2012. augusztus 29. szerda

aug. 29
0:09
US Open: Sajnos még nem vagyok kész játékos - Babos (She)
A US Open női egyes első fordulójában Babos Tímea két szettben kikapott a 21 esztendős, magyar származású, Ausztráliában született, de már brit színekben versenyző Johanna Kontától. Babos a mérkőzés után arról nyilatkozott, hogy ismét túlizgulta a találkozót.
aug. 29
0:15
Betörés során máris ellopták a londoni bronzérmet (Agroinform)
Néhány napig birtokolhatta olimpiai bronzérmét az orosz kosárlabdázó Vitalij Fridzon, akit betörők károsítottak meg.
aug. 29
1:57
US Open: Szávay feladta az Arn elleni meccset (She)
Nem juthatott el a végkifejletig Szávay Ágnes és Arn Gréta mérkőzése a US Open első fordulójában, mert előbbi játékos szetthátrányban feladta a találkozót.
aug. 29
2:57
Szex és dopping, a nagy dobás - és ami mögötte van (Agroinform)
Amerikában ledőlt egy bálvány, Moszkvában megtört a jég, Madridban kritikus a helyzet, Szlovákiában tombol az erotika.
aug. 29
6:57
Tiszeker Ágnes: lavinát indíthat Lance Armstrong doppingügye (Behaviour)
Sokat faragott hátrányából a doppingellenőrző oldal a tiltott teljesítményfokozókat használókkal szemben, de még mindig vannak olyan szerek, amelyek nem kimutathatóak - mondta lapunknak Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője. Nem meglepő, hogy a nyári londoni olimpián a legfertőzöttebb sportág az atlétika volt.
aug. 29
6:59
Czink: vereség Sarapovától (Behaviour)
Megkezdődött az egyik legrangosabb teniszviadal, az amerikai nyílt bajnokság. A magyarok közül elsőként Czink Melinda lépett pályára a 9.4 millió dollár összdíjazású US Openen, s nem sikerült bravúrt elérnie, két sima játszmában, 6:2, 6:2-es vereséget szenvedett a 3. helyen kiemelt Marija Sarapovától.
aug. 29
7:01
Még két nap, és bezár az átigazolási bazár (Behaviour)
Augusztus 31-én éjfélkor véget ér a nemzetközi átigazolási időszak, azonban a hátralévő két napban még több magyar játékos is klubot válthat. A válogatottban is szerepet kapó játékosok közül akár Juhász Roland (Anderlecht) és Varga József (Debrecen) is csapatot válthat.
aug. 29
7:03
Autósport: Kimi Räikkönen ígéri, fog még ralizni (She)
Ígérete szerint ott lesz még versenyzőként a rali-világbajnokság mezőnyében Kimi Räikkönen, a Formula–1-es Lotus istálló finn pilótája.
aug. 29
7:21
UEFA: Platini kupamásolattal mondott köszönetet Ukrajnának (She)
Személyesen mondott köszönetet Michel Platini UEFA-elnök Viktor Janukovics ukrán államfőnek az idei labdarúgó Európa-bajnokságért, amelyet Ukrajna Lengyelországgal közösen rendezett meg június 8. és július 1. között.
aug. 29
7:39
US Open: két játszmában esett ki a korábbi női világelső (She)
Már az amerikai nemzetközi tenisztorna első fordulójában kiesett a nőknél a korábbi világelső Caroline Wozniacki. A 8. helyen kiemelt dán játékost a román Irina-Camelia Begu búcsúztatta 6:2, 6:2-vel.
aug. 29
7:41
US Open: Djokovics két játékot veszített az első körben (She)
Könnyed győzelemmel mutatkozott be az amerikai nemzetközi teniszbajnokság, a US Open férfi egyesének első fordulójában Novak Djokovics. A szerb világranglista-2. életét Paolo Lorenzi cseppet sem tudta megkeseríteni: az olasz mindössze két játékot tudott nyerni a 73 percig tartó mérkőzésen.
aug. 29
7:57
Futsal: azeri ellenféllel avatják a dunakesziek csarnokát (She)
Felavatják a Dunakeszi Kinizsi csarnokát. Nem is akármilyen ellenfele lesz az NB II-es futsalcsapatnak, az azeri Araz Nahicevan érkezik vendégségbe.
aug. 29
8:39
Szávay feladta, Arn továbbjutott (Agroinform)
A második menetben Arn Gréta 3:2-re vezetett, amikor Szávay Ágnes feladta a küzdelmet.
aug. 29
8:41
Szeretnék még fejlődni a raliban - Kimi Räikkönen (Agroinform)
Ígérete szerint ott lesz még versenyzőként a rali-világbajnokság mezőnyében Kimi Räikkönen.
aug. 29
8:51
Babos Tímea kiesett (Metropol)
Babos Tímea két szettben vereséget szenvedett a brit Johanna Kontától kedden a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság női versenyének első fordulójában.
aug. 29
9:09
Siófok: Kurucz Péter érkezett, Szatmári Zoltán távozott (She)
Több változás is történt a labdarúgó NB I-ben öt forduló után sereghajtó Siófok keretében: az Angliából hazatérő Kurucz Péter a DVSC helyett a Balaton-partján folytatja, míg Szatmári Zoltán családi okok miatt távozik. Szintén új csapatot kereshet magának Lengyel Dániel, ugyanakkor védő és szélső középpályás érkezése még várható.
aug. 29
9:09
Szávay feladta, Arn továbbjutott (Metropol)
Arn Gréta jutott be az amerikai nyílt teniszbajnokság 2. fordulójába.
aug. 29
9:11
Bayern: Javi Martínez orvosi vizsgálatra érkezett (She)
Egybehangzó német sajtóértesülések szerint az éjjel megérkezett a Bayern Münchenhez Javi Martínez, az Athletic Bilbao spanyol válogatott védekező középpályása, és átesett a szerződtetéséhez szükséges orvosi vizsgálatokon.
aug. 29
9:13
Videó: a Braga tizenegyesekkel ejtette ki az Udineset (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája playoffkörében az Udinese hazai pályán vezetést szerzett a Braga ellen, majd a 72. percben Micael egyenlített, amivel a portugálok kiharcolták a hosszabbítást. Ebben már nem esett gól, a büntetőpárbajban az olaszoknál Maicosuel tizenegyest rontott, így 5–4-es összesítéssel a Braga feljutott a Bajnokok Ligája sorozat idei főtáblájára. Tekintse meg az összefoglalót!
aug. 29
9:15
Djokovics elégedett, Wozniacki csupa panasz volt (Agroinform)
Könnyed sikerrel kezdett Novak Djokovics és Venus Williams a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokságon.
aug. 29
9:15
Vb 2014: Schaars nem játszik ellenünk, holland keret pénteken (She)
Artroszkópos térdműtétet hajtottak végre a holland labdarúgó-válogatott és a Sporting CP középpályásán, Stijn Schaarson, így a Louis van Gaal szövetségi kapitány által számításba vett játékos legalább hat hétig nem léphet pályára.
aug. 29
9:27
BL: Képtelen vagyok főtáblára vezetni egy csapatot - Guidolin (She)
A Sporting Braga elleni, BL-selejtezőbeli kiesés után rendkívül önkritikusan nyilatkozott Francesco Guidolin, az olasz Udinese vezetőedzője. Az udineiek kiesésével mindössze két olasz csapat (a bajnok Juventus és az ezüstérmes AC Milan) szerepelhet a BL csoportkörében.
aug. 29
9:29
US OPEN 2012, NŐI EGYES (She)
aug. 29
9:31
US OPEN, 2012 (She)
aug. 29
9:33
Platini köszönetet mondott az ukránoknak (Agroinform)
A francia sportdiplomata csodálatos tornának nevezte a spanyol címvédéssel zárult kontinensviadalt.
aug. 29
9:33
Videó: Gróf Dávid három gólt kapott a QPR elleni meccsen (She)
Az angol Ligakupa második fordulójában Gróf Dávid csapata, a Walsall nem járt sikerrel az élvonalbeli QPR ellen: a magyar kapus három gólt kapott, együttese 3–0-ra elveszítette a találkozót. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
aug. 29
9:35
Premier League: szerb válogatottal erősíthet a Man. City (She)
Matija Nasztasziccsal erősíthet az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City. A Fiorentina 19 éves hátvédje az előző szezonban 25 mérkőzésen lépett pályára a Serie A-ban.
aug. 29
9:45
Ökölvívás: Nem ijeszt meg Erdei veretlensége - Chilemba (She)
Szeptember 29-én Connecticutban, a Foxwoods Casinóban lép kötelek közé egymás ellen a korábbi félnehéz-, és cirkálósúlyú világbajnok Erdei Zsolt és a 25 éves Isaac Chilemba. Az afrikai ökölvívót a www.boxingscene.com kapta mikrofonvégre, és természetesen a magyar klasszis elleni találkozóról kérdezte.
aug. 29
10:03
Man. United: Berbatov Firenzébe utazik orvosi vizsgálatra (She)
Brit és olasz forrásokból is megerősített információk szerint a Manchester United elfogadta a Fiorentina ajánlatát Dimitar Berbatovért, így a csatár szerdán Firenzébe utazik orvosi vizsgálatra.
aug. 29
10:09
Balotelli triplázott, három hölggyel randizott - fotók (Agroinform)
Különleges mesterhármast ért el a Manchester City olasz csatára, Mario Balotelli.
aug. 29
10:11
Berbatov a Fiorentinához kerülhet (Agroinform)
Dimitar Berbatov, a Manchester United bolgár labdarúgója közel került ahhoz, hogy az olasz Fiorentinához szerződjön.
aug. 29
10:21
Kecskemét: A hozzáállásomat nem érhette kritika - Németh G. (She)
Mint arról már beszámoltunk, távozik a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE labdarúgócsapatától Bori Gábor és Németh Gábor. A rutinos futballisták a Nemzeti Sport megkeresésére beszéltek a történtekről, és válaszoltak a jövőjüket firtató kérdésekre is.
aug. 29
10:23
Videó: az utolsó percekben jutottak BL-főtáblára Juhászék (She)
A belga Anderlecht labdarúgócsapata a 81. és a 89. percben szerzett góllal 2–0-ra legyőzte a ciprusi AEL Limassolt, és 3–2-es összesítéssel bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A Juhász Rolandot is a soraiban tudó belgák gólcsendjét Dieumerci Mbokani törte meg egy közeli lövéssel, majd Olekszandr Jakovenko okos lövéssel biztosította be a sikert.
aug. 29
10:27
Elrepült Bruges-be a Loki (Agroinform)
Tizennyolc játékossal elindult a DVSC-TEVA Belgiumba, ahol az FC Bruges otthonában lép pályára.
aug. 29
10:29
Tudjuk mekkora lehetőség előtt állunk - Sándor György (Agroinform)
A Videoton csütörtökön a Trabzonsport fogadja a labdarúgó Európa Liga visszavágóján.
aug. 29
10:39
Diósgyőr: Itthon nagyon veszélyesek vagyunk - Gallardo (She)
Mint arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 5. fordulójában a DVTK hazai pályán hátrányból fordítva 2–1-re legyőzte a Siófokot. A találkozót követően a szünetben beállt Francisco Gallardo, a diósgyőriek spanyol légiósa nyilatkozott klubja hivatalos honlapján, a dvtk.eu-n.
aug. 29
10:41
DVSC: a BATE ajánlatott tett Vargáért, de ő elutasította (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva középpályása, Varga József a dehir.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, a Swansea valóban érdeklődött iránta a nyári átigazolási szezonban, de konkrét ajánlatott nem tettek érte a walesiek, nem úgy a Bajnokok Ligája-ellenfél fehérorosz BATE Boriszov és a dán Odense, a 14-szeres magyar válogatott játékos azonban nem szívesen igazolt volna ezekbe a…
aug. 29
10:45
Román és bosnyák játékost tesztel a Fradi (Agroinform)
Muhamed Besic Németországból, Andrei Ionescu Belgiumból érkezett tesztelésre.
aug. 29
10:47
Rekordösszegért kerül a Bayernhez Javi Martinez (Agroinform)
A Bayern München 40 millió euróért vásárolja meg a spanyol Javi Martinezt az Athletic Bilbaótól.
aug. 29
10:57
A Bayern 40 millió euróért szerződteti Javi Martinezt (Infostart)
A Bayern München 40 millió euróért, a német labdarúgó-bajnokság történetének eddigi legmagasabb összegéért vásárolja meg a spanyol Javi Martinezt az Athletic Bilbaótól.
aug. 29
10:57
DVSC: a BATE ajánlatot tett Vargáért, de ő elutasította (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva középpályása, Varga József a dehir.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, a Swansea valóban érdeklődött iránta a nyári átigazolási szezonban, de konkrét ajánlatot nem tettek érte a walesiek. Nem úgy a Bajnokok Ligája-ellenfél fehérorosz BATE Boriszov és a dán Odense, a 14-szeres magyar válogatott játékos azonban nem szívesen igazolt volna ezekbe a…
aug. 29
10:59
MK: Fradi-Hali, a Tiszakanyár meccs nélkül a 3. körben - sorsolás (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a Magyar Kupa 2. fordulójának sorsolását. Ebben a körben összekerült a Ferencváros a Haladással, de érdekes meccsnek ígérkezik a Nyíregyháza és a Kecskeméti TE összecsapása is.
aug. 29
11:01
PMFC: a spanyol élvonalból is érkezik próbázó (She)
Spanyol, szerb és horvát próbajátékost vár tesztelésre a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC labdarúgócsapata – írja a bama.hu. A pécsieknek nem lesz sok idejük tesztelni a labdarúgókat, hiszen augusztus 31-én, pénteken zárul az átigazolási időszak.
aug. 29
11:15
Az elnök szerint Janics magyar színekben evez tovább (Infostart)
A háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa valószínűleg magyar színekben versenyez tovább - mondta az InfoRádiónak Baráth Etele, a Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke.
aug. 29
11:33
Ma újabb olimpia kezdődik Londonban (Infostart)
A pekingi hat érem túlszárnyalása a magyar küldöttség célja a Londonban ma kezdődő XIV. paralimpián, amelyen a négy évvel ezelőttihez hasonlóan 33 sportoló képviseli a magyar színeket.
aug. 29
11:33
Ligakupa: megvan a Honvéd és a Győr csoportjának menetrendje (She)
A tegnapi három (B, C, E) után ma az A-csoport menetrendjét is elkészítette a Ligakupában a Magyar Labdarúgó-szövetség Versenybizottsága.
aug. 29
11:35
Leverkusen: Rensing jött Leno mögé, a kispadra (She)
A német élvonalbeli Bayer Leverkusen labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette Michael Rensing szerződtetését.
aug. 29
11:37
Női kézi: szeptember közepén csehországi tornán szerepel a válogatott (She)
Szeptember közepén a csehországi Cheb városában vesz részt felkészülési tornán a decemberi, szerbiai Európa-bajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott. A magyar nemzeti csapat Izland, Csehország és Szlovákia ellen lép pályára a háromnapos tornán.
aug. 29
11:39
Rooney félelme, megválhat tőle a Manchester United (Agroinform)
A Mirror úgy tudja, a klub menedzsere, Sir Alex Ferguson 40 millió fontért bármikor megválna tőle.
aug. 29
11:39
KTE: visszatért a strandfutball-válogatott kapus (She)
Visszatért a labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecanóhoz a nyár során Vácra kölcsönadott kapus, Borszéki Csaba – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Keresés