2012. augusztus 24. péntek

aug. 24
0:01
Blake 100-on, Bolt 200-on remekelt Lausanne-ban - videó (Agroinform)
Yohan Blake 9,69-cel győzött 100 méteren, Bolt 19,58-cal diadalmaskodott 200-on.
aug. 24
0:15
Kondás és Leekens is túlzásnak érzi a háromgólos különbséget (Agroinform)
Ramos kiállítása megpecsételte a Debrecen sorsát, amely három gólt kapott emberhátrányban a Bruges-től.
aug. 24
0:19
Két perc alatt két góllal pörgette fel rossz meccsét a Barca és a Real (Agroinform)
Két perc alatt mindkét kapuba esett egy-egy gól a Barcelona-Real Madrid rangadón, a Spanyol Szuperkupa első mérkőzésén.
aug. 24
0:27
Videó: Ezen a szinten egy kiállítás mindent eldönt - Szakály (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata háromgólos vereséget szenvedett Nyíregyházán az FC Bruges ellen, az Európa-liga selejtezőjének utolsó körében. A találkozó után minden debreceni egyetértett abban, hogy a belgák kegyetlenül kihasználták Luis Ramos kiállítását. A magyar válogatott középpályása, Szakály Péter pedig egyenesen úgy érzi, ezen a szinten mindent eldönthet egy ilyen kaliberű egyéni…
aug. 24
0:31
NS: Garami a lubickolásról; Hosszú a jövőről - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
aug. 24
0:35
Videó: Messi együtt ünnepelte gólját egy Barca-szurkolóval (She)
A Spanyol Szuperkupa első felvonásán, a Barcelona és a Real Madrid csatáján Lionel Messi szerezte csapata második találatát. A tizenegyest követően a pálya bal széle felé futott, hogy együtt ünnepelhessen csapattársaival. Ekkor azonban egy hívatlan vendég tűnt fel a pályán, bár a katalán játékosok nem zavartatták magukat különösen amiatt, hogy egy szurkoló is csatlakozni próbált hozzájuk.
aug. 24
0:45
El Clásico: egygólos előnnyel utazhat a Barca a Bernabéuba (She)
A Spanyol Szuperkupa első mérkőzésén a Barcelona hazai pályán 3–2-re legyőzte a Real Madridot. A vezetést Cristiano Ronaldo góljával a vendégek szerezték meg, de a Barca (Pedro, Lionel Messi és Xaxi találatával) 3–1-re fordított. Végül Víctor Valdés hatalmas hibáját kihasználva Ángel Di María tette teljesen nyitottá a párharcot a jövő heti visszavágó előtt.
aug. 24
0:51
Nehéz volt kivárni, de csak lőtt ötöt a Barcelona és a Real Madrid - videó (Agroinform)
3-2-re nyerte a Barcelona a Spanyol Szuperkupa döntőjének első mérkőzését hazai pályán a Real Madrid ellen.
aug. 24
1:03
Videó: C. Ronaldo és Messi is beköszönt az el Clásicón (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó Spanyol Szuperkupa első mérkőzésén a Barcelona 3–2-re nyert a Real Madrid ellen. A találkozó első félideje még gól nélküli döntetlent hozott, fordulás után azonban beindultak a felek. Cristiano Ronaldo szöglet utáni fejesére azonnal válaszolt Pedro, 22 perccel később pedig már Messi tizenegyesgólját és Iniesta tökéletes befejezését követően már 3–1-re…
aug. 24
1:27
Mourinho és Vilanova békésen ölelkeztek első összecsapásuk előtt - fotó (Agroinform)
Mosolyogva üdvözölte egymást a Real Madrid és a Barcelona vezetőedzője a Szuperkupa-döntő első mérkőzése előtt.
aug. 24
1:31
Bolt pacsival köszöntötte Blake-et annak remek egyéni csúcsa után - videó (Agroinform)
A 200 méteres számra várakozó Usain Bolt boldogan köszöntötte barátját, Yohan Blake-et.
aug. 24
1:39
Atlétika, GyL: Blake 100-on, Bolt 200-on remekelt Lausanne-ban (She)
A jamaicaiak két világklasszis sprintere közül a világbajnok Yohan Blake 100 méteren, míg az immár hatszoros olimpiai bajnok Usain Bolt 200 méteren győzött remek idővel a svájci Lausanne-ban csütörtökön rendezett atlétikai Gyémánt Liga-viadalon.
aug. 24
5:45
Odaszúrtak, befutottak (Behaviour)
A vívók a kardozó Szilágyi Áron révén minden előzetes várakozást felülmúltak a londoni olimpián az öttusázó Marosi Ádám bronzérme óriási örömöt okozott, de a nők szereplése kapcsán maradt némi hiányérzet az emberben.
aug. 24
6:27
Barcelonai siker az első El Clásicón - videó (Infostart)
A kupagyőztes Barcelona hazai környezetben 3-2-re legyőzte a bajnok Real Madridot a labdarúgó Spanyol Szuperkupa-döntő első, csütörtöki mérkőzésén.
aug. 24
6:45
Real Madrid: Kaká nyár végén távozhat, a Milan még alkudna (She)
Spanyol médiaértesülés szerint augusztus végén távozik a fővárosi klubtól Kaká, a Real Madrid aranylabdás futballistája.
aug. 24
6:57
A Bayern bevásárolva újra a csúcsra tör (Behaviour)
Ma este 20.30-kor a Borussia Dortmund-Werder Bremen összecsapással kezdetét veszi a német labdarúgó-bajnokság 2012/2013-as szezonja. Egy rekordot már a rajt előtt sikerült megdönteniük a Bundesliga résztvevőinek, ugyanis eddig több, mint 182 millió eurót költöttek játékosigazolásra a nyáron, és még nincs vége a transzferidőszaknak.
aug. 24
6:59
Rátgéber: három győzelem szükséges (Behaviour)
Rátgéber László szövetségi kapitány szerint a férfi kosárlabda-válogatottnak a hátralévő hatból még négy nyerhető mérkőzése van az Európa-bajnoki selejtezőkön, s ha abból hármat megnyer, akkor kijuthat a 2013-as Eb-re.
aug. 24
7:01
Hazai sikerek a BL-ben (Behaviour)
A Bajnokok Ligája szerdai játéknapjának öt találkozója közül kettő magyar érdekeltségű volt, lévén a Juhász Rolandot foglalkoztató Anderlecht az AEL Limasszol vendége volt, míg a Lencse Lászlót foglalkoztató Hapoel Ironi Kirjat Smona a Debrecent búcsúztató BATE otthonában vendégszerepelt. Egyikük sem ujjonghatott.
aug. 24
7:21
NB II: ha békén hagyják a darazsak, akkor végre játszhat (She)
Leülhet a kispadra pénteken a Ferencváros II elleni labdarúgó NB II-es bajnokin Alekszandar Randjelovics, a nyitányt ritka kellemetlen „sérülés" következtében kihagyó békéscsabai légiós.
aug. 24
7:21
Az MLSZ bocsánatot kért az izraeli labdarúgószövetségtől (Metropol)
A TAO-pénzek (társasági adókedvezmény) újabb, több milliárd forintos felhasználásáról is döntöttek.
aug. 24
7:23
Férfi kosárlabda NB I: megvan a Körmend első légiósa (She)
Az amerikai Lamar Robertson lett a Körmend NB I-es férfi kosárlabdacsapatának első külföldi játékosa a következő idényre.
aug. 24
7:39
CONCACAF BL: Beckham-parádé szögletgóllal megspékelve (She)
David Beckham vezérletével a Los Angeles Galaxy remekül mutatkozott be Észak- és Közép-Amerika, valamint a karibi térség első számú klubtornájának csoportkörében: magyar idő szerint péntekre virradóra a kaliforniaiak 5–2-re legyőzték a salvadori Isidro Metapánt.
aug. 24
7:57
Kaká visszatérhet a Milanba (Metropol)
A 30 éves brazil futballista 2003 és 2009 között szerepelt a milánói alakulatban, ezalatt 193 mérkőzésen 70 gólt szerzett.
aug. 24
7:59
Ma kezdődik az 50. Bundesliga-szezon (Metropol)
Este fél kilenckor a tavalyi bajnok Borussia Dortmund és a Werder Bremen meccsével kezdődik a bajnokság.
aug. 24
8:15
Megfosztják Armstrongot Tour de France-győzelmeitől (Infostart)
Megfosztja hét Tour de France-győzelmétől Lance Armstrongot az amerikai doppingellenes ügynökség (USADA), a szervezet helyi idő szerint csütörtök éjjel bejelentette, hogy a kerékpárost örökre eltiltja a versenyzéstől, mert a sportoló úgy döntött, nem védi magát a doppingvádakkal szemben.
aug. 24
8:15
Rali ob: a kizárt győztes döntött, fellebbezést nyújt be (She)
A Kazár Miklós, Ferencz Ramón kettős eldöntötte, hogy fellebbez a felügyelő testület határozata ellen, amelynek értelmében a verseny lebonyolításának akadályozása miatt kizárták a hét végi Arad-raliról.
aug. 24
8:17
Kerékpár: Armstrongot megfosztják hét Tour-győzelmétől (She)
Megfosztja hét Tour de France-győzelmétől Lance Armstrongot az amerikai doppingellenes ügynökség (USADA), a szervezet helyi idő szerint csütörtök éjjel bejelentette, hogy a kerékpárost örökre eltiltja a versenyzéstől, mert a sportoló úgy döntött, nem védi magát a doppingvádakkal szemben.
aug. 24
8:33
Videó: Erőn felül kell teljesíteni az éremhez a sakkolimpián - Polgár (She)
Kedden megkezdődik Isztambulban a 40. sakkolimpia. A magyar csapat a lehető legerősebb összeállításban, Lékó Péterrel és Polgár Judittal ül asztalhoz a nyílt versenyben. Horváth Tamás kapitány szerint ilyen jó szellemű, egységes csapatot csak a mesében kívánhat magának az ember. Az oroszok most is kiemelkednek, a magyar csapat negyedik a rangsorban.
aug. 24
8:51
Brazília: Pato és Ganso sincs ott Menezes keretében (She)
Mano Menezes, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 22 fős keretét a Kína és Dél-Afrika elleni felkészülési mérkőzésekre.
aug. 24
8:53
Videó: David Beckham szögletből varázsolt gólt (She)
Szögletből szerzett gólt David Beckham a Los Angeles Galaxyban a CONCACAF Bajnokok Ligája-mérkőzésen a salvadori Isidro Metapan. Íme, a gól!
aug. 24
8:55
Argentína: válogatott meghívót kapott a Palmeiras csatára (She)
Alejandro Sabella, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a Paraguay és Peru elleni világbajnoki selejtezőkre.
aug. 24
8:57
Huszti Szabolcs csapata őrült meccsen nyert a Slask Wroclaw ellen - videó (Agroinform)
A német Hannover szinte végig vezetett a mérkőzésen, a Slask Wroclaw viszont egy pillanatig sem adta fel.
aug. 24
9:27
Videó: berohant egy szurkoló a pályára Messi büntetője után (She)
Miután Lionel Messi értékesítette büntetőjét a Barcelona–Real Madrid Spanyol Szuperkupa-döntő első mérkőzésén, egy szurkoló berohant a pályára, hogy együtt ünnepeljen haza csapattal. A drukker nem tudott megállni és elcsúszott.
aug. 24
9:29
MTK: a felépülő Kanta József az Újpest ellen visszatér (She)
Kanta József, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK csapatkapitánya térdműtétjéből felépülve az Újpest ellen a kezdőcsapatban tér vissza, ugyanakkor Nikházi Márkra nem számíthat Garami József.
aug. 24
9:31
Videó: parádéztak a jamaicaiak - Bolt és Blake Lausanne-ban (She)
A svájci Lausanne-ban csütörtökön rendezett atlétikai Gyémánt Liga-viadalon Usain Bolt és Yohan Blake is kiemelkedő eredményt ért el. A két jamaicai klasszis ezúttal külön versenyzett. Bolt 200-on, Blake 100 méteren remekelt, mindketten új versenycsúcsot futottak. Íme, a két futás!
aug. 24
9:33
Vilanova megvédte az óriásit hibázó Valdést - videó (Agroinform)
Tito Vilanova szerint a Barcelona játékának alapja, hogy gyakran vonják be kapusukat, Victor Valdést az összjátékba.
aug. 24
9:45
Chelsea: ötödik ajánlat Mosesért, ezt már a Wigan is elfogadta (She)
A Chelsea-nél folytatja pályafutását Victor Moses, akiért a 9 millió fontos ajánlatát már elfogadta a Wigan.
aug. 24
10:03
Serie A: az Internél kötött ki a Porto balhátvédje (She)
A Porto labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Alvaro Pereira az Internél folytatja pályafutását.
aug. 24
10:05
BL: a Sport Tv-n a nézők döntöttek a jövő keddi programról (She)
Nézőbarát módot választott a Sport Televízió, hogy eldöntse, melyik mérkőzést közvetíti jövő kedden. A nézők a Facebookon szavazhattak.
aug. 24
10:09
Máté tétje - menni, vagy maradni? (Agroinform)
Az Eger ellen senki nem mehet biztosra, ennél csak az bizonytalanabb, hogy Máté Csaba továbbra is marad-e a Paks edzője.
aug. 24
10:21
Tenisz: Wozniacki megsérült, Kvitová bónuszol, Tsonga söpör (She)
Az első helyen kiemelt Jo-Wilfried Tsonga lesz a címvédő John Isner ellenfele a winston-salemi nemzetközi férfi teniszverseny elődöntőjében.
aug. 24
10:23
Videó: görögtüzek, petárdák, klasszikus balhé a PAOK-Rapid meccsen (She)
Nem maradt rendbontás nélkül a PAOK Szaloniki–Rapid Wien labdarúgó El-meccs (2–1). Jó néhány szurkoló úgy gondolta, hogy nem elég izgalmas a felvezetés, ezért közbeléptek…
aug. 24
10:25
Férfi kézi: Andersson Katar helyett Koppenhágában folytatja (She)
Az olimpiai ezüstérmes svéd férfi kézilabda-válogatott jobbátlövője, Kim Andersson Dániában folytatja pályafutását a KIF Köbenhavn csapatában. Andersson azért döntött Koppenhága mellett, mert közel szeretne lenni Svédországhoz, ahol a családja él.
aug. 24
10:27
Az asszisztens hibázott a Barcelona első góljánál - José Mourinho (Agroinform)
José Mourinho szerint a katalánok első találata leshelyzetről született a Barca-Real (3-2) Szuperkupa-mérkőzésen.
aug. 24
10:39
Bulgária: az olasz szál Vracába vezetheti Simon Ádámot (She)
Egybehangzó olasz és bolgár médiaértesülések szerint elképzelhető, hogy a Palermo magyar középpályása, Simon Ádám a bolgár labdarúgó-bajnokság élvonalában, a Botev Vracában folytatja pályafutását.
aug. 24
10:41
Manchester: nem akarják teljesíteni Nani horribilis igényeit (She)
A The Sun című lap szerint a Manchester United labdarúgócsapata elutasította a portugál szélső, Nani fizetésemelési kérelmét.
aug. 24
10:43
Szuperkupa: szlovén játékvezető dirigál a Chelsea-Atléticón (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntése értelmében a szlovén Damir Skomina vezeti a Chelsea–Atlético Madrid mérkőzést az európai Szuperkupáért.
aug. 24
10:45
Armstrongot megfosztják hét Tour de France-győzelmétől (Agroinform)
Az amerikai kerékpáros kilátástalannak látja a küzdelmet a doppingvádakkal szemben.
aug. 24
10:47
Menetel a címvédő Isner (Agroinform)
John Isner két játszmában győzött a belga Darcis ellen a Winston Salem-i ATP-tenisztorna negyeddöntőjében.
aug. 24
10:57
NB III: Csank János korábbi segítője lett az RTK új edzője (She)
Csank János egykori „állandó" pályaedzője, Vass László lett a labdarúgó NB III Duna-csoportjában szereplő Rákosmenti TK vezetőedzője.

Keresés