2012. augusztus 31. péntek

aug. 31
0:09
Kettős vereséggel búcsúzott a DVSC (Infostart)
Kettős vereséggel búcsúzott a magyar bajnok Debrecen a labdarúgó Európa Liga-selejtező 4. fordulójában, miután a csütörtöki visszavágón 4-1-re kikapott a belga FC Bruges otthonában.
aug. 31
0:09
Videó: íme, a Videoton győztes tizenegyespárbaja! (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az Európa-liga selejtezőinek rájátszásában a kiharcolta a továbbjutást a Videoton a török Trabzonspor ellen. Tekintse meg a 120 perc utáni jeleneteket, vagyis a tizenegyespárbajt!
aug. 31
0:13
Videó: Reina hatalmasat hibázott, de továbbjutott a Pool (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Liverpool 2–1-es összesítéssel hazai pályán jutott tovább az Európa-liga selejtezőinek rájátszásában a skót Hearts ellen. Ehhez szerencsére is szükségük volt az angoloknak, hiszen a 85. percben még a vendégek szereztek vezetést, Templeton távoli lövését követően ugyanis Reina kapus hatalmasat bakizott. Három perccel később azonban Luis Suárez megindult a bal…
aug. 31
0:17
El: a 4. kalapból várja a pénteki sorsolást a Videoton (She)
A török Trabzonspor búcsúztatása után a negyedik kalapból várja az Európa-liga főtáblájának pénteki sorsolását a Videoton labdarúgócsapata.
aug. 31
0:27
NS: Miért egy évre írt alá Szivics? Csipes a felkészülésről - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki tartalmából:
aug. 31
0:31
Videó: mindenkinek megnehezítjük majd a dolgát - Tóth Balázs (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Videoton bekerült az Európa-liga főtáblájra, miután tizenegyesekkel búcsúztatta a török Trabzonspor együttesét. A mérkőzést követően a fehérváriaktól Tóth balázs és Torghelle Sándor értékelte a csatát az NSO Tv-nek!
aug. 31
0:45
Videó: Sors Tamás szinte végig vezetett, így megvédte címét (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, akárcsak Pekingben, Londonban is Sors Tamás nyerte meg a férfi 100 méteres pillangóúszás (S9-es sérültségi kategória) fináléját, a magyar úszó ezzel megvédte paralimpiai bajnoki címét! Tekintse meg a versenyt, amely során Sors 25 méternél átvette a vezetést, és ezt követően már ki sem engedte kezéből az elsőséget!
aug. 31
0:49
US Open: Andy Roddick a torna után visszavonul a tenisztől (She)
Az amerikai nemzetközi teniszbajnokság után visszavonul Andy Roddick – a játékos meglepő elhatározását csütörtökön jelentette be Flushing Meadowsban. A 2003-as US Open-bajnok – aki Wimbledonban is három alkalommal játszott döntőt – épp 30. születésnapján hozta nyilvánosságra döntését.
aug. 31
0:53
Videó: Huszti gyönyörű gólt lőtt, ráadásul meg is duplázta (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Huszti Szabolcs csapata a Hannover bekerült az Európa-liga főtáblájára, miután 10–4-s összesítéssel búcsúztatták a Slask Wroclawot. A visszavágó 5–1-s sikeréből a magyar középpályás egy szépségdíjas és egy precíz találattal vette ki a részét, tekintse meg a meccs összefoglalóját!
aug. 31
1:03
Videó: Ilyen hibákat nem szabad vétenünk - Hanga Ádám (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a magyar férfi kosárlabda-válogatott 78–76-ra kikapott Ukrajnától a Pécsen rendezett Európa-bajnoki selejtezőn. A magyar csapatnak ezzel csak matematikai esélye maradt az automatikus kvalifikációt jelentő második hely megszerzésére a csoportban. A találkozót követően az NSO Tv-nek Hanga Ádám és Horváth ákos nyilatkozott!
aug. 31
1:21
US Open: Serena Williams a 2. körben sem veszített szettet (She)
Továbbra is menetel a wimbledoni és londoni bajnok Serena Williams: az amerikai teniszező a US Open második fordulójában a spanyol María José Martínez Sánchezt 6:2, 6:4-re győzte le, így készülhet a harmadik körre, ahol az orosz Jekatyerina Makarova lesz az ellenfele.
aug. 31
4:09
Pontokat fogunk szerezni a csoportkörben is - Tóth Balázs (Agroinform)
A Vidi középpályása a Hathárom TV kamerája előtt beszélt az Európa Liga csoportkörébe jutás után.
aug. 31
5:03
Hiába próbálták ellehetetleníteni a munkánkat - Paulo Sousa (Agroinform)
A Vidi mestere szerint az egész magyar labdarúgás számára fontos, hogy csapatával bejutottak az EL csoportkörébe.
aug. 31
5:21
Biztonságiak fogták közre a Trabzonspor szurkolóit - videó (Agroinform)
A török szurkolók pirotechnikai elemeket is bevetettek a mérkőzésen, de a fehérvári rendfenetartók gyorsan közbeléptek.
aug. 31
6:27
Michael Schumacher 300. versenye következik (Infostart)
Formula-1-es pályafutása 300. nagydíján áll majd rajthoz vasárnap Belgiumban a hétszeres világbajnok német Michael Schumacher, mégpedig azon a pályán, amelyen 1991-ben bemutatkozott az autósport elitkategóriájában.
aug. 31
6:57
Európába menne a Vidi (Behaviour)
Lesz-e magyar együttes a 2012/2013-as európai labdarúgó futballidény érdemi részében? Ma rendezik az Európa Liga kvalifikációs szakaszának utolsó játéknapját. Két magyar csapat érdekelt, de csak a Videotonnak van esélye eljutni a főtáblára.
aug. 31
6:59
Mégis útjára indulhat a korong? (Behaviour)
Kevesebb mint egy hónappal az amerikai profi jégkorong-liga (NHL) előszezonjának kezdete előtt még mindig nem született meg az új kollektív szerződés, így a teljes bajnoki idény megrendezése is veszélybe kerülhet.
aug. 31
7:01
Robson lett a veszte a belga Clijstersnek (Behaviour)
Habár párosban és vegyes párosban még láthatjuk New Yorkban a belga Kim Clijsterst, egyesben soha többé. A volt világelső - aki a karrierje során összesen húsz héten át állt a világranglista élén - ugyanis kijelentette, az idény végén visszavonul, így a mostani az utolsó Grand Slam-versenye.
aug. 31
7:03
Liverpooltól az Anzsiig - kiket kaphat a Videoton? (Infostart)
Pénteken délután 1 órakor sorsolják ki a labdarúgó Európa Liga csoportjait. A Videoton a negyedik kalapba kapott besorolást.
aug. 31
7:03
Liverpool: fiatal német csatár jött Carroll helyére (She)
A Liverpool labdarúgócsapata szerződtette a Bayer Leverkusen 18 éves támadóját, Samed Yesilt. A török felmenőkkel rendelkező játékos felnőtt szinten egyelőre még nem mutatkozhatott be, de az egyik legnagyobb német csatártehetségnek tartják, aki a 2011-es U17-es világbajnokság ezüstcipőse volt.
aug. 31
7:05
Formula-1: Schumacher október előtt nem dönt a jövőjéről (She)
Michael Schumacher ismét megerősítette, hogy október előtt nem dönt Forma-1-es jövőjéről.
aug. 31
7:15
Bajnokok Ligája: D, mint de kemény csoport (Behaviour)
Ezekben a napokban Monaco az eruópai klubfutball központja - noha tegnap este rendezték az Európa Liga kvalifikációs szakaszának utolsó játéknapját, ahol érdekelt volt a Debrecen és a Videoton is -: ott sorsolták ki a Bajnokok Ligája csoportjait, kiderült, hogy Iniesta kapja az Év Játékosa Díjat, ma pedig a hercegségben csap össze a Chelsea és az Atlético az európai Szuperkupáért.
aug. 31
7:21
Kerékpár: olimpikonok is részt vesznek a vasárnapi rendezvényen (She)
Több, a londoni ötkarikás játékokon szerepelt magyar sportoló is részt vesz a vasárnapi K&H olimpiai kerékpárosnapon.
aug. 31
7:57
US Open: Federer menetel; V. Williams egyesben, Babos párosban búcsúzott (She)
Az első helyen kiemelt Roger Federer minden gond nélkül bejutott a harmadik fordulóba a US Openen, miután három szettben legyőzte a német Björn Phaut. A nőknél ellenben búcsúzott Venus Williams, akit a német Angelique Kerber ütött el a további küzdelmektől. Női párosban kikapott a Babos Tímea, Sloane Stephens kettős egy szlovák duótól az első körben, így itt már csak Marosi Katalinék vannak…
aug. 31
7:59
Női kosárlabda: Vajda Anna a török Samsunnál folytatja (She)
Egyik napról a másikra nagyot fordult a világ Vajda Annával. A magyar válogatott 27 éves magasbedobójának fogalma sem volt, mi lesz vele, a spanyol Salamancánál lejárt a szerződése, s még az is megfordult a fejében, hogy a civil élet felé veszi az irányt, aztán jött a lehetőség a Samsuntól...
aug. 31
8:09
Büntetők után főtáblás a Videoton (Behaviour)
A Videoton bejutott a főtáblára a labdarúgó Európa Ligában, miután a selejtező 4. fordulójának csütörtöki, székesfehérvári visszavágóján 0-0-s rendes játékidő és hosszabbítás után a büntetőrúgásokban 4-2-re jobbnak bizonyult a török Trabzonspornál.
aug. 31
8:15
Siófok: Békéscsabára kerül a 23 esztendős védő (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a Siófok labdarúgócsapatával a 23 esztendős Lengyel Dániellel.
aug. 31
8:17
NB II: három játékossal erősített a Kozármisleny (She)
Három játékossal bővül az NB II Nyugati csoportjában szereplő Kozármisleny SE kerete.
aug. 31
8:21
Egy szép emelés és egy lágy fejes - Huszti EL-góljai videón (Agroinform)
Huszti Szabolcs két góllal járult hozzá csapata csütörtöki győzelméhez az Európa Liga selejtezőjének playoff-körében.
aug. 31
8:23
Jobb döntéseket kell hozni! - Supka Attila (Agroinform)
A pécsieket a kihagyott helyzetek, a kecskemétieket a hiányzó pontok idegesítik. Vajon ki nyugszik meg előbb?
aug. 31
8:33
Videó: Az egész magyar focinak fontos a Vidi sikere - Sousa (She)
Akarat, elszántság – ezek kellettek Paulo Sousa szerint a Videoton csoportkörbe jutásához a Trabzonspor ellen az Európa-liga selejtezőjében. A magyar csapat vezetőedzője azt is elmondta, a Videotonnak hála most egyre többen beszélnek majd a magyar labdarúgásról.
aug. 31
8:39
Roddick visszavonul, Federer hengerel (Agroinform)
A korábbi US Open-győztes Andy Roddick bejelentette, hogy az idei amerikai nyílt teniszbajnokság végeztével visszavonul.
aug. 31
8:51
El: Sosem tudjuk meg, reális-e a különbség - Kondás (She)
Az FC Bruges 7–1-es összesítéssel búcsúztatta a DVSC-Tevát az Európa-liga selejtezőjében, miután a belga csapat a múlt heti 3–0-s siker után tegnap, hazai pályán 4–1-re győzött. A Loki az első találkozóhoz hasonlóan ismét emberhátrányba került az első félidőben – abban mindkét csapat vezetőedzője egyetértett a meccs után, hogy egyenlő létszám mellett aligha lett volna ekkora különbség a két…
aug. 31
9:09
El: Mi domináltunk, több helyzetünk volt - Günes (She)
A Trabzonspor vezetőedzője, Senol Günes szűkszavúan értékelt a Videoton elleni tegnapi El-búcsú után. A szakember arról beszélt, hogy bár dominált csapata, a gól hiányzott a játékukból, ezért nem jutottak tovább.
aug. 31
9:15
Schumacher október előtt semmit nem mond a jövőjéről (Agroinform)
Michael Schumacher ismét megerősítette, hogy október előtt nem dönt Forma-1-es jövőjéről.
aug. 31
9:27
Paralimpia: Sors Tamás ma már bajnokként száll vízbe (She)
Pénteken tovább folytathatja remeklését Sors Tamás úszó, aki csütörtökön aranyérmet nyert 100 m pillangón a londoni paralimpián.
aug. 31
9:27
US Open: Babos párosban is búcsúzott (Metropol)
Babos Tímea párosban is kiesett az amerikai nyílt teniszbajnokságon, miután a csütörtöki első fordulóban a hazai Sloane Stephensszel az oldalán kikapott a Janette Husarova, Magdalena Rybarikova szlovák kettőstől.
aug. 31
9:33
Babos Tímea párosban sem tudott meccset nyerni (Agroinform)
Babos Tímea az első fordulóban a hazai Sloane Stephensszel az oldalán kikapott a Husarova, Rybarikova szlovák kettőstől.
aug. 31
9:45
Profi ökölvívás: Pacquiao vs. Márquez Mexikóban? (She)
A www.fightnews.com értesülései szerint egyre biztosabbnak tűnik, hogy december 8-án immár negyedik alkalommal ismét egymásnak feszül Manny Pacquiao és Juan Manuel Márquez.
aug. 31
9:45
US Open: Federer és Serena Williams is könnyedén győzött (Metropol)
Federer a német Björn Phaut győzte le három sima játszmában, míg a hazai közönség előtt szereplő Serena Williams a spanyol Maria Jose Martinez Sanchez ellen nyert két szettben.
aug. 31
9:47
Videó: nagyot esett a labdaszedő Federer meccsén (She)
A US Openen, a férfi egyes második fordulójában a Federer–Phau meccsen a labdaszedő akaratlanul is magára vonta a figyelmet.
aug. 31
9:47
Sidi Péter világcsúccsal aranyérmes a számszeríjász-vb-n (Metropol)
Sidi Péter új világcsúcsot felállítva aranyérmet szerzett 10 méteren a svájci Wilben zajló match számszeríjász-világbajnokságon.
aug. 31
10:03
Videó: Samuel Eto'o látványos cselsorozat után lőtt gólt (She)
Legszebb napjait idézte Samuel Eto'o a holland AZ ellen az Európa-liga selejtezőjében. A kameruni klasszis látványos cselsorozat után lőtt gólt az Anzsiban. Az orosz csapat 5–0-ra győzött idegenben, és 6–0-s összesítéssel jutott tovább.
aug. 31
10:05
Sportlövészet: Sidi világcsúccsal nyert a számszeríjász-vb-n (She)
Sidi Péter új világcsúcsot felállítva aranyérmet szerzett 10 méteren a svájci Wilben zajló match számszeríjász-világbajnokságon.
aug. 31
10:07
El: Sousáról mostantól mondhat mindenki, amit akar - Orbán Viktor (She)
A Videoton tegnapi sikere után a Trabzonspor elleni meccset a helyszínen megtekintő Orbán Viktor miniszterelnök is méltatta a magyar csapatot – részleteket közlünk a vidi-hu-nak adott interjúból.
aug. 31
10:09
Serena továbbment, Venus nagy csatában kiesett (Agroinform)
Venus Williams karrierje során először nem jutott el a harmadik fordulóba egy szezon egyetlen Grand Slam-tornáján sem.
aug. 31
10:09
Liverpool: Adam távozik, a Stoke Citynél van orvosin (She)
A Liverpool labdarúgócsapata még a nyári átigazolási időszak utolsó napján eladja középpályását, Charlie Adamet: a játékos a Stoke Cityhez utazott orvosi vizsgálatra.
aug. 31
10:21
F1, Belga Nagydíj: az első szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Több mint egy hónap szünet után Belgiumban folytatódik a Formula–1-es világbajnokság küzdelemsorozata. A pénteki nap a szabadedzéseké – kövesse nyomon az első szabadedzést folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
aug. 31
10:21
Szentgotthárd díszpolgára lett Pars Krisztián (Metropol)
A díszpolgári címet igazoló okmányt Huszár Gábor polgármestertől vette át a Dobó SE versenyzője.
aug. 31
10:23
Málaga: Saviola érkezése már biztos, Santa Cruz is képben (She)
A Bajnokok Ligájába bejutott Málaga labdarúgócsapata szerződtette Javier Saviolát, a Benficától érkező argentin játékos egy évre írt alá. Saviolán kívül a chilei Manuel Iturra szerződtetését is bejelentették.

Keresés