labdát (She)
Nagy bravúrt mutatott be Travis Snider, Pittsburgh Pirates baseballjátékosa a New York Mets elleni mérkőzésen. Egy elütés után nem tudott volna olyan magasra ugrani, hogy elérje a labdát, ám segítségére „sietett" a kerítés, amelyre felkúszva már meg tudta kaparintani azt.
szept. 29
14:51
Videó: szabadrúgásokból verte meg a Chelsea az Arsenalt (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 6. fordulójának nyitó mérkőzésén a Chelsea a gólig és gólpasszig jutó Juan Mata vezérletével, valamint Petr Cech bravúrjainak köszönhetően idegenben 2–1-re legyőzte az Arsenalt.
szept. 29
14:53
Premjer-liga: két kiállítás, két gól, ikszelt a Zenit (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premjer-liga 10. fordulójában a Zenit hiába vezetett Domenico Criscito találatával 1–0-ra a vendég Lokomotiv Moszkva ellen, a mérkőzés 1–1-es döntetlennel zárult, miután Dame N'Doye még az első félidőben egyenlített. A meccset mindkét csapat tíz emberrel fejezte be.
szept. 29
15:27
Bundesliga 2.: Király hibátlan volt, társai négyet vágtak (She)
Király Gábor csapata, az 1860 München 4–0-ra győzött a Sandhausen ellen hazai pályán a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában.
szept. 29
15:29
Sportlövészet: Bognár Richárd megvédte a címét az ob-n (She)
Az olimpiai hatodik Bognár Richárd nyerte meg szombaton a sportlövők dupla trap országos bajnokságát Dunakilitin.
szept. 29
15:45
MotoGP: Lorenzo idén ötödször indulhat az első rajtkockából (She)
A spanyol Jorge Lorenzo az idei ötödik pole-pozícióját szerezte meg, miután megnyerte a gyorsaságimotoros-vb Aragóniai Nagydíjának időmérő edzését. Lorenzo csak 88 ezreddel verte meg honfitársát, a pontversenyben mögötte álló Dani Pedrosát, míg a harmadik helyről Cal Crutchlow indulhat majd.
szept. 29
16:03
Premier Leauge: a Chelsea nyert az Arsenal otthonában (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 6. fordulójának nyitó mérkőzésén a Chelsea idegenben 2–1-re legyőzte az Arsenalt.
szept. 29
16:05
NB I: Horváth Ferenc győztes bemutatkozása a KTE kispadján (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójában a tizenharmadik helyen álló KTE-Phoenix Mecano a negyedik Honvédot fogadta. A hazaiak már a 3. percben megszerezték a vezetést Francis Litsingi találatával. A vendégek ugyan a 25. percben Délczeg Gergely góljával egyenlítettek, de három perccel később Litsingi duplázott, sőt a félidő végén Mohl a kapufát találta el. A második játékrészben már nem változott az…
szept. 29
16:07
NB I: DVSC-Haladás és Kaposvár-Eger élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I-ben ma délután négy órától két találkozót rendeznek. A címvédő DVSC-Teva a Haladást fogadja, a Kaposvárhoz pedig az Eger látogat. Kövesse a mérkőzéseket élő, szöveges közvetítéseink segítségével: a debrecenit ide, a kaposvárit pedig ide kattintva!
szept. 29
16:09
Németország: a magyar légiós életet vitt a meccsbe (She)
Sorozatban harmadszor is győzött Nagy Dániel csapata a német labdarúgó-bajnokság harmadosztályában: a VfL Osnabrück szombat délután a Rostock vendégeként nyert 3–0-ra.
szept. 29
16:21
NB I: Úgy néz ki, hamar meg fogok őszülni - Horváth Ferenc (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójában, hazai pályán 2–1-re nyert a KTE-Phoenix Mecano a Budapest Honvéd ellen. A kecskemétiek újdonsült vezetőedzője játékosai hozzáállásával volt elégedett, míg a vendégek trénere, Marco Rossi durva egyéni hibákról beszélt – edzői nyilatkozatok.
szept. 29
16:39
Tottenham: Bale szívesen kipróbálná magát külföldön (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham középpályása, Gareth Bale a nyáron új, négy évre szóló szerződést írt alá klubjával, de egyszer kipróbálná magát a szigetországon kívül is.

Keresés